Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από goran 64 »

Εκείνος ο Σκουρλετης απ την Λοκομοτίβ Μόσχας τελικά Cardinale ήτανε???
Κάτω από μύριο λένε ότι έχει και κάποια παιδιά εδώ μέσα είπαν ότι τους θύμισε Κοβάσεβιτς style...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εμένα πάντως για αντί Rodriguez δε θα με χαλούσε και ένας άλλος Rodriguez που είναι ελεύθερος... Cristian....
Έχω χάσει βέβαια τα ίχνη του μετά την Ατλέτικο. Άλλο στυλ βέβαια.
Cristian Rodriguez
Martin Caceres
Zakaria Labyad
Jefferson Farfan

Όλοι ελεύθεροι. ;) ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αν τυχόν έρθει ο Φαρφάν, θα πρέπει ο Ιβάν να έκοψε Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ίδιο σπίτι με τον mr. Frank... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

agios έγραψε:Άμα είμαστε μάγκες ας τους πούμε δώστε 4 αλλά θέλουμε κι αυτόν
http://www.transfermarkt.co.uk/aurelien ... eler/45624
δεν τον ανανέωσαν κι αυτός θέλει να φύγει και έχεις cb για τα επόμενα 3 χρόνια επιπέδου Κοντρέρας στο 3 φορές πιο γρήγορο....
Τα Γάλατα πήραν τον σεντερμπακα 25χρονο της πρωταθλήτριας Παλμειρας Vitor Hugo...
Κάντε σωστά την δουλειά και μην τσιγκουνευτείτε τον μισθό του...κάντε πρόταση...δεν κάθονται κάθε μέρα αυτές οι καραμπόλες...
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

να χάμε να λέγαμε τώρα αλλά αυτού του Ζοζούλια δε κατάλαβα ποτέ γιατί πρέπει να μας ενθουσιάζει η περίπτωσή του. για παίκτη Ουκρανό μιλάμε που στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν εγκλιματίζονται εκτός της χώρας τους, είναι ανενεργός φέτος (οπότε θέλει αρκέτο χρόνο να βρει φόρμα και δε θα βοηθήσει άμεσα), έχει στο ιστορικό του τραυματισμό στο γόνατο,δεν είναι ψηλός (οπότε για στημένες φάσεις κλπ δύσκολος), είναι ακριβός από ότι λέγεται. Ποια είναι ,λοιπόν, αυτά τα χαρακτηριστικά του που στη ζυγαριά αν μπουν υπερτερούν έναντι όλων των παραπάνω;
Για μένα χίλιες φορές Ανσαριφάρντ σε σχέση μ αυτόν!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

agios έγραψε:
δεν τον ανανέωσαν κι αυτός θέλει να φύγει και έχεις cb για τα επόμενα 3 χρόνια επιπέδου Κοντρέρας στο 3 φορές πιο γρήγορο....
Τα Γάλατα πήραν τον σεντερμπακα 25χρονο της πρωταθλήτριας Παλμειρας Vitor Hugo...
Κάντε σωστά την δουλειά και μην τσιγκουνευτείτε τον μισθό του...κάντε πρόταση...δεν κάθονται κάθε μέρα αυτές οι καραμπόλες...
Μην έχεις ελπίδες, θα καθαρίσει ο Γιώργος Σαββίδης.

Νέοι τιαμ έρχονται... Γιατί λεφτά έχει

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Banksy έγραψε:να χάμε να λέγαμε τώρα αλλά αυτόν τον Ζοζούλια δε κατάλαβα ποτέ γιατί πρέπει να μας ενθουσιάζει η περίπτωσή του. για παίκτη Ουκρανό μιλάμε που στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν εγκλιματίζονται εκτός της χώρας τους, είναι ανενεργός φέτος (οπότε θέλει αρκέτο χρόνο να βρει φόρμα και δε θα βοηθήσει άμεσα), έχει στο ιστορικό του τραυματισμό στο γόνατο,δεν είναι ψηλός (οπότε για στημένες φάσεις κλπ δύσκολος), είναι ακριβός από ότι λέγεται. Ποια είναι ,λοιπόν, αυτά τα χαρακτηριστικά του που στη ζυγαριά αν μπουν υπερτερούν έναντι όλων των παραπάνω;
Για μένα χίλιες φορές Ανσαριφάρντ σε σχέση μ αυτόν!
Δεν νομίζω να ισχύει του Ζοζούλια. Διαφορετικά δεν υπάρχει σκάουτιν και απλά πανικοβάλλονται και παίρνουν κάποιον που ξέρουν ότι θα έρθει. Δεν νομίζω ο Μίχελ να κάνει αυτό το λάθος.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Με 1(!!!) εκατομμύριο πάει ο Λουίζ Αντριάνο στη Σπάρτακ... Κρίμα ίσως να μπορούσαμε και εμείς.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Πιστεύω το πρόβλημα στον Αντριάνο δεν ήταν η Μίλαν και τα λεφτά που θα ζητούσε αλλά το συμβόλαιο του
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για ευρωπαικο στυλ παιχνιδιου ο Ζοζουλια ειναι απο τις καλυτερες περιπτωσεις που μπορουμε να βρουμε,καλυτερη του Σκουλετιτς και με στοιχεια που λειπουν οπως η ταχυτητα και αρκετα καλο κρατημα μπαλας.Αυτο που του λειπει ειναι η ικανοτητα να δημιουργει μονος του φασεις,αλλα για αυτο ειτε πρεπει να πληρωσεις παρα πολλα ψαχνωντας στην ευρωπη ειτε να κοιταξεις για λατινο.Ειναι σαφως καλυτερη περιπτωση απο τον Ανσαριφαρντ,ελεος πια με τον Ιρανο.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Chuck Norris έγραψε:Πιστεύω το πρόβλημα στον Αντριάνο δεν ήταν η Μίλαν και τα λεφτά που θα ζητούσε αλλά το συμβόλαιο του
Όντως 3 εκατομμύρια είναι λεφτά τα οποία δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να δώσουμε!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Καλυτέρα να φέρεις βιερινια για να μπορεί να παίξει με την σαλκε,τσε αλλανι θα φέρεις κάνα παίκτη?Πέτρε κάνα νέο?
Άβαταρ μέλους
goran 64

pilotos έγραψε:
agios έγραψε:
Μην έχεις ελπίδες, θα καθαρίσει ο Γιώργος Σαββίδης.

Νέοι τιαμ έρχονται... Γιατί λεφτά έχει...
:shock: :shock: :o :o

Υ.Γ. Ε τότε..."Κάάντε καμιάάάά, κάάντε καμιά μεταγραφήήήή"!!! :D :opaokara: :opaokara:
Μακαρας

Δημοσίευση από Μακαρας »

Καλησπέρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΟΚ. Έχω κάποιες σκέψεις που με τριβελίζουν το μυαλό εδώ και μέρες. Μου αρέσει και οβιειρίνια και ο αζμούν και αρκετοι ακόμα σχετικά γνωστοί ποδοσφαιριστες. Τον γκάρι δεν τον ήξερα ήρθε από μια ομάδα με οικονομικά προβλήματα και που έπεφτε β ισπανίας και το μόνο καλό που έκανε σε μένα είναι να συνειδητοποιήσω ότι οι μεσοεπιθετικοί μου θέλω να είναι γρήγοροι με ατομική ενέργεια και καλοί τακτικά όπως είναι και ο Κάμπος. Όταν ήρθε έλεγα ότι είναι ζιζάνιο... Ξέρεται πόσοι ροντρίγκεζ υπάρχουν που δεν τους ξέρουμε. Πόσοι Λίνο Μάτος Σορλέν και τα λοιπα και τα λοιπά? Εμένα δεν είναι η δουλειά μου να τους γνωρίζω αλλά εμπιστεύομαι τους σκάουτερς τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή μας. Φέτος κατάλαβα και κάτι ακόμη. Όταν οι παίκτες σου είναι επαγγελματίες και προσηλωμένοι στην τακτική μπορείς να κάνεις παπάδες. Πήρες τέσσερεις βαθμούς με φιορεντίνα και έξι με σλόβαν αλλά έχασες έξι βαθμούς από καραμπάγκ μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα στην τακτική της και προσηλωμένη και στα εννενήντα λεπτά στον στόχο της. Φέτος βλέπω για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ μας να δουλεύει στην τακτική και να προσπαθεί να αποβάλει το Ελληνικό χούι θα πω ότι τα ξέρουμε όλα και ξέρουμε πως θα γίνουμε τσάμπιονς λιγκ με ότι καταπιανόμαστε. Ξέρετε γιατί λένε για τους Έλληνες ότι έχουν προοπτική και ταλέντο αλλά είμαστε τεμπέλιδες? Γιατί είμαστε τεμπέλιδες και ξερόλες. Εάν αφήσουμε το τμήμα να δουλέψει ήσυχα και ήρεμα και εάν στηρίξουμε την ΕΠΙΛΟΓΗ μας να ΝΙΏΘΟΥΜΕ από ΠΑΟΚ λόγω ιδανικών της ομάδας και γίνουμε μία γροθιά και αφήσουμε τον κάθε τζαβέλα ή γκάρυ να βρπασουν στο ζουμί τους τότε θα πάμε μπροστά. Ωραία ο τζαβέλας το παίζει δύσκολος θα προπονείται με το γκάρυ και με έναν γυμναστή μας σε διπλανό γήπεδο από την πρώτη ομάδα μέχτι να πάρουμε την ρήτρα του γκάρυ ολόκληρη και μέχρι να φέρει ο τζαβ πρόταση 700 μέχρι ενός εκατομμυρίου ευρώ και να πάνε στην ευχή δεν καιγόμαστε εμείς αλλά αυτοί εάν μείνουν ανενεργοί. Δουλειά θέλει σαν ομάδα. Εμένα μου αρέσει η προσπάθεια που κάνει ο Αθανασιάδης αλλά τον θέλω μπακ απ. Ο προπονητής ξέρει τι χρειάζεται. Δηλαδή ο Μάτος ο Κάνιας ο Κρέσπο ο Βαρέλα ο Κάμπος μέχρι και ο Σάχοφ μας χάλασαν? Όλοι έχουν κάτσει ππαγκο και δεν μίλησαν και μόλις τους δόθηκε η ευκαιρία ην πήραν από τα μαλλιά εκτός του Σάχοφ ο οποίος όμως βελτιπωνεται μέρα με την μέρα. Στο καλό όλοι όσοι δεν μας θέλουν και εμείς θα κοιτάξουμε να γίνουμε ομάδα και όλοι μαζί Ιβαν διοίκηση προπονητες τ.δ. παίκτεςκαι λαος μια γροθιά. Πλέον τελειώσαμε με το ΠΑΟΚ πάνω από όλα και πρέπει να περάσουμε στο ΠΑΟΚ AGAINST ALL.... Να γουστάρουμε εμείς και να καυλώσει και ο μεγαλομέτοχος.... Τι λέτε μπορούμε? Δουλειά δουλειά δουλειά... Χωρίς δουλειά γοπυστα δεν έχει.....
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Νέους Τιαμ θα φέρουν η κατι αλλο; Αισιοδοξώ, κάθε χειμώνα φέρνουν και ενα μεγάλο όνομα !
Υ.Γ. Οι Ρώσοι ξεκίνησαν προετοιμασίες η ακόμα ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”