Κι εγώ λοιπόν για να το κλείσω, μια μικρή απάντηση σε όσα λες.
Το off ball παιχνίδι του περιμένω να το δω όταν είναι ο Ταισον μέσα. Εκεί δλδ που δεν έχει τον πρώτο λόγο στη δημιουργία. Όταν λείπει ο Τάισον πάντα παίζει πιο σωστά.Το off ball παιχνίδι του ήταν εντυπωσιακό με τις Σέρρες. Το πιο εντυπωσιακό του κομμάτι. Συνεχείς και σωστές κινήσεις. Αν έβλεπες κουσούρι πέρυσι, οφείλεις να ομολόγησεις μια τεράστια εξέλιξη. Αν δεις ξανά τις φάσεις δεν θα βρεις πιο σωστή κίνηση μακριά από τη μπάλα που θα μπορούσε να κάνει.
Φυσικά και έχεις δίκιο. Ο Τσαλοφ είχε επιλογη πασας να την κανει με τη μία αριστερά στον Σβαμπ. Του Ντέλια του χρεωνω πως έτρεξε στη τροχιά της πάσα και χάλασε το spacing από τη στιγμή που δε χρειαζόταν στήριγμα ο Τσάλοφ μιας και είχε ανοικτή πάσα. Αν έμενε στη θέση του δε θα τρώγαμε το γκολ.Για τη φάση με τον Τσάλοφ κάνεις λάθος. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι αυτό. Ακόμη και στις προπονήσειςμε το 'κορόιδο' που κάνουν, αυτό το σκοπό έχει. Με τη μία πάσα. Ο Τσάλοφ έπρεπε να δώσει με τη μία.
Οι δύο πρώτες επαφές είναι με το δεξί. Η τρίτη είναι με το αριστερό. Όσο ταξιδεύει η μπάλα από την πάσα του Μουργκ θα μπορούσε να έχει άλλη τοποθέτηση σώματος για την υποδοχή ή θα μπορούσε να κάνει πάσα με το εξωτερικό με τη μία όταν όλο το γήπεδο είναι άδειο.Για την αντεπίθεση που έχεις τις φωτογραφίες, ξεχνάς πως η μπάλα είναι στο αριστερο του
Δεν τον λέω επιπόλαιο. Είναι αργά και το μυαλό μου δε στροφαρει για να το περιγράψω με λίγες λέξεις.Η μεγαλύτερη διαφωνία μου είναι πως λες πως παίζει επιπόλαια.
Το κλείνω εδώ.
Ουσιαστικά δε διαφωνούμε. Και οι 2 παραδεχομαστε ότι είναι μια σπάνια πάστα παίκτη. Και οι 2 περιμένουμε πιο πολλά.
Καλό βράδυ, νίκη την Πέμπτη και ευχαριστώ για τον ωραίο διάλογο.