7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Δεν θα κουραστω να λεω πως εισαι οτι καλυτερο εχουμε στο κεντρο απο τοτε που ηρθες στην ομαδα!!!
- invincible
- theodorsalonika
- bersekeros
Μεγάλε ανθρώπινε μετρονόμε και μαέστρο της μπάλας. Είσαι χάρμα ιδέσθαι.
Μείνε ρε αγορίνα μου στον ΠΑΟΚ σε παρακαλώ. Είσαι η χαρά των οφθαλμών μου μέσα στο γήπεδο.
Αλάθητος, μαχητής, άμυνα, επίθεση, τους έκανες χαζούς τους πορτογάλους ρε γίγαντα.
Εδώ σε θελώ να μείνεις...εδώ σε θέλω να μείνεις!!!!
Μείνε ρε αγορίνα μου στον ΠΑΟΚ σε παρακαλώ. Είσαι η χαρά των οφθαλμών μου μέσα στο γήπεδο.
Αλάθητος, μαχητής, άμυνα, επίθεση, τους έκανες χαζούς τους πορτογάλους ρε γίγαντα.
Εδώ σε θελώ να μείνεις...εδώ σε θέλω να μείνεις!!!!

- Σουριναμέζος
Είχες 1-2 χαζές αποφάσεις αλλά ήσουν σούπερ, μαζί με το αυστριακό πουλέν έχετε χημεία και πολύ ποιότητα. Δυστυχώς φαίνεται να είσαι ένα από τα τελευταία βαριά συμβόλαια, ελπίζω να μείνεις γιατί όσο είσαι καλά είσαι αναντικατάστατος. Εξαιρετική εμφάνιση κι εσύ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PanKan την Τρί 15 Σεπ 2020, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εϊχες 1-2 χαζές αποφάσεις αλλά ήσουν σούπερ, μαζί με το αυστριακό πουλέν έχετε χημεία και πολύ ποιότητα. Δυστυχώς φαίνεται να είσαι ένα από τα τελευταία βαριά συμβόλαια, ελπίζω να μείνεις γιατί όσο είσαι καλά είσαι αναντικατάστατος. Εξαιρετική εμφάνιση κι εσύ!
- sourmenetes
- Moderator
Είναι και η έλλειψη τραυματισμών και οι συνεχείς αγώνες. Κάποτε ανά 3 ματς ήταν έξω.
Φτου φτου φτου...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φτου φτου φτου...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-