20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Equalizer »

Κι όλα αυτά επειδή έφαγε κόκκινη στο πιο για τον πουτσο ματς του αιώνα στο 95???

Μπήκε μέσα σήμερα και σε ένα λεπτό έφτιαξε δύο φάσεις απ' την άλλη άκρη του γηπέδου. Οι άλλοι οι αμπαλοι δε ξέρανε να τελειώσουν.

Αλλά όχι ο Βιερίνια φταίει που δε σκόραρε απευθείας απ' τη φυσουνα. Ο αδιάφορος αλητης
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Grigorios_PAOK έγραψε:Οχι την κλίκα δεν την έκανε ο Βιερινια αλλά δεν την διέλυσε, από την κλίκα βγήκε χαμενος ο ΠΑΟΚ, είναι ευκολο να δεις ποια ειναι η κλίκα, περπατω και παιζω βάζει γκολ η κάνει κάτι καλό κάποιος Δημήτρης και το χαίρονται οι δημητριδες και 2 3 ξεκάρφωτοι.

Μέχρι και τον Σφιντερσκι (που ήταν άσχετος με την κλίκα) βάλανε στη θέση του Ακπομ
Οκ μεγάλε.

Κατάλαβαμε.

Υπάρχει μια κλικα κάπου κάποιος κάποτε...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

rainmaker έγραψε:Κι όλα αυτά επειδή έφαγε κόκκινη στο πιο για τον πουτσο ματς του αιώνα στο 95???

Μπήκε μέσα σήμερα και σε ένα λεπτό έφτιαξε δύο φάσεις απ' την άλλη άκρη του γηπέδου. Οι άλλοι οι αμπαλοι δε ξέρανε να τελειώσουν.

Αλλά όχι ο Βιερίνια φταίει που δε σκόραρε απευθείας απ' τη φυσουνα. Ο αδιάφορος αλητης
Ναι ρε...

Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ενταξει, κλειδωστε το αν ειναι για λιγες μερες, δεν αντεχεται το να διαβαζουμε μαλακιες για τον αρχηγο.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από paok re niamou »

rainmaker έγραψε:
paok re niamou έγραψε:οι λεγομενες ενοχλησεις.....
Δηλαδη Ρειν ειναι ο Βιερινια κατι σαν ιερη αγελαδα και δεν θα πρεπει να δεχτει κριτικη ?
Κριτικη για καποια πραγματα που εγω δεν θα ηθελα απαραιτητα να τα μαθω οτι ειπε και εκανε, αλλα να τα βλεπω στο γηπεδο.
Και στο γηπεδο ειδα παμπολλες φορες παικτη να μην δινει ασιστ - γκολ σε συμπαικτη, αδιαφορια σε απιστευτο βαθμο και τον Λημνιο να βαζει γκολ η ομαδα και αυτος να μην το πανυγηριζει.
Απο ενα αρχηγο ειδικα σαν τον Αντρε θα περιμενα τετοια συμβαντα να τα τελειωνει πριν καν γινουν.

Τι λες;

Τι λες;

Τι σκατα λες;

Ποια ιερή αγελάδα;

Ρε καταλαβαίνετε τι λέξεις λέτε ή απλά πετάτε ότι τσιτατο σας έρθει;

Μιληστε με κάτι χειροπιαστό να καταλάβουμε.

Ποια ασίστ δεν εδωσε; Άντε και το έκανε αυτό, υπάρχει παίκτης να μην έχει κάνει κάτι λάθος;

Αδιαφορία;;;;; Ο Βιερίνια;

Να μαλωσει τον Λημνιό;;;

Μήπως να κουρεψει και το γκαζόν σε λάιβ μετάδοση για να ικανοποιηθεί η ανωμαλία σας;
΄

Μαλλον βρισκεσαι σε συγχυση και δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις.
Για τις ασιστ γενικη ειναι η αναφορα, και εχει συμβει παμπολλες φορες ολη την χρονια, οπως και με τον Σβιντερσκι σημερα.
Η αδιαφορια παει σε ολους και σε καμια περιπτωση στον Αντρε.
Να πλακωσει στις σφαλιαρες τον Λημνιο ναι, αν ειναι δυνατον να βαζει γκολ η ομαδα και αυτος να εχει τετοια μουτρα.

Δεν μου αρεσει το υφος σου και ο τροπος σου
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εγώ ξέρω ότι στα 34 του και με 10 τραυματισμούς, ίσως είναι ο μοναδικός παίκτης του ρόστερ που μπορεί μέσα στο ματς να κάνει και 2-3 ενέργειες λιγότερο προβλέψιμες από τους υπόλοιπους.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Να βγει να πει τι ρε παιδια;

Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι ο προπονητης απο την αρχη της προετοιμασιας δεν "εκανε" στους παικτες, γιατι δεν εκανε καλη προπονηση, γιατι ενω ειχαν χτισει μια χημεια και μια τακτικη αποτελεσματικη την χαλασε για τον χ, ψ λογο.

Να βγει ο αρχηγος και να πει τι; Δεν κανει αυτος που εφερε η διοικηση στον παγκο;

Αληθεια δεν καταλαβαινω τι θελετε να βγει να πει δημοσια ο Αντρε.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ο Λαος του ΠΑΟΚ ξεχναει ευκολα. Κριμα και ντροπη. Σημερα ο Αντρε αυριο ο Ιβαν.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Καλά σε σύγχυση είμαι σίγουρα, πίεση 100 έχω κι εγώ και όλοι και αντί να βλέπω κράξιμο σε σοβαρούς αποδέκτες βλέπω μπινελικι τραγικό στον Αντρέ για το απόλυτο τίποτα.

Αλλά επειδή όντως δεν ήσουν εσύ η αφορμή σου ζητώ συγγνώμη niamou

Από εκεί και πέρα τα πρώτα σχόλια που διάβασα για τον Αντρέ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ αλλά καιρό τώρα ( και κατά τη γνώμη μου είναι κατευθυνόμενα απ' τους κλασσικούς καλοθελητες της πόλης), είναι ΕΜΕΤΙΚΑ
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Δεν εχω ουτε πληροφοριες ουτε ακρες μεσα στην ομαδα, γραφω μονο αυτα τα μικρα που φαινονται και απο την τηλεοραση, ουτε αποκαθηλωση ουτε τιποτα.
Αν καποια στιγμη βγει, οτι προσπαθησε και δεν εισακουστηκε απο τα υψηλα κλιμακια, τοτε θα ειμαι ο πρωτος που θα τον ηθελε και με μισο ποδι για 10 λεπτα σε καθε αγωνα.
Μεχρι τοτε υπαρχουν αυτα που βλεπουμε να συμβαινουν η να μην συμβαινουν απο το γαμημενο ματς με τον Αγιαξ και μετα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sourmenetes έγραψε:
Grigorios_PAOK έγραψε:Οχι την κλίκα δεν την έκανε ο Βιερινια αλλά δεν την διέλυσε, από την κλίκα βγήκε χαμενος ο ΠΑΟΚ, είναι ευκολο να δεις ποια ειναι η κλίκα, περπατω και παιζω βάζει γκολ η κάνει κάτι καλό κάποιος Δημήτρης και το χαίρονται οι δημητριδες και 2 3 ξεκάρφωτοι.

Μέχρι και τον Σφιντερσκι (που ήταν άσχετος με την κλίκα) βάλανε στη θέση του Ακπομ
Οκ μεγάλε.

Κατάλαβαμε.

Υπάρχει μια κλικα κάπου κάποιος κάποτε...

Δε λεει μλκιες σουρμ. Εχουν γραφτει απο Φεβρουαριο κι εδω σε αλλα τοπικ.Μαλλον δε τα δινετε σημασια.

Πες κι εσυ ρε πιλοτε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Και τότε το ίδιο ανυποστηρικτα και συνωμοσιολογικα ήταν.
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Φύγε ρε ΑΡΧΗΓΕ να ησυχάσεις και απ τον φετινό τραγέλαφο εντός ομάδας και από μας τους αχάριστους.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αυτο το πραγμα ρε παιδια να πετατε μπηχτες και σποντες πισω απο το πληκτρολογιο ποτε δεν το καταλαβα.

Σε οπαδικο φορουμ ειμαστε, αν ξερετε κατι πειτε το.

Οποιος θελει το πιστευει, οποιος δεν θελει οχι.

Και σιγουρα πολυ καλυτερο αυτο, απο σποντες και μπηχτες για να φανει οτι ξερετε απλα κατι.

Απλα λεω.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

paok re niamou έγραψε:Δεν εχω ουτε πληροφοριες ουτε ακρες μεσα στην ομαδα, γραφω μονο αυτα τα μικρα που φαινονται και απο την τηλεοραση, ουτε αποκαθηλωση ουτε τιποτα.
Αν καποια στιγμη βγει, οτι προσπαθησε και δεν εισακουστηκε απο τα υψηλα κλιμακια, τοτε θα ειμαι ο πρωτος που θα τον ηθελε και με μισο ποδι για 10 λεπτα σε καθε αγωνα.
Μεχρι τοτε υπαρχουν αυτα που βλεπουμε να συμβαινουν η να μην συμβαινουν απο το γαμημενο ματς με τον Αγιαξ και μετα.
Η γη είναι επίπεδη..
Τα εμβόλια έχουν μικροτσίπ ...
Ο Σόρος φταίει...
Οι ΕΛ θα έρθουν με το καινούργιο μέτρο...
Ο Ζαγορας είναι δημοσιογράφος...
Ο Μιρτσος επίσης..
Αα μη ξεχάσω τον Ραπτόπουλο...
Φέρτε πίσω τον Άγγελο να έχουμε την Παναγιά μαζί μας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”