Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
adamroxas έγραψε:Αν ειναι ο Βιειρινια (λογικοτερο) λιγο πολυ το περιμεναμε ολοι μας... ομως δεν μου καθεται καλα ολο το σκηνικο... 6-7 χαρτια αν ειναι καθαρα, ειναι σχετικα καλα λεφτα, γιατι ομως να πουλησουμε τον καλυτερο μας παιχτη, αντι να χτισουμε την ομαδα γυρω απο αυτον?
αυτο που λες ειναι σωστο αλλα αν ειχαμε λεφτα...τωρα που δεν εχουμε και ειμαστε και μειον ποοσο ακομα δεν ξερουμε..η πωληση βιερι ειναι μονοδρομος για να χτισουμε τη νεα ομαδα....
Πλεον το θεμα ειναι η κ;αλη αξιοποιηση των χρηματων...και να χεις δικτυο να παιρνεις καλους παικτες οχι απο βιντεοκασσετες ομως
teod1980 έγραψε:Είναι εύκολο να μην μας πρήζει με κουίζ παραμονές των κρίσιμων αγώνων της ομάδας μας;
Κάθε μέρα πριν τα ματς έχουμε τέτοιες συζητησεις...
Το καλοκαίρι ξεκινάει από αύριο οπότε χρόνο θα είχε....
+1926
+όσα θέλετε...
Για χαβά καλά είναι να τα διαβάζουμε, καλοκαίρι με laptop στο εξοχικό κλπ αλλα τώρα?
Άσε που πραγματικά πιστεύω ότι το άτομο πραγματικά δε ξέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα και απλά βάζει γρίφους απο το μυαλό του... Ωραίοι οι γρίφοι αλλά από ουσία δεν έχω δεί πολλά πράγματα. (τίποτα για να ακριβολογώ)
μιας κ ειμαι η γυναικα του προεδρου,θελω στο σπιτι μου να εχω και τις φιλιππινεζες μου..
εχω τρεις,μια για να ξεσκατωνει το μωρο,μια για να κανει αερα στα @ρχιδι@ του προεδρου,
κ μια για να βραζει τα φασολια.ιδιαιτερη αδυναμια ομως εχω στην γκουβερναντα του μεγαλου
μας παιδιου.αυτη μας εχει χαρισει 2 χρυσα δοντια,κ τωρα τρωει μονο σουπα κι αυτη με το
καλαμακι.το παλιο της αφεντικο ομως τη θελει πισω,κ μου δινει μια δωδεκαδα χαρτια
(υγειας),κ μια σακουλα σπορια-για να μου φυγει η στεναχωρια.δεν θελω να τη δωσω,ο
προεδρος ομως χεζει σαν π**στης,κ το δελεαρ ειναι μεγαλο.
α!και να μην το ξεχασω!24 φεβρουαριου του 1982 βγηκε το "ροδα τσαντα κ κοπανα"
για πρωτη φορα στις αιθουσες..που να το ξερε ο στηβ ντουζος οτι η μοιρα καμμια
φορα παιζει τοσο περιεργα παιγνιδια,κ αυτο το συμβαν θα σχετιζονταν τοσο αμεσα με τις
κοσμογονικες αλλαγες που θα γινουν στον ΠΑΟΚ..
υγ. για να δω τη μαγκια σου ρε τρανσφερμανιακ...
Το προβλημα δεν ειναι μια πωληση σε αυτα τα λεφτα. Το θεμα ειναι:
1. Τα λεφτα θα πανε για την ενισχυση της ομαδας ή για να καλυφθουν τρυπες ;
2. Αν υποθεσουμε οτι θα πανε στην ομαδα, ποιος θα κανει τις μεταγραφες για την καινουργια ομαδα; ο παντελης; ή ο πρoπονητης που δεν έχουμε;
Αν φυγει ο βιερι, βαλε τουλαχιστον μειον 2 εκ απο μειωμενες πωλησεις διαρκειας, και μετα ελα να μου πεις αν συμφερει.
ρε πολλοι απο εδω μεσα ονειρευονται τον ΠΑΟΚ σαν την κουλα.. Ας χρωσταμε και ας μην το 3επληρωσουμε ποτε.μαλλον 3εχασατε οτι ο κυριος στοχος μιας διοικηκησης πρωτοδικειου ειναι η ε3υγιανση..δλδ αν χρωσταμε φραγκα και πουλησουμε τον βιειρινια, να μν τα δωσουμε εκει που χρωσταμε αλλα να παρουμε παιχτες!!! αλλιως δεν γαμιουνται δεν πουλαμε, ας χρωσταμε..νομιζουν πως η ζωη ειν σαν το μανατζερ,που αμα κανεις τετοιες μαλακιες πατας ενα ρεσταρτ και παμε απο την αρχη. μονο που το ρεσταρτ στην πραγματικοτητα περιλαμβανει δ' εθνικη.αντε να σοβαρευτουμε λιγο!
Η ομάδα θα κάνει πωλήσεις ώστε να καλύψει ανοιγματα για να μην έχουμε προβλήματα με αδειοδοτήσεις του χρόνου,τα πράγματα σοβαρεύουν και αυτο φαινεται απο φετος.Αν πάρουμε κανα 5άρι απο τον αντελίνο μην περιμένετε να δωσει φράγκα αβερτα για παιχτες και προπονητη πάλι μετρημένες θα ειναι οι κινησεις και θα το δειτε,προέχει να κλείσει το ανοιγμα,να μειωθει οσο μπορει το μπατζετ μέσα απο μειωσεις σε αρκετους παιχτες και λυσεις συνεργασιας και να δώσουμε κανα μυριο για το προπονητικό..Πάντως για σάλπι επαληθεύεται το site τους,προφανώς έχει πληροφορίες απο γραφεία μάνατζερ ή μέσα από ομάδες,1,5 και 2 για σάλπι ειναι μια χαρα αν θέλει και ο ιδιος να παει γερμανιά να παιξει και δεν θελησει μειωση που ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα του προταθει.Για να δούμε τι θα δούμε φέτος,όλα ξεκινούν απο την επιλογη προπονητη που θα κάνει ο Ζαγορ και εκει πιστεύω θα δωσει παραπάνω χρηματα οχι παραπάνω απο 800 νομιζω,εκει θα ειναι το οριο μας
O Βιειρινια δεν πωλειται ΛΑΙΜΑΙ...
Ο Σαλπι με 3 χαρτια ισως συμφερει να φυγει...
Κρατα ρε Ζαγορ Βιειρινια,κρατα βιτολο και Σαλπι,παρε εναν προπονητη(κανονικο ε?) κανε και 2-3 καλες μεταγραφες και θα κοψεις 25000 διαρκειας...για αυτο μην αγχωνεσαι με τα οικονομικα...στους ομιλους θα μπουμε,οποτε θα χεις κι απο κει... O Βιειρινια δεν πωλειται ΛΑΙΜΑΙ...
Εγώ το πα και το ξαναλέω. Πούλα τους και όλους αν είναι ανάγκη για να κάνεις ένα σοβαρό reset και να ξαναπάμε απ την αρχή.
Τα ημίμετρα και τα μπαλώματα μόνο αναποδιές και μπερδέματα φέρνουν.
Αν δεν γίνεται αλλιώς δηλαδή, εγώ λέω πούλα Σάλπι Βιερί και Κρέσιτς και βγάλε απο όλους μαζί γύρω στα 8-9-10 μύρια αν γίνεται, κλείσε την τρύπα με τα 3,5, και με τα άλλα πάρε :
1)Προπονηταρά για 4 χρόνια.
2)Ένα εξτρέμ για αντί-Βιερί.
3)Μια επιθετικούρα που να παίζει μπάλα και οχι με τα νεύρα μας.
4)ΔΕΚΑΡΙ.
5)Τελείωσε το προπονητικό.
Σε όλα αυτά συνυπολογίζουμε το γεγονός οτι πια δεν χρειάζεται να κάνουμε ολόκληρη ενδεκάδα απο την αρχή όπως έγινε πρόπερσι. Όπως και να το κάνουμε έχουμε ένα αρκετά ανεκτό κορμό με Χαλκιά,Κοντρέρας,Τσιρίλο,Λίνο, Εττό, Βιτόλο,Αρίας,Γκαρσία,Ίβιτς,Κούτσια, Ελ Ζαρ, Κλάους, Φωτάκη και λοιπούς. Βεβαίως δεν είναι για πρωταθλητισμό γι αυτό άλλωστε θές μια ΧΑΦΑΡΑ δημιουργική, Ένα αστέρι εξτρεμ να μοιράζει εμετοστοπ και έναν επιθετικό ΚΑΝΟΝΙΚΟ, να παστελώνει.Στην πορεία προσθέτεις και ένα στοπερ ΓΟΜΑΡΙ, αλα Μαρκαντώνη και τα άλλα σιγά σιγά.
Θα θυμίσω μόνο οτι κάνουμε ΤΡΙΑ χρόνια πρωταθλητισμό, ΟΧΙ ΔΥΟ. Γιατί και την χρονιά που είχαν πρωτοέρθει οι Πάμπλο ο Ιβιτς κλπ, παίζαμε με αριστερό μπακ τον Δάρλα, Αριστερό εξτρεμ μετά τον τραυματισμό του Βιερίνια, τον Παντελή Κωσταντινίδη, ενίοτε επιθετικό τον Μπαρμπαγιόκο, και άλλα πολλά, κι όμως βγήκαμε ΧΑΛΑΡΑ δεύτεροι με ατυχή αποτελέσματα που εγώ λέω οτι μας στέρησαν το κάτι παραπάνω,ή έστω την πρόκριση στο τσ.λ. Οπότε, δεν είναι αναγκαίο να έχεις ΤΟΥΣ παικταράδες με εμπειρίες παγκοσμίου κλάσης σε όλες τις θέσεις.
Πρέπει κατ εμε για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που έμαθε στο σετ παιχνίδι κατοχής, να έχεις ΑΞΟΝΑ, και ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ. Όλα τ άλλα έπονται..
Επιπλέον μετράω το γεγονός οτι είναι πολύ πιθανό να έχουμε κάποια μύρια+ απο Ευρώπη.
Αλλά επειδή προσπαθούμε να κάνουμε κερδοφόρο την εταιρία (δεν ξέρω αν το ξεχάσατε..), δεν είναι ανάγκη να τρελαθούμε στις μεταγραφές.
Οι θεωρίες, όλοι πωλούνται ή κανείς δεν πωλείται, με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Πουλάω ΑΜΑ θέλω και μπορώ,ΟΠΟΙΟΝ θέλω και ΟΤΑΝ θέλω, ως ομάδα.
Η καταστροφή είναι πολύ κοντά στην επιτυχία. Μέχρι τώρα όλα δείχνουν μαύρα. Με δυο έξυπνες κινήσεις αποσυμφορείς την ψυχολογία και την πίεση που σε φθείρουν, και δημιουργείς υπόβαθρο για μια ακόμα τριετία ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, αφού δεν θα επαναληφθούν λάθη που δημιούργησαν την τρύπα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Τετ 25 Μάιος 2011, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σήμερα βαριόμουν απίστευτα. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω διάφορα περίεργα για να περάσει η ώρα. Έτρωγα μόνο με κινέζικα στικς αντί για πηρούνια, έκανα γιόγκα, γενικά διάφορες…. διεθνές ασχολίες.
Μετά προσπάθησα να γράψω στα Αραβικά αλλά μόνο μία φράση κατάφερα να συμπληρώσω: