Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Maklaz

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Maklaz »

Χωρικός έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 19:30 Τον κοιτούσαμε και πέρυσι τον Ντρουκιτς; πήγα να δω high lights, και τα βρήκα στο youtube σε ενα κανάλι PAOK κατι απο ενα χρόνο πριν
Ναι, την χρονιά που τον πήρε η Ζενίτ.
Τότε είχε βγει ότι ο παίκτης ήθελε να πάει στον Ερυθρό Αστέρα και βρέθηκε τρόπος να γίνει αυτό μέσω της Ζενίτ.

Τώρα τι έγινε στην πορεία και δεν ολοκληρώθηκε η μπίζνα γυρνώντας πίσω στην Ζενίτ δεν ξέρω.
These users thanked the author Maklaz for the post:
Χωρικός
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

το πρώτο χαρακτηριστικό που πρέπει να χουν τα σεντερ μπακ μας είναι η ταχύτητα της αντίληψης των φάσεων και η γρήγορη επιστροφή
(π.χ. κρέσπο, κεντζιόρα)

θα μου πεις, έτσι θα τρώμε γκολ από τον αέρα.

οι αντίπαλοί μας, περισσότερο μας παίζουν στην κόντρα, παρά απειλούν με στημένα ή σέντρες

καλά, αν βρεις γρήγορο μπακ και καλό και στο ψηλό παιχνίδι, εκεί θα είναι τζακ ποτ
Miles

Δημοσίευση από Miles »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 19:22 Μία είναι η Utd: H Leeds.
Ούτε ο Γερασίμου δεν θα σου κάνει like...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

danirifle έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 20:13 το πρώτο χαρακτηριστικό που πρέπει να χουν τα σεντερ μπακ μας είναι η ταχύτητα της αντίληψης των φάσεων και η γρήγορη επιστροφή
(π.χ. κρέσπο, κεντζιόρα)

θα μου πεις, έτσι θα τρώμε γκολ από τον αέρα.

οι αντίπαλοί μας, περισσότερο μας παίζουν στην κόντρα, παρά απειλούν με στημένα ή σέντρες

καλά, αν βρεις γρήγορο μπακ και καλό και στο ψηλό παιχνίδι, εκεί θα είναι τζακ ποτ
Ενα CB θέλουμε λίγο πιο ψηλό από Ινγκασον, λίγο πιο γρήγορο από Κρεσπο, με λίγη καλύτερη μακρινή μπαλιά από Μιχαηλιδη, με λίγο παραπάνω εμπειρία από τον Λοβρεν αλλά λίγο μικρότερη ηλικία από τον Μπαταούλα. Δεν ζηταμε πολλά, απλά να παίζει για 2 όταν η υπόλοιπη άμυνα δεν βλεπεται.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μια μίξη χαρακτηριστικών Κουλιερακη- Μιχαηλίδη,ΔΥΟ σε ΕΝΑ ,για αριστερό στόπερ.
Το ίδιο κ για Δεξί στόπερ
embuji

Δημοσίευση από embuji »

theo-drama έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 20:46 Μια μίξη χαρακτηριστικών Κουλιερακη- Μιχαηλίδη,ΔΥΟ σε ΕΝΑ ,για αριστερό στόπερ.
Το ίδιο κ για Δεξί στόπερ
Μονο ενα 20αρικο θα κανει αυτο. :lol:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μπορεί φτηνά,να σου βγει λαχείο όμως....

ΥΓ.
Πάντως πρέπει να είναι ρεκόρ,το ότι φτάνουμε 10 Γενάρη και είμαστε στην 187 σελίδα.
Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει τις πρώτες 500 σελίδες
Όλο πρωτοτυπία είμαστε.

Ας οψεται ο Ζαφείρης κι ο Γιερεμεγιεφ,που ήρθαν νωρίς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Πέμ 08 Ιαν 2026, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Ο άνθρωπος μας έλεγε ότι δεν κάνει ο... Γκαρσία (ο Παυλάρας) για τον ΠΑΟΚ, διότι άκουσον άκουσον δεν πατάει περιοχή!
Αργότερα αδυνατούσε να πιστέψει πώς αυτός ο Κρέσπο που φέρνουνε, θα καταφέρει να φτάσει τα επίπεδα του Βίτορ του Μιγκέλ...
Και ναι, υπήρξε θαυμαστής του Άντερσον Εσίτι. Ο Κόλκας αυτά.
Ο δε Τσορμπατζόγλου, και μόνο που έλεγε ότι πάρα πολύ δύσκολα ο Μάτος θα ξεπεράσει αυτόν τον Κίτσιου (!!!), η συζήτηση νομίζω τελειώνει.
Ας λένε ότι θέλουν φυσικά.

Η ομάδα έχει συγκεκριμένα κενά. Άλλα για τώρα, και άλλα για το καλοκαίρι σωρευτικά. Λύστε τα χέρια του προπονητή! Προσωπικά είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος.
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Οι περισσότεροι έχετε απαιτήσεις στα χαρακτηριστικά του στόπερ τοπ. Να έχει ταχύτητα, να έχει έκρηξη, να είναι ψηλός και καλός στον αέρα, να διαβάζει τις φάσεις, να κερδίζει τις μονομαχίες, να είναι ψύχραιμος και να μην παίρνει κάρτες, να είναι καλός στην προώθηση του παιχνιδιού, να είναι σε καλή ηλικία.....
Το έχω ξαναγράψει, απλά περιγράφετε κεντρικό αμυντικό premier league top-5.....παίκτης που τα έχει όλα αυτά δεν μπορεί ν' αγοραστεί από τον ΠΑΟΚ αλλά και καμιά Ελληνική ομάδα. Τέτοια ποδοσφαιρική αξία μόνο εάν σου προκύψει από τις ακαδημίες ή κανένα λαχείο που τον βρήκες μικρό και τον εξέλιξες ή μπορεί να σου προκύψει κάποια προβληματική περίπτωση και να ρισκάρεις εσύ να τον διορθώσεις (πχ Σεμέδο στο γαύρο ή ένα Γάλλο που είχαμε επιχειρήσει να πάρουμε από τη red bull)
Κατά τ' άλλα προσπαθείς ν' αγοράσεις παίκτη που όσο το δυνατόν μπορεί να καλύπτει όσο γίνεται περισσότερο από αυτό που ψάχνεις....
These users thanked the author dimitris7777 for the post:
sakis_the_fraud
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Miles έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 20:14
ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 19:22 Μία είναι η Utd: H Leeds.
Ούτε ο Γερασίμου δεν θα σου κάνει like...
Για πήγαινε μια σελίδα πίσω.
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Του Ντρούκσιτς θ' αργήσει πιστεύω γιατί αυτή τη στιγμή είμαστε η Ζενίτ να ζητάει 5εκ + μπόνους και ο ΠΑΟΚ να δίνει 3,5εκ + μπόνους. Πιστεύω η μεταγραφή θα γίνει τελικά στα 4εκ (όσο τον αγόρασαν) αλλά μέχρι να κάνει πίσω η Ζενίτ και να πέσει στις απαιτήσεις (αν πέσει τελικά) θα πάμε προς το τέλος των μεταγραφών. Εκτός και εάν προκύψει τίποτα άλλο για εμάς και το ποσό αυτό το δώσουμε αλλού
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

dimitris7777 έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 21:16 Οι περισσότεροι έχετε απαιτήσεις στα χαρακτηριστικά του στόπερ τοπ. Να έχει ταχύτητα, να έχει έκρηξη, να είναι ψηλός και καλός στον αέρα, να διαβάζει τις φάσεις, να κερδίζει τις μονομαχίες, να είναι ψύχραιμος και να μην παίρνει κάρτες, να είναι καλός στην προώθηση του παιχνιδιού, να είναι σε καλή ηλικία.....
Το έχω ξαναγράψει, απλά περιγράφετε κεντρικό αμυντικό premier league top-5.....παίκτης που τα έχει όλα αυτά δεν μπορεί ν' αγοραστεί από τον ΠΑΟΚ αλλά και καμιά Ελληνική ομάδα. Τέτοια ποδοσφαιρική αξία μόνο εάν σου προκύψει από τις ακαδημίες ή κανένα λαχείο που τον βρήκες μικρό και τον εξέλιξες ή μπορεί να σου προκύψει κάποια προβληματική περίπτωση και να ρισκάρεις εσύ να τον διορθώσεις (πχ Σεμέδο στο γαύρο ή ένα Γάλλο που είχαμε επιχειρήσει να πάρουμε από τη red bull)
Κατά τ' άλλα προσπαθείς ν' αγοράσεις παίκτη που όσο το δυνατόν μπορεί να καλύπτει όσο γίνεται περισσότερο από αυτό που ψάχνεις....
Το σεντερ μπακ ήταν και ο Κρεσπο για τα ελληνικά δεδομένα, και δεν είχε τίποτα τοπ από αυτά που λες, τα είχε σε ένα καλό επίπεδο αλλά είχε τρομερή αντίληψη και ποδοσφαιρική παιδεία. Δεν ξέρω γιατί ρίχνετε τόσο πολύ τον πήχη. Μια χαρά μπορεί να έρθει τέτοιος παίκτης αν πληρώσεις, που δεν πιστεύω ότι αυτός είναι ο ντρκουσιτς
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Maklaz έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 19:55
Χωρικός έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 19:30 Τον κοιτούσαμε και πέρυσι τον Ντρουκιτς; πήγα να δω high lights, και τα βρήκα στο youtube σε ενα κανάλι PAOK κατι απο ενα χρόνο πριν
Ναι, την χρονιά που τον πήρε η Ζενίτ.
Τότε είχε βγει ότι ο παίκτης ήθελε να πάει στον Ερυθρό Αστέρα και βρέθηκε τρόπος να γίνει αυτό μέσω της Ζενίτ.

Τώρα τι έγινε στην πορεία και δεν ολοκληρώθηκε η μπίζνα γυρνώντας πίσω στην Ζενίτ δεν ξέρω.
Θυμάμαι ότι ήθελε να παίξει champions league με ερυθρό και πήγε εκεί επειδή δεν υπήρχε και χώρος στην Ζενίτ .. τον Γενάρη γύρισε ..
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

dimitris7777 έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 21:16 Οι περισσότεροι έχετε απαιτήσεις στα χαρακτηριστικά του στόπερ τοπ. Να έχει ταχύτητα, να έχει έκρηξη, να είναι ψηλός και καλός στον αέρα, να διαβάζει τις φάσεις, να κερδίζει τις μονομαχίες, να είναι ψύχραιμος και να μην παίρνει κάρτες, να είναι καλός στην προώθηση του παιχνιδιού, να είναι σε καλή ηλικία.....
Μόλις περιέγραψες τον Κουλιεράκη ( αν εξαιρέσουμε τις κάρτες)
Δυστυχώς τον είχες και τον έδωσες σε τιμή ευκαιρίας.....
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

leomatos88 έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 21:06 Ο άνθρωπος μας έλεγε ότι δεν κάνει ο... Γκαρσία (ο Παυλάρας) για τον ΠΑΟΚ, διότι άκουσον άκουσον δεν πατάει περιοχή!
Αργότερα αδυνατούσε να πιστέψει πώς αυτός ο Κρέσπο που φέρνουνε, θα καταφέρει να φτάσει τα επίπεδα του Βίτορ του Μιγκέλ...
Και ναι, υπήρξε θαυμαστής του Άντερσον Εσίτι. Ο Κόλκας αυτά.
Ο δε Τσορμπατζόγλου, και μόνο που έλεγε ότι πάρα πολύ δύσκολα ο Μάτος θα ξεπεράσει αυτόν τον Κίτσιου (!!!), η συζήτηση νομίζω τελειώνει.
Ας λένε ότι θέλουν φυσικά.

Η ομάδα έχει συγκεκριμένα κενά. Άλλα για τώρα, και άλλα για το καλοκαίρι σωρευτικά. Λύστε τα χέρια του προπονητή! Προσωπικά είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος.
Ο Κόλκας έχει σχέση με το ποδόσφαιρο όση εγώ με τα μοναστήρια :lol:
These users thanked the author boogeyman77 for the post:
leomatos88
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”