Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Θα ηθελα Diks για σεντερ μπακ,Μειτε,Πελκα,Κουλουρη κ Τσαπρα.
Να φυγουν οι Κολλεη,Μπακαγιοκο,Μουργκ,ΤΤ και Γκομεζ συν Σαματτα αν γινεται.
Αν γινουν αυτα,η εστω καποια απο αυτα θα ειμαστε καλα,αλλα δεν ειμαι κ πολυ αισιοδοξος να πω την αμαρτια μου.
Να φυγουν οι Κολλεη,Μπακαγιοκο,Μουργκ,ΤΤ και Γκομεζ συν Σαματτα αν γινεται.
Αν γινουν αυτα,η εστω καποια απο αυτα θα ειμαστε καλα,αλλα δεν ειμαι κ πολυ αισιοδοξος να πω την αμαρτια μου.
- sourmenetes
- Moderator
Καλό Θα είναι επειδή η γενικότερη κατάσταση δεν είναι ευνοϊκή για χαβαλεδες και ειρωνείες, όσοι γουστάρουν αυτό το υφακι της ειρωνείας να μη το συνεχίσουν!
με τον νορβηγο και τον κροατη ,το καλοκαίρι εισαι καλυμμένος στο 90% μεσοεπιθετικά!τεραστιας σημασίας κινησεις κυριως για την επομένη χρονια!
Μα αφου έχει το ελευθερο ο Ραζβαν , γιατι χρειαζεται πρασινο φως;VfB v2 έγραψε:Εδώ και τρεις μέρες διαβάζουμε σε διάφορα σαιτ(μαζί και το παοκ24) ότι ο Πέλκας κλείνει στον ΠΑΟΚ.
Σημερινο άρθρο του παοκ24 πάλι, στις 16:00, με το εξής απόσπασμα.
Αυτό που απομένει προκειμένου ο Πέλκας να ξεκινήσει τις τελικές επαφές με την Μπασάκσεχιρ προκειμένου να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, είναι το οριστικό “πράσινο φως” από τον Ιβάν Σαββίδη
- sourmenetes
- Moderator
O νορβηγος που αναφερεστε ειναι ο Μανσβερκ? το αμ χαφ;
Επισης, τι τραυματισμους ειχε ξερουμε; Γιατι αν ειναι επιρρεπης σε θλασεις να μας λειπει.
Επισης, τι τραυματισμους ειχε ξερουμε; Γιατι αν ειναι επιρρεπης σε θλασεις να μας λειπει.
Μην προβληματιζεσαι. Στον Πέλκα λογικά θα τελειώσει η μεταγγραφικη ενίσχυση και το rebuildingpanpangr77 έγραψε:Ο Νορβηγός του Άγιαξ με προβληματίζει ,δανεικό θα τον πάρουμε όπως και τους άλλους εκτός του Πέλκα ,που τον περνούμε μάλλον ελεύθερο .Ήταν τραυματίας 4 μήνες μετά γύρισε ,έμεινε πάλι 4 μήνες έξω ,μακάρι το παιδι να είναι καλά και να βοηθήσει αν έρθει ,αν μπει και μια ρήτρα καλή ας έρθει να δοκιμαστεί .Αλλά πάλι παίρνουμε ρίσκο.
Όπως είπα δύσκολα πράγματα όχι για ΠΑΟΚ, για οποιαδήποτε ομάδα, Γενάρη μήνα να προχωρήσει σε 5 μεταγγραφές και αντίστοιχες αποχωρήσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Σάβ 18 Ιαν 2025, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Kevin Diks της Κοπε πώς έχει προκύψει στην κουβέντα; Είχε βγει κάτι παλιότερα;
- Patricio_4
Οι Νορβηγοί έχω παρατηρήσει ότι δεν πιάνουν στην Ελλάδα. Βλέπε Σολμπάκεν, Βέλντε, Ελγιουνούσι, Νάσμπεργκ, Περέιρα
- Kabamaru11
Ο Diks μενει ελευθερος κ ειναι καλη περιπτωση,το συμβολαιο του δεν ειναι υψηλο,αρα μπορουμε να τον δελεασουμε με ενα καλο ποσο.
Για τον Νορβηγο,δεν μπορω να πω πως με ενθουσιασε στα highlights που ειδα,πιο πολυ απο Αγιαξ ο Ταχιροβιτς μου αρεσει που ομως εχει διασειση,ποιος ξερει ποιον κουτουλησε.
Για τον Νορβηγο,δεν μπορω να πω πως με ενθουσιασε στα highlights που ειδα,πιο πολυ απο Αγιαξ ο Ταχιροβιτς μου αρεσει που ομως εχει διασειση,ποιος ξερει ποιον κουτουλησε.
Δεν πιασανε στην Ελλαδα μπορεις να το πεις με την καριερα τους μετα την Ελλαδα. Εκανε καποιος απο αυτους κατι το εξαιρετικο μετα απο δω;Patricio_4 έγραψε:Οι Νορβηγοί έχω παρατηρήσει ότι δεν πιάνουν στην Ελλάδα. Βλέπε Σολμπάκεν, Βέλντε, Ελγιουνούσι, Νάσμπεργκ, Περέιρα
- Amsterdamer_87
Επιστρεφει ο Πελκας και καλως να ορισει..
Αλλα Κανα παιχτη ουσιας θα φερουμε ?????
Αλλα Κανα παιχτη ουσιας θα φερουμε ?????
- smoothcriminal1926
''Παίζει ρόλο τι θέλει και ο παίχτης'' χαχχαχαχαχα ασε μας ρε Μούργκ. Κυνηγήστε τον ρε θα τρελαθούμε εντελώς.embuji έγραψε:Κονιασπορ εστειλε προταση για μουργκ λεει το 24. ΜΑΚΑΡΙ.
- Montrealiotis