το να πετάς σε άνθρωπο που είναι με πατερίτσες είσαι ένας από τους fab5 ή στο gay pride που έγινε τον Ιούνη στην Αθήνα οπλαρχηγός

Στον γαύρο, σε αυτή την κατηγορία (κλεψίματα) πρώτος είναι ο χάινς, δεύτερος ο πριντεζης, τρίτος ο πελεκανος, τέταρτος ο παπανικολάου και πέμπτος ο σπανούλης. Συμπέρασμα?Stepas έγραψε:Σωστός, απλά ακριβώς επειδή το τριάρι μας κάνει παραπάνω πράγματα από αυτά που θα του ζητούσαμε (όπως φαίνεται στα ριμπάουντ που σωστά σχολίασες) δεν θα περίμενα και σε αυτόν τον τομέα να μας κρατάει ο ίδιος, όταν τα γκαρντ (ακούς Ράιτ?) πετάνε χαρταετό.
καλως σας βρηκα.kostasff έγραψε:υπάρχει βέβαια και το γεγονός ότι κάποιοι αγόρασαν διαρκείας για να δουν μια "ομάδα" κάποιου επιπέδου (όποιο κι αν ήταν). Αν τώρα τους "πασάρεις" αράπη, τσακαλερη λιάπη και σια για βασικούς τότε τους θεωρείς μ@λ@κες και δεν πρόκειται να ξαναπατησουν στο γήπεδο.
Μια κουβέντα που έγινε πολλές φορές είναι το κατά πόσο φταίνε οι δύο για τα χάλια του ελληνικού μπάσκετ. Εγώ δεν συμφωνώ με αυτή την λογική και μου θυμίζει το ανέκδοτο όπου ήταν κάποιος που είχε μια γίδα η οποία έβγαζε πολύ γάλα. Μια μέρα εμφανίστηκε ο Θεός στον γείτονά του και του είπε πως θα του κάνει μια χάρη (όποια θέλει) και ο γείτονας ζήτησε να ψοφησει η γίδα τού διπλανού. Κάπως έτσι ζητάμε κι εμείς να "ψοφησουν" οι χρηματοδότες των άλλων. Όταν βέβαια είχαμε διαλύσει τον συναγωνισμό εμείς με την ρούλα τότε ήταν όλα καλά. Όχι, εγώ δεν λέω να φύγουν οι δύο αλλά να βρεθεί κάποιος και για μας (αλλά και για την ρούλα την κούλα κλπ). Αυτό είναι το ζητούμενο. Το να έχουμε ένα πρωτάθλημα όπου όλες οι ομάδες θα είναι των 500 χιλιάδων ευρώ, αυτό δεν μου κάνει για πρόοδος αλλά για αλβανοποίηση...
Δεν συζητάω για το πόσες ομάδες θα παίζουν ευρώπη! Μια κι αυτή με προκριματικά...
εγω θα εβαζα θαυμαστικα και στο οτι πρωτος σκορερ του πρωταθληματος ειναι ο κριστμαςkostasff έγραψε:Πρώτος σε ριμπάουντ και κοψίματα (για την ομάδα) το τριάρι μας......
Υ.Γ. Βάλε θαυμαστικά και στα κλεψίματα όπου ο πρώτος παίκτης μας εμφανίζεται στην θέση 32.....