Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Pater

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από Pater »

Παλαιολόγε έχει δίκιο ο Σούρμε έρχονται όμορφα πράγματα στην ομάδα της καρδιάς μας και κατ' επέκταση στο site της καρδιάς μας. Μην φύγεις τώρα που θα έρχανται τα νταμπλ χωρίς να μπορούνε να μας τα κλέψουνε! (;)
airACE

Δημοσίευση από airACE »

τελικα ο 2ος ποιος ειναι ρε παιδια?
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Γύρω στο 700αρι ζητάει ο Πουκι λένε,όχι άνω του μυρριου
:pano: :pano: :pano: :pano:
Από ότι διάβασα φίλε Εβρίτη στο σδνα λένε για 1.2χαρτιά ζήτησε και αν δεν πέσει ΓΙΟΚ και στρέφεται ο ΠΑΟΚ στην εναλλακτική με Κόντε.
prax

Δημοσίευση από prax »

παιδια ο δικος μας ο περαιας γραφει οτι το ενδιαφερον για καμπος απο τους τουρκους ειναι υπαρκτο κ οτι υπαρχουν συζητησεις!!!

Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Αλάνιασπορ για Κάμπος, υπάρχουν συζητήσεις
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του παίκτη στην τουρκική ομάδα
ΠΑΟΚ 16:30

Κώστας Γαλάνης ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Υπόσταση φαίνεται πως έχουν τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου για το ενδιαφέρον της Αλάνιασπορ για τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ Τζάλμα Κάμπος.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές μεταξύ των τριών πλευρών (ΠΑΟΚ – Κάμπος – Αλάνιασπορ) και μένει να φανεί αν το επόμενο διάστημα θα υπάρξει οριστική συμφωνία για τον «επαναπατρισμό» του 31χρονου παίκτη στην Τουρκία.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κάμπος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Κασίμπασα, Κόνυασπορ και Γκεντζλερμπιρλιγκί, ενώ μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ έχει καταγράψει 75 συμμετοχές με 12 γκολ και 8 ασίστ, αποτελώντας ένα πολύτιμο «εργαλείο» στα χέρια των προπονητών του.

Βαζουμε και το link στη δημοσιευση.
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

airACE έγραψε:τελικα ο 2ος ποιος ειναι ρε παιδια?

καλώς τονε

σιδερένιος και συ σαν το χατς
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

sn0ufel4 έγραψε:Ανακοινώθηκε ο Χατσεριδη

Ανοιξτε τοπικ
πες και τον τροπο να ανοιξω εγω του σουιδου...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

1.ΜΗ ΠΛΑΚΩΝΕΣΤΕ

2. Για Πουκι το τόνισα και πριν μέρες, δε με πείθει. Αγυμναστος μ φαίνεται, μετρια ταχύτητα και τεχνική. Δε νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του και δε νομίζω ότι είναι αυτό που θέλουμε.

3. Κάμπος επίσης μέτριος παίκτης ΑΛΛΑ με θετικά στοιχεία για την ομάδα. Τον θέλω για παγκιτη καθώς δίνει λύσεις ειδικά σε ματς που θέλουν μάχες.

Άμα είναι να φύγει ο κάμπος όμως τότε ανοίγει διάπλατα ο δρόμος να φέρουμε ΕΝΑΝ παίκτη που θα καλύψει και τις δύο θέσεις (εξτρέμ+δεύτερος επιθετικός). Και θα περισσεύει και χρήμα.

Οπότε με τη δεδομένη αποχώρηση Μακ, πιθανή αποχώρηση Κάμπος (δε καίγομαι αλλά έτσι γράφεται) και τη δεδομένη έρευνα για επιθετικό, ΤΑΜΑΜ να πάμε να τα σκάσουμε κάπου χοντρά και να φέρουμε παιχταρα.

Και όλοι ευχαριστημένοι. Και το ρόστερ δε μεγαλώνει αντίθετα μικραίνει. Και το μπάτζετ +- στα ιδια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τον Κοντε να μην πάρουμε, εκτός μόνο αν πάρουμε και εξτρεμ-φορ και τον Ισπανό για βάθος.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

JohnDag έγραψε:ΠΑΟΚτσάκια μου καλώς σας βρήκα!

Παρακολουθώ εδώ και καιρό τις συζητήσεις σας (και τις απολαμβάνω) χωρίς να συμμετέχω. Είναι ωραίο που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις άλλωστε ΠΑΟΚ είσαι, κίνημα πολυπολιτισμικό και Τεράστιο. Χωράμε όλη στην αγκαλιά του Δικέφαλου Αετού.

Ο λόγος που παρεμβαίνω είναι γιατί μπορώ να σας δώσω κάποια στατιστικά στοιχεία για τον παίχτη Χατσερίδη μέσω wyscout το οποίο είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα (αν όχι το πιο αξιόπιστο) εργαλεία scouting που υπάρχουν σήμερα.

Σε καμία περίπτωση δεν δηλώνω ειδικός και επαγγελματίας, ένας απλός χομπίστας είμαι που αγαπάει παθολογικά την ομάδα του.

Κάνοντας, λοιπόν, μια σύγκριση του Ουκρανού με τους 2 βασικούς μας στόπερ προκύπτουν τα εξής ενδιαφέροντα στοιχεία:

Η σύγκριση αφορά την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε.

Αμυντικές επιδόσεις:
1) Επιτυχημένες αμυντικές προσπάθειες ανά ματς - Βαρέλα 8,74 / Κρέσπο 7,62 / Χατσερίδης 12,76
2) Κερδισμένες εναέριες μονομαχίες ανά ματς - Βαρέλα 63,75% / Κρέσπο 60,40% / Χατσερίδης 78,31%
3) Επιτυχημένα τάκλινγκ ανά ματς - Βαρέλα 33,33% / Κρέσπο 30,77% / Χατσερίδης 38,24%
4) Κοψίματα ανά ματς - Βαρέλα 4,34 / Κρέσπο 4,2 /Χατσερίδης 6,67

Είναι εμφανές από την στατιστική απεικόνιση ότι ο Ουκρανός υπερτερεί και των 2 σε αμυντικές επιδόσεις, παίζοντας μάλιστα και σε πιο δύσκολα ματς καθώς φέτος η Ντιναμό έφτασε μέχρι τους 16 του Europa League. Ειδικά στο 1) και 2) η διαφορά βγάζει μάτια.

Πάμε, όμως, τώρα να δούμε και την προώθηση του παιχνιδιού, αυτό που πολλοί πιστεύουν ότι είναι και το μειονέκτημα του Χατσερίδη. Για να δούμε τι λένε τα στατιστικά:

1) Ποσοστό επιτυχημένων πασών ανά ματς - Βαρέλα 91,16% / Κρέσπο 90,21% / Χατσερίδης 92,31%
2) Ποσοστό επιτυχίας προωθημένων πασών - Βαρέλα 82,66% /Κρέσπο 83,20% / Χατσερίδης 87,03%
3) Ποσοστό επιτυχημένων μακρινών πασών - Βαρέλα 51,19% / Κρέσπο 59,19% / Χατσερίδης 68,38%

Βάσει στατιστικής ο Χατσερίδης φαίνεται να είναι ο καλύτερος πασέρ απ' τους 3. Κι επειδή μιλάμε για προώθηση του παιχνιδιού από πίσω ειδικά το 2) και το 3) είναι σημαντικότατα. Η δε διαφορά στο 3 βγάζει μάτια.

Υ.Γ. Τα στατιστικά είναι στατιστικά. Πολλές φορές λένε πολλά, πολλές φορές δε λένε και τίποτα. Το αν θα πιάσει ένας παίχτης σε μια ομάδα είναι άθροισμα πολλών παραμέτρων. Πάντως βάση των στατιστικών στοιχείων ο Χατσερίδης φαίνεται ότι μπορεί να συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμιση της άμυνας μας.

Σίγουρα δεν είναι παίχτης που τον παίρνεις και λες "τι είναι πάλι αυτός που μας φέρανε;". Τα υπόλοιπα στο χορτάρι!
Καλώς ήρθες και σε ευχαριστούμε για τα εξαιρετικά στατιστικά. Μια που δεν είσαι επαγγελματίας, να σε ρωτήσω κάτι για την πλατφόρμα; Τα στοιχεία που δίνεις είναι από την trial έκδοση ή μπήκες στη διαδικασία να πληρώσεις για το χόμπι σου; Και αν ναι, σε ποιο πλάνο είσαι;

Ρωτώ από καθαρά προσωπικό ενδιαφέρον (θέλω και εγώ να πάιξω με την πλατφόρμα - παλιότερα είχα ασχοληθεί ακαδημαικά με sports data mining και μου έχει μείνει το χούι). Προφανώς αν θέλεις μου απαντάς, δε θέλω να σε πιέσω.

Και πάλι καλώς όρισες!
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Κατσε και Μυστακιδη πληρωμενους απο μας ηθελε ο βαζελος...
βρε δεν πατε στον αγυριστο λεω εγω....(το ιδιο ειπε ευτυχως και η ΠΑΕ)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Pater έγραψε:
Tolaros έγραψε:Αυτός που πληρώνει για τον καλύτερο ΠΑΟΚ των τελευταίων 30 χρόνων τουλάχιστον, αυτόν ήθελε και αυτον έφερε και δικαίωμα του και μαγκιά του.
Έπρεπε να είχα εγώ τον ΠΑΟΚ, όχι έναν, έντεκα που γουστάρω θα έφερνα, κανονικό fm θα έπαιζα.
Γερός να είναι ο παικταράς και πάμε παρακάτω
Αυτο ακριβως. Βαζω 100 εκατομυρια για το γλεντι αλλα θα πει και κανα δυο τραγουδακια το πατριωτακι μου που κανει και διεθνη καριερα.
Μια χαρα και συμφωνοι αρκει να μη με παραμυθιαζεις οτι "... υπαρχει τμημα σκαουτιγκ με μακροχρονιο σχδιασμο και στοχους που επιλεγονται με βαση τα θελω του προπονητή και... Μπλα μπλα" . Μπλα. Γιατι στους λογους του ο Βανιας αλλη εικονα θελει να δωσει. Τη κοροιδια δε γουσταρουμε.

Ξαναλεω ολα καλα αλλα αν βαρεθει κάποια στιγμη να... παιζει η ομαδα που θαχει χρεωθει ενα σωρο λεφτα για να κανει το γουστο του ο Β η ο Γ τι θα γινει? Ετσι δε φτιαχνονται ομαδες.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Oταν σταματήσει ο Σαββιδης να πληρώνει για την τρελα του, θα κανεις οτι κανουν οι αλλες ομάδες: μειωςη του budget, μετρημένες μεταγραφές κ ανάδειξη παιχτων απο Ακαδημία που εχει παίχτες αλλα για κάποιο λόγο χάνονται.....
Εκτος αν πιστεύεις οτι θα φύγει ο Ιβαν κ θα βρεις κάποιον καλύτερο του άμεσα...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Επίσης οι Ενρικε, Μουλιν, Πριγιοβιτς κ Ρεύ απο το scouting ήρθαν, δεν άνοιξε μια μέρα την τηλεόραση ο Ιβαν κ είπε αυτούς θέλω....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

omerta76 έγραψε:Oταν σταματήσει ο Σαββιδης να πληρώνει για την τρελα του, θα κανεις οτι κανουν οι αλλες ομάδες: μειωςη του budget, μετρημένες μεταγραφές κ ανάδειξη παιχτων απο Ακαδημία που εχει παίχτες αλλα για κάποιο λόγο χάνονται.....
Εκτος αν πιστεύεις οτι θα φύγει ο Ιβαν κ θα βρεις κάποιον καλύτερο του άμεσα...
Θα βρεις μαγαζί γωνία δεν λέμε ότι είμαστε;

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

omerta76 έγραψε:Επίσης οι Ενρικε, Μουλιν, Πριγιοβιτς κ Ρεύ απο το scouting ήρθαν, δεν άνοιξε μια μέρα την τηλεόραση ο Ιβαν κ είπε αυτούς θέλω....
Ακριβώς....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”