ΠΑΟΚ Β'
Re: ΠΑΟΚ Β'
Ο μόνος με σαλαμουρα που μπορείς να περιμένεις κάτι , με τον ευνουχισμό του ταχατου στα στοπερ κ αριστερά .. αυτός που δεν βλέπεται είναι ο τζιμας , ειδικά με τις προσδοκίες που ειχαμε ..
Ο μόνος με σαλαμουρα που μπορείς να περιμένεις κάτι , με τον ευνουχισμό του ταχατου στα στοπερ κ αριστερά .. αυτός που δεν βλέπεται είναι ο τζιμας , ειδικά με τις προσδοκίες που ειχαμε ..
-
Πολύ ψηλωμενο το παιδί.Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Κουτσιας δεν μ άρεσε
Πολύ ατομιστής και πολύ γκρίνια
Νομίζω αυτό χαλάει και στον Λου
Υπερτιμημένο.
Στην ηλικία του ο Γκαργκαλστσιδης ήθελε ένα βαγόνι γεμάτο σαν κι αυτόν.
-
Μήπως στην ηλικία του Κουτσια, ο Γκαργκα έπαιζε κ19? Γιατί και στην Ξάνθη δεν θυμάμαι να κανει κάτι.
Αστεία σύγκριση γκαρκα κ κουτσια .. αν επαιζε φέτος κ19 ο κουτσιας θα είχε 30 γκολ.. συνέλθετε ..ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Πολύ ψηλωμενο το παιδί.Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Κουτσιας δεν μ άρεσε
Υπερτιμημένο.
Στην ηλικία του ο Γκαργκαλστσιδης ήθελε ένα βαγόνι γεμάτο σαν κι αυτόν.
ναι έχει καεί το μυαλό του σίγουρα , θέλει προσοχή ..
-
- Επικοινωνία:
Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Κυρ Μαρ 20, 2022 7:53 pmMitsospaoki4 έγραψε:Ο Κουτσιας δεν μ άρεσε
tzelas έγραψε:
Κακό τελείωμα Κουτσια το πήρα πάνω του με 3 συμπαίκτες του να περιμένουν μπροστά στο άδειο τέρμα,
Το μεγάλο ελάττωμα του Κούτσια, το οποίο αν δεν του τραβήξει κάποιος το αυτί τώρα που ακόμα θεωρείται μικρός,θα του στερήσει την μεγάλη καριέρα.Όσες φορές τον έχω παρακολουθήσει μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το παλικαράκι δεν δίνει από το δεξί στο αριστερό.Καλό το ταλέντο αλλά αν δεν συνειδητοποίησει πως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό και όχι ατομικό σπορ θα καταντήσει Πόζογλου
Τελικά μάλλον δεν το βλέπω μόνο εγώ γιατί είχα αρχίσει να νιώθω παράξενα!
-
- Επικοινωνία:
Σαλαμούρας,Τάχατος και Ουεντραογκο είναι ότι καλύτερο έχει αυτή την στιγμή η Β' ομάδα. Τουλάχιστον σε ότι αποτυπώνουν στον αγωνιστικό χώρο.Ο Τζίμας είναι παικταράς αλλά παίζει στην Κ17Totem_pk έγραψε:Εμενα οσα ματς ειδα μου αρεσει ο Σαλαμιυρας. Παντου ειναι αυτο το παιδι.
- ΑποστόληςΑ
- V-olakiotis
-
Παιδιά δεν ξέρω αλλά δεν θέλω να βγάλω συμπεράσματα για κανέναν έτσι όπως βλέπω την ομάδα, γιατί τίποτα δεν μου φαίνεται καλό και ίσως είμαι άδικη. Δεν ξέρω τι φταίει. Ίσως το γεγονός ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρος στόχος και όλοι έχουν στο μυαλό τους να φανούν και να παίξουν για να τους δουν και να τους πάρουν στη μεγάλη ομάδα. Φαίνεται ότι όλοι παίζουν για την πάρτη τους. Το ίδιο ισχύει και με τον Κουτσια όπου στην αρχή στον ΠΑΟΚ Β τα πήγαινε καλύτερα, αλλά τώρα έχει στο μυαλό του μόνο το γκολ. Φυσικά για τον Κουτσια δεν είναι καθόλου θετικό και το γεγονός ότι αλλάζει συνεχώς ομάδες. Προπόνηση κάνει με την μεγάλη ομάδα. Και αποστολή μια με την μεγάλη, μια με τον ΠΑΟΚ Β, άλλες με την Κ19. Μια ταξίδια εξωτερικό....ε όλα αυτά δημιουργούν έναν αποπροσανατολισμό.
ΠΑΟΚ Β'
Προσπαθει η ομαδα αλλα
Α.Πολλα νευρα δεν ξερω γιατι
Β. Πολλη τσαπατσουλια
Γ. Πολλη ατομιστια
Σαφως υπαρχει βελτιωση απο το πρωτο τριμηνο. Παιζει ρολο και η συνεχης αλλαγη παικτων, αυτος ειναι ο ρολος της Β ομαδας
Ο Κουτσιας ενω ειναι ταλεντο μεγαλου βεληνεκους δυστυχως πολυ ατομιστης, αλλα οπως λεει πανω η blackfriday παιζει ρολο και οτι ειναι νομας μεταξυ 3 ομαδων
Α.Πολλα νευρα δεν ξερω γιατι
Β. Πολλη τσαπατσουλια
Γ. Πολλη ατομιστια
Σαφως υπαρχει βελτιωση απο το πρωτο τριμηνο. Παιζει ρολο και η συνεχης αλλαγη παικτων, αυτος ειναι ο ρολος της Β ομαδας
Ο Κουτσιας ενω ειναι ταλεντο μεγαλου βεληνεκους δυστυχως πολυ ατομιστης, αλλα οπως λεει πανω η blackfriday παιζει ρολο και οτι ειναι νομας μεταξυ 3 ομαδων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 27 Μαρ 2022, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Από το 63΄ και μετά που είδα, διέκρινα μια αδυναμία των χαφ να προωθήσουν σωστά τη μπάλα και την έλλειψη των ακραίων να κάνουν μια σέντρα ή ένα σουτ της προκοπής.
- ΑποστόληςΑ
Επίσης πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν υπάρχει ένας σταθερός κορμός την ομάδα πέραν από την έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος.