Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
https://www.imerisia.gr/kosmos/78572_ro ... sei-roybli
προχθεσινο αρθρο . τελικα δεν επιβληθηκαν καπιταλ αλλα νομιζω αποφασιστηκε περιορισμος μεταφορας κεφαλαιων.
δεν ξερω αν και ποσο σχεση εχει αλλα αν εχει πρεπει η παε να το επικοινωνησει και οι σφ απο εκει και περα να ζητησουν απο τον κοσμο να στηριξει οσο πιο πολυ μπορει την ομαδα.
ο ιβαν στα δυσκολα μας εσωσε ναι φωναζω και εγω για παικτες αλλα αν χρειαζεται χρονο και μας το ζητησει αξιζει φυσικα να τον δωσουμε
προχθεσινο αρθρο . τελικα δεν επιβληθηκαν καπιταλ αλλα νομιζω αποφασιστηκε περιορισμος μεταφορας κεφαλαιων.
δεν ξερω αν και ποσο σχεση εχει αλλα αν εχει πρεπει η παε να το επικοινωνησει και οι σφ απο εκει και περα να ζητησουν απο τον κοσμο να στηριξει οσο πιο πολυ μπορει την ομαδα.
ο ιβαν στα δυσκολα μας εσωσε ναι φωναζω και εγω για παικτες αλλα αν χρειαζεται χρονο και μας το ζητησει αξιζει φυσικα να τον δωσουμε
-
Καπου πηρε το ματι μου copy/paste κειμενο σαν αυτο του Χιου πριν απο αρκετες μερες. Πριν ερθει η Ουρσουλα.
Καλά αν έρθει ο Μυστακίδης, θα έρθει με τις ευλογίες άλλων για να δραστηριοποιηθεί στην εξυπηρέτηση πολύ μεγάλων διεθνών συμφερόντων. Ποιος θα δώσει σημασία στη ντόπια κυβέρνηση και τους κολαούζους της. Απλά θα τους τον επιβάλουν κι αυτοί θα επαναλάβουν με ευχαρίστηση τη γνωστή φράση του Σημίτη στα Ίμια.
Ακριβως
Για πρωινο τους εχει ο Τελης τους ντοπιους κολαουζους
ιδιως αν εχει τις ευλογιες περαν του Ατλαντικου
Για πρωινο τους εχει ο Τελης τους ντοπιους κολαουζους
ιδιως αν εχει τις ευλογιες περαν του Ατλαντικου
-
Σε διατεταγμένη υπηρεσία άπαντες.icue έγραψε:Καπου πηρε το ματι μου copy/paste κειμενο σαν αυτο του Χιου πριν απο αρκετες μερες. Πριν ερθει η Ουρσουλα.
Σημ. Όπως έγραψα εξ αρχής δεν μπορώ να θεωρήσω τυχαία την προβολή, για πρώτη φορά, της επίσκεψης Μυστακίδη στην Τούμπα..
Έχει συμβολισμό και η συνοδεία του.
theo-drama έγραψε:miselinio έγραψε:Εγώ είμαι ΠΑΟΚ ,όπως ήμουν από παιδάκι,το δούλεμα και την φτώχεια την βιώσαμε,όχι όμως και με Ιβάν,το να πει κάτι στον κόσμο δεν είναι κακο,να ξέρουμε αν είναι καλά,γιατί ο κόσμος δεν είναι καλά,εσείς παρεξηγηθείτε και μην κάνετε κριτική,θα σας μαλώσει κάποιος;
Εγώ πάλι μάλλον δεν είμαι ΠΑΟΚ, αλλά ήμουν προεδρικός Γουμενοκσια και θέλω το κακό του ΠΑΟΚ,που δεν μιλαω κατά του.
Μάλιστα κύριε.
Κατα του τι να πουμε,αυτος αλλαξε την ομαδα με δυο νταμπλ και κυπελα ,χωρις χρεη,αλλα το οτι δεν περπεταει την ομαδα σωστα τα τρια χρονια δεν κρυβεται,να μην το πουμε; Να κανουμε την παπια; Εσυ δεν στεναχωριεσαι; Τοτε ισως εγω ειμαι χαζος στα 59 μου.Να εισαι καλα.
-
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εγώ ξέρω ότι επιτέλους βρήκαμε έναν άνθρωπο, να μας στρώσει, να μην μασάει στους από κάτω και αντί να είμαστε μαζί του στον πόλεμο, προσπαθούμε να τον κανουμε ΚΙ ΕΜΕΙΣ, (λίγοι μεν) να φύγει.
- abc_o_ karpouzas
Να μιλήσει ο Ιβάν....Μάλιστα
Την λέξη...αυταρκεια..εμεις ή ο βανια την είπε...
Όλοι τον ακούσαμε λίγοι καταλάβαμε...
Το πως ερχετε η αυτάρκεια σε έναν αθλητικό οργανισμο...κανεις μας..δεν γνώριζει αλλά...ολοι μας..γνωριζουμε τα πάντα...
Ο βανιας μίλησε...εσεις εξσκολουθητε να ακούτε τον...κολκα...και τα σενάρια που...γράφονται...στα καφενεία...
Η ώρα είναι.... 0-2 στας εξωτικά αθηνας
Την λέξη...αυταρκεια..εμεις ή ο βανια την είπε...
Όλοι τον ακούσαμε λίγοι καταλάβαμε...
Το πως ερχετε η αυτάρκεια σε έναν αθλητικό οργανισμο...κανεις μας..δεν γνώριζει αλλά...ολοι μας..γνωριζουμε τα πάντα...
Ο βανιας μίλησε...εσεις εξσκολουθητε να ακούτε τον...κολκα...και τα σενάρια που...γράφονται...στα καφενεία...
Η ώρα είναι.... 0-2 στας εξωτικά αθηνας
Ο Ιβαν εχει πει πολλα εκτος απο την αυταρκεια και δυστυχως πολλα απο αυτα δεν συναδουν το ενα με το αλλο...Δεν του κανεις καλο με αυτα που λες...
Τον Ιβάν πάντως τελευταία φορά που τον ακούσαμε να μιλάει ήτανε σε εκείνη την κονσέρβα που μας πλασάρουν με τον λουτσέσκου να λέει ευχαριστώ για τους μητρίτσα σιντκλει
Δεν μπορεί... είναι λίγο unfair αυτό
Δεν μπορεί... είναι λίγο unfair αυτό
- navigator11
Ρε τον Τέλη που τους έχει και για πρωινό όλους. Plot thickens 
Το να διαβάζεις αβανταδόρικα πρόσφατα αρδθρα πάντως από κάτι radar, axianews, manifesto κοκ για τον διάδοχο, που έκρουσε μέχρι και τη θύρα της ουεφα για να του δώσουν, λέει, επίσημα στοιχεία για τον ΠΑΟΚ
σε εμένα τον ... προσωπολάτρη δημιουργούν μια διάθεση σκεπτικισμού.

Το να διαβάζεις αβανταδόρικα πρόσφατα αρδθρα πάντως από κάτι radar, axianews, manifesto κοκ για τον διάδοχο, που έκρουσε μέχρι και τη θύρα της ουεφα για να του δώσουν, λέει, επίσημα στοιχεία για τον ΠΑΟΚ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Σάβ 19 Αύγ 2023, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ δεν χρειάζομαι νούμερο δίπλα στο όνομα μου.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Gika 2024
Πάλι εσύ θα κράζεις
Εξις δευτέρα φυσις
Το προφίλ μου είναι το ίδιο εδώ και 14 χρόνια.
Αυτοί που πάνε κι έρχονται τα βάζουν αυτά.
Κι επι του θέματος: εγώ δεν κράζω τον Ιβαν.
Άλλο πράγμα είναι το κράξιμο, άλλο η υγιής κριτική, άλλο το φυλάω κατουρημένες ποδιές.
Από τον Μυστακίδη, προτιμώ τον Ιβαν, γιατί τον ένα μας τον πλασάρουν οι εχθροί μας και ο άλλος έχει παλέψει με ένα σάπιο ελληνικό σύστημα για να είναι εδώ.
Αλλά θέλω τον Ιβαν που κρατάει το λόγο του, όχι τον Ιβαν που κρύβεται πίσω από τα ψέμματα του κυρκυρ