ΠΑΟΚ - αεχ 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Amsterdamer_87
- Josey Wales
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν βρίσκει μπάλα αλλά τζαρτζάρει ώμο με ώμο. Ακριβώς ίδια φάση είχε γίνει λίγα λεπτά πριν στον Μπράντον και έδειξε "παίζεται".ABOLEYTOI έγραψε:ερώτηση επειδή δεν το είδα στα χαιλαιτς
Στο τακλιν του Ντέλια που πήρε κίτρινη, υπάρχει φάουλ;
Από το γήπεδο φάνηκε ότι παίρνει καθαρά μπάλα, αλλά ήταν μακριά και μπορεί να μην είδα καλά.
- thomas Murg
Ρενέ, αυτό είναι φάουλ; Εμένα στη ροή του παιιχνιδιού δεν μου φάνηκε φάουλ με τον τρόπο που σφύριζε ο Γερμανός. Μετά βέβαια έδωσε και το επιθετικό του Πόνσε ως αμυντικό του Κούλιε.
- sourmenetes
- Moderator
Κανένα φαουλABOLEYTOI έγραψε:ερώτηση επειδή δεν το είδα στα χαιλαιτς
Από το γήπεδο φάνηκε ότι παίρνει καθαρά μπάλα, αλλά ήταν μακριά και μπορεί να μην είδα καλά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Wonderland
Μπραβο ΠΑΟΚ που νικησες τους κατσικοκλεφτες. Κανενας εφησυχασμος, το επομενο παιχνιδι ειναι πιο σημαντικο.
Αν ειναι καλα ο Ντελιας ανεβαινει ολη η ομαδα. Αν ανεβει και ο Ταισον θα τον σκισουμε τον ολυμ. Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ, πιστεψτε το.
Αν ειναι καλα ο Ντελιας ανεβαινει ολη η ομαδα. Αν ανεβει και ο Ταισον θα τον σκισουμε τον ολυμ. Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ, πιστεψτε το.
Εγώ πάντως που το είδα μπροστά μ κάθομαι πίσω από την εστια πιο πολύ είδα με τα χέρια σπρώξιμο στο στήθος κάτι τέτοιο. Έτσι το θυμάμαι . Τον παιχτη της κουλας να διαμαρτύρεται για κόκκινη και τον διαιτητή να δείχνει ότι πήρε κοντρόλ προς το κόρνερ και όχι προς την εστια για αυτό και η κίτρινη . Και τον ντελια να διαμαρτύρεται χαμογελώντας . Φάουλ το είδα πάντως
-
Daskalos_4
Κανα προγραμματακι για γραμμες δεν υπαρχει ρε σεις; Εψαξα στο ίντερνετ αλλα ματαιος κοπος. Αν καποιος εχει κατι σχετικο ας κανει μια παλικάρια να μας δειξει τη φωτογραφία με γραμμη
- PAOK_Antarctica
Δεν είναι δυνατόν σε τέτοια φάση να μην έχουν βγάλει πλάνο με τις γραμμές.
- Μπαρκαρούτσος
15ο podcast!
Πείτε το και στους φίλους σας!
Δεν ξέρω αν είναι εκπομπάρα, γιατί δεν συμμετέχω ούτε το άκουσα ακόμα!
Ακούστε και πείτε με!
Πείτε το και στους φίλους σας!
Δεν ξέρω αν είναι εκπομπάρα, γιατί δεν συμμετέχω ούτε το άκουσα ακόμα!
Ακούστε και πείτε με!
Κανένα φάουλ. Ημουν στην 4 και το είδα καλά. Ο παίχτης της κούλας τσιμπάει την μπάλα και ξεκινάει να πέφτει πριν την επαφή με τον ΝτέλιαJosey Wales έγραψε:Δεν βρίσκει μπάλα αλλά τζαρτζάρει ώμο με ώμο. Ακριβώς ίδια φάση είχε γίνει λίγα λεπτά πριν στον Μπράντον και έδειξε "παίζεται".ABOLEYTOI έγραψε:ερώτηση επειδή δεν το είδα στα χαιλαιτς
Δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Ίσως να κρίθηκαν σαν 2 ξεχωριστές φάσεις. Δηλαδή στην πρώτη γίνεται εκτέλεση φάουλ και ο Βίντα δεν είναι οφσάιντ γιατί ούτε πάει η μπάλα σε αυτόν αλλά ούτε περνάει κι από αυτόν ώστε να επηρεάσει τη φάση. Έπειτα να ελέγχθηκε ως δεύτερη φάση το διώξιμο του Σβαμπ και ίσως εκεί θεωρήθηκε ότι την έχει κάνει δική του την μπάλα οπότε πάλι δεν υπάρχει οφσάιντ αφού το γύρισμα είναι από αντίπαλο παίχτη (Σβαμπ). Με κάθε επιφύλαξη το λέω. Θα έπρεπε να εξηγούνται επίσημα αυτές οι φάσεις έτσι ώστε κι εμείς να κατανοούμε καλύτερα τι πραγματικά συμβαίνει
-
VfB v2
-
Daskalos_4
O Βιντα σαφως και επηρεαζει τη φαση, αφου αν περνουσε από τον Σβαμπ η μπαλα θα κατεληγε σε αυτον (τον Βιντα)