test....
Ότι να 'ναι!!!!!
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
δοκιμαστική εκπομπή....test
test....
test....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
blackterror4
Ανακοινώνουμε οτι μαζι με το τηλεοπικό πρόγραμμα θα παρουσιασουμε και την διοικητικη σύνθεση του καναλιού λίαν συντόμος
παιζει να παρουμε και εμεις καμια θεση αρχισυντακτη ή μονο η διοικηση του Οτι να 'ναι FC??????
- DimisK
- Επικοινωνία:
mi8rio έγραψε:δοκιμαστική εκπομπή....test
test....
Παναγιά μου! Τι είν τούτο;;; ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τρέχουν τα σάλια μου....Χριστέ μου....Τι οπτασία!....Τι αγγελική ευωδιά έρχεται στη μύτη μου.....! Τι ποίημα είναι τούτο;;;
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ!!
Με κάνεις τώρα να ντύνομαι και να τρέχω σε σουβλατζίδικα νυχτιάτικα!!!
Δεν με λυπάστε;;;;;;;;;;
- DimisK
- Επικοινωνία:
Δεν μασάω ρεεεεεεεε!'Έχω κάνει μάγειρας στο Ναυτικό...Και καταλαβαίνεις!!!novito έγραψε:Σωτομήτσε μην αγχώνεσαι....
Τα δυο μας θα φάμε...Για την ακρίβεια μόνο εσύ, γιατί εγώ θα μαγειρέψω και .... καταλαβαίνεις...![]()
Δεν πτοούμαι με τίποτις!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλοοοοοοοοοοο!! Θα γίνει μακελειό..............gash04 έγραψε:Dimisk κάτω τα χέρια απο τα παιδάκια!
ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΣΕ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!
- dreamwarrior
Ε;;;;
Καλά ρε σεις σήμερα βαλθήκατε να με τρελάνετε ε;;;
ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ!!!!!ΤΙ ΣΤΟΝ Π@@@@Ο ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ;;;ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΧΥΝΩ;;;;;;;
ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ!!!!!ΤΙ ΣΤΟΝ Π@@@@Ο ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ;;;ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΧΥΝΩ;;;;;;;
Μπορεί κανα τσακαλάκι να μεταφράσει τι γράφουν σ'αυτό το blog για το βιντεάκι PAOK-gay?
http://www.eblogx.com/Videos--Bengalisc ... 12011.html
http://www.eblogx.com/Videos--Bengalisc ... 12011.html
Αυτές οι σκηνές είναι από την quarterfinals του ελληνικού κυπέλλου παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και τον Ολυμπιακό Πειραιώς.
ΦΩΤΙΑ ΒΕΓΓΑΛΗΣ
ΦΩΤΙΑ ΒΕΓΓΑΛΗΣ
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.