Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- PAOKevolution
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Εμείς θεωρητικά τον Μπονατινι τον θελουμε σαν επένδυση που θα μπορέσει να μας αποφέρει λεφτά αν εχω καταλάβει γενικά καλα.Εγω συμφωνώ σαυτο απλώς αν όπως λέει ο Μαντσο τον παίκτη τον τραβάει μόνο οτι θα πάρουμε πρωτάθλημα και θα μπει στο βιογραφικό του πως μπορω να επενδύσω σε αυτόν;Εννοώ θα έρθει δανεικός για 6 μήνες και γεια διότι δεν τον ενδιαφέρει η ομάδα.Επομένως μιλάμε για μια ριψοκίνδυνη επιλογή.Παντα εάν κατάλαβα γενικά καλα..Και κάτι ακόμα.Μην είστε μηδενιστές με παίκτες που δε σας αρέσουν γιατι αν υπογράψει αυτός που δε θέλετε τι θα κάνετε;Μιζέρια;Ο ΠΑΟΚ πάνω απολα Οχι τα θελω μας. 

Χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο του παίχτη (ο οποίος δε μου γεμίζει το μάτι όπως έγραψα) υπάρχουν πολλά καλύτερα πρωταθλήματα ανάμεσα στη πρεμιερ και την σουπερκλικ,δε νομίζεις φίλε χερμαν;
Το ότι πήγε στην Αραβία μικρός, ίσως να ήθελε με ένα δύο χρόνια εκεί να εξασφαλίσει όλη του τη ζωη, από τη στιγμή που γύρισε τόσο σύντομα και μάλιστα στο υψηλότερο από πλευράς απαιτήσεων επίπεδο,κάτι λέει.
Το ότι πήγε στην Αραβία μικρός, ίσως να ήθελε με ένα δύο χρόνια εκεί να εξασφαλίσει όλη του τη ζωη, από τη στιγμή που γύρισε τόσο σύντομα και μάλιστα στο υψηλότερο από πλευράς απαιτήσεων επίπεδο,κάτι λέει.
Macho έγραψε:Το ιστορικό στο οποίο αναφερθηκα και απασχολησε ειναι οι μυϊκοί τραυματισμοί σε συνάρτηση με ηλικία και επαναφοράς στις συνθήκες του ελληνικού πρωταθλήματος και συνθηκών. Προσωπικά δεν ανέφερα ΠΟΥΘΕΝΑ ψυχολογικά. Απλά ακολούθησε ενα σπασμένο τηλέφωνο στη συνέχεια.

Επειδή σηκώθηκα από τον ύπνο να δω καμιά πληροφορία ή εξώφυλλα εφημεριδών για ποιον παίχτη αναφέρεσαι φίλε;
@Tupac είσαι πρωτοπόρος, οπως κάποτε το νικ σου 
@bane ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό αλλά πίστεψε με πάντα κάπου εδώ γύρω ήμουν και ας μην έγραφα. Λίγο το timing με τις αλλαγές στις συνθήκες της πολύ έντονης καθημερινότητάς μου με την έλευση καλών νέων και λίγο το μικρόβιο που μου εμφύσησε η ποντιακή επιμονή και ευφυΐα του Sourmenetes (το λέω και το εννοώ απολύτως θετικά αυτό) με έκανε πιο ενεργό.

@bane ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό αλλά πίστεψε με πάντα κάπου εδώ γύρω ήμουν και ας μην έγραφα. Λίγο το timing με τις αλλαγές στις συνθήκες της πολύ έντονης καθημερινότητάς μου με την έλευση καλών νέων και λίγο το μικρόβιο που μου εμφύσησε η ποντιακή επιμονή και ευφυΐα του Sourmenetes (το λέω και το εννοώ απολύτως θετικά αυτό) με έκανε πιο ενεργό.
Ο σεντερ φορ και ο τερματοφυλακας ειναι 2 θεσεις που θελουν ρυθμο για να αποδωσουν αυτο με προβληματιζει εμενα στον μπονατινι τιποτα αλλο αντε να δουμε απλα θελω να ερθει γρηγορα οποιος αυτο.
Η ομάδα του συμφωνεί και για δανεισμό και για αγορά
@dark στο ποστ που ανάρτησες αναφερόμουν στον Μπεργκ
@dark στο ποστ που ανάρτησες αναφερόμουν στον Μπεργκ
Ναι Μacho σαν τον 2pac κανενας. Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα, με χαφ τι γίνετε?
Απ' τα ονόματα που ακούστηκαν, χωρίς να ξέρω τι ποσά χρειάζονται για τον καθένα και σε τι κατάσταση είναι, προτιμώ, με σειρά προτεραιότητας:
1) Νίκολιτς. Γιατί απ όσα έχω δει, είναι παιχταράς, μηχανή των γκολ, γυμνασμένος, γρήγορος, λογικά θα μπορεί ακόμα 1,5 χρόνο σε ψηλό επίπεδο.
2) Μπονατίνι. Γιατί κινείται αρκετά, πασάρει ή εκτελεί συχνά με τη μία, κι αυτό καλύπτει την έλλειψη ταχύτητας, δείχνει αγωνιστής μέσα στο ματς, είναι σε ηλικία που μ αρέσει και λογικά έχουμε και την επιλογή δανεισμού με ρήτρα. Και δε μπορεί να είναι σε κακή κατάσταση παίχτης από Αγγλία κι ας μην παίζει πολύ.
3) Μπεργκ. Με βαριά καρδιά, γιατί ούτε τον συμπαθώ ούτε θέλω να ξαναδώ πρώην βάζελο στην ομάδα. Ότι είναι καλός παίχτης είναι, αλλά ούτε το σώμα του θα προσαρμοστεί αμέσως, ούτε έχει πια φιλοδοξία στην Ελλάδα ούτε αποτελεί λύση πέρα από το Μάη.
4) Κεσέρου. Νομίζω ότι δεν ψάχνουμε τέτοιο παίχτη. Κι ούτε η ηλικία βοηθάει. Αδιάφορη περίπτωση.
Όποιο φορ και να έρθει πάντως, αν δεν ακολουθήσει ένας χάφαρος, μην πω και δύο, θα είμαστε στα κόκκινα.
1) Νίκολιτς. Γιατί απ όσα έχω δει, είναι παιχταράς, μηχανή των γκολ, γυμνασμένος, γρήγορος, λογικά θα μπορεί ακόμα 1,5 χρόνο σε ψηλό επίπεδο.
2) Μπονατίνι. Γιατί κινείται αρκετά, πασάρει ή εκτελεί συχνά με τη μία, κι αυτό καλύπτει την έλλειψη ταχύτητας, δείχνει αγωνιστής μέσα στο ματς, είναι σε ηλικία που μ αρέσει και λογικά έχουμε και την επιλογή δανεισμού με ρήτρα. Και δε μπορεί να είναι σε κακή κατάσταση παίχτης από Αγγλία κι ας μην παίζει πολύ.
3) Μπεργκ. Με βαριά καρδιά, γιατί ούτε τον συμπαθώ ούτε θέλω να ξαναδώ πρώην βάζελο στην ομάδα. Ότι είναι καλός παίχτης είναι, αλλά ούτε το σώμα του θα προσαρμοστεί αμέσως, ούτε έχει πια φιλοδοξία στην Ελλάδα ούτε αποτελεί λύση πέρα από το Μάη.
4) Κεσέρου. Νομίζω ότι δεν ψάχνουμε τέτοιο παίχτη. Κι ούτε η ηλικία βοηθάει. Αδιάφορη περίπτωση.
Όποιο φορ και να έρθει πάντως, αν δεν ακολουθήσει ένας χάφαρος, μην πω και δύο, θα είμαστε στα κόκκινα.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Προσωπικά θεωρώ τον Μπεργκ τελειωμένο.
Στα 33 πλέον και με δυο χρονιές στην Αραβία δεν μπορεί να επανέλθει στο επίπεδο του ΤΣ.Λ.
Μην κοροϊδεύετε. Πρέπει να βλέπουμε και πέρα απο τον Μαϊο.
Δεν γίνετε να πληρώνεις αυτά τα χρήματα σε παίκτη που δεν μπορεί να είναι χρήσιμος στο ΤΣ.Λ.
Ο Μπονατίνι είναι καλύτερη λύση και μακάρι να έρθει.
Η Τσαμπιονσιπ είναι πέντε φορές πιο δύσκολη απο την σουπερκλίκα.
Παρακολουθώ απο κοντά την Λεϋτον Όριεντ στην Νασιοναλ (πρωην Κονφερενς) και σας πληροφορώ οτι η 5η κατηγορία της Αγγλίας είναι περίπου στο επίπεδο της σουπερκλικας στην Ελλάδα. Αυτά για να κάνετε την σύγκριση.
Στα 33 πλέον και με δυο χρονιές στην Αραβία δεν μπορεί να επανέλθει στο επίπεδο του ΤΣ.Λ.
Μην κοροϊδεύετε. Πρέπει να βλέπουμε και πέρα απο τον Μαϊο.
Δεν γίνετε να πληρώνεις αυτά τα χρήματα σε παίκτη που δεν μπορεί να είναι χρήσιμος στο ΤΣ.Λ.
Ο Μπονατίνι είναι καλύτερη λύση και μακάρι να έρθει.
Η Τσαμπιονσιπ είναι πέντε φορές πιο δύσκολη απο την σουπερκλίκα.
Παρακολουθώ απο κοντά την Λεϋτον Όριεντ στην Νασιοναλ (πρωην Κονφερενς) και σας πληροφορώ οτι η 5η κατηγορία της Αγγλίας είναι περίπου στο επίπεδο της σουπερκλικας στην Ελλάδα. Αυτά για να κάνετε την σύγκριση.
4εκ πληρωσε η γουλβς, οποτε παμε για δανεισμο με ρητρα σε αυτα τα λεφτα;
lol okgeorgedoulk2008 έγραψε: Παρακολουθώ απο κοντά την Λεϋτον Όριεντ στην Νασιοναλ (πρωην Κονφερενς) και σας πληροφορώ οτι η 5η κατηγορία της Αγγλίας είναι περίπου στο επίπεδο της σουπερκλικας στην Ελλάδα. Αυτά για να κάνετε την σύγκριση.
μπα νμζω θα τα σκασει τωρα.Αυτη τν αισθηση εχωGoMaRoS έγραψε:4εκ πληρωσε η γουλβς, οποτε παμε για δανεισμο με ρητρα σε αυτα τα λεφτα;
Έμπειρος γκολτζής που έχει φάει τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας(ανώτερες από την σουπερλιγκ) με το κουτάλι. Θα έκανε πλάκα εδώ. Φέρτε τον παικταρά.
[youtube]ddxmX6z5fA4[/youtube]
[youtube]ddxmX6z5fA4[/youtube]