Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Dimg4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Να σας πω ρε μάγκες, ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ:

Εσας σας φαίνεται λογικό να επενδύονται πρωτοφανή εκατομμύρια από γαύρο βαζελο και οαρη για μεταγραφές, την ίδια ώρα που ο εκλεκτός τους στην κυβέρνηση μας ανακοινώνει ότι έρχεται ο πιο δύσκολος χειμώνας από την εποχή πείνας του β Παγκοσμίου πολέμου;

Υπάρχει σοβαρός επενδυτής που κάνει all in σε αυτή την εποχή;

Εγώ που κάθε φορά που σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν να ήμουν μεγιστάνας να χώνω 50 εκατομμύρια το χρόνο στον ΠΑΟΚ, σε αυτή την εποχή δεν θα έβαζα. Θα περίμενα να δω τι θα συμβεί

Εγώ λέω ότι υπάρχει συντονισμός να κάνουν επικοινωνιακά μπαμ και μπουμ γιατί είναι προεκλογική περίοδος και το ένα χέρι νιβει τ άλλο. Θέλουν να παρουσιάσουν μια δήθεν εκτόξευση του ελληνικού ποδοσφαίρου και να καρπωθούν με έμμεσες και αμεσες παρεμβάσεις τα οφέλη
Δευτερη θεση για Τσου Λου.
Και συμπληρώνω: που κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουμε πολλάααα χρόνια να ξαναδούμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Αλλά δε γαμείς, κλάιν μάιν. Δεν μας νοιάζουν εμάς αυτά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η παρουσία του Γιώργη πάντως εδω και μέρες στη Θεσσαλονίκη εμένα μου αφήνει κάποια περιθώρια αισιοδοξιας.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το πιο λογικό είναι να σχετίζεται με το γήπεδο
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

JohnDag έγραψε:Έλα, ομως, που κανένας δεν μίλησε για all in.

Για έναν παίχτη μιλάμε σε μια πολύ συγκεκριμένη θέση για την οποία μάλιστα έχει εκφραστεί πολλάκις ο ίδιος ο προπονητής.

Λέει μαλακιες ο προπονητής και σε εκθέτει; Διωξ' τον.

Δεν λέει μαλακιες και υπάρχει πραγματι κενό;

Ε φέρε έναν παίχτη και καν' του το χατήρι.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
++++
Δυο χρονια δεκαρι θελουμε, αλλα εμεις εκει. Ο Λουτσος εχει εμμονες (Καντουρι-Πελκας, Μισιτς, Σερζιο), αλλα εδω δεν εχει αδικο που μενει ξεκρεμαστος. Μας φταιει ο κουλης, ο κορονοϊος, συντομα ο Πουτιν, και μετα κατι θα γινει με τον αναδρομο Ερμη και θα φταιει κι αυτος. Ακριβοι στα πιτουρα και φθηνοι στ αλευρι. Αν μας ενοιαζαν τα αυγατισματα δεν θα καναμε οικονομια στα ψιχουλα μπας και περασουμε στους ομιλους του Κονφερενς και μαζεψουμε τα οποια ψιλα.
Δεν θα βγαλω παλτα οσους πηραμε οπως και δεν θα βγαλω παλτο τον Μπερναρ και τον... Μαρσελο πριν παιξουν, αλλα οι προθεσεις φαινονται. Και εννοειται δεν με νοιαζει, και ουτε θα επρεπε να νοιαζει κανεναν, να πεισω τον αλλον για την αποψη μου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Ρικαρντο παντως αν μη τι αλλο σκοραει συνεχως,τοσο το καλοκαιρι στο ενα φιλικο που επαιξε,οσο και στα φιλικα με ΠΑΟΚ Β.Ο Κουαλιατα παλι δεν ξερω απο αποδοση,νουμερα παντως δεν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

nunies4 έγραψε:Το πιο λογικό είναι να σχετίζεται με το γήπεδο
Ναι λογικα, αλλα και παλι ειναι πιο ευκολο να πεισει απο κοντα ο Ραζβαν τον Γιωργη παρα απο το skype.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

JohnDag έγραψε:Έχουμε γέλιο πάντως.

Στην προσπάθεια να δικαιολογησουμε την μεταγραφικη μας ανυπαρξία εδώ και ενάμιση κοντά μήνα έχουμε "δαιμονοποιησει" το γεγονός ότι οι άλλοι κάνουν μεταγραφές.

Ειναι μακακες οι άλλοι που ενισχύονται και προσπαθουν να βελτιωσουν τις ομαδες τους (επιτυχως ή ανεπιτυχως ο χρονος θα δείξει) και έξυπνοι εμείς που δεν καλύπτουμε ούτε καν το κενό που ζητάει επιμόνως ο προπονητής.

Ξαναρωταω. Απλή ερώτηση.

Για ποιον λόγο δεν γίνεται μια μεταγραφή; Μια μαμημενη μεταγραφή;

Την οποία ο προπονητής της ομάδας θεωρεί απαραίτητη για το αγωνιστικό του πλάνο.

Ποιος είναι ο λόγος;

Το οικονομικό; Αφού όπως λέτε δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Δεν έρχονται καλοί παίκτες στην Ελλάδα; Αστειότητες, μια χαρά παίκτες έρχονται.

Δεν μπορεί ένας από τους καλύτερους scouter του κόσμου να βρει έναν παίχτη ανάμεσα στους εκατοντάδες χιλιάδες που υπάρχουν στον κόσμο; Ειναι άχρηστος;

Προφανώς και όχι.

Ποιος είναι ο λόγος τέλος πάντων και ποια η δικαιολογία για αυτή την εκνευριστική και ακατανόητη αδράνεια;
Πειναω και παραγγελνω να φαω. Το φαϊ ερχεται και ειναι μαπα. Δεν τρωγεται.
Εχω την "οικονομικη δυνατοτητα" να παραγγειλω κι αλλο, οποτε κανω δευτερη παραγγελια. Παλι μαπα το φαϊ.
Εχω κανα δυο κατοσταρικα στην τσεπη, δηλαδη εχω την "οικονομικη δυνατοτητα" να παραγγειλω και αλλο. Αλλα τριτη παραγγελια; Too much ρε φιλε. Τρωω τη μαλακια και το βουλωνω. Ε δεν θα δωσω και 50 ευρω για να φαω δυο σαντουϊτς.

Ελπιζω το αφελες αυτο παραδειγμα να δινει καποιες απαντησεις στο αφελες ερωτημα που τιθεται απο διαφορους.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Βλεπω βολο με οφη. Αυτος ο Φερναντεζ απεχει απο το δεκαρι που θελουμε. Και δεξια παιζει αυτος. Εμεις απο την αλλη θελουμε.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Η επιστροφή του Ismahila Ouédraogo από τον Βόλο, μου δείχνει δύο πράγματα:
1) πως στην ΠΑΕ αποφάσισαν να διακόψουν τις όποιες δημόσιες σχέσεις με τον διαχειριστή της ομάδας του Βόλου, γεγονός απολύτως λογικό. Δεν γίνεται να αφήνεις έναν άνθρωπο, ο οποίος προσπαθεί να προωθήσει τον εαυτό του, για τόσο καιρό να βγαίνει να σχολιάζει τα τεκταινόμενα της ομάδας και όσους δουλεύουν σε αυτή, με υποτιμητικά σχόλια, χωρίς καμία αντίδραση.
2) πως ο Βόλος σίγουρα προσπάθησε να μας χρησιμοποιήσει στην διαπραγμάτευση για τον Φερνάντες, δημιουργώντας ενδεχομένως συνθήκες πλειστηριασμού. Δεν ξεχνώ επίσης την παρασκηνιακή στήλη που πριν 2 εβδομάδες έγραφε πως αν πάει κάπου ο παίκτης, δεν θα είναι στον ΠΑΟΚ, αλλά στην ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, θα ήθελα ο παίκτης να προπονείται με την πρώτη ομάδα και να πάρει την θέση του 6ου χαφ στο ρόστερ, παίζοντας φυσικά για τον ΠΑΟΚ Β. Ο νεαρός από την Μπουρκίνα Φάσο, τον Νοέμβρη θα γίνει 23 χρόνων, και έχει παραστάσεις από την εθνική του ομάδα. Πέρσι με την Β ομάδα δεν εντυπωσίασε, αλλά ήταν και η πρώτη του χρονιά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ίσως φέτος το τάιμινγκ τον βοηθήσει, ώστε να πάρει την ευκαιρία του να αξιολογηθεί από την Α ομάδα.

Από εκεί και πέρα, με μια νίκη σήμερα και μεταγραφή παίκτη μέσα στην εβδομάδα, πιστεύω πως η ψυχολογία θα αλλάξει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αμα θες να φας στο τσαμπα το πιο πιθανο ειναι ειτε να μεινεις νηστικος,ειτε να καταληξεις στην τουαλετα και η λυση σιγουρα δεν ειναι να μεινεις με τον λαπα μετα...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ποιος φταίει αν αποφάσισες να πληρώσεις στη ταβέρνα της γειτονιάς, τα ίδια λεφτά που θα έδινες σε ένα καλό εστιατόριο και περίμενες μάλιστα να φας, ίδιας ποιότητας φαγητό; Εσύ.
Οπότε την επόμενη φορά, άσε τα "τεστ" και τράβα να παραγγείλεις από ένα εστιατόριο, που μπορεί να μην βγάζει πάντα εκπληκτικό φαγητό, αλλά οι πιθανότητες να φας κάτι αξιόλογο είναι πολύ περισσότερες.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Ελευθερος σε καλη ηλικια και
εχοντας δωσει τα διαπιστευτηρια
του και σε μας πριν 8-9 χρονια!

Τον φερνεις και φτιαχνεις ομαδα που
θα τρεχει και θα παλευει ασταματητα.-

https://www.transfermarkt.com/chima-ony ... iner/39242
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Τρέλανε μας τέτοια ώρα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

joshua έγραψε:Αμα θες να φας στο τσαμπα το πιο πιθανο ειναι ειτε να μεινεις νηστικος,ειτε να καταληξεις στην τουαλετα και η λυση σιγουρα δεν ειναι να μεινεις με τον λαπα μετα...
ποιο τζαμπα; χρυσοπληρωσα ψαγμενες ουρουγουανικες ταλιατες αλλα μου ηρθαν λιγο αψητες :mrgreen:

Οι γκουρμεδιαρηδες λενε οτι ειναι καλυτερες ετσι αλλα ελα που εγω τις ηθελα καλοψημενες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Κυρ 04 Σεπ 2022, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

To τσαμπα πηγαινε κυριως στον Ρικαρντο γιατι επαναλαμβανω τρεις μεσοεπιθετικους θελαμε στο ξεκινημα της περιοδου...Επιπλεον,μεταξυ μας, δεν πιστευω με την καμια οτι δωσαμε 1.8 για Κουαλιατα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”