Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από anekfrastos »

matrixxakos4 έγραψε:τι ειναι αυτο που εχει κανει ο λημνιος και οχι ο λαμπρου? για να μην παρεξηγηθώ δεν λεω πως δεν μου κανει ο χ λημνιος ! Την σκεψη μου γραφω. Το ειπε και μονος του ο Λημνιος πως δεν βελτιωθηκε απο περυσι, στο ενας με εναν δεν το εχει - δεν το προσπαθει, σκορερ δεν ειναι, ασιστ δεν κανει, ειναι καλος στην τακτικη και πιστευω πως πρεπει να παει εξωτερικο δανεικος.
Δεν πιστεύω ότι δεν το έχει το ένας με έναν. Δεν το πολυπροσπαθει πιστεύω λόγω οδηγιών Λουτσέσκου και προτιμά να είναι σωστός τακτικά από το να γίνεται φλύαρος και ατομιστης, να φαίνεται ότι τραβάει τις φάσεις από τα μαλλιά και να χαλάει την ισορροπία της ομάδας. Το πάει πιο συντηρητικά δηλαδή. Εκτιμώ ότι θα δείξει περισσότερα συν τω χρόνω.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

σιγα μην αφησει και αλλο βασικο ο λουτσε

ΥΣ ρασφορντ παιχταρας!ο πιο ταλαντουχος στην εθνικη αγγλιας
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Mao_Mao έγραψε:ο Σαββίδης τζουνιορ είχε πει για καρέλη θα δούμε.
Μόνο μην ανακοινωθούν αυριο 2 παικτες και ειναι διπλό το κακό.
με τον μαυρουκο της αρσεναλ κλεινει η θεση, δε νομιζω να ερθει ο καρελης
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Ο λημνιός θα ήταν ενα ΤΕΛΕΙΟ αρριστερο φουλ μπάκ πραγματικά.Δεν έχει την διήσδηση ενως εξτρέμ ουτε την επιθετικότητα.Την ορμή να μπει και να τους περάσει.Έχει το πάνω κατω την αντοχή το σκυλίσιο την σέντρα.Νομίζω αδικείται εκει που παίζει.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Δεν πιστεύω ότι δεν το έχει το ένας με έναν. Δεν το πολυπροσπαθει πιστεύω λόγω οδηγιών Λουτσέσκου και προτιμά να είναι σωστός τακτικά από το να γίνεται φλύαρος και ατομιστης, να φαίνεται ότι τραβάει τις φάσεις από τα μαλλιά και να χαλάει την ισορροπία της ομάδας. Το πάει πιο συντηρητικά δηλαδή. Εκτιμώ ότι θα δείξει περισσότερα συν τω χρόνω.

Anekfraste δεν το έχει κάνει ποτε όμως αυτο το 1v1 σπάνια τον έχουμε δει να περνει προσπάθιες όπως και αλλα χαρακτηρηστικα ενος εξτρεμ δεν κάνει πολλα "επιθετικά" πράματα ενα σουτ κάτι...εγω πιστεύω οτι δεν...Είναι παικτης ειδικών αποστολών με ταβάνι.Σε αντίθεση με τον πολύ τεχνικό λάμπρου που ναι μεν είναι γρήγορος αλλα έχει και τρίπλα και σούτ και τελείωμα και τουλάχιστον το δείχνει
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Και εγώ θέμα Καρέλη δεν νομίζω να υπάρχει με την ανακοίνωση του Akpom.

Το inpaok χθες πάντος έλεγε πως είμαστε σε συζητήσεις με εξτρέμ(winger) και βρέθηκαν 2-3περιπτώσεις καλές ανεξάρτητα μετά την άφιξη του μαυρούκου Άγγλου μας θέσεις αρ.μπακ+6αρο8αρι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Θελω προκριση για ν μη γινουμε μπουρδεκο περισσοτερο παρα για την προκριση καθε αυτη

Κ για εξτρεμ ρχει καιρο που ακουγεται ...

Σιγουρα θα φυγουν παικτεσ απο μασ με πωλησεισ ποιοι αγνωστο ακομα....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σιγά ρε συ μανιακ γιατί να γίνουμε μπουρδέλο δλδ;

Έλεος πια καταντάει εκβιασμος αυτό το πράγμα. Ή νικάμε ή μπουρδέλο;

Να μάθουμε και να χάνουμε λοιπόν.
Γιατί προφανώς 40 χρόνια ήττες δεν αρκούσαν, άμα είναι να τα τινάζουμε ολα στον αέρα στα καλά καθούμενα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Τι γιατί ρε Rain, δε μας ξέρεις?
Γκρίνια θα υπάρξει αν αποκλειστούμε εμείς και περάσει η αεκ. Θα πάρουν φωτιά τα ράδια.
Προσωπικά είμαι άνετος ακόμα και αν αποκλειστούμε, στόχος είναι το νταμπλ και μένα η ομάδα με έχει ήδη πείσει. Η ευρωπαϊκή πορεία είναι κερασάκι, αρκεί να είμαστε ομίλους Γιουρόπα
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δε νομίζω οτι μπορεί να φυγεί ο τρελλο ουαρντα, αν ...αν, υπάρχει πιθανότητα κάποιος να φύγει, υπό την έννοια οτι μου μοιάζει λιγότερο προσηλωμένος , αυτός είναι ο ελ καντουρι. Αν και με αυτούς (Μαροκοτυνησιους) δεν βγάζεις εύκολα άκρη αν είναι πωρωμένοι, αν έχουν νεύρα, η αν ετσι ειναι η ιδιοσυγκρασια τους.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Δεν θα ρθει εξτρεμ. Μπακ θα ερθει και θα υπαρχει κ ο Βιειρινια επιλογη για εξτρεμ.
Το μεγαλο ερωτημα ειναι τι θα γινει με τον Πριγιοβιτς. Θα ενδωσουμε σε μια πολυ καλη προταση? Υπαρχει ο χρονος για να αντικατασταθει επάξια? Ο Αγκοπ δεν ειναι φορ περιοχης αλλα και δεν ξερω αν ο Λου θελει φορ περιοχης στυλ Πριγιο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Με καντουρι πελκα ουαρντα μπισεσβαρ λημνιο ζαμπα λαμπρου και τον ακπομ προσωπικα δε βλεπω τον λογο μα παρουμε κ αλλο για πισω απο τον πριγιο. Πρεπει να παρουν ευκαιριες κ οι νεοι γιατι πιστευω είναι παίκτες κλασης
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Ο Ακπομ είναι κανονικότατο φορ περιοχής.Θηρίο μες το κουτι με τους αμυντικούς (1,86).
Απλά εχει και την ευχέρια όντας Αγγλικο προϊον να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο.
Απ'το να πάρει την μπάλα απέξω ή στο κέντρο ή στα πλάγια να τριπλάρει να σουτάρει.Φυσικά δεν είναι ο Σουάρεζ αλλα όλα αυτα τα έχει μεσα στο παιχνίδι του.Μέσα στο κουτί εχει και ευεληξία ομως νομίζω οτι θέλει δουλειά ακόμα για να ξεμαρκαρίζεται με την μαεστρία του Πριγιογκολ.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

μλκς ακομα δεν τον ειδαμε τον βγαλαμε και παρατσουκλι; Ο Αγκοπ?!! :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Mao_Mao έγραψε:Ο Ακπομ είναι κανονικότατο φορ περιοχής.Θηρίο μες το κουτι με τους αμυντικούς (1,86).
Απλά εχει και την ευχέρια όντας Αγγλικο προϊον να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο.
Απ'το να πάρει την μπάλα απέξω ή στο κέντρο ή στα πλάγια να τριπλάρει να σουτάρει.Φυσικά δεν είναι ο Σουάρεζ αλλα όλα αυτα τα έχει μεσα στο παιχνίδι του.Μέσα στο κουτί εχει και ευεληξία ομως νομίζω οτι θέλει δουλειά ακόμα για να ξεμαρκαρίζεται με την μαεστρία του Πριγιογκολ.
Τα παραπάνω από που προκύπτουν , γιατί περιγράφεις τον Ιμπραίμοβιτς.
Τα είδες κάπου , έχεις παρακολουθήσει το παίκτη;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”