7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

marsantos

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από marsantos »

Κατά αρχήν, είσαι μπαλαδοφατσα, κοιτάς λεπτομέρειες για αυτό και έχουμε ωραίες ποδοσφαιρικες κόντρες.
Κι εγώ λοιπόν για να το κλείσω, μια μικρή απάντηση σε όσα λες.
Το off ball παιχνίδι του ήταν εντυπωσιακό με τις Σέρρες. Το πιο εντυπωσιακό του κομμάτι. Συνεχείς και σωστές κινήσεις. Αν έβλεπες κουσούρι πέρυσι, οφείλεις να ομολόγησεις μια τεράστια εξέλιξη. Αν δεις ξανά τις φάσεις δεν θα βρεις πιο σωστή κίνηση μακριά από τη μπάλα που θα μπορούσε να κάνει.
Το off ball παιχνίδι του περιμένω να το δω όταν είναι ο Ταισον μέσα. Εκεί δλδ που δεν έχει τον πρώτο λόγο στη δημιουργία. Όταν λείπει ο Τάισον πάντα παίζει πιο σωστά.
Για τη φάση με τον Τσάλοφ κάνεις λάθος. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι αυτό. Ακόμη και στις προπονήσειςμε το 'κορόιδο' που κάνουν, αυτό το σκοπό έχει. Με τη μία πάσα. Ο Τσάλοφ έπρεπε να δώσει με τη μία.
Φυσικά και έχεις δίκιο. Ο Τσαλοφ είχε επιλογη πασας να την κανει με τη μία αριστερά στον Σβαμπ. Του Ντέλια του χρεωνω πως έτρεξε στη τροχιά της πάσα και χάλασε το spacing από τη στιγμή που δε χρειαζόταν στήριγμα ο Τσάλοφ μιας και είχε ανοικτή πάσα. Αν έμενε στη θέση του δε θα τρώγαμε το γκολ.
Για την αντεπίθεση που έχεις τις φωτογραφίες, ξεχνάς πως η μπάλα είναι στο αριστερο του
Οι δύο πρώτες επαφές είναι με το δεξί. Η τρίτη είναι με το αριστερό. Όσο ταξιδεύει η μπάλα από την πάσα του Μουργκ θα μπορούσε να έχει άλλη τοποθέτηση σώματος για την υποδοχή ή θα μπορούσε να κάνει πάσα με το εξωτερικό με τη μία όταν όλο το γήπεδο είναι άδειο.
Η μεγαλύτερη διαφωνία μου είναι πως λες πως παίζει επιπόλαια.
Δεν τον λέω επιπόλαιο. Είναι αργά και το μυαλό μου δε στροφαρει για να το περιγράψω με λίγες λέξεις.

Το κλείνω εδώ.
Ουσιαστικά δε διαφωνούμε. Και οι 2 παραδεχομαστε ότι είναι μια σπάνια πάστα παίκτη. Και οι 2 περιμένουμε πιο πολλά.
Καλό βράδυ, νίκη την Πέμπτη και ευχαριστώ για τον ωραίο διάλογο.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Καλό βράδυ γαμώ την αρρώστια μας, που σηκώνομαι στις 6:00 και ψαχνω για μεταγραφές :D
Κι εγώ ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
ruthless

Δημοσίευση από ruthless »

figurehead4 έγραψε:Καλό βράδυ γαμώ την αρρώστια μας, που σηκώνομαι στις 6:00 και ψαχνω για μεταγραφές :D
Κι εγώ ευχαριστώ
Ρε φίλε και εμείς είμαστε άρρωστοι μέχρι να μαλώνουμε και έξω αν λένε τίποτα να βλάπτει τον ΠΑΟΚ αλλά δεν κάνουμε έτσι.. σαν εσένα τι και πώς θα φέρουν παίχτες.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Και να φανταστείς ruthless πως είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως και μόνο ο Μεϊτέ να έρθει κι ένα σέντερ μπακ είμαστε καλά. Και είμαι και βέβαιος πως θα γίνουν αυτά.
Απλά μπήκα στο τρυπάκι και κόλλησα το μικρόβιο. Παράνοια
:D
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Welcome back...
Όσο εσύ είσαι έτσι όλη η ομάδα θα πετάει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλύτερος σήμερα. Έκανες τα λαθάκια σου, αλλά συνολικά η προσφορά σου ήταν ανώτερη όλων των προηγούμενων φετινών.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

4ο του γκολ εις τας Ευρωπας πλέον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Παρ 23 Αύγ 2024, 02:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Τσίμπημα της μπάλας και πέρασμα από την άλλη ενώ ο Ιρλανδός πήγε για εμετό και πάσα που δεν έγινε ασίστ γιατί το έχασε ο Τάισον, άρρωστη πάσα στον Τάισον μετά από κόρνερ σε κομπίνα, γλυκό πλασεδάκι και εκτέλεση με τη μία χωρίς να σηκώσεις καν το κεφάλι, αυτά έτσι πρόχειρα που μου ήρθαν τώρα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ουσία

Αυτό μετράει

Πρέπει να ανέβει επίπεδο στην απόδοση ακόμα δε δίνει σχεδόν τίποτα από αυτά που μπορεί
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εκανε πολυ ομορφο παιχνιδι κ δειχνει λιγο σα να αρχισε να συνερχεται απο τον τραυματισμο
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Φοβερη ωριμοτητα, οτι επρεπε να αφησεις στις φασεις για τον Μπαμπα και τον Ταισον το αφησες. Μπραβο σου!!!
Άβαταρ μέλους
figurehead4

theo-drama έγραψε:1ο του γκολ εις τας Ευρωπας πλέον.
Και στη Μπεϊτάρ είχε σκοράρει.
Εκπληκτικό πλασέ πάντως, εκπληκτικό
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

figurehead4 έγραψε:
theo-drama έγραψε:1ο του γκολ εις τας Ευρωπας πλέον.
Και στη Μπεϊτάρ είχε σκοράρει.
Εκπληκτικό πλασέ πάντως, εκπληκτικό

Δίκιο εχεις

Βασικά έχει 4 γκολ πλεον
1 με την Μπειταρ εκτός το 1-4
1 με την Χαρτς εντός.
1 με την Ελσίνκι εντός.

Κι 1 χθες.
Άβαταρ μέλους
ruthless

Δημοσίευση από ruthless »

Παιχταράς με 'Π΄ κεφαλαίο συνέχισε έτσι και θα έρθει αργότερα πρόταση 50εκατομύρια εδώ για τον Φωτάρα τον Πελαλτάκια του Βαζελου δίνουν με αυτά που κάνεις είσαι ο νέος Mykhailo Mudryk.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το πλασέ του ήταν όντως εκπληκτικό. Μου θύμισε το πρώτο γκολ του Taison στον ΠΑΟΚ, κόντρα στον βάζελο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”