Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από stephanos »

Μαρσέλο Λίπι, από συνέντευξη στον Arena FM:

Για τον Ίγκορ Τούντορ που τον είχε παίκτη:
«Όταν οι παίκτες είναι 25-26 χρονών και παίζουν ποδόσφαιρο, δύσκολα ξεχωρίζεις ποιος θα γίνει μετέπειτα προπονητής. Από εκείνη τη δική μου Γιουβέντους, την οποία προπονούσα επί 10 χρόνια, σχεδόν 30 παίκτες έγιναν προπονητές. Κόντε, Φεράρα, Ντε Σαμπ, Σόουζα, Τοριτσέλι και ο Τούντορ. Ξεχώριζαν και μέσα στα αποδυτήρια. Ήταν όλοι τους μεγάλοι παίκτες, γιατί ήταν ισχυρές προσωπικότητες σε επίπεδο συμπεριφοράς και ψυχοσύνθεσης. Και όταν κάποιος έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορεί να γίνει ένας σπουδαίος προπονητής.
Θέλω να στείλω τα χαιρετίσματά μου στον Τούντορ και να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Ο Τούντορ ήταν πολύ καλός μαθητής στα μαθήματα τακτικής. Παρότι ήταν στόπερ, είχε παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Είχε την ικανότητα να μαθαίνει πολλές θέσεις. Ήθελα να εκμεταλλευτώ την αλτικότητα και την ποιότητα σκέψης του, γι' αυτό εκτός από την άμυνα τον χρησιμοποίησα και ως αμυντικό χαφ».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/134068/lipi-tha-ta-paei-poly-kala-o-stramatsoni
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Προπονητής που βάζει τζιόλη στοπερ...μπακ χαφ τον Σαμπο....φορ τον χασογκολη Μακ...σορι δεν του έχω καμια εμπιστοσύνη....
Ας βάλει πρώτα τους παίκτες στην θέση που παίζουν και μετά τα ξαναλέμε...προτζεκτ με αυτόν δεν θα βγει σε καλο
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μα δεν ειπαμε οτι ειναι και μεταβατικη χρονια και με μεταπολιτικη αξια.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ο γνωστός μεγάλος αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσής, ο φουλ κομπλεξικός πρώην "περούκας" και νυν φαλακροκόρακας λυσσιάζει στο Μετρ@π@λις (βρισιά ντε) κατά του Τούντορ...

Όσο αυτός λυσσιάζει και βγάζει αφρούς λοιπόν τόσο περισσότερο αισιόδοξος είμαι ότι κάτι πολύ καλό θα γίνει τελικά στον Π.Α.Ο.Κ. μας μ αυτόν τον προπονητή!!!

Αλήθεια ρε παιδιά (sorry για το off topic) γνωρίζει κανένας αυτόν τον Σήφη που αυτοαποκαλείται "οπαδός του Π.Α.Ο.Κ." όποτε βγαίνει (κυρίως για να του τα χώσει με πολύ δομημένο λόγο και πολύ όμορφο τρόπο) στον φαλακροκόρακα; Μόνο γι αυτόν τον άνθρωπο κάθομαι και ακούω όποτε μπορώ φαλακροκόρακα περιμένοντας να βγει και να ακούσω τις απόψεις και τα σχόλια του!!! Τον θεωρώ υπόδειγμα οπαδού και θα ήθελα να τον γνωρίσω και να διαβάζω τις απόψεις του σαν μέλος του φόρουμ μας...Αν τον ξέρει κάποιος ας γράψει κάποιον τρόπο επικοινωνίας μαζί του...Ευχαριστώ και sorry πάλι για το off topic!!!

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Athens έγραψε:Προπονητής που βάζει τζιόλη στοπερ...μπακ χαφ τον Σαμπο....φορ τον χασογκολη Μακ...σορι δεν του έχω καμια εμπιστοσύνη....
Ας βάλει πρώτα τους παίκτες στην θέση που παίζουν και μετά τα ξαναλέμε...προτζεκτ με αυτόν δεν θα βγει σε καλο
Αυτά τα τρία που ανέφερες, είναι αυτά που κάνει ένας κανονικός προπονητής.
Άμα έβαζε Τζιόλη εξτρέμ, Σάμπο τερματοφύλακα και Μακ στόπερ, θα έλεγα ότι δεν είναι τέτοιος.

Βέβαια υπάρχουν και παραδείγματα άλλων «άσχετων» που έχουν βάλει π.χ. τον Μασεράνο στόπερ, τον Γκιγκς αμυντικό χαφ, τον Ντι Μαρία εσωτερικό χαφ, τον Κριστιάνο Ρονάλντο εξτρέμ (από σέντερ φορ που ξεκίνησε) και ο κατάλογος είναι μακρύς, πολύ μακρύς.
Να μήν θυμηθούμε σε πόσες θέσεις έπαιξε στην καριέρα του ο Σκαρτάδος. Όχι, ένας «κανονικός» προπονητής θα έλεγε «για δεξί μπακ τον πήρα; δεξί μπακ θα παίζει μια ζωή».
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Σιγά τον Σκαρτάδο, τώρα!!! Τέρμα έπαιξε;

Και τι είναι οκτώ θέσεις;

:shock: :shock: :shock:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

πολυ μυαλο και παικτιυρα ο συγκεκριμενος.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

stephanos έγραψε:
Athens έγραψε:Προπονητής που βάζει τζιόλη στοπερ...μπακ χαφ τον Σαμπο....φορ τον χασογκολη Μακ...σορι δεν του έχω καμια εμπιστοσύνη....
Αυτά τα τρία που ανέφερες, είναι αυτά που κάνει ένας κανονικός προπονητής.
Άμα έβαζε Τζιόλη εξτρέμ, Σάμπο τερματοφύλακα και Μακ στόπερ, θα έλεγα ότι δεν είναι τέτοιος.

Βέβαια υπάρχουν και παραδείγματα άλλων «άσχετων» που έχουν βάλει π.χ. τον Μασεράνο στόπερ, τον Γκιγκς αμυντικό χαφ, τον Ντι Μαρία εσωτερικό χαφ, τον Κριστιάνο Ρονάλντο εξτρέμ (από σέντερ φορ που ξεκίνησε) και ο κατάλογος είναι μακρύς, πολύ μακρύς.
Να μήν θυμηθούμε σε πόσες θέσεις έπαιξε στην καριέρα του ο Σκαρτάδος. Όχι, ένας «κανονικός» προπονητής θα έλεγε «για δεξί μπακ τον πήρα; δεξί μπακ θα παίζει μια ζωή».

πρωτα απο ολα αυτο το ....τρολλ....... πρεπει να το ρωτησεις αν ξερει ποιος ειναι ο σκαρταδος απο που τον πηραμε και ποσο χρονων ηρθε στον ΠΑΟΚ....

και μετα προχωρα σε ποιο συνθετες ερωτησεις
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

κάθε φορά που ακούγεται για απόλυση προπονητή ένας δημόσιος υπάλληλος και άμπαλος παίκτης, ένα στέλεχος με αποτυχημένο πρότζεκτ, ένα τιμ που έκανε αποτυχημένες μεταγραφές κρύβεται στη γωνία πανηγυρίζοντας.
εδώ και τόσα χρόνια γίνεται αυτό και ξανά αυτό.
ο Τούντορ να μείνει εκεί που είναι.
Να κριθεί το παντελώς αποτυχημένο μεταγραφικό στήσιμο της ομάδας το καλοκαίρι.
να παρθούν παιχταράδες εγνωσμένης αξίας τον Ιανουάριο χωρίς άλλες ηλίθιες διακιολογίες.
να αφήσουμε τον Τούντορα να δουλέψει τρία(3) χρόνια χωρίς προβλήματα.
Μετα ας κριθεί, όσο αυστηρά θέλετε.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Φιλε Athens το να βαζω ολους στη "φυσική" τους θέση το ξέρω και εγώ. Αλλά δεν με κάνει σίγουρα προπονητή.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

pgetsos έγραψε:Αγγλικά σε...ιταλό δε βάζεις! Το μόνο σίγουρο
Φοίνικας έγραψε:Η μέρα που θα πεθάνει η αγγλική γλώσσα.
Ο Κυρ Κυρ θα πάει για μετάφραση;
Αυτός θα τη θάψει κιόλας.
Να ακούσω να μεταφράζεται το ''Ιγκορ, αδερφέ, μη μας κάνεις χάλι-γκάλι την καρδιά'' στα αγγλικά ή/και στα ιταλικά
κι ας μην πάρει τίτλο ο ΠΑΟΚ ποτέ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Igor, brother, do not make us mess Prelevic the heart...

Ευκολάκι ήτανε για μένα! Εννοείται ότι εγώ Galis δεν λέω ούτε στα εγγλέζικα!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Αλλά όχι και να μην πάρουμε τίτλο για τόσο εύκολο πράμα! Είπαμε...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Dinos_Liverpool έγραψε:Igor, brother, do not make us mess Prelevic the heart...

Ευκολάκι ήτανε για μένα! Εννοείται ότι εγώ Galis δεν λέω ούτε στα εγγλέζικα!
ναι δεν λες.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

To eipa sta Amerikanika, reee!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”