14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από desperando »

Dimg4 έγραψε:Ο σημερινος στοχ ειναι 2 φορες χειροτερος αθλητης απο τον σαλπι. Εχει καταπληκτικα προσοαντα αλλα σαν αλλος χουντινι τα εχει εξαφανισει μετα την σαλκε. Στην πλευρα δεν μπορει ο σαλπι λογω μη καλης τεχνικης αλλα ειτε κορυφη ειτε δευτερος διπλα στον Κλαους ειναι ιδανικος. Ειδικα σε στις αναταραχες μεσα στην περιοχη ειναι ιδανικος για γκολ. Οταν συνελθει ο ΣΤοχ τοτε ευχαριστως να δουμε στοχ λουκας κλαους τριπλετα. ΑΛλα με ομαδες σαν τον γαυρο που τα εξτρεμ τους ειναι βολιδες, τοτε ο στοχ ειναι κινδυνος θανατος λογω ανυπαρκτης ανασταλτικης λειτουργιας,
και για εξηγησε μου γιατι να βαλω τον σαλπι να κανει το μπακ και να μην βαλω πλευρα σκονδρα-κιτσιου.
τι παραπανω μπορει να προσφερει ο σαλπι απο τον κιτσιου,καλυτερη αμυντικη λειτουργια ή επιθετικη?
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Ο κοντος γυριζει κα πισω ο Στοχ αν το θυμηθει.Αυτη ειναι η γνωμη μου εμενα.
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Ο Στοχ αυτή τη στιγμή παίζει βασικός μόνο σε καμιά μπυραρία.

Φαντάσου λέει, να έχεις Χούσεν και Στοχ μέσα στα ντέρμπυ που πέφτουν κορμιά! Καλύτερα να βάλεις το Ζαχαράτο και τον Κωστέτσο μέσα. :lol:
Ρε παιδιά , και η εμπάθεια έχει τα όριά της. Πείτε ότι δεν τον γουστάρετε τον κοντό για τους γνωστούς λόγους και μην προσπαθείτε να τον απαξιώσετε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

desperando έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ο σημερινος στοχ ειναι 2 φορες χειροτερος αθλητης απο τον σαλπι. Εχει καταπληκτικα προσοαντα αλλα σαν αλλος χουντινι τα εχει εξαφανισει μετα την σαλκε. Στην πλευρα δεν μπορει ο σαλπι λογω μη καλης τεχνικης αλλα ειτε κορυφη ειτε δευτερος διπλα στον Κλαους ειναι ιδανικος. Ειδικα σε στις αναταραχες μεσα στην περιοχη ειναι ιδανικος για γκολ. Οταν συνελθει ο ΣΤοχ τοτε ευχαριστως να δουμε στοχ λουκας κλαους τριπλετα. ΑΛλα με ομαδες σαν τον γαυρο που τα εξτρεμ τους ειναι βολιδες, τοτε ο στοχ ειναι κινδυνος θανατος λογω ανυπαρκτης ανασταλτικης λειτουργιας,
και για εξηγησε μου γιατι να βαλω τον σαλπι να κανει το μπακ και να μην βαλω πλευρα σκονδρα-κιτσιου.
τι παραπανω μπορει να προσφερει ο σαλπι απο τον κιτσιου,καλυτερη αμυντικη λειτουργια ή επιθετικη?
θα το ριξω κ ας ακουστει χοντραδα.με τα οσα εχω ως τωρα απο το στοχ μου κανει σαν ενας παντελης κωνσταντινιδης με λιγο καλυτερη τεχνικη και απειρως καλυτερο ποδι.κατα τα αλλα μονοδιαστατος και ανυπαρκτος στην αμυντικη λειτουργια.
απο την αλλη αστοχη η συγκριση με σαλπι.ο κοντος απο την αλλη μου κανει για παικτης που τον ξεπερασε η εποχη.δεν ξερεις ακριβως τι θεση θα μπορουσε να παιξει πλεον.ενας αμυντικογενης επιθετικογενης που δεν ειναι ουτε επιθετικος ουτε αμυντικος.πιστευω οτι προσφερει μονο στην αμυντικη λειτουργια της ομαδας και αυτο θα μπορουσε να το κανει σε οποιαδηποτε θεση, καιγοντας κατα τα αλλα τη θεση.
καποτε οταν κοιτουσα μονο το ονομα του σαλπιγγιδη καθως τον αντιπαθω ειχα πει για να τον μειωσω οτι πρεπει να παιζει δεξι μπακ και πολυ του ειναι.τωρα βλεπω να τα γραφουν κ συμπαθουντες του και σοβαρα μαλιστα(ντεμεκ μεταξυ αστειου κ σοβαρου καποιοι).
την παλευετε?ακομα κ εγω που δεν τον παω μια δεν θα τον υπεβαλα σε τετοια ξεφτιλα σε αυτην την ηλικια.μπορει να ειναι οτι ειναι στο μυαλο μου αλλα δεν παυει να ειναι ανθρωπος και οχι τραπεζακι να τον βαλεις οπου σου ταιριαζει.
και αν ειναι επιπλο δεν θα ηταν τραπεζακι.κομοδινο θα ηταν.μπροστα δεξια οπως επιτειθεσαι.αρα στο σαλονι δεν μπαινει παλι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε: οσο για το οτι η θεση του ειναι δευτερος επιθετικος θα διαφωνησω καθετα και οριζοντιως.
τα χαρακτηριστικα για παικτη που παιζει δευτερος επιθετικος ειναι πανω απ ολα η τεχνικη καταρτιση για να μπορει να κινειται με ανεση αναμεσα στις δυο ζωνες αμηνας.πρεπει να εχει πολυ καλο κοντρολ και τριπλα.
I dont Know what you mean :? στο 0:47

[youtube]qy1c-cJzW3A[/youtube]

:lol: :lol:

Πέρα απ την πλάκα ,με βάση όλα αυτα που γράφονται για αυτό τον "ανικανο","αμπαλο", "πρώην παίκτη" βγαίνει το συμπέρασμα οτι ο εκλέκτωρας της εθνικής και επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ είναι για το Δρομοκαΐτειο μιας και τον καλεί συνέχεια.Αφήσαμε τον Κλάους (στο τσακ τη γλίτωσε) ,πιασαμε τον Χουμπ ,τωρα ξαναπιάσαμε το Μητσο και μετά.. WHO'S NEXT? Δεκτον το να μη τον γουστάρουν κάποιοι,δεκτός ο χαβαλές,δεκτη και η κριτική (κι εγώ δε τρελαίνομαι για Σάλπι) αλλα το να τους "τελειώνουμε" κατ αυτο τον τροπο είναι ντροπή μας.
Πώς γίνεται να γράφουμε αυτά τα πράγματα και μετά να ζητάμε να δείξουν πάθος και να ματώσουν για τη φανέλα ,να υπερβάλουν εαυτό δηλαδή και να μη τη δουν μόνο επαγγελματικά?Με τι κουράγιο θα το κάνουν?
Ποσο κερδίζει ο ΠΑΟΚ απο μια τέτοια κατάσταση?
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Με την ίδια λογική/επιχείρημα (τον καλεί συνέχεια ο Σάντος) μπορεί να πει κάποιος ότι η πολύ μικρή εμπιστοσύνη που δείχνει ο Σάντος στον Αθανασιάδη φανερώνει και το ποδοσφαιρικό επίπεδο του Κλάους με το οποίο φυσικά δε συμφωνώ (ούτε εσύ αν κρίνω από το αβατάρ)!
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

kataramenos5 έγραψε:
desperando έγραψε: οσο για το οτι η θεση του ειναι δευτερος επιθετικος θα διαφωνησω καθετα και οριζοντιως.
τα χαρακτηριστικα για παικτη που παιζει δευτερος επιθετικος ειναι πανω απ ολα η τεχνικη καταρτιση για να μπορει να κινειται με ανεση αναμεσα στις δυο ζωνες αμηνας.πρεπει να εχει πολυ καλο κοντρολ και τριπλα.
I dont Know what you mean :? στο 0:47

[youtube]qy1c-cJzW3A[/youtube]

:lol: :lol:

Πέρα απ την πλάκα ,με βάση όλα αυτα που γράφονται για αυτό τον "ανικανο","αμπαλο", "πρώην παίκτη" βγαίνει το συμπέρασμα οτι ο εκλέκτωρας της εθνικής και επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ είναι για το Δρομοκαΐτειο μιας και τον καλεί συνέχεια.Αφήσαμε τον Κλάους (στο τσακ τη γλίτωσε) ,πιασαμε τον Χουμπ ,τωρα ξαναπιάσαμε το Μητσο και μετά.. WHO'S NEXT? Δεκτον το να μη τον γουστάρουν κάποιοι,δεκτός ο χαβαλές,δεκτη και η κριτική (κι εγώ δε τρελαίνομαι για Σάλπι) αλλα το να τους "τελειώνουμε" κατ αυτο τον τροπο είναι ντροπή μας.
Πώς γίνεται να γράφουμε αυτά τα πράγματα και μετά να ζητάμε να δείξουν πάθος και να ματώσουν για τη φανέλα ,να υπερβάλουν εαυτό δηλαδή και να μη τη δουν μόνο επαγγελματικά?Με τι κουράγιο θα το κάνουν?
Ποσο κερδίζει ο ΠΑΟΚ απο μια τέτοια κατάσταση?
Αψογος! :!:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Banksy oπως έγραψα και στο τοπικ του Κλάους μάλλον άλλοι είναι οι λόγοι κι όχι η αξία του .Εσυ πιστεύεις οτι ο Σάντος είναι τόσο ασχετος που τον καλεί? Εξάλου οι εμφανίσεις του Σαλπι στην εθνική τον δικαιώνουν νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Από όσα είδα,στα πεταχτά,στο τόπικ του μάλλον και συ δε φαίνεσαι να μπορείς να εξηγήσεις το λόγο της μη προτίμησης του Κλάους.Άσχετος δεν είναι,αλλά ούτε η επιλογή του από το Σάντος σαν επιχείρημα στέκει από μόνο του για να διαψεύσει αυτά που βλέπουμε (ή δεν βλέπουμε) στους αγώνες του ΠΑΟΚ από το συγκεκριμένο παίκτη! Ναι, με την εθνική μπορεί να παίζει καλά. στον ΠΑΟΚ με τους συνεχόμενους αγώνες για χ,ψ λόγους δεν..
Τώρα αν τον τελειώνουμε κάποιοι δε νομίζω.έχει , άλλωστε , άλλα 3 χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα αν δεν κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

δεν ξερω τι λετε, εγω παντως θελω την κυριακη γκολ και φιλακια στα σκουληκια στους πανηγυρισμους.
0:53
[youtube]Yudb07KSxuw[/youtube]
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φοβερό το poulain μου!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Θέλω Κάτω απο την φανέλα να έχει μπλουζάκι που θα λέει "αφιερωμένο στον χαμένο αδερφό μου "και όταν θα το καρφώσει να το σηκώσει και να πεσει το γέλιο της αρκούδας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: μαζι σου!!!πειτε το του καποιος μπρε!!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

desperando έγραψε:
Γιατι ο Σαλπιγγιδης στις επιθεσεις μας ξερει να τοποθετειται στην περιοχη και να βαζει γκολ. Ο Κιτσιου δεν ειναι ετσι. Ο Σαλπι μπορει να προσφερει πολλα περισσοτερα απο τον Κιτσιου στην πλευρα. Σοβαρα τωρα τους συγκρινουμε?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
στο χωριο μου λενε αν δεν παινεψεις το σπτι σου θα πεσει να σε πλακωσει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”