Δεν πιστεύω ότι δεν το έχει το ένας με έναν. Δεν το πολυπροσπαθει πιστεύω λόγω οδηγιών Λουτσέσκου και προτιμά να είναι σωστός τακτικά από το να γίνεται φλύαρος και ατομιστης, να φαίνεται ότι τραβάει τις φάσεις από τα μαλλιά και να χαλάει την ισορροπία της ομάδας. Το πάει πιο συντηρητικά δηλαδή. Εκτιμώ ότι θα δείξει περισσότερα συν τω χρόνω.matrixxakos4 έγραψε:τι ειναι αυτο που εχει κανει ο λημνιος και οχι ο λαμπρου? για να μην παρεξηγηθώ δεν λεω πως δεν μου κανει ο χ λημνιος ! Την σκεψη μου γραφω. Το ειπε και μονος του ο Λημνιος πως δεν βελτιωθηκε απο περυσι, στο ενας με εναν δεν το εχει - δεν το προσπαθει, σκορερ δεν ειναι, ασιστ δεν κανει, ειναι καλος στην τακτικη και πιστευω πως πρεπει να παει εξωτερικο δανεικος.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- anekfrastos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- Παλαιολόγος
σιγα μην αφησει και αλλο βασικο ο λουτσε
ΥΣ ρασφορντ παιχταρας!ο πιο ταλαντουχος στην εθνικη αγγλιας
ΥΣ ρασφορντ παιχταρας!ο πιο ταλαντουχος στην εθνικη αγγλιας
-
Dimg4
με τον μαυρουκο της αρσεναλ κλεινει η θεση, δε νομιζω να ερθει ο καρεληςMao_Mao έγραψε:ο Σαββίδης τζουνιορ είχε πει για καρέλη θα δούμε.
Μόνο μην ανακοινωθούν αυριο 2 παικτες και ειναι διπλό το κακό.
Ο λημνιός θα ήταν ενα ΤΕΛΕΙΟ αρριστερο φουλ μπάκ πραγματικά.Δεν έχει την διήσδηση ενως εξτρέμ ουτε την επιθετικότητα.Την ορμή να μπει και να τους περάσει.Έχει το πάνω κατω την αντοχή το σκυλίσιο την σέντρα.Νομίζω αδικείται εκει που παίζει.
Δεν πιστεύω ότι δεν το έχει το ένας με έναν. Δεν το πολυπροσπαθει πιστεύω λόγω οδηγιών Λουτσέσκου και προτιμά να είναι σωστός τακτικά από το να γίνεται φλύαρος και ατομιστης, να φαίνεται ότι τραβάει τις φάσεις από τα μαλλιά και να χαλάει την ισορροπία της ομάδας. Το πάει πιο συντηρητικά δηλαδή. Εκτιμώ ότι θα δείξει περισσότερα συν τω χρόνω.
Anekfraste δεν το έχει κάνει ποτε όμως αυτο το 1v1 σπάνια τον έχουμε δει να περνει προσπάθιες όπως και αλλα χαρακτηρηστικα ενος εξτρεμ δεν κάνει πολλα "επιθετικά" πράματα ενα σουτ κάτι...εγω πιστεύω οτι δεν...Είναι παικτης ειδικών αποστολών με ταβάνι.Σε αντίθεση με τον πολύ τεχνικό λάμπρου που ναι μεν είναι γρήγορος αλλα έχει και τρίπλα και σούτ και τελείωμα και τουλάχιστον το δείχνει
Και εγώ θέμα Καρέλη δεν νομίζω να υπάρχει με την ανακοίνωση του Akpom.
Το inpaok χθες πάντος έλεγε πως είμαστε σε συζητήσεις με εξτρέμ(winger) και βρέθηκαν 2-3περιπτώσεις καλές ανεξάρτητα μετά την άφιξη του μαυρούκου Άγγλου μας θέσεις αρ.μπακ+6αρο8αρι.
Το inpaok χθες πάντος έλεγε πως είμαστε σε συζητήσεις με εξτρέμ(winger) και βρέθηκαν 2-3περιπτώσεις καλές ανεξάρτητα μετά την άφιξη του μαυρούκου Άγγλου μας θέσεις αρ.μπακ+6αρο8αρι.
Θελω προκριση για ν μη γινουμε μπουρδεκο περισσοτερο παρα για την προκριση καθε αυτη
Κ για εξτρεμ ρχει καιρο που ακουγεται ...
Σιγουρα θα φυγουν παικτεσ απο μασ με πωλησεισ ποιοι αγνωστο ακομα....
Κ για εξτρεμ ρχει καιρο που ακουγεται ...
Σιγουρα θα φυγουν παικτεσ απο μασ με πωλησεισ ποιοι αγνωστο ακομα....
Σιγά ρε συ μανιακ γιατί να γίνουμε μπουρδέλο δλδ;
Έλεος πια καταντάει εκβιασμος αυτό το πράγμα. Ή νικάμε ή μπουρδέλο;
Να μάθουμε και να χάνουμε λοιπόν.
Γιατί προφανώς 40 χρόνια ήττες δεν αρκούσαν, άμα είναι να τα τινάζουμε ολα στον αέρα στα καλά καθούμενα
Έλεος πια καταντάει εκβιασμος αυτό το πράγμα. Ή νικάμε ή μπουρδέλο;
Να μάθουμε και να χάνουμε λοιπόν.
Γιατί προφανώς 40 χρόνια ήττες δεν αρκούσαν, άμα είναι να τα τινάζουμε ολα στον αέρα στα καλά καθούμενα
Τι γιατί ρε Rain, δε μας ξέρεις?
Γκρίνια θα υπάρξει αν αποκλειστούμε εμείς και περάσει η αεκ. Θα πάρουν φωτιά τα ράδια.
Προσωπικά είμαι άνετος ακόμα και αν αποκλειστούμε, στόχος είναι το νταμπλ και μένα η ομάδα με έχει ήδη πείσει. Η ευρωπαϊκή πορεία είναι κερασάκι, αρκεί να είμαστε ομίλους Γιουρόπα
Γκρίνια θα υπάρξει αν αποκλειστούμε εμείς και περάσει η αεκ. Θα πάρουν φωτιά τα ράδια.
Προσωπικά είμαι άνετος ακόμα και αν αποκλειστούμε, στόχος είναι το νταμπλ και μένα η ομάδα με έχει ήδη πείσει. Η ευρωπαϊκή πορεία είναι κερασάκι, αρκεί να είμαστε ομίλους Γιουρόπα
- paokovios1974
Δε νομίζω οτι μπορεί να φυγεί ο τρελλο ουαρντα, αν ...αν, υπάρχει πιθανότητα κάποιος να φύγει, υπό την έννοια οτι μου μοιάζει λιγότερο προσηλωμένος , αυτός είναι ο ελ καντουρι. Αν και με αυτούς (Μαροκοτυνησιους) δεν βγάζεις εύκολα άκρη αν είναι πωρωμένοι, αν έχουν νεύρα, η αν ετσι ειναι η ιδιοσυγκρασια τους.
-
mbison
Δεν θα ρθει εξτρεμ. Μπακ θα ερθει και θα υπαρχει κ ο Βιειρινια επιλογη για εξτρεμ.
Το μεγαλο ερωτημα ειναι τι θα γινει με τον Πριγιοβιτς. Θα ενδωσουμε σε μια πολυ καλη προταση? Υπαρχει ο χρονος για να αντικατασταθει επάξια? Ο Αγκοπ δεν ειναι φορ περιοχης αλλα και δεν ξερω αν ο Λου θελει φορ περιοχης στυλ Πριγιο.
Το μεγαλο ερωτημα ειναι τι θα γινει με τον Πριγιοβιτς. Θα ενδωσουμε σε μια πολυ καλη προταση? Υπαρχει ο χρονος για να αντικατασταθει επάξια? Ο Αγκοπ δεν ειναι φορ περιοχης αλλα και δεν ξερω αν ο Λου θελει φορ περιοχης στυλ Πριγιο.
- buffalobill4
Με καντουρι πελκα ουαρντα μπισεσβαρ λημνιο ζαμπα λαμπρου και τον ακπομ προσωπικα δε βλεπω τον λογο μα παρουμε κ αλλο για πισω απο τον πριγιο. Πρεπει να παρουν ευκαιριες κ οι νεοι γιατι πιστευω είναι παίκτες κλασης
Ο Ακπομ είναι κανονικότατο φορ περιοχής.Θηρίο μες το κουτι με τους αμυντικούς (1,86).
Απλά εχει και την ευχέρια όντας Αγγλικο προϊον να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο.
Απ'το να πάρει την μπάλα απέξω ή στο κέντρο ή στα πλάγια να τριπλάρει να σουτάρει.Φυσικά δεν είναι ο Σουάρεζ αλλα όλα αυτα τα έχει μεσα στο παιχνίδι του.Μέσα στο κουτί εχει και ευεληξία ομως νομίζω οτι θέλει δουλειά ακόμα για να ξεμαρκαρίζεται με την μαεστρία του Πριγιογκολ.
Απλά εχει και την ευχέρια όντας Αγγλικο προϊον να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο.
Απ'το να πάρει την μπάλα απέξω ή στο κέντρο ή στα πλάγια να τριπλάρει να σουτάρει.Φυσικά δεν είναι ο Σουάρεζ αλλα όλα αυτα τα έχει μεσα στο παιχνίδι του.Μέσα στο κουτί εχει και ευεληξία ομως νομίζω οτι θέλει δουλειά ακόμα για να ξεμαρκαρίζεται με την μαεστρία του Πριγιογκολ.
μλκς ακομα δεν τον ειδαμε τον βγαλαμε και παρατσουκλι; Ο Αγκοπ?!! 
Τα παραπάνω από που προκύπτουν , γιατί περιγράφεις τον Ιμπραίμοβιτς.Mao_Mao έγραψε:Ο Ακπομ είναι κανονικότατο φορ περιοχής.Θηρίο μες το κουτι με τους αμυντικούς (1,86).
Τα είδες κάπου , έχεις παρακολουθήσει το παίκτη;