Galatasaray-ΠΑΟΚ 25/9-22:00,CosmotesportsHd
Re: Galatasaray-ΠΑΟΚ 25/9-22:00,CosmotesportsHd
ο Κολλει ειναι το αντιαεροπορικο οπλο, τι παικτης θεε μου, ουτε να χρειαζεται προσαρμογη, ουτε προετοιμασια ουτε τιποτα
Εδώ να σημειώσω ότι ο Κολλει είναι καλύτερος αμυντικός από τον Κουλιε . Συνολικά σαν ποδοσφαιριστής όχι, γιατί δεν έχει επιθετικές αρετές. Αλλά αμυντικά σίγουρα καλύτερος
- figurehead4
Η ομάδα στέκεται υπέροχα σε ένα φοβερά απαιτητικό ματς. Καλοί οι δύο μέσοι αμυντικά, αλλά εγώ έχω πάθει πλάκα με Τσάλοφ και Κόλεϊ. Ο πρώτος κερδίζει συνεχώς μέτρα για την ομάδα και παίζει πανέξυπνα και ο Κόλεϊ είναι τοίχος. Όλοι καλό ειναι, πάμε και για καλύτερο δεύτερο. Μην μπούμε μόνο στα χαζά, όπως αλλα
Σε τέτοια δε χωράνε ατομιστές. Ντροπιαστική επιλογή Ντέλια. Πάσα και σε κενή εστία είναι 99,9% γκολ από Αντρίγια. Προτίμησε να το κάνει μόνος που υπό πίεση και είχε το πολύ 33% πιθανότητες να σκοράρει. Αυτό ούτε στο play station δεν επιτρέπεται να το κάνεις στο συμπαίκτη σου. Κρίμα σε τέτοι επίπεδο αγώνα αυτά δε συγχωρούνται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 25 Σεπ 2024, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- iremidynami 4+
- ΑποστόληςΑ
Άμα είσαι παικταράς μπάινεις και πάιζεις. Τι θα πει προσαρμογή;Athens έγραψε:ο Κολλει ειναι το αντιαεροπορικο οπλο, τι παικτης θεε μου, ουτε να χρειαζεται προσαρμογη, ουτε προετοιμασια ουτε τιποτα
- ΑποστόληςΑ
- Amsterdamer_87
Επρεπε να σκαψει την μπαλα φιλε..τετατετ ηταν μονος με το τερμα..Disharmonic έγραψε:Καλό ήταν το τελείωμα. Τρομερή επέμβαση του τερματαAmsterdamer_87 έγραψε:Ασε μας τε Ντελια δεν χανονται αυτα !!!!
Ο Ταισον θα τον κρεμουσε..
Κολει Τσαλοφ εξαιρετικοί. Από κοντά και ο Μαγκο.
Οι μόνοι που υστερούν λίγο ως ώρας είναι ο Ζιλε και ο Τάισον
Οι μόνοι που υστερούν λίγο ως ώρας είναι ο Ζιλε και ο Τάισον
-
ο ζιβκο εχει μπει με νευρα, γιατι?
ειναι ζητημα αν πρεπει να γινουν αλλαγες στο β'. προσωπικα μακαρι να αντεξουν οπως ειναι
εχω τρελλαθει με τον κολλει παιδες. πολυ ολοκληρωμενος αμυντικος!!
παντου μεσα και σωστες επεμβασεις και βγαζει κ φοβερες μπαλιες μπροστα!
κοταρσκι γιγαντας οπως παντα!
ΑΧ ΝΤΕΛΙΑ!! ΑΧ ΝΤΕΛΙΑ!!!
ειναι ζητημα αν πρεπει να γινουν αλλαγες στο β'. προσωπικα μακαρι να αντεξουν οπως ειναι
εχω τρελλαθει με τον κολλει παιδες. πολυ ολοκληρωμενος αμυντικος!!
παντου μεσα και σωστες επεμβασεις και βγαζει κ φοβερες μπαλιες μπροστα!
κοταρσκι γιγαντας οπως παντα!
ΑΧ ΝΤΕΛΙΑ!! ΑΧ ΝΤΕΛΙΑ!!!
Αν μας βγει και ο Μπακαγιόκο και ανέβει και ο αφάνας θα δούμε υπέροχα πράγματα φέτος.figurehead4 έγραψε:Η ομάδα στέκεται υπέροχα σε ένα φοβερά απαιτητικό ματς. Καλοί οι δύο μέσοι αμυντικά, αλλά εγώ έχω πάθει πλάκα με Τσάλοφ και Κόλεϊ. Ο πρώτος κερδίζει συνεχώς μέτρα για την ομάδα και παίζει πανέξυπνα και ο Κόλεϊ είναι τοίχος. Όλοι καλό ειναι, πάμε και για καλύτερο δεύτερο. Μην μπούμε μόνο στα χαζά, όπως αλλα