Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Θες να πεις στα σοβαρά ότι όλοι αυτοί ΔΕΝ ξέρουν τι κάνουν στην ομάδα, και κάποιοι εδώ μέσα ξέρετε γενικώς καλύτερα?
Ok η κριτική, όλοι έχουμε μια άποψη σε συγκεκριμένα σημεία, αλλα μην το ξεχειλώνουμε εντελώς...
Ok η κριτική, όλοι έχουμε μια άποψη σε συγκεκριμένα σημεία, αλλα μην το ξεχειλώνουμε εντελώς...
Μεγαλη κουβεντα ανοίγεις ,καποια πραγματα ομως ειναι αντικειμενικα,οπως καποιες χτυπητες κραυγαλεες περιπτώσεις στις οποιες οι υπεύθυνοι τα σκατωσαν και εδωσαν το δικαιωμα να λεμε οτι λεμε καθως ειμαστε και αυτοι που εχουν ως μονο κινητρο την αγάπη μας για την ομαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 06 Φεβ 2023, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γιαυτο γράφω ότι υπάρχει η κριτική σε σημεία που μπορεί να είναι εύστοχη και άλλες φορες όχι και τόσο.
Αλλα να τους βγάζουμε όλους άχρηστους στη δουλειά τους από τον καναπέ μας δεν είναι και πολύ σοβαρό ....
(όχι εσύ, ο φίλος παραπάνω)
Αλλα να τους βγάζουμε όλους άχρηστους στη δουλειά τους από τον καναπέ μας δεν είναι και πολύ σοβαρό ....
Οταν αυτα τα λαθη μας εχουν στοιχίσει απο προκρίσεις σε ομιλους εως και τιτλους και λιγα λεμε καποιες φορες.
Aλλο αυτό, και άλλο "στο forum ξέουμε καλύτερα από τους ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους".
Στα όρια της ραπτοπουλιτιδας.
Στα όρια της ραπτοπουλιτιδας.
Απο τους ανθρώπους που ΔΕΝ κανουν τη δουλειά τους και σιγουρα αποτελουν μεγαλυτερο προβλημα απο το τι θα πει ο καθε maxpaok.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Χωρίς να ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο παίχτης , απλά και μόνο κρίνοντας από την σωματοδομή του, με τόσο καιρό απραξίας σήμερα θα είναι 100+ κιλά και αγωνιστικά έτοιμος θα είναι σε κάνα εξάμηνο.mbison έγραψε:Αυτον τον Τζούμπα δεν μπορούν να τον πληρώσουν σε είδος?
Πχ κανά ακίνητο στη Ρωσία
Ο Λοκαντια και ο Χεσε είναι οι μόνες αξιόλογες περιπτώσεις, με τον 2ο να μπορεί να γινει ο νέος Χάμες, αν όντως έχει ξεπεράσει πλήρως τα θέματα τραυματισμού
Ωστόσο το ότι τόσο καιρό αυτοί οι παίχτες δεν βρήκαν ομάδα, είναι ύποπτο
- Μπαρκαρούτσος
Πάντως είναι ελεύθερος αυτός εδώ...
https://www.transfermarkt.com/alen-hali ... ler/226074
Δώσ'του ένα συμβόλαιο 100.000€ με 0 συμμετοχές, ίσα ίσα για το τρολλάρισμα.

https://www.transfermarkt.com/alen-hali ... ler/226074
Δώσ'του ένα συμβόλαιο 100.000€ με 0 συμμετοχές, ίσα ίσα για το τρολλάρισμα.

- ΑποστόληςΑ
Γιατί είναι ψέμα το ότι παίξαμε με τη Λέφσκυ χωρίς φορ;astral έγραψε: Στα όρια της ραπτοπουλιτιδας.
1ος αγώνας
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (Σοάρες 71'), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (Κωνσταντέλιας 78΄), Ντάντας (Νάρεϊ 57'), Κουαλιάτα (Κούρτιτς 57'), Κούτσιας (Μπράντον 71')
2ος αγώνας
Κοτάρσκι, Λύρατζης (66' Κούτσιας), Ίνγκασον, Κάργας (72' Σβαμπ), Ράφα Σοάρες (46' Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ζίφκοβιτς, Κουαλιάτα (46' Μπίσεσβαρ), Ντάντας, Νάρεϊ.
Γιατί παίξαμε χωρίς φορ;
Γιατί στην καλοκαιρινή προετοιμασία πήγαν τα εξής δύο φορ: Oliviera και Colak. O δεύτερος παραχωρήθηκε, κάτι που ήταν γνωστό ΠΡΙΝ την έναρξη της προεοιμασίας και ωστόσο ΚΑΝΕΙΣ δεν φρόντισε να το διορθώσει, ενώ ο μοναδικός φορ τραυματίστηκε.
Ο Κούτσιας κλήθηκε στην προετοιμασία, εσπευσμένα, προς το τέλος της και ουσιαστικά δεν μετείχε σ' αυτήν, αφού ήταν απροπόνητος και οι άλλοι είχαν ήδη 3 εβδομάδες προπονήσεις.
Θέλω να πω ότι τρία χρόνια αυτοί που ξέρουν δεν ενίσχυσαν την ομάδα κι ούτε υποστήριξαν τους προπονητές.
Σε αυτό το κομμάτι λίγο ή πολύ όλοι έχουμε συμφωνήσει, φαντάζομαι μεταξύ αυτών και εσύ.
Αν θες να μου προσάψεις κάτι άλλο, εδώ είμαι να το κουβεντιάσουμε
Σε αυτό το κομμάτι λίγο ή πολύ όλοι έχουμε συμφωνήσει, φαντάζομαι μεταξύ αυτών και εσύ.
Αν θες να μου προσάψεις κάτι άλλο, εδώ είμαι να το κουβεντιάσουμε
Συγγνώμη αλλά απάντησα στο πρώτο σου ποστ και μετέπειτα διάβασα τα επόμενα.
Έχω την εντύπωση ότι με αδικεις.
Στα γράφω λιτά. Δεν ανέφερα ποτέ για άχρηστους.
Φυσικά γνωρίζω λιγότερα από τους αρμόδιους.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν σφάλει.
Ούτε θα βρεις αναφορές δικές μου αφοριστικες και μηδενιστικές.
Ευγενικά θα σου ζητούσα να είσαι πιο προσεκτικός.
Έχω την εντύπωση ότι με αδικεις.
Στα γράφω λιτά. Δεν ανέφερα ποτέ για άχρηστους.
Φυσικά γνωρίζω λιγότερα από τους αρμόδιους.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν σφάλει.
Ούτε θα βρεις αναφορές δικές μου αφοριστικες και μηδενιστικές.
Ευγενικά θα σου ζητούσα να είσαι πιο προσεκτικός.
Αν αυτή είναι η άποψη σου, εμενα μου περισσεύει. Σε μερικά μάλιστα συμφωνώ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί είναι ψέμα το ότι παίξαμε με τη Λέφσκυ χωρίς φορ;astral έγραψε: Στα όρια της ραπτοπουλιτιδας.
1ος αγώνας
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (Σοάρες 71'), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (Κωνσταντέλιας 78΄), Ντάντας (Νάρεϊ 57'), Κουαλιάτα (Κούρτιτς 57'), Κούτσιας (Μπράντον 71')
2ος αγώνας
Κοτάρσκι, Λύρατζης (66' Κούτσιας), Ίνγκασον, Κάργας (72' Σβαμπ), Ράφα Σοάρες (46' Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ζίφκοβιτς, Κουαλιάτα (46' Μπίσεσβαρ), Ντάντας, Νάρεϊ.
Γιατί παίξαμε χωρίς φορ;
Γιατί στην καλοκαιρινή προετοιμασία πήγαν τα εξής δύο φορ: Oliviera και Colak. O δεύτερος παραχωρήθηκε, κάτι που ήταν γνωστό ΠΡΙΝ την έναρξη της προεοιμασίας και ωστόσο ΚΑΝΕΙΣ δεν φρόντισε να το διορθώσει, ενώ ο μοναδικός φορ τραυματίστηκε.
Ο Κούτσιας κλήθηκε στην προετοιμασία, εσπευσμένα, προς το τέλος της και ουσιαστικά δεν μετείχε σ' αυτήν, αφού ήταν απροπόνητος και οι άλλοι είχαν ήδη 3 εβδομάδες προπονήσεις.
Αλλα η κουβέντα έχει να κάνιε με αυτό:
Αν πραγματικά πιστεύετε ότι όλοι οι επαγγελματίες στο σύλλογο είναι άσχετοι και μερικοί εδώ μέσα είναι πιο σχετικοί επειδή έκαναν 1,2,3,40 εύστοχες κριτικές, τότε να σημειώσω τη διαφωνία μου και να πάμε παρακάτω.γιαυτο γράφω ότι υπάρχει η κριτική σε σημεία που μπορεί να είναι εύστοχη και άλλες φορες όχι και τόσο.
Αυτό εννοώ ως ραπτοπουλιτιδα και ήμουν σαφής. Όχι την κανονική κριτική.
Maxpaok, έγραψες αυτό. Ευγενικά θα σου ζητούσα να το ξαναδιαβάσεις. γιατί μετά γραφεις κάτι άλλο.
Maxpaok έγραψε:Όλοι μα όλοι οι προλαλήσαντες τα είπαν, τα λένε, τα γράφουν σωστά.
Joshua, rene, Αποστόλης, όλοι. Αλλά εμείς δεν ξέρουμε. Εκείνοι ξέρουν. Τρία χρόνια γνώσης.
Η ομάδα χτίζεται για του χρόνου!!!!!!
Θα μπορουσες να απαρριθμησεις τους επαγγελματιες της ομαδας και τις ειδικοτητες τους astral?
Εκτος του προπονητικου τιμ και του Μποτο, που σημερα ειναι εδω και αυριο δεν ειναι, θα ηθελα ειλικρινα να μου πεις ποιοι ειναι οι επαγγελματιες της ΠΑΕ και ποιο το γνωστικο αντικειμενο του καθενος.
Εκτος του προπονητικου τιμ και του Μποτο, που σημερα ειναι εδω και αυριο δεν ειναι, θα ηθελα ειλικρινα να μου πεις ποιοι ειναι οι επαγγελματιες της ΠΑΕ και ποιο το γνωστικο αντικειμενο του καθενος.
paokfc.gr
Δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο, δυστυχώς.
Και το λέω ειλικρινά , χωρίς διάθεση ειρωνείας.
Αλλα γιατί να εξαιρέσουμε προπονητή και Μπότο? Αυτοί είναι που παίρνουν τις μεγάλες αποφάσεις, μαζί με τη διοίκηση. Όλοι σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε.
Δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο, δυστυχώς.
Και το λέω ειλικρινά , χωρίς διάθεση ειρωνείας.
Αλλα γιατί να εξαιρέσουμε προπονητή και Μπότο? Αυτοί είναι που παίρνουν τις μεγάλες αποφάσεις, μαζί με τη διοίκηση. Όλοι σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε.
Επανερχεσαι, αναρτεις το δικό μου ποστ.
Βγάζεις συμπεράσματα και χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς.
Έγραψες για "άχρηστους " ραπτοπουλιαδα....
Εμμένεις στον συλλογισμό σου.
Δεν δίνω άλλη συνέχεια
Βγάζεις συμπεράσματα και χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς.
Έγραψες για "άχρηστους " ραπτοπουλιαδα....
Εμμένεις στον συλλογισμό σου.
Δεν δίνω άλλη συνέχεια