Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
[/quote]
Τελοσπαντων...εγω απο οσα καταλαβα στην συνεντευξη που εδωσε στους Μπεταραδες, πρεπει να ειναι και γαυρος.
Απο τις Ακαδημιες του γαυρου ξεκινησε, προτυπο και μεντορα ειχε τον Ελευθεροπουλο. Πικρια που δεν προωθήθηκε εχει.
Η ιστορια ομως γραφει και δεν ξεγραφει. Μεχρι τον επομενο, ο καλυτερος τερματοφυλακας στην ιστορια του συλλογου.[/quote]
όχι και ο καλύτερος στην ιστορία του συλλόγου.... μην τρελαθούμε... υπήρχαν πολλοί καλύτεροι απο αυτόν...
Τελοσπαντων...εγω απο οσα καταλαβα στην συνεντευξη που εδωσε στους Μπεταραδες, πρεπει να ειναι και γαυρος.
Απο τις Ακαδημιες του γαυρου ξεκινησε, προτυπο και μεντορα ειχε τον Ελευθεροπουλο. Πικρια που δεν προωθήθηκε εχει.
Η ιστορια ομως γραφει και δεν ξεγραφει. Μεχρι τον επομενο, ο καλυτερος τερματοφυλακας στην ιστορια του συλλογου.[/quote]
όχι και ο καλύτερος στην ιστορία του συλλόγου.... μην τρελαθούμε... υπήρχαν πολλοί καλύτεροι απο αυτόν...
- constadine
Που να τον δει και σε 4Κthomas Murg έγραψε:Είναι σε υψηλή ανάλυσηDimitrisS έγραψε:Σα να ψηλωσε, απο το προηγουμενο βιντεακι που τον ειδα.

-
-
Τελοσπαντων...εγω απο οσα καταλαβα στην συνεντευξη που εδωσε στους Μπεταραδες, πρεπει να ειναι και γαυρος.zoomgr έγραψε:
όχι και ο καλύτερος στην ιστορία του συλλόγου.... μην τρελαθούμε... υπήρχαν πολλοί καλύτεροι απο αυτόν...[/quote]
Στο βίντεο είπε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ ΑΕΚ μετά τα γεγονότα του 18 και το κλεμμένο. Θαρρείς και ο γάβρος δεν μας κλέβει κάθε χρόνο και είναι πρότυπο ομάδας. Επιλεκτική μνήμη? Ηλιθιότητα? Δεν ξέρω....
Βρε με το αριστερο εξτρεμ/δεκαρι τι θα γινει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Αναστασιάδης στο λίμπερο ειπε οτι εκλεισε ο σολτεδο στο 1.5 εκ και οτι περιμένει αμεσα να κλείσει η μεταγραφή,επισης ειπε οτι δεν ειναι τοσο πολυπλοκο το θεμα οπως του ναρει γιατι ο παικτης θελει να έρθει και εχει κλεισει και η τιγκρες θελει Να κανει μεταγραφές και δεν εχει θεση ξενου
-
-
όχι και ο καλύτερος στην ιστορία του συλλόγου.... μην τρελαθούμε... υπήρχαν πολλοί καλύτεροι απο αυτόν...[/quote]BlackFriday έγραψε:Τελοσπαντων...εγω απο οσα καταλαβα στην συνεντευξη που εδωσε στους Μπεταραδες, πρεπει να ειναι και γαυρος.zoomgr έγραψε:
Η ιστορια ομως γραφει και δεν ξεγραφει. Μεχρι τον επομενο, ο καλυτερος τερματοφυλακας στην ιστορια του συλλογου.
Στο βίντεο είπε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ ΑΕΚ μετά τα γεγονότα του 18 και το κλεμμένο. Θαρρείς και ο γάβρος δεν μας κλέβει κάθε χρόνο και είναι πρότυπο ομάδας. Επιλεκτική μνήμη? Ηλιθιότητα? Δεν ξέρω....[/quote]
Το 18 μας το έκλεψε ο γαύρος και το έδωσε στην αεχ με
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
- Dimitris_L4
Πρώτη φορά που ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ΟΦ ΤΟΠΙΚ...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ..
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ..
Γιωργαρα μου ξερεις εσυ...
Επιτρεπεται να πεσεις...
Επιβαλλεται να σηκωθεις...

Επιτρεπεται να πεσεις...
Επιβαλλεται να σηκωθεις...