Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
dev

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από dev »

https://www.imerisia.gr/kosmos/78572_ro ... sei-roybli

προχθεσινο αρθρο . τελικα δεν επιβληθηκαν καπιταλ αλλα νομιζω αποφασιστηκε περιορισμος μεταφορας κεφαλαιων.

δεν ξερω αν και ποσο σχεση εχει αλλα αν εχει πρεπει η παε να το επικοινωνησει και οι σφ απο εκει και περα να ζητησουν απο τον κοσμο να στηριξει οσο πιο πολυ μπορει την ομαδα.

ο ιβαν στα δυσκολα μας εσωσε ναι φωναζω και εγω για παικτες αλλα αν χρειαζεται χρονο και μας το ζητησει αξιζει φυσικα να τον δωσουμε
dev

Δημοσίευση από dev »

ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Gika 2024
Πάλι εσύ θα κράζεις
Εξις δευτέρα φυσις
icue

Δημοσίευση από icue »

Καπου πηρε το ματι μου copy/paste κειμενο σαν αυτο του Χιου πριν απο αρκετες μερες. Πριν ερθει η Ουρσουλα.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Καλά αν έρθει ο Μυστακίδης, θα έρθει με τις ευλογίες άλλων για να δραστηριοποιηθεί στην εξυπηρέτηση πολύ μεγάλων διεθνών συμφερόντων. Ποιος θα δώσει σημασία στη ντόπια κυβέρνηση και τους κολαούζους της. Απλά θα τους τον επιβάλουν κι αυτοί θα επαναλάβουν με ευχαρίστηση τη γνωστή φράση του Σημίτη στα Ίμια.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ακριβως
Για πρωινο τους εχει ο Τελης τους ντοπιους κολαουζους
ιδιως αν εχει τις ευλογιες περαν του Ατλαντικου
ΚΩΣΤΑΣ2019

icue έγραψε:Καπου πηρε το ματι μου copy/paste κειμενο σαν αυτο του Χιου πριν απο αρκετες μερες. Πριν ερθει η Ουρσουλα.
Σε διατεταγμένη υπηρεσία άπαντες.

Σημ. Όπως έγραψα εξ αρχής δεν μπορώ να θεωρήσω τυχαία την προβολή, για πρώτη φορά, της επίσκεψης Μυστακίδη στην Τούμπα..
Έχει συμβολισμό και η συνοδεία του.
miselinio

Δημοσίευση από miselinio »

theo-drama έγραψε:
miselinio έγραψε:Εγώ είμαι ΠΑΟΚ ,όπως ήμουν από παιδάκι,το δούλεμα και την φτώχεια την βιώσαμε,όχι όμως και με Ιβάν,το να πει κάτι στον κόσμο δεν είναι κακο,να ξέρουμε αν είναι καλά,γιατί ο κόσμος δεν είναι καλά,εσείς παρεξηγηθείτε και μην κάνετε κριτική,θα σας μαλώσει κάποιος;

Εγώ πάλι μάλλον δεν είμαι ΠΑΟΚ, αλλά ήμουν προεδρικός Γουμενοκσια και θέλω το κακό του ΠΑΟΚ,που δεν μιλαω κατά του.
Μάλιστα κύριε.

Κατα του τι να πουμε,αυτος αλλαξε την ομαδα με δυο νταμπλ και κυπελα ,χωρις χρεη,αλλα το οτι δεν περπεταει την ομαδα σωστα τα τρια χρονια δεν κρυβεται,να μην το πουμε; Να κανουμε την παπια; Εσυ δεν στεναχωριεσαι; Τοτε ισως εγω ειμαι χαζος στα 59 μου.Να εισαι καλα.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Είσαι και 59, μάλιστα.
Τον Παντελάκη τον θυμάσαι?
Καληνύχτα ΠΑΟΚ.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγώ ξέρω ότι επιτέλους βρήκαμε έναν άνθρωπο, να μας στρώσει, να μην μασάει στους από κάτω και αντί να είμαστε μαζί του στον πόλεμο, προσπαθούμε να τον κανουμε ΚΙ ΕΜΕΙΣ, (λίγοι μεν) να φύγει.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Να μιλήσει ο Ιβάν....Μάλιστα

Την λέξη...αυταρκεια..εμεις ή ο βανια την είπε...

Όλοι τον ακούσαμε λίγοι καταλάβαμε...

Το πως ερχετε η αυτάρκεια σε έναν αθλητικό οργανισμο...κανεις μας..δεν γνώριζει αλλά...ολοι μας..γνωριζουμε τα πάντα...

Ο βανιας μίλησε...εσεις εξσκολουθητε να ακούτε τον...κολκα...και τα σενάρια που...γράφονται...στα καφενεία...

Η ώρα είναι.... 0-2 στας εξωτικά αθηνας
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Ιβαν εχει πει πολλα εκτος απο την αυταρκεια και δυστυχως πολλα απο αυτα δεν συναδουν το ενα με το αλλο...Δεν του κανεις καλο με αυτα που λες...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τον Ιβάν πάντως τελευταία φορά που τον ακούσαμε να μιλάει ήτανε σε εκείνη την κονσέρβα που μας πλασάρουν με τον λουτσέσκου να λέει ευχαριστώ για τους μητρίτσα σιντκλει
Δεν μπορεί... είναι λίγο unfair αυτό
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ρε τον Τέλη που τους έχει και για πρωινό όλους. Plot thickens :mrgreen:

Το να διαβάζεις αβανταδόρικα πρόσφατα αρδθρα πάντως από κάτι radar, axianews, manifesto κοκ για τον διάδοχο, που έκρουσε μέχρι και τη θύρα της ουεφα για να του δώσουν, λέει, επίσημα στοιχεία για τον ΠΑΟΚ :lol: :lol: :lol: σε εμένα τον ... προσωπολάτρη δημιουργούν μια διάθεση σκεπτικισμού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Σάβ 19 Αύγ 2023, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Gika 2024
Πάλι εσύ θα κράζεις
Εξις δευτέρα φυσις
Εγώ δεν χρειάζομαι νούμερο δίπλα στο όνομα μου.
Το προφίλ μου είναι το ίδιο εδώ και 14 χρόνια.
Αυτοί που πάνε κι έρχονται τα βάζουν αυτά.

Κι επι του θέματος: εγώ δεν κράζω τον Ιβαν.
Άλλο πράγμα είναι το κράξιμο, άλλο η υγιής κριτική, άλλο το φυλάω κατουρημένες ποδιές.

Από τον Μυστακίδη, προτιμώ τον Ιβαν, γιατί τον ένα μας τον πλασάρουν οι εχθροί μας και ο άλλος έχει παλέψει με ένα σάπιο ελληνικό σύστημα για να είναι εδώ.

Αλλά θέλω τον Ιβαν που κρατάει το λόγο του, όχι τον Ιβαν που κρύβεται πίσω από τα ψέμματα του κυρκυρ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”