Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη για υπερανάλυση και ίσως (τολμώ να πω) υπερ-δικαιολόγηση των καταστάσεων σε ορισμένες περιπτώσεις.
Ναι είναι δύσκολο να βρεις καλούς παίκτες να έρθουν στην Ελλάδα Ιούλιο μήνα, πληρώνοντας πάντα το κόστος που θες και όχι υπεραξία, από την άλλη όμως για μένα όλα είναι θέμα αξιολόγησης.
Αν σήμερα που μιλάμε είχαμε στο ρόστερ Μεϊτέ, Κεντζιόρα και Μπρεθγουέιτ, πόσο % πάνω θα ήταν οι πιθανότητες μας να μπούμε στο league stage του Ch.L.; 10%; 50%; 1%; 0%;
Αν έχει βγει το συμπέρασμα πως η ομάδα όπως είναι, δεν θα έχει μειωμένες πιθανότητες να πετύχει κάτι στους τρεις προκριματικούς, τότε ας περιμένουν μέχρι και 31/8 για να κάνουν τις μεταγραφές. Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου.
Αν από την άλλη, οι πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας, μειώνονται από την έλλειψη αυτών των τριών βασικών παικτών (αναφέρομαι για τις θέσεις και όχι αυτούς τους παίκτες συγκεκριμένα) τότε σύντομα πρέπει να προχωρήσουν σε επαφές και προτάσεις προς άλλους.
Μπορεί να το έχουν κάνει ήδη και να μην το γνωρίζουμε γιατί οι ΑΡΔ του ΠΑΟΚ είναι κάτι ανάμεσα σε δημόσιο υπάλληλο και συνταξιούχο; Φυσικά...
Είναι σπαστικό που δεν παίζει μεταγραφολογία ενώ έχουμε μπει στον Ιούλιο; Φυσικά...
Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να μην σπάμε μπάλες γράφοντας σενάρια συνομωσίας; Φυσικά...
Ναι είναι δύσκολο να βρεις καλούς παίκτες να έρθουν στην Ελλάδα Ιούλιο μήνα, πληρώνοντας πάντα το κόστος που θες και όχι υπεραξία, από την άλλη όμως για μένα όλα είναι θέμα αξιολόγησης.
Αν σήμερα που μιλάμε είχαμε στο ρόστερ Μεϊτέ, Κεντζιόρα και Μπρεθγουέιτ, πόσο % πάνω θα ήταν οι πιθανότητες μας να μπούμε στο league stage του Ch.L.; 10%; 50%; 1%; 0%;
Αν έχει βγει το συμπέρασμα πως η ομάδα όπως είναι, δεν θα έχει μειωμένες πιθανότητες να πετύχει κάτι στους τρεις προκριματικούς, τότε ας περιμένουν μέχρι και 31/8 για να κάνουν τις μεταγραφές. Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου.
Αν από την άλλη, οι πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας, μειώνονται από την έλλειψη αυτών των τριών βασικών παικτών (αναφέρομαι για τις θέσεις και όχι αυτούς τους παίκτες συγκεκριμένα) τότε σύντομα πρέπει να προχωρήσουν σε επαφές και προτάσεις προς άλλους.
Μπορεί να το έχουν κάνει ήδη και να μην το γνωρίζουμε γιατί οι ΑΡΔ του ΠΑΟΚ είναι κάτι ανάμεσα σε δημόσιο υπάλληλο και συνταξιούχο; Φυσικά...
Είναι σπαστικό που δεν παίζει μεταγραφολογία ενώ έχουμε μπει στον Ιούλιο; Φυσικά...
Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να μην σπάμε μπάλες γράφοντας σενάρια συνομωσίας; Φυσικά...
Πόσες περιπτώσεις θα είχαν κλείσει άραγε εάν πέρναμε το ίδιο τηλεοπτικό με τα άλλα τα χαιδεμένα της αθήνας.
Το να θελουν να μην βιαστουν για να μην μας βγει νεος Σαματα και νεος Εκονγκ δεν παιζει σαν σεναριο;
-
Η ομάδα πάει με μάξιμουμ ομοιογένεια στα προκριματικά όλοι οι παίκτες που της ανήκουν είναι εδώ. Ο Καμάρα είναι εδώ με όρους που ο ΠΑΟΚ έθεσε, ίσως κ δίνοντας κάποια υπεραξια αλλά χωρίς να πληρώσει λεφτά σε ομαδα.
Επειδη ακριβώς δε γίναμε Σίτι κ Παρι κ επειδή έχουμε τη διοίκηση, τον ιδιοκτήτη που έχουμε με τα καλά κ τα λιγα μειον. Τι ακριβώς περιμένατε μερικοι; Να δώσουμε 2 μυρια στη Δυναμό για παίκτη που μένει ελεύθερος σε 6 μηνες; Να δώσουμε γη κ ύδωρ στον συμπαθή Μειτε ενώ έχουμε να πληρώσουμε κ Μπενφικα; Να μπούμε σε διαγωνισμό για τον Μπρεθγουαητ με τη μισή Ευρωπη; Είναι προφανές ότι σ αυτή τη φάση του καλοκαιριού θα κινηθούμε μ αυτή τη στρατηγικη, την σφιχτή. Ξενέρωτη για πολλούς, ρίσκο είναι να μην παίρνεις ρισκα, για άλλους. Εγώ το έχω πάρει απόφαση κ ησύχασα πάντως
Επειδη ακριβώς δε γίναμε Σίτι κ Παρι κ επειδή έχουμε τη διοίκηση, τον ιδιοκτήτη που έχουμε με τα καλά κ τα λιγα μειον. Τι ακριβώς περιμένατε μερικοι; Να δώσουμε 2 μυρια στη Δυναμό για παίκτη που μένει ελεύθερος σε 6 μηνες; Να δώσουμε γη κ ύδωρ στον συμπαθή Μειτε ενώ έχουμε να πληρώσουμε κ Μπενφικα; Να μπούμε σε διαγωνισμό για τον Μπρεθγουαητ με τη μισή Ευρωπη; Είναι προφανές ότι σ αυτή τη φάση του καλοκαιριού θα κινηθούμε μ αυτή τη στρατηγικη, την σφιχτή. Ξενέρωτη για πολλούς, ρίσκο είναι να μην παίρνεις ρισκα, για άλλους. Εγώ το έχω πάρει απόφαση κ ησύχασα πάντως
- ΑποστόληςΑ
loukas4 έγραψε:Αν δεν πουληθη παιχτης δεν προκειτε να γινη μεταγραφη ακομα δεν το εχετε καταλαβει η παραμονη του Κωσταντελια νεκρωσε της μεταγραφες οχι Περειρα δεν ερχετε αλλα ουτε παιχτη απο το Καμπανιακο δεν μπορουμε να παρουμε αυτη ειναι η αληθεια ...

Καλώς τον!
Ευθυμήσαμε και σήμερα!
Όλα είναι θέμα κληρώσεων. Όσο κληρώνεται ο ΠΑΟΚ με Εγνατίες ακόμα και στραβή να γίνει δεν θα πει κανένας ότι έπρεπε να γίνουν μεταγραφές μεγάλες για να περάσεις την Εγνατία.
Αν έχεις τρεις βατές κληρώσεις και περάσεις θα πάρουν υπεραξία όλο το ρόστερ σου.
Επίσης δεν ξέρεις ποιους θα αναστήσει φέτος πάλι ο Λαζαρεσκου
Αν έχεις τρεις βατές κληρώσεις και περάσεις θα πάρουν υπεραξία όλο το ρόστερ σου.
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι από μας εδώ μέσα καλοπροαίρετα εκφράζουμε την αγωνία μας στο θέμα των μεταγραφών, προκειμένου η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πληρέστερη για αυτόν τον μήνα και για τους δύο αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Κανένας μας δεν θέλει να δει π.χ. εικόνα του να καλούμε παίκτη από διακοπές για να καλύψουμε κενό άρον-άρον. Το να είναι η ομάδα πλήρης σε όλες τις γραμμές το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου είναι αδύνατον. Το να έχουμε όμως λύσει το θέμα του Κεντζιόρα, να έχουμε σέντερ φορ αφού έφυγε δανεικός ο Στέφανος και το θέμα του χαφ, άσχετα αν ήλθε ο Καμαρά (με ποιον ισοδύναμο του βουνού, από τους τώρα υπάρχοντες θα πλαισιωθεί;-κανένας δεν είναι Μεϊτέ), δεν το βρίσκω υπερβολικό. Άλλωστε ο προπονητής μας ζήτησε χαφ, φορ και αριστερό winger, με την τελευταία περίπτωση να μπορεί να περιμένει. Πινελιές π.χ. καλύτερος αντικαταστάτης του Ραχμάν ή επιπλέον χαφ αν φύγει κάποιος από τους Τσιγγάρα-Οζντόεφ, επίσης πηγαίνουν στο τελευταίο 15ήμερο του Αυγούστου. Αν η ομάδα μπει στο stage Ch. L., ίσως να χωρά και υπέρβαση, αλλά αυτό είναι πρωθύστερο. Αυτό που προέχει είναι ο ΠΑΟΚ να περάσει χωρίς απρόοπτα στην επόμενη φάση και κατ' ελάχιστο να εξασφαλίσει την φθινοπωρινή-χειμερινή ευρωπαϊκή της συνέχεια.
Προπονητής και παίκτες, η ομάδα, τον περασμένο Απριλο-Μάη κόντρα σε όλες τις προβλέψεις και τις γνωστές αντιξοότητες, μας υποχρέωσαν να έχουμε την αρετή της υπομονής. Θέλω κι εγώ παρά την αγωνία που έχω, να πιστεύω ότι κάποια από τα θέματα που απασχολούν την στελέχωση του ρόστερ θα έχουν επιλυθεί πριν η ομάδα επιστρέψει.
Καλή αρχή να έχουμε σήμερα και χωρίς απρόοπτα.
Προπονητής και παίκτες, η ομάδα, τον περασμένο Απριλο-Μάη κόντρα σε όλες τις προβλέψεις και τις γνωστές αντιξοότητες, μας υποχρέωσαν να έχουμε την αρετή της υπομονής. Θέλω κι εγώ παρά την αγωνία που έχω, να πιστεύω ότι κάποια από τα θέματα που απασχολούν την στελέχωση του ρόστερ θα έχουν επιλυθεί πριν η ομάδα επιστρέψει.
Καλή αρχή να έχουμε σήμερα και χωρίς απρόοπτα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Νομίζω έχουμε υποτιμήσει λίγο τα προκριματικά.
Ο 3ος γύρος και τα πλέι οφ έχουν και ομάδες που είναι στο επίπεδο σου (Σπαρτα, Μιντιλαντ) ή και πιο δυνατές (Γαλατασαράι).
Τίποτα δεν πρέπει να αφήσουμε στην τύχη, ούτε να έχουμε ψευδαισθήσεις ότι όλους τους έχουμε στο χαλαρό.
Στον 3ο γύρο οφείλουμε να είμαστε ενισχυμένοι.
Ο 3ος γύρος και τα πλέι οφ έχουν και ομάδες που είναι στο επίπεδο σου (Σπαρτα, Μιντιλαντ) ή και πιο δυνατές (Γαλατασαράι).
Τίποτα δεν πρέπει να αφήσουμε στην τύχη, ούτε να έχουμε ψευδαισθήσεις ότι όλους τους έχουμε στο χαλαρό.
Στον 3ο γύρο οφείλουμε να είμαστε ενισχυμένοι.
Δεκτες ολες οι αποψεις..
Προσωπικη μου αποψη ομως ειναι οτι η λογικη δεν "απλωνω τα ποδια εξω απο το παπλωμα" και δεν παιρνω το παραμικρο ρισκο, ειχε λογικη περυσι και ηταν απολυτα σεβαστη που δεν ειχες κανενα κανονακι και επρεπε να κανεις το 3χ3 για να μπεις σε ομιλους που θα σου εξασφαλιζαν ενα 10αρικο με μια σχετικα καλη παρουσια.
Δεν με βρισκει απολυτα συμφωνο φετος που ξεκινας απο θεση ισχυος και που το βαθος του τουνελ γραφει 30εκ πριν καν σφυριξει ο διαιτητης το πρωτο ματς. Αν δεν ρισκαρεις τωρα ποτε;
Ασε που και το ρισκο σχετικο ειναι, γιατι ακομα και στην περιπτωση που δεν...με μια μονο πωληση (και ο ΠΑΟΚ ευκολα μπορει να πουλησει καποιον) πηρες αμεσως πισω τα λεφτα του οποιου ρισκου σου.
Προσωπικη μου αποψη ομως ειναι οτι η λογικη δεν "απλωνω τα ποδια εξω απο το παπλωμα" και δεν παιρνω το παραμικρο ρισκο, ειχε λογικη περυσι και ηταν απολυτα σεβαστη που δεν ειχες κανενα κανονακι και επρεπε να κανεις το 3χ3 για να μπεις σε ομιλους που θα σου εξασφαλιζαν ενα 10αρικο με μια σχετικα καλη παρουσια.
Δεν με βρισκει απολυτα συμφωνο φετος που ξεκινας απο θεση ισχυος και που το βαθος του τουνελ γραφει 30εκ πριν καν σφυριξει ο διαιτητης το πρωτο ματς. Αν δεν ρισκαρεις τωρα ποτε;
Ασε που και το ρισκο σχετικο ειναι, γιατι ακομα και στην περιπτωση που δεν...με μια μονο πωληση (και ο ΠΑΟΚ ευκολα μπορει να πουλησει καποιον) πηρες αμεσως πισω τα λεφτα του οποιου ρισκου σου.
Δε γίνεται να τα αφήνουμε όλα στην τύχη, άσε που από τον επόμενο γύρο οι ομάδες είναι αισθητά καλύτερες.PAOK1LIFE έγραψε:Όλα είναι θέμα κληρώσεων. Όσο κληρώνεται ο ΠΑΟΚ με Εγνατίες ακόμα και στραβή να γίνει δεν θα πει κανένας ότι έπρεπε να γίνουν μεταγραφές μεγάλες για να περάσεις την Εγνατία.
Ρε παιδιά οι δύσκολες κληρώσεις θεωρητικά μπορεί να έρθουν μόνο στα πλέι-οφ που είναι 21 και 28 Αυγούστου στην ΠΑΕ προτιμούν από ότι κατάλαβα να πάρουν κάτι πολύ καλό στο τέλος σε πολύ καλή τιμή και να είναι βόμβα ξέροντας όταν ξερουν ότι έχουν περάσει παρά να πάρουν κάτι μέτριο και υπερκοστολογιμενο τώρα.
Πχ προτιμούν να πάνε με το χαρτί είμαι στους ομίλους στο χέρι τις τελευταίες μέρες που θα έχουν κλείσει οι αγορές οι περισσότερες και οι επιλογές θα είναι λίγες παρά τώρα.
Δεν φταίει η ΠΑΕ αν κάποιοι διέρρευσαν παντού ο ΠΑΟΚ καίγεται για μεταγραφές μέχρι 1η Ιούλιου και αυτό πήγε άσχημα. Είπαμε το Μάιο έπρεπε να βγεί ανακοίνωση καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του Κετζιορα και του Μεητε. Τώρα θα ήταν εδώ.
Πχ προτιμούν να πάνε με το χαρτί είμαι στους ομίλους στο χέρι τις τελευταίες μέρες που θα έχουν κλείσει οι αγορές οι περισσότερες και οι επιλογές θα είναι λίγες παρά τώρα.
Δεν φταίει η ΠΑΕ αν κάποιοι διέρρευσαν παντού ο ΠΑΟΚ καίγεται για μεταγραφές μέχρι 1η Ιούλιου και αυτό πήγε άσχημα. Είπαμε το Μάιο έπρεπε να βγεί ανακοίνωση καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του Κετζιορα και του Μεητε. Τώρα θα ήταν εδώ.
Σαφώς, να περάσουμε με το καλό από τον β΄ προκριματικό και από κει και μετά μόνο φαβορί δεν μπορούμε να λέμε ότι είμαστε. Τον Αύγουστο οι αγώνες στο Ch. L. θα είναι 50-50 και συνεπώς το ρόστερ δεν μπορεί να είναι όπως σήμερα, θεωρώντας ότι ο Κεντζιόρα θα είναι μέσα σε αυτό.PablitoV2 έγραψε:Δε γίνεται να τα αφήνουμε όλα στην τύχη, άσε που από τον επόμενο γύρο οι ομάδες είναι αισθητά καλύτερες.PAOK1LIFE έγραψε:Όλα είναι θέμα κληρώσεων. Όσο κληρώνεται ο ΠΑΟΚ με Εγνατίες ακόμα και στραβή να γίνει δεν θα πει κανένας ότι έπρεπε να γίνουν μεταγραφές μεγάλες για να περάσεις την Εγνατία.
-
Oυτε ο 3ος προκριματικος ειναι ευκολοςPAOK1LIFE έγραψε:Ρε παιδιά οι δύσκολες κληρώσεις θεωρητικά μπορεί να έρθουν μόνο στα πλέι-οφ που είναι 21 και 28 Αυγούστου στην ΠΑΕ προτιμούν από ότι κατάλαβα να πάρουν κάτι πολύ καλό στο τέλος σε πολύ καλή τιμή και να είναι βόμβα ξέροντας όταν ξερουν ότι έχουν περάσει παρά να πάρουν κάτι μέτριο και υπερκοστολογιμενο τώρα.
Λουντογκορετς, σπαρτα πραγας, μιντιλαντ, μαλμο (με πολυ καλη πορεια στο πρωταθλημα μεχρι στιγμης) δεν ειναι καθολου ευκολες ομαδες και θα παιχτουν στα ισια τα ματς
Όταν έλεγε ο Ραγκατσης ότι είδε το Μαράκι και του είπε "first qualification, after transfers" τον κοροϊδεύαμε.
Μακάρι να κλείσει τουλάχιστον ο Κετζιορα άμεσα, κάτι το οποίο από ότι καταλαβαίνω θα γίνει.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακάρι να κλείσει τουλάχιστον ο Κετζιορα άμεσα, κάτι το οποίο από ότι καταλαβαίνω θα γίνει.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβως. Θεωρουμε οτι τις παραπανω ομαδες τις εχουμε για πλακα;giliopoulos έγραψε:Oυτε ο 3ος προκριματικος ειναι ευκολοςPAOK1LIFE έγραψε:Ρε παιδιά οι δύσκολες κληρώσεις θεωρητικά μπορεί να έρθουν μόνο στα πλέι-οφ που είναι 21 και 28 Αυγούστου στην ΠΑΕ προτιμούν από ότι κατάλαβα να πάρουν κάτι πολύ καλό στο τέλος σε πολύ καλή τιμή και να είναι βόμβα ξέροντας όταν ξερουν ότι έχουν περάσει παρά να πάρουν κάτι μέτριο και υπερκοστολογιμενο τώρα.
Λουντογκορετς, σπαρτα πραγας, μιντιλαντ, μαλμο (με πολυ καλη πορεια στο πρωταθλημα μεχρι στιγμης) δεν ειναι καθολου ευκολες ομαδες και θα παιχτουν στα ισια τα ματς