Το αν θα παίξει ο Γκολάσα στη γραμμή, θα φανεί. Εγώ δεν θα κάνω προβλέψεις

eorptol έγραψε:Κλαμα πολκας και μιζερογλου και ειρωνεια στο φουλ για σαββιδη αλλα και αποθεωση βρυζα
αλλ ταιμ κλάσσικ ράδιο σαλλλονικιώτικο... τες πα...ace79grpaok έγραψε:eorptol έγραψε:Κλαμα πολκας και μιζερογλου και ειρωνεια στο φουλ για σαββιδη αλλα και αποθεωση βρυζα
λεει ο πολκας το παρεακι λεγατε ε που κανει κουμαντο φατε την τωρα που δεν υπογραφει κανενας και ειμαστε χαλια και η χρονια ειναι χαμενη απο τωρα ,ΕΜΕΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Ασε το, άκυρο το δικό μου ... χαβαλέ κάνεις με τους λολκες, τους πόλκες και τους μαζούρκες ...RoMaN έγραψε:Ο Άγγελος έχει δίπλωμα προπονητή; Ο προ-προ κάτοχός του (δεν μετράω τον Γεωργιάδη) είχε και το είπε δημοσίως!
Ο Άγγελος γιατί δεν το λέει; Εεεεε; Γιατί άραγε;;;;
γιατι το κανετε αυτο στον εαυτο σας?paokpantou έγραψε:μια ακομα μετρια χρονια προ των πυλων....3-4ος και θα παλεψεις μπας και γινει κατι στο κυπελλο....χαρηκα πολυ με τον ρατ αλλα τελικα ισως μαλλον ουτε αυτος θα ερθει...τον γκολασα τον θεωρω εναν μετριο προς τον καλο παιχτη για ελλαδα....ευχομαι να με κανει να κανω κωλοτουμπες ομως...με πελκα σαββιδη ποποβιτς και δεν ξερω εγω ποιους αλλους ομαδα δυνατη δεν κανεις...ξυπνα ιβαν και ριξε χρημα πολυ απλα στο ποδοσφαιρο πλεον πρεπει να ριξεις χρημα...