Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Μακάρι να μην τον πάρουμε πάντως παιδιά νομίζω ότι η απόδοση του εχει πέσει πολύ δεν ξέρω αν φταίει η ομάδα η αυτός αλλά δεν νομίζω τώρα να αξίζει ο Κρέσπο ο Μαλεζάς η ο απίστευτα καλός φέτος Βαρελά να είναι εκτός 18 κανένας τους
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαβασα το επικο.
Ρε τον καημενο τον Ροντριγκο, δεν ξερει αριθμητικη.

Ρε τον καημενο τον Ροντριγκο, δεν ξερει αριθμητικη.

- Παλαιολόγος
Προβλεπόμενα ΑΡΔογραφήματα των πρωτοσέλιδων της Δευτέρας, το πολύ Τρίτης...
1...Χαβουζογλιτσολαγουδίσιες και λοιπές "αντικειμενικές":
Πρόδωσε τον παναθεμαναϊκό τελικά ο Μολέντο...Πολύ συμφέροντα τα ανταλλάγματα-ανάσα για τους πράσινους!
2..."Δικές μας":
Μολέντο: "Με έπεισε η επιμονή, η θέληση και η αποφασιστικότητα του Ιβάν Σαββίδη για το Πρωτάθλημα"...
Ιβάν Σαββίδης: "Θέλουμε το Πρωτάθλημα και όπως βλέπετε θα δώσουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε"...
Κάτι σαν τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών, όπου πρώτες βγαίνουν πάντα δύο παρατάξεις...

Άιντε πάμε για ύπνο...Από αύριο ξανά μανά το παπατζηλίκι συνεχίζεται...Καλά Φώτα και Φωτισμούς...
1...Χαβουζογλιτσολαγουδίσιες και λοιπές "αντικειμενικές":

Πρόδωσε τον παναθεμαναϊκό τελικά ο Μολέντο...Πολύ συμφέροντα τα ανταλλάγματα-ανάσα για τους πράσινους!
2..."Δικές μας":

Μολέντο: "Με έπεισε η επιμονή, η θέληση και η αποφασιστικότητα του Ιβάν Σαββίδη για το Πρωτάθλημα"...
Ιβάν Σαββίδης: "Θέλουμε το Πρωτάθλημα και όπως βλέπετε θα δώσουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε"...

Κάτι σαν τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών, όπου πρώτες βγαίνουν πάντα δύο παρατάξεις...

Άιντε πάμε για ύπνο...Από αύριο ξανά μανά το παπατζηλίκι συνεχίζεται...Καλά Φώτα και Φωτισμούς...

- Παλαιολόγος
βεβαια ολοι σχεδον απο ανατολη εχουν υπερτιμημενα συμβολαιαMagpies4 έγραψε:Το κασέ του Χατσεριντι είναι 1.5Μ το χρόνο. Προσωπικά δεν τον εχω δεί, αλλά μην τα μηδενίζουμε όλα για παίκτη βασικό στην εθνική και με ζήτηση στην αγορά.
-
Σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα υπάρχει τουλάχιστον εναλλακτική ο χατσερινη που είναι τουλάχιστον καλύτερος πιο ψηλός για να καθαρίσει τον αέρα αλλά πάλι αυτή η ομάδα χρειάζεται πιο πολύ 6αρι παρά στόπερ και σίγουρα κάποιον για αλλαγή του ματος που θα σκάσει στο τέλος με τόσα πάνω κάτω που κάνει σε κάθε αγώνα
- BlackBlockAttack
Και εκει που μαλλον εχουμε συμφωνησει με τον Παναθηναικο και περιμενουμε τον Μολεδο βγαινει το ΕΘΝΟΣ με πρωτοσελιδο για τον Αλαφουζο.... 
https://www.frontpages.gr/data/2018/201 ... thnosI.jpg

https://www.frontpages.gr/data/2018/201 ... thnosI.jpg
Περίεργη η υπόθεση Μολέντο. Προφανώς ο παίκτης από το καλοκαίρι κινούσε νήματα για να επιστρέψει στην Βραζιλία, αλλά άν αυτό ήταν τετελεσμένη απόφαση, θα είχε ήδη αρνηθεί κάθε άλλη πρόταση. Μην πώ ότι δεν θα χρειαζότανε να έρθει κάν Ελλάδα, αφού ούτως η άλλως δεν θα αγωνιστεί με τους βάζελους. Η όλη ιστορία δείχνει είτε (1) μιά προσπάθεια από μανατζαρέους για καλύτερη προσφορά, (2) μιά προσπάθεια από το βαζελοπαρασκήνιο (δεν μπορεί να υπάρχει μόνο ένα ρεύμα εκεί μέσα) να κάνουν την μεταγραφή να φαίνεται δύσκολη κλπ για να μή μειωθεί το κύρος του βάζελου.
Αν όντως ο Μολέντο θέλει να επιστρέψει για να είναι κοντά στην άρρωστη μάνα του και στην οικογένειά του, θα έλεγα ότι θα ήταν ήδη εκεί και δεν θα το τρέναρε. Το ενδεχόμενο να τον πιέζει ο ίδιος ο βάζελος και να τον κρατάει εδώ, το βρίσκω σχεδόν απίθανο...
Η Τραμπζονσπόρ επανέρχεται λέει με ανεβασμένη προσφορά... Σαν να τον έχουν βγάλει οι μανατζαρέοι σε δημοπρασία μου φαίνεται.
Αν όντως ο Μολέντο θέλει να επιστρέψει για να είναι κοντά στην άρρωστη μάνα του και στην οικογένειά του, θα έλεγα ότι θα ήταν ήδη εκεί και δεν θα το τρέναρε. Το ενδεχόμενο να τον πιέζει ο ίδιος ο βάζελος και να τον κρατάει εδώ, το βρίσκω σχεδόν απίθανο...
Η Τραμπζονσπόρ επανέρχεται λέει με ανεβασμένη προσφορά... Σαν να τον έχουν βγάλει οι μανατζαρέοι σε δημοπρασία μου φαίνεται.
Είμαι υπέρ τής καλόπιστης κριτικής αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω οτι οποιαδήποτε μεταγραφούλα παρουσιάζεται ως μεταγραφάρα από τα ΜΜΨ του χαβουζοπεδίου ενώ οι θεσσαλονικιοί δημοσιογράφοι κάνουν συχνά το αντίθετο με τις παοκτζήδικες μεταγραφές. Ρίχνοντας ταυτόχρονα σπόντες εναντίον στελεχών τής ΠΑΕ, για τα οποία φαντάζομαι οτι έχουν άλλους ανθρώπους στο μυαλό τους για λόγους που μόνο αυτοί ξέρουν.
- NIKOS_PAOK04
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Για τον Αζεβέδο θα πώ τα κλασσικά δηλαδή στο χορτάρι θα δούμε αν ξεπέρασε ή όχι τους μεγάλους (σε διάρκεια) τραυματισμούς.Τα κινητρά του να παίξει μπάλα είναι πολλά και αυτά ίσως βοηθήσουν να δούμε έναν νέο Λίνο από αριστερά.
Για τον Μολεδο δεν τρελένομαι θεωρούσα και συνεχίζω να θεωρώ Κρεσπο - Βαρέλα καλύτερους γιατι στην άμυνα δεν είναι καλύτερος του Βαρέλα και με την μπάλα στα πόδια είναι κατα πολύ χειρότερος του Κρέσπο είναι τέτοιας ηλικίας που στην Ελλάδα δεν έχει να αποδείξη τίποτα οπότε δεν έχει και καλά κινητρά για να τα δίνει όλα.
Θα προτιμούσα κάποιον που να θέλει να δείξει πράγματα να επανέρθει ρε παιδί μου ή αν είναι μικρότερος να αναδειχθεί.
Για τον Αζεβέδο θα πώ τα κλασσικά δηλαδή στο χορτάρι θα δούμε αν ξεπέρασε ή όχι τους μεγάλους (σε διάρκεια) τραυματισμούς.Τα κινητρά του να παίξει μπάλα είναι πολλά και αυτά ίσως βοηθήσουν να δούμε έναν νέο Λίνο από αριστερά.
Για τον Μολεδο δεν τρελένομαι θεωρούσα και συνεχίζω να θεωρώ Κρεσπο - Βαρέλα καλύτερους γιατι στην άμυνα δεν είναι καλύτερος του Βαρέλα και με την μπάλα στα πόδια είναι κατα πολύ χειρότερος του Κρέσπο είναι τέτοιας ηλικίας που στην Ελλάδα δεν έχει να αποδείξη τίποτα οπότε δεν έχει και καλά κινητρά για να τα δίνει όλα.
Θα προτιμούσα κάποιον που να θέλει να δείξει πράγματα να επανέρθει ρε παιδί μου ή αν είναι μικρότερος να αναδειχθεί.
- White Ranger
Ας πω και εγώ την γνώμη μου για:
α) Moledo => Καλός Παίχτης αλλά από εχθές το κάναμε ρε παλικάρια λες και θα πάρουμε τον Pique. Ο Βάζελος για εμένα "βλέπει το χρήμα το έχουμε σε λίγο θα ζητήσει να αφήσουμε και ελεύθερους να πάρουν εκτός για 1 παίχτη που λήγει το συμβόλαιο του και θα πάρουν 800.000Ε για εμένα πολλά είναι αν αληθεύει το ποσό. Ένα 200.000Ε και πολύ τους είναι μην σου πω ελεύθερους όχι Kace-Κωνσταντινίδη αλλά τον Leveque με τον Brkic.
β) Το δε Hatcheridi => Ο Παίχτης είναι είναι 1.98 ύψος και τον θεωρώ αυτό που λέμε "ποιοτική προσθήκη" ασχέτως τι άποψη έχουν μερικοί εδώ.
α) Moledo => Καλός Παίχτης αλλά από εχθές το κάναμε ρε παλικάρια λες και θα πάρουμε τον Pique. Ο Βάζελος για εμένα "βλέπει το χρήμα το έχουμε σε λίγο θα ζητήσει να αφήσουμε και ελεύθερους να πάρουν εκτός για 1 παίχτη που λήγει το συμβόλαιο του και θα πάρουν 800.000Ε για εμένα πολλά είναι αν αληθεύει το ποσό. Ένα 200.000Ε και πολύ τους είναι μην σου πω ελεύθερους όχι Kace-Κωνσταντινίδη αλλά τον Leveque με τον Brkic.
β) Το δε Hatcheridi => Ο Παίχτης είναι είναι 1.98 ύψος και τον θεωρώ αυτό που λέμε "ποιοτική προσθήκη" ασχέτως τι άποψη έχουν μερικοί εδώ.
Είναι φανερό πως ο Μολέδο στην αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς ήθελε να μείνει στην Ευρώπη γι αυτό και είχε συζητήσει και ενδεχόμενη νέα συνεργασία με τον ΠΑΟ... Αν είχε χρήματα ο βάζελος θα είχε ήδη υπογράψει για τα επόμενα χρόνια...Το ίδιο ίσχυε μέχρι και πριν από λίγο καιρό...Από ότι βγαίνει από το ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες ο Μολέδο - μιας και δεν είχε βρει αυτό που έψαχνε- είχε ήδη αποφασίσει να πάει Βραζιλία για αρκετούς λόγους. Είναι ξεκάθαρο πως αν ο ΠΑΟΚ είχε κινηθεί νωρίτερα θα τον είχε κάνει δικό του...Ο ΠΑΟΚ χρεώνεται για ακόμη μια φορά την αναβλητικότητα, το λάθος timing και την καθυστέρηση...το μόνιμο δηλ. πρόβλημα που έχει στις μεταγραφές...Όσο για Μολέδο και Χατσερίδη υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στους 2 παίκτες...με τον Βραζιλιάνο να υπερέχει ξεκάθαρα και το κόστος πάνω - κάτω να βγαίνει το ίδιο...Ας ελπίσουμε ο ευμετάβλητος χαρακτήρας του Βραζιλιάνου να γείρει την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ ..Όχι δεν ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ κανέναν ούτε ο Μολέδο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αλλά σαυτή την χρονική στιγμή ήταν και είναι απαραίτητη μια τέτοια μεταγραφή για πολλούς και διάφορους λόγους...
Πάλι φταίει η ΠΑΕ, έπρεπε να μάθει ότι η μαμά του Μολέντο ήταν άρρωστη. Γιατί αν τον είχαμε κλείσει θα το έλεγε και σε αυτήν και δεν θα φευγε. Συγγνώμη εκ των προτέρων για την ειρωνεία αλλά...proedros έγραψε:Είναι φανερό πως ο Μολέδο στην αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς ήθελε να μείνει στην Ευρώπη γι αυτό και είχε συζητήσει και ενδεχόμενη νέα συνεργασία με τον ΠΑΟ... Αν είχε χρήματα ο βάζελος θα είχε ήδη υπογράψει για τα επόμενα χρόνια...Το ίδιο ίσχυε μέχρι και πριν από λίγο καιρό...Από ότι βγαίνει από το ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες ο Μολέδο - μιας και δεν είχε βρει αυτό που έψαχνε- είχε ήδη αποφασίσει να πάει Βραζιλία για αρκετούς λόγους. Είναι ξεκάθαρο πως αν ο ΠΑΟΚ είχε κινηθεί νωρίτερα θα τον είχε κάνει δικό του...Ο ΠΑΟΚ χρεώνεται για ακόμη μια φορά την αναβλητικότητα, το λάθος timing και την καθυστέρηση...το μόνιμο δηλ. πρόβλημα που έχει στις μεταγραφές...Όσο για Μολέδο και Χατσερίδη υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στους 2 παίκτες...με τον Βραζιλιάνο να υπερέχει ξεκάθαρα και το κόστος πάνω - κάτω να βγαίνει το ίδιο...Ας ελπίσουμε ο ευμετάβλητος χαρακτήρας του Βραζιλιάνου να γείρει την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ ..Όχι δεν ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ κανέναν ούτε ο Μολέδο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αλλά σαυτή την χρονική στιγμή ήταν και είναι απαραίτητη μια τέτοια μεταγραφή για πολλούς και διάφορους λόγους...
Ας ελπίσουμε λόγω μέρας να μας φωτίσει.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ο Μολέδο και ο Χατσερίδης είναι αρκετά ποιοτικοί παίκτες. Στα μείον του Χατσερίδη είναι ότι δεν έχει βγει ποτέ εκτός Ουκρανίας και θα υπάρχει θέμα προσαρμογής και απ΄ότι είδα στο transfermarkt έχει μια τιμωρία από την Ουκρανική ομοσπονδία έως τις 27/2 η οποία μεταφέρεται και στη χώρα που θα πάρει μεταγραφή... άρα για τον μισό δεύτερο γύρο δε θα μπορέσει να βοηθήσει. Εφόσον τον θέλουν και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο ας τον κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι. Με όλα τα παραπάνω η λύση Μολέδο φαίνεται ιδανική για τώρα
1.
)
3....και το Πνεύμα εν είδει περιστεράς εβεβαίου του λόγου το ασφαλές....
4. Καλή φώτιση σε όλους!!
2. Ένα οφ τόπικ ενδιαφέρον. Στον Πειραιά, μόλις τώρα, είδα λάιβ στην τι βι το εξής . Αφήνει μέσα στην εκκλησία ένα περιστέρι με το Εν Ιορδάνη και σε μισό δευτερόλεπτο πάει στην κάμερα της ΕΡΤ που μεταδίδει σε όλη την Ελλάδα και κάνει "κουτσουλιά" λούζοντας ανάλογα την εικόνα.....(κάντε σύγκριση πορείας Καρατζαφέρει και ΠειραιάΤο βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο Αζεβέδο

3....και το Πνεύμα εν είδει περιστεράς εβεβαίου του λόγου το ασφαλές....
4. Καλή φώτιση σε όλους!!