Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
krik the greek

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από krik the greek »

Μια χαρά τα λες ρε Φαντομά ας ελπίσουμε να είμαστε στο τέταρτο σενάριο :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

ισχυουν αυτα?
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Εντάξει το 4ο Σενάριο είναι και η πολυπόθητη υπέρβαση και το όνειρο.

Αλλά στην ουσία τον ΠΑΟΚ τον βολεύει και το 3ο το σενάριο αλλά και το 2ο σενάριο (αυτό με τις περισσότερες πιθανότητες θα έλεγα).

Το 1ο το σενάριο δεν θέλει κανείς να το σκέφτεται.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

για πατσατζογλου που ακουστηκε παιχταρας ηταν αλλα φετος εκανε παλι εγχειρηση και εμεινε καιρο εξω
για μεριεμ ειναι καλυτερος απο σορλεν αλλα νομιζω θελουμε κατι καλυτερο
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

Fantomas έγραψε:Εντάξει το 4ο Σενάριο είναι και η πολυπόθητη υπέρβαση και το όνειρο.

Αλλά στην ουσία τον ΠΑΟΚ τον βολεύει και το 3ο το σενάριο αλλά και το 2ο σενάριο (αυτό με τις περισσότερες πιθανότητες θα έλεγα).

εννοω ρε παιδι μου τα διαβασες καπου?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Δικηγόρος Βαγγέλης Χατζηιωάννου ενεργώντας για λογαριασμό και ως πληρεξούσιος του ποδοσφαιριστή του αρη JAVIER ΕDGARDO CAMPORA στην Ελλάδα, μετά από σχετική εντολή αυτού, διαβίβασε στον Τύπο (γραπτό και ηλεκτρονικό) την παρακάτω δήλωση:

"Με μεγάλη μου λύπη και πικρία δηλώνω ότι αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων για λόγους ανεξαρτήτους της θέλησης μου να αποχωρήσω από την ομάδα του αρη. Για αποκατάσταση της αλήθειας και με σκοπό την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου του αρη, αναφέρομαι στους λόγους της αποχώρησης μου:

Α) Ο πρώτος λόγος είναι ότι η ομάδα ήταν οικονομικά ασυνεπής προς το πρόσωπο μου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν οφειλές από τον Δεκεμβρίου του 2009, όταν για τελευταία φορά πληρώθηκα από τον αρη δόσεις συμβολαίου

Β) Παρά την αντικειμενικά μεγάλη μου προσφορά στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, οι άνθρωποι του αρη ήθελαν παρά την μεταξύ μας συμφωνία, να μειώσουν αδικαιολόγητα την οικονομική προσφορά της ομάδας προς εμένα

Γ) Δεν έτυχα εκ μέρους της διοίκησης του αρη αντιμετώπισης ανάλογης της προσφοράς μου στην ομάδα τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος

Αποχωρώντας από την ομάδα θέλω να επισημάνω ότι υπάρχει στην Π.Α.Ε. αρης άτομο, που δεν έχει «καμία ιστορία» και «ρίζα» στον αρη και στην Ελλάδα, που λειτουργεί σε βάρος των συμφερόντων της ομάδας και αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στην ικανοποίηση των προσωπικών συμφερόντων.

Τελειώνοντας, θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, εγώ και η οικογένεια μου, τον κόσμο του αρη που με αγκάλιασε και με στήριξε και λυπάμαι ειλικρινά για τον τρόπο που αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων να αποχωρήσω από την ομάδα του αρη.

Επιφυλάσσομαι να επανέλθω για να ενημερωθεί ο κόσμος του αρη για όλη την αλήθεια, που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που «τεχνηέντως» εμφανίζονται από την διοίκηση του άρη και αποτελούν παραπληροφόρηση σχετικά με την υπόθεση μου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

JAVIER EGDARDO XCAMPORA

Κάτι θα πρέπει να κάνει επιτέλους ο Ζαγοράκης με τις ακαδημίες μας.
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά!
Δεν πρέπει να πέσει το φυτώριο μας στην Β εθνική!
Κάντε κάτι!
Δεν έμεινε τίποτα όρθιο!
Άβαταρ μέλους
Fantomas

evans4 έγραψε:
Fantomas έγραψε:Εντάξει το 4ο Σενάριο είναι και η πολυπόθητη υπέρβαση και το όνειρο.

εννοω ρε παιδι μου τα διαβασες καπου?
Όχι φίλε τα έβγαλα από το μυαλό μην πιστεύεις τίποτα. :lol:
kos

Δημοσίευση από kos »

gash04 έγραψε: JAVIER EGDARDO XCAMPORA
gash04 έγραψε: Αποχωρώντας από την ομάδα θέλω να επισημάνω ότι υπάρχει στην Π.Α.Ε. αρης άτομο, που δεν έχει «καμία ιστορία» και «ρίζα» στον αρη και στην Ελλάδα, που λειτουργεί σε βάρος των συμφερόντων της ομάδας και αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στην ικανοποίηση των προσωπικών συμφερόντων.
κανονισε μαλακισμενο με τις δηλωσεις σου να γινει καμια μαλακια και να φυγει απο τις ακαδημιες μας ο αρχισκαουτερ του ΠΑΟΚ γιαννης κοντης :lol:
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Ρε gash04 μην ασχολείσαι ρε με το σκουλήκι ,αυτά είναι γνωστά τα ξέρουμε,ας τους στον κόσμο τους...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ρε φαντομ..... το 4ο σενάριο ...μήπως λεω μήπως ειναι 20 μίρια που ΄θα μηραστούν σε πρώτη φάσει οσες ομάδες σημετέχουν απο ελλαδα στο τσλου΄;;; :?: :?:
:? :? εγω κάτι τέτοιο εχει πάρει το αφτί μου
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Αυτό είναι το market pool...
Αλλά αν παίξουμε ομίλους Τσου Λου επειδή θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστούμε θα μπει και ένα μπόνους +4 εκατομμύρια... :pano:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

+ τηλεοπτικά +εισητήρια διαρκείας για ομίλους + απλά εισητήρια κτλ κτλ...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

abg12d34 έγραψε:ρε φαντομ..... το 4ο σενάριο ...μήπως λεω μήπως ειναι 20 μίρια που ΄θα μηραστούν σε πρώτη φάσει οσες ομάδες σημετέχουν απο ελλαδα στο τσλου΄;;; :?: :?:
:? :? εγω κάτι τέτοιο εχει πάρει το αφτί μου
Ναι αλλά άμα διάβαζες προσεκτικά το ποστ,,, δεν αναφέρομαι μόνο στα λεφτά που θα μοιραστείς στους ομίλους...Λεφτά θα πάρεις και αν προκριθείς στα δύο προκριματικά + bοnus πρόκριση ΤΣΟΥ ΛΟΥ για πρώτη φορά + τηλεοπτικά (όλοι MEGA)+ διαφημίσεις+ εισιτήρια κτλ.

«Όμιλοι ΤΣΟΥ ΛΟΥ + bοnus πρόκριση ΤΣΟΥ ΛΟΥ για πρώτη φορά + πρόκριση στα προκριματικά ΤΣΟΥ ΛΟΥ = ο ΠΑΟΚ από τα τηλεοπτικά, διαφημίσεις, εισιτήρια, όμιλος, bonus κτλ. θα εισπράξει περίπου 20 εκατομμύρια.»

Να σου δώσω να καταλάβεις η Ανόρθωση και ο ΑΠΟΕΛ (και οι δύο παίξαν πρώτη φορά στους ομίλους) βγάλαν συνολικά από το ΤΣΟΥ ΛΟΥ σύνολο περίπου στα 30 εκατομμύρια. (επειδή όμως δεν συμμετείχε άλλη Κυπριακή ομάδα στους ομίλους...Εσύ άμα προκριθείς επειδή θα συμμετέχει ο Βαζελος θα βγάλεις συνολικά περίπου στα 20 εκατομμύρια χωρίς Βέβαια...όμως να υπολογίζω και τα έξτρα bonus από νίκες ή ισοπαλίες με ομάδες μέσα στους ομίλους ;) ).
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

δεν τα θεμε τα μυρια σας ρε γιουφτοι ευρωπεοι
εμεις για τις εκδρομες το θελουμε το σεντονι γιατι μεσα στο ελλαδισταν δεν μας αφηνουν
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

gash04 έγραψε: Κάτι θα πρέπει να κάνει επιτέλους ο Ζαγοράκης με τις ακαδημίες μας.
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά!
Δεν πρέπει να πέσει το φυτώριο μας στην Β εθνική!
Κάντε κάτι!
Δεν έμεινε τίποτα όρθιο!
οπως ειπε ο Λαγωνιδης τα τμηματα υποδομης κανουν βηματα πισω :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”