ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Προφανώς δε γίνονται όλα σε μια περίοδο και κυρίως το Γενάρη.
Καλά ξεκινήσαμε αλλα αργούμε!
Ελπιζω σε αμεση ενίσχυση σε 1 2 μέτωπα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι όλα αλλά ας γίνει και κάτι ομως αγαπητέ Σουρμενετεsourmenetes έγραψε:Προφανώς δε γίνονται όλα σε μια περίοδο και κυρίως το Γενάρη.
potamda έγραψε:Στα 38...sic-4 έγραψε:Βαγκνερ Λοβ λεει η Μιντιλαντ.. Πουλεναρα... Σε τι ηλικια και τι κατασταση ειναι αυτος;
Τον τελευταίο χρόνο στην ποδοσφαιρομάνα Καϊρατ του Καζακστάν είχε αρκετά γκολ (14). Έπαιξε Κονφερενς Λιγκ.
Πολύ περίεργη επιλογή για Μιντιλαντ!
ααα τοσο καλα...
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
potamda έγραψε: Στα 38...
Τον τελευταίο χρόνο στην ποδοσφαιρομάνα Καϊρατ του Καζακστάν είχε αρκετά γκολ (14). Έπαιξε Κονφερενς Λιγκ.
Πολύ περίεργη επιλογή για Μιντιλαντ!
Μάλλον αποφάσισαν να πουλήσουν τους νεαρούς παίκτες και να ακολουθήσουν την πολιτική με 32αρηδες+ που ακολουθούσαμε εμείς τα προηγούμενα χρόνια.
-
spiridoula
κοντευει τα 38 .Επαιζε Καζακσταν.Ε μπορεις να καταλαβεις σε τι κατασταση ειναιsic-4 έγραψε:Βαγκνερ Λοβ λεει η Μιντιλαντ.. Πουλεναρα... Σε τι ηλικια και τι κατασταση ειναι αυτος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spiridoula την Πέμ 20 Ιαν 2022, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και όμως δεν είναι τόσο απλό.stravostomis έγραψε:Όσο περισσότεροι παίκτες έρθουν τώρα, τόσο ομαλότερη θα είναι η μετάβαση της ομάδας στην επόμενη σεζόν το καλοκαίρι. Άμα κάνει 10 μεταγραφές το καλοκαίρι και τους βάλει όλους μαζί να παίξουνε, ούτε την Σκεντέρμπεου δεν θα κερδίσει στα προκριματικά στην Ευρώπη
Ναι μεν λήγουν τόσα συμβόλαια το καλοκαίρι αλλά είναι ακόμα ενεργά. Πόσους να πάρεις τον Γενάρη; Και θα δώσεις στον προπονητή ρόστερ 35 παικτών να δουλεύει; Δεν είναι λειτουργικό. Η θα παρκάρεις αυτούς που δεν θες να ανανεώσεις στον ΠΑΟΚ Β;
Αν χοντρικά μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να πάρουμε 10 παίκτες η αναλογία είναι 3 τώρα 7 το καλοκαίρι.
Το καλοκαίρι το ρόστερ ξεφορτώνει.
Φυσικά αυτά ανατρέπονται με τυχόν εκτός προγράμματος πωλήσεις τον Γενάρη οπότε εκεί προφανώς κινείσαι για αντικαταστατη.
Λογικά σε λίγο θα βγει άρθρο με τίτλο ‘’ στην τελική ευθεία του σοαρες ‘
- sourmenetes
- Moderator
Σε από δεσμεύσεις πωλήσεις πάμε καλά.george89 έγραψε:Οχι όλα αλλά ας γίνει και κάτι ομως αγαπητέ Σουρμενετεsourmenetes έγραψε:Προφανώς δε γίνονται όλα σε μια περίοδο και κυρίως το Γενάρη.
Αναμένουμε και τις μεταγραφές.
Eγω εχω την ιδια αισθηση που ειχα και το καλοκαιρι,οτι η εντολη Σαββιδη ειναι καμια προσθηκη χωρις αντιστοιχη αποχωρηση.Σκληρο για εμας αλλα δικαιο για αυτον παρολο που εχει μεριδιο στο κακο μεταγραφικο σχεδιασμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 20 Ιαν 2022, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όποιος βαριέται να ζυμώσει, 10 μέρες κοσκινιζει. Δεν υπάρχει διάθεση για ενίσχυση, απλά ξεφόρτωνουν τα βαρίδια και βλέπουμε το καλοκαίρι. Και η ομάδα θα συνεχίσει με χτυπητές αδυναμίες και όπου παει..
10 μέρες ακομη
10 μέρες ακομη
- ΑποστόληςΑ
11 και σήμερα ακόμα.
Μετά τις 31/1 αν κάποιος ΑΡΔ ανακινήσει θέμα απόκτησης παίκτη από τους ελεύθερους(free agent από το καλοκαίρι) θα πρέπει να τεθεί σε δημόσιο λιθοβολισμό.
Μετά τις 31/1 αν κάποιος ΑΡΔ ανακινήσει θέμα απόκτησης παίκτη από τους ελεύθερους(free agent από το καλοκαίρι) θα πρέπει να τεθεί σε δημόσιο λιθοβολισμό.
Κανένα σενάριο. Ως τώρα μιλουν οι πράξεις Ομάδα θα φτιάξουμε δυνατή αλλά τώρα είναι δύσκολο. Το καλοκαίρι πιο ευκολο
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Καμιά προσθήκη.
Φρένο στο γήπεδο.
Ίδια αίσθηση.
Αυτό θα πει συνέπεια.
Φρένο στο γήπεδο.
Ίδια αίσθηση.
Αυτό θα πει συνέπεια.
Επεσα σε ενα βιντεακι στο γιουτιουμπ που ειχε τα γκολ του Ματος. Θεε μου τι μπακ!!! Επισης στα στημενα της ομαδας εγραφε ασυστολα. Πως μπορουμε να βρουμε εναν τετοιον ρε γαμωτο. Μαζι με παθος του την τρελα του και την ποιοτητα του???
Η αλλιως ενα τετοιον να φερουνε.
Η αλλιως ενα τετοιον να φερουνε.