Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από MANIAKOS »

καλα τον λε γκεν δε λεγανε οτι ειναι πολυ αυστηρος? τωρα εγινε δημοκρατικος..οτι να ναι μου φαινεται....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι ειρωνικό το σχόλιο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

δε θα χε εισαγωγικα τοτε...? τεσπα....
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μέχρι τώρα θέλαμε να ψωνίσουμε προπονητή με το βιογραφικό.
Τώρα βλέπω ... τενκάτε. Δηλαδή, ξένος να 'ναι κι ό,τι να 'ναι.
Προπονητής τενκάτε ΔΕΝ υπάρχει.
Πήγε στον βάζελο με ένα τρελλό μπάτζετ κι εμείς πανηγυρίζαμε. Πήρε τ' @ρχίδια του και φέρανε τον Νόμπλια.
Όπου και να δούλεψε (εκτός βάζελου) μια ζωή δευτεράντζα ήταν. Ούτε στην μπάρτσα ούτε στην τσέλσι ήταν μ@λ@κες που τον είχαν βοηθό.
Έλεος δηλαδή .....
Χίλιες φορές Χαβίνιο.

Maximus έγραψε:Αλλου τα λεει αλλιως... :?:

Ο ΠΑΟΚ απέρριψε τον Τεν Κάτε ....
Ουφφφφ :lol:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

MANIAKOS έγραψε:καλα τον λε γκεν δε λεγανε οτι ειναι πολυ αυστηρος? τωρα εγινε δημοκρατικος..οτι να ναι μου φαινεται....
Για περίεργο χαρακτήρα λέγανε Μανιακέ και για καυγάδες με παίκτες(άλλωστε αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τον έδιωξαν από την Rangers)..
Δεν θυμάμαι να λένε για αυστηρότητα.
Για τον Γκρος λέγανε ότι είναι πολύ αυστηρός με τα θέματα πειθαρχίας.

ΥΓ Αν είναι να πάρουμε Ολλανδό φέρτε τον Αντριάνσε.. :mrgreen: :pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

οκ τα μπερδεψα μαλλον... :mrgreen: ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Lord_GayrosSlayer έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:καλα τον λε γκεν δε λεγανε οτι ειναι πολυ αυστηρος? τωρα εγινε δημοκρατικος..οτι να ναι μου φαινεται....
Για περίεργο χαρακτήρα λέγανε Μανιακέ και για καυγάδες με παίκτες(άλλωστε αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τον έδιωξαν από την Rangers)..
Δεν θυμάμαι να λένε για αυστηρότητα.
Για τον Γκρος λέγανε ότι είναι πολύ αυστηρός με τα θέματα πειθαρχίας.
Νομίζω ότι έλεγαν ότι είναι πολύ συντηρητικός στις απόψεις τους, κάτι σαν ακροδεξιός δηλαδή, και μάλιστα ανέφεραν ότι στηρίζει Σαρκοζί. Μάλλον φοβούνται ανιδράσεις των παικτών όπως αυτή του Garcia στον Χάβο.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

DC έγραψε: Όπου και να δούλεψε (εκτός βάζελου) μια ζωή δευτεράντζα ήταν. Ούτε στην μπάρτσα ούτε στην τσέλσι ήταν μ@λ@κες που τον είχαν βοηθό.
Καλά αυτό φαντάζομαι δεν το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα....πως δε σου κάνει η δευτεράντζα της Μπάρτσα και της Τσέλσι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Στη φάση που είμαστε κ το μασερ της Μπάρτσα να φέρει ο Ζαγορ εμένα μου κάνει κ μου περισσεύει...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ακόμη και Μουρίνιο δεν θα μας φαινόταν τόσο άμπαλος...
kos

Δημοσίευση από kos »

DC έγραψε: Χίλιες φορές Χαβίνιο.
το θεμα ειναι με χαβινιο υπαρχει περιπτωση σε κανενα 3μηνο να ψαχνουμε εκτος απο προπονητη και για προεδρο.
κατι που πιστευω οτι ειναι και στο μυαλο οσως ΑΡΔ γραφουν παπαριες για πιθανη παραμονη του χαβινιο στον παγκο.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Νομίζω ότι έλεγαν ότι είναι πολύ συντηρητικός στις απόψεις τους, κάτι σαν ακροδεξιός δηλαδή, και μάλιστα ανέφεραν ότι στηρίζει Σαρκοζί. Μάλλον φοβούνται ανιδράσεις των παικτών όπως αυτή του Garcia στον Χάβο.
ο Χαβος είναι ακροδεξιός;;;

Πάντως αν είναι έτσι κλάφτα χαραλαμπε..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

kos έγραψε:
DC έγραψε: Χίλιες φορές Χαβίνιο.
το θεμα ειναι με χαβινιο υπαρχει περιπτωση σε κανενα 3μηνο να ψαχνουμε εκτος απο προπονητη και για προεδρο.
κατι που πιστευω οτι ειναι και στο μυαλο οσως ΑΡΔ γραφουν παπαριες για πιθανη παραμονη του χαβινιο στον παγκο.

αυτο φοβομαστε οι περισσοτεροι πιστευω
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν εννοώ ότι ο Χάβος είναι ακροδεξιός. Για τον Le Guen γράφω. Αυτά που εγώ είχα διαβάσει ανέφεραν ότι ο Γάλος είχε έναν μάλλον δύστροπο έως απολυταρχικό χαρακτήρα και ίσως στον ΠΑΟΚ να φοβούνται μήπως λόγω αυτού του χαρακτήρα δημιουργηθούν σοβαρότερα επεισόδια από αυτό του Garcia στον Χάβο.
Βέβαια, απ' ό,τι βλέπω ο κάθε δημοσιογράφος γράφει το μακρύ και το κοντό του, επομένως δεν πρέπει να βασιζόμαστε απόλυτα σε ό,τι διαβάζουμε.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Bono έγραψε:
DC έγραψε: Όπου και να δούλεψε (εκτός βάζελου) μια ζωή δευτεράντζα ήταν. Ούτε στην μπάρτσα ούτε στην τσέλσι ήταν μ@λ@κες που τον είχαν βοηθό.
Καλά αυτό φαντάζομαι δεν το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα....πως δε σου κάνει η δευτεράντζα της Μπάρτσα και της Τσέλσι.
Το χρησιμοποιώ. Για μένα λέει κάτι.
Αλλά αν υποθέσουμε ότι δεν θα το χρησιμοποιούσα, με ποιο επιχείρημα θα έκανε για τον ΠΑΟΚ ο προπονητής που του έκαναν ομάδα με 40 εκατομμύρια και σε λίγους μήνες δεν ήξεραν πως να τον στείλουν;
Ο άνθρωπος ΔΕΝ είναι προπονητής. Ήδη στο Ντουμπάι πήρε πόδι από την μιά και πήγε σε άλλη ομάδα. Σε λιγότερο από χρόνο.

Και κάτι περί τρεξιμάτων και φυσικής κατάστασης που γράφτηκαν για τον παϊτέρη: μας βρώμισε κιόλας ο Καρύδας; Μέχρι εχθές τον είχαμε για κορυφαίο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”