ΠΑΟΚ - χάρτινη 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
1
1%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
43
24%
Κουλιεράκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Baba
1
1%
Ozdoev
13
7%
Meïtè
75
42%
A. Živkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
2
1%
Samatta
4
2%
Despodov
35
20%
Κωνσταντέλιας
1
1%
Jonny
3
2%
Thomas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: ΠΑΟΚ - χάρτινη 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Με Ντέλια και Despotov από την αρχή θα βλέπαμε άλλον αγώνα σήμερα.
Ναι όντως, θα είχαμε εισαγωγή στο νοσοκομείο και κανένα 10λεπτο καθυστέρηση από το σοκ που θα κατέρεε ο Ντέλιας.
:mrgreen:
Καταλαβαίνω ότι είσαι εν βρασμώ. Εγώ πάντως δεν εννοώ ότι κακώς δεν ξεκίνησε ο Ντέλιας, αλλά ότι έτυχε (για διαφορετικούς λόγους) να μην ξεκινήσουν αυτοί οι δύο, που αν γινόταν θα βλέπαμε διαφορετικό αγώνα.

Αυτό ναι, ισχύει. Όλοι έλεγαν όλην την εβδομάδα ότι θα ξεκινήσει ο Ντέλιας και πέσαμε μέσα με την ενδεκάδα που ανακοινώθηκε αρχικά. Προφανώς ο Ντέλιας μάλλον δεν ένιωθε καλά, είπε στο ξενοδοχείο "θα το παλέψω κόουτς", τον έβαλε, και μέχρι να φτάσουν στο γήπεδο και να ξεκινήσει ζέσταμα, θα του είπε "κόουτς τελικά δεν μπορώ".

Στον αθλητισμό με κανονικούς ανθρώπους να συμμετέχουν, γίνονται αυτά (γενικά το αναφέρω, δεν πάει σε εσένα Αποστόλη αυτό).

Parolos έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
blackfox έγραψε:δυο βαθμοι χαμενοι λογω φοβικου ρουμανου. Παιχτης σαματα δεν υπαρχει. Εχει θεματα ο ρουμανος.. κακως ανανεωσε
Παλιά ο άμπαλος και ο εμπαθής ντρέπονταν και λίγο.
Οριστικά εκτός φόρουμ, μιας και ΠΑΟΚ προφανώς δεν βλέπεις.
Υπάρχει κάποια εξήγηση για το οτι έχει μπαναριστεί το μισό φόρουμ?
Στο τόπικ του προπονητή πέφτει ο ορισμός του διχασμού, που εσύ καλλιεργείς για να τα λέμε όλα, και σε πείραξε η blackfox?
Τουλάχιστον πες ότι οποιαδήποτε κριτική θα τρώει μόνιμο μπαν και βαλτο στους κανόνες.
Θες μονόπλευρο φόρουμ και το έχεις.

Επίσης
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Πάτε στου Θωμαρέη και στου ΚυρΚυρ να κράξετε και να ρωτήσετε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας.
Πάρα πολύ θα ήθελα να κάνεις μια έρευνα ποιοι έγραφαν αυτά και να κάνεις την αντιστοίχιση.
Και ποιοι σε λίγο καιρό θα λένε τα ίδια αν η ομάδα χάσει κάποιον στόχο.

ΥΓ: Μας μάμησε το tapatalk κι είναι δύσκολο πλέον το ποστάρισμα μόνο από PC.
Το μισό forum είναι ο blackfox (ή η, όπως λες) που μπήκε μόνο για να στάξει δηλητήριο (δες και το άλλο ποστ, όχι μόνο αυτό που παρέθεσα) και ο nikolasf που μπαίνει μια φορά το μήνα και μπήκε να γράψει ότι η ομάδα μας είπε ψέματα; Να με συμπαθάς, αλλά ποσοτικά πέφτεις φουλ έξω...και ποιοτικά δεν μας λείπει τέτοιος λόγος από το φόρουμ.

Στο topic Lucescu πού είναι ο διχασμός και πώς τον καλλιεργώ εγώ; Όταν έπεφτε το χεσίδι του αιώνα το καλοκαίρι, δεν υπήρχε διχασμός; Που έλεγες καλή κουβέντα και ήσουν δακτυλοδεικτούμενος σε Lucescu & Σαββίδη;

Μονόπλευρο forum δεν θέλω. Έχει μπόλικα ποστς που λένε αρνητικά πράγματα, με επιχειρήματα και σωστό λόγο, χωρίς αφορισμούς. Αυτά τα ποστς τα θέλω. Αφορισμοί και "ΜΠΕΕΕ" δεν είναι της αισθητικής μου και ούτε του φόρουμ, θέλω να πιστεύω.

Για το κατά πόσο δεν θέλω κριτική, σε παραπέμπω στην εικόνα του φόρουμ το καλοκαίρι. Όπου, πέρα από τις άναρθρες κραυγές και τα "το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης", υπήρχαν και ποστς με επιχειρήματα και λόγο, που όμως εξέφραζαν δυσαρέσκεια.

Έκανα την έρευνά μου στου ΚυρΚυρ, είδα τα nicknames. Δεν ξέρω τι ήθελες να προσέξω ακριβώς πάντως..
Έκανα τώρα και στου Θωμαρέη, δεν καταλαβαίνω το point σου.
Οι εκεί λαλίστατοι πλέον είτε δεν είναι λαλίστατοι, είτε έφαγαν μπαν, είτε έχουν έρθει στο bright side :mrgreen:

ΥΓ Tapatalk δεν έβαλα ποτέ, ακόμα κι όταν μπαίνω από κινητό, μπαίνω από browser. Δοκίμασα Tapatalk καναδυό φορές και με φάνηκε δύσχρηστο.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Πιστεύω ότι για του χρόνου (φέτος δεν νομίζω να προλαβαίνουμε) η ομάδα θα πρέπει να γίνει πιό ευέλικτη σε σχηματισμούς. Αυτό είναι το επόμενο βήμα. Χτες θα το παίρναμε το ματς εύκολα αν παίζαμε με 3 μέσους και 2 προωθημένους. Από τα μπακ τους μόνο ο Πήλιος ανέβηκε μια-δυό φορές και ο Οττο με τον Μπάμπα τους έχουν.
Κατά τα άλλα νομίζω ότι την ξεπεράσαμε σε ποιότητα την ΑΕΚ, μένει απλά να τους κλειδώνουμε 2-3 παίχτες και να τους χτυπάμε στην μετάβαση. Παίχτες έχουμε σε όλλες τις γραμμές και μπορούν να στηρίξουν πολλά και διάφορα σχήματα. Ένα καθαρό σκορ με βάζελο θα τονώσει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση και προπάντως το μηδέν στην άμυνα. Από αυτούς τους κοπρίτες δεν πρέπει να φάμε γκολ, ούτε εδώ, ούτε εκεί.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Το μισό forum είναι ο blackfox (ή η, όπως λες) που μπήκε μόνο για να στάξει δηλητήριο (δες και το άλλο ποστ, όχι μόνο αυτό που παρέθεσα) και ο nikolasf που μπαίνει μια φορά το μήνα και μπήκε να γράψει ότι η ομάδα μας είπε ψέματα; Να με συμπαθάς, αλλά ποσοτικά πέφτεις φουλ έξω...και ποιοτικά δεν μας λείπει τέτοιος λόγος από το φόρουμ.

Στο topic Lucescu πού είναι ο διχασμός και πώς τον καλλιεργώ εγώ; Όταν έπεφτε το χεσίδι του αιώνα το καλοκαίρι, δεν υπήρχε διχασμός; Που έλεγες καλή κουβέντα και ήσουν δακτυλοδεικτούμενος σε Lucescu & Σαββίδη;

Μονόπλευρο forum δεν θέλω. Έχει μπόλικα ποστς που λένε αρνητικά πράγματα, με επιχειρήματα και σωστό λόγο, χωρίς αφορισμούς. Αυτά τα ποστς τα θέλω. Αφορισμοί και "ΜΠΕΕΕ" δεν είναι της αισθητικής μου και ούτε του φόρουμ, θέλω να πιστεύω.

Για το κατά πόσο δεν θέλω κριτική, σε παραπέμπω στην εικόνα του φόρουμ το καλοκαίρι. Όπου, πέρα από τις άναρθρες κραυγές και τα "το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης", υπήρχαν και ποστς με επιχειρήματα και λόγο, που όμως εξέφραζαν δυσαρέσκεια.

Έκανα την έρευνά μου στου ΚυρΚυρ, είδα τα nicknames. Δεν ξέρω τι ήθελες να προσέξω ακριβώς πάντως..
Έκανα τώρα και στου Θωμαρέη, δεν καταλαβαίνω το point σου.
Οι εκεί λαλίστατοι πλέον είτε δεν είναι λαλίστατοι, είτε έφαγαν μπαν, είτε έχουν έρθει στο bright side :mrgreen:

ΥΓ Tapatalk δεν έβαλα ποτέ, ακόμα κι όταν μπαίνω από κινητό, μπαίνω από browser. Δοκίμασα Tapatalk καναδυό φορές και με φάνηκε δύσχρηστο.
Τα παίρνω λίγο αντίστροφα:

Το tapatalk είναι ασχετο απλά το ανέφερα οτι πλέον ζητάει συνδρομή και προσωπικά μπορώ να ποστάρω μονο απο PC που μου είναι δύσκολο πλέον.

Τώρα στα υπολοιπα αυτό που λες οτι ήρθαν στο bright side, στο ίδιο side ήταν και είναι, και με κανα δυο γκέλες θα τους ξαναδεις πως θα ζητανε μεταγραφες απο τον καβούρια ιβαν πάλι..

Δεύτερον ναι θεωρώ οτι καλλιεργείς το διχασμό, και το λέω "χύμα" και με θετική προσέγγιση, όχι για να στην πω. Αν θες το ξανασκέφτεσαι αν θες όχι.

Στο άλλο που λες για το καλοκαίρι, αυτό ακριβώς θέλω και να επισημάνω, διακρίνω ότι τότε τα ποστ (χοντράδες) περι ιβαν/θωμαρεη/γιωργη κλπ κλπ περνούσαν άνετα και όλα χωρίς καμία παρατήρηση. Αντίστοιχα τώρα πέφτει μπαν σε όποιον γράψει τη λέξη Λουτσέσκου στο ποστ.
Το 90% των ατόμων που μπανάρεις τώρα δεν έκραζαν για μεταγραφές το καλοκαίρι ούτε για παρατημένη ομάδα έλεγαν πάντως. Αυτό γιατί τσουβαλιάζονται απλά το λέω.

Εν πάση περιπτώσει χωρίς να ξέρω τον/την blackfox (κοπέλα νόμιζα είναι ή το μπερδεύω με αλλο account?), θεωρώ οτι χρειάζονται δεύτερες σκέψεις σε μέλη που έχουν 13-14 χρόνια εδώ, κι όχι σε μια στιγμή μόνιμο μπαν.
Εγώ θυμάμαι πάντα δίνονταν μπαν μονοημερα και βδομάδας το πολύ.
Έχει αλλάξει κάτι και με τη μία δινονται μόνιμα?

και παραθετω και ξανά γα να σταθώ σε αυτό που είπες
Που έλεγες καλή κουβέντα και ήσουν δακτυλοδεικτούμενος σε Lucescu & Σαββίδη;
Εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει χώρος πλέον από κάποιον να γράψει για χτες ποδοσφαιρικά, οτι π.χ. "γιατί δεν δοκίμασε ή δεν δοκιμάζει να παίξει με 3 χαφ κόντρα στο χαρτί που το μόνο που κάνει σαν ομάδα είναι να σε πιέζει στο κέντρο με 3 ή και 4 χαφ". ή γιατί δεν δοκιμάζει διάφορα πράγματα για να έχεις πλουραλισμό στα απανωτά ματς που έρχονται. Να παίξεις με 3 χαφ, με φορ Ντεσποτοφ , με δεκάρι Ταισον κλπ κλπ.
ή να συζητήσεις ακόμη και τα θετικά, οτι εγκαταλήφθηκε το build up κι οτι η ομάδα παίζει πιο άμεσα πλέον χωρίς εκείνο το ανελέητο πασινκ.

Εγώ λέω οτι δε γίνεται πλέον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 12 Φεβ 2024, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Με Ντέλια και Despotov από την αρχή θα βλέπαμε άλλον αγώνα σήμερα.
Ναι όντως, θα είχαμε εισαγωγή στο νοσοκομείο και κανένα 10λεπτο καθυστέρηση από το σοκ που θα κατέρεε ο Ντέλιας.
:mrgreen:
Καταλαβαίνω ότι είσαι εν βρασμώ. Εγώ πάντως δεν εννοώ ότι κακώς δεν ξεκίνησε ο Ντέλιας, αλλά ότι έτυχε (για διαφορετικούς λόγους) να μην ξεκινήσουν αυτοί οι δύο, που αν γινόταν θα βλέπαμε διαφορετικό αγώνα.
Ιβαν πουλα, δεν εχεις λεφτα για ντεπον
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Parolos έγραψε:Τώρα στα υπολοιπα αυτό που λες οτι ήρθαν στο bright side, στο ίδιο side ήταν και είναι, και με κανα δυο γκέλες θα τους ξαναδεις πως θα ζητανε μεταγραφες απο τον καβούρια ιβαν πάλι..
Καλά, προφανώς συμφωνούμε. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει κόσμος που περιμένει στη γωνία και φάνηκε ΚΑΙ χθες.
Parolos έγραψε:Δεύτερον ναι θεωρώ οτι καλλιεργείς το διχασμό, και το λέω "χύμα" και με θετική προσέγγιση, όχι για να στην πω. Αν θες το ξανασκέφτεσαι αν θες όχι.
Πλέον εκφράζομαι διχαστικά ελάχιστες φορές. Από το φθινόπωρο και μετά έχω "ηρεμήσει", αφού με έβαλαν χέρι οι υπόλοιποι μοντς (και καλά έκαναν) και το σκέφτηκα λιγάκι κι εγώ. Κατέληξα στο "δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας" και όποιος θέλει να μείνει στη μιζέρια του, ας μείνει. Δεν θα τον σώσω εγώ από το βούρκο, εφ'όσον δεν θέλει. Ας μείνει να γκρινιάζει για το συννεφάκι και να μην απολαμβάνει τη λιακάδα.

Το καλοκαίρι, ναι, περίμενα στη γωνία να νικήσει ο ΠΑΟΚ, για να την πω στους υπόλοιπους που έκραζαν. Τοξική συμπεριφορά.
Ωστόσο, προσωπικά, το θεωρώ πιο θεμιτό από το να περιμένω να χάσει ο ΠΑΟΚ για να την πω στους υπόλοιπους και να κράζω παράλληλα τα στελέχη και τους αθλητές της ομάδας.
Parolos έγραψε:Στο άλλο που λες για το καλοκαίρι, αυτό ακριβώς θέλω και να επισημάνω, διακρίνω ότι τότε τα ποστ (χοντράδες) περι ιβαν/θωμαρεη/γιωργη κλπ κλπ περνούσαν άνετα και όλα χωρίς καμία παρατήρηση. Αντίστοιχα τώρα πέφτει μπαν σε όποιον γράψει τη λέξη Λουτσέσκου στο ποστ.
Το 90% των ατόμων που μπανάρεις τώρα δεν έκραζαν για μεταγραφές το καλοκαίρι ούτε για παρατημένη ομάδα έλεγαν πάντως. Αυτό γιατί τσουβαλιάζονται απλά το λέω.

Α οκ, τώρα έπιασα το πόιντ σου.
Είναι δημόσια δική μου παραδοχή ότι το καλοκαίρι η mod team ήταν ανεπαρκέστατη και τα έχω πει και πολλάκις σε πριβέ συζητήσεις μας. Από το "αφήστε τον κόσμο να ξεθυμάνει για την ήττα του κυπέλλου για λίγο", φτάσαμε σε αυτήν την αηδία του καλοκαιριού, με πρόσχημα τη "δίκαια αγανάκτηση" του κόσμου. Τραγική διαχείρηση εκ μέρους μας.

Parolos έγραψε:Εν πάση περιπτώσει χωρίς να ξέρω τον/την blackfox (κοπέλα νόμιζα είναι ή το μπερδεύω με αλλο account?), θεωρώ οτι χρειάζονται δεύτερες σκέψεις σε μέλη που έχουν 13-14 χρόνια εδώ, κι όχι σε μια στιγμή μόνιμο μπαν.
Εγώ θυμάμαι πάντα δίνονταν μπαν μονοημερα και βδομάδας το πολύ.
Έχει αλλάξει κάτι και με τη μία δινονται μόνιμα?

και παραθετω και ξανά γα να σταθώ σε αυτό που είπες
Που έλεγες καλή κουβέντα και ήσουν δακτυλοδεικτούμενος σε Lucescu & Σαββίδη;
Εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει χώρος πλέον από κάποιον να γράψει για χτες ποδοσφαιρικά, οτι π.χ. "γιατί δεν δοκίμασε ή δεν δοκιμάζει να παίξει με 3 χαφ κόντρα στο χαρτί που το μόνο που κάνει σαν ομάδα είναι να σε πιέζει στο κέντρο με 3 ή και 4 χαφ". ή γιατί δεν δοκιμάζει διάφορα πράγματα για να έχεις πλουραλισμό στα απανωτά ματς που έρχονται. Να παίξεις με 3 χαφ, με φορ Ντεσποτοφ , με δεκάρι Ταισον κλπ κλπ.
ή να συζητήσεις ακόμη και τα θετικά, οτι εγκαταλήφθηκε το build up κι οτι η ομάδα παίζει πιο άμεσα πλέον χωρίς εκείνο το ανελέητο πασινκ.

Εγώ λέω οτι δε γίνεται πλέον.
Μια χαρά γίνεται πλέον, σε όλα τα topics! Τα παραδείγματα πολλά.

Και όχι, δεν υπάρχει "γραμμή" να ρίχνουμε μόνιμα μπαν με τη μία. Στον Kal4 πχ δεν έριξα ούτε μία ώρα. Στον georgeo4 δεν έριξα επίσης ούτε ώρα, ενώ με ειρωνεύτηκε.

Ο/η blackfox εμφανίστηκε μετά από μέρες να μας πει για φοβικό (όχι άξιο μπαν) ρουμάνο (κανείς που δεν γουστάρει Lucescu δεν τον λέει συνέχεια "Ρουμάνο") και να μας πει το εξής:
blackfox έγραψε:Προπονητης που σε αποκλ. απο λεφσκι και τερματησε 4ος 15 βαθμους πισω απο τον πρωτο δεν τον λες και ικανο.
Το πως καταφερε να ξεγελασει και τον ιβαν ειναι αξιο απορίας.

που είναι παραποίηση της πραγματικότητας (ξεγέλασε ο Lucescu τον Ιβάν, οκ!) και άρνηση να δει το οποιοδήποτε καλό και έμεινε στο "τερμάτισε 4ος 15 βαθμούς πίσω και αποκλείστηκε από τη Levski".

Θέλεις τέτοιο μέλος εδώ; Προσφέρει κάτι στο διάλογο;

Και φυσικά το φοβερό:
blackfox έγραψε:Οτι εβλεπε και με τον βιερινια εδω και δυο χρονια..το ιδιο και με τον ματρο αμπαλο μπροστα..
Ο οποίος Vieirinha παίζει να ήταν 20ός σε χρόνο συμμετοχής τα τελευταία δύο χρόνια...και φυσικά το "μαύρος άμπαλος" δεν μπορεί να μείνει έτσι, αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα τοξικότητας με γεύση εμετό.

Για nikolasf τι να πω... Σπόντες, "ΜΠΕΕΕ" και τέτοια όχι στο forum του Paokmania. Και είναι κρίμα, γιατί είναι παλιό μέλος και κάποτε είχε να προσφέρει στο διάλογο. Μετά έγινε αυτό που έγινε με το τότε τσατ, βρήκε και παρέα σε άλλο φόρουμ και είδαμε το ρόλο του χθες βράδυ. Δεν χρειάζεται τέτοιο μέλος εδώ.

Άκου "ΜΠΕΕΕ". Λόγος που αρμόζει στο τσατ της Μαρμίτας.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δεκτά όλα.

Δεν έχω παρακολουθήσει τί έγραψαν/έγραφαν κατα καιρούς τα συγκεκριμένα μέλη να πω την αλήθεια, κι ούτε το λέω για τα συγκεκριμένα ντε και καλά, απλά θεωρώ οτι 14 χρόνια εδώ δε γίνεται να μην υπάρχει άλλος τρόπος, έχουν περάσει 5 mod teams και "επιβίωσαν" να το πω μεταφορικά. Και στην τελική δε γίνεται να μην είναι ΠΑΟΚ. Κάντε ένα σβου ή διόρθωση το ποστ και οκ. Τώρα θα μου πεις έξω απο το χορό πολλά τραγούδια, δε θα έχεις και άδικο.

Τέλος πάντων άνοιξαν τα εισιτήρια. Όλοι εκεί.
Προσοχή με τους νέους κανονισμούς γιατί προφανώς και σε εμάς θα εξαντληθει η νομιμοτητα τα 500ευρω προστίματα θα πέσουν βροχή.
sniper4

Δημοσίευση από sniper4 »

Κρίμα, χάσαμε μεγάλη ευκαιρία χθες να τους τελειώσουμε και να ξεφύγουμε στο +5. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς, δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου (η αεκ είχε πραγματικά μόνο μία ευκαιρία, το γκολ) ενώ είχαμε καλή αντιμετώπιση και στο ψηλό πρες αφού το σπαγαμε συχνά.
Θα ήταν μεγάλη αδικία να χάναμε αυτο το ματς, όπως είναι και κρίμα που χάσαμε δυο βαθμούς.

Πολύ επιδραστικός ο Ντεσποντοφ, έδειξε την κλάση του με το που μπήκε στο παιχνίδι (ίσως να έπρεπε να είχε μπει νωρίτερα), εξαιρετικός ο Μεϊτέ και καλή εμφάνιση και από Τάισον, με πολύ καλα χτυπήματα. Από την άλλη, λίγος ο Μουργκ χθες, περίμενα περισσότερα από τον Οζντόεφ και δυστυχώς ο Σαμάτα ήταν κάκιστος με αποκορύφωμα την τεράστια χαμένη ευκαιρία από τη μικρή περιοχή.

Καθοριστικός ο διαιτητής, που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα και ευνοούσε συνεχώς την αεκ.

Συνεχίζουμε, εκ των πραγμάτων το 3/3 στα συνεχόμενα ντέρμπι ήταν δύσκολο. Ναι μεν χάσαμε το μαξιλαράκι της διαφοράς από παναθηναικο ενόψει πλέι οφ αλλά αν νικήσουμε τον ολυμπιακο είμαστε καλα και έχουμε το μεγάλο προβάδισμα για να μπούμε ως πρώτοι στα πλέι οφ.

Τον παναθηναικο να κερδισω.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Παρακολουθώντας από χθες, δεν μπορώ να καταλάβω με ποια ψυχολογία - νοοτροπία, ορισμένοι "ξερνάνε" χολή από το πουθενά και δημιουργούν τέτοιο θέμα.

Τον Μπάρκα τον καταλαβαίνω γιατί κάποιες φορές έπιασα και γω τον εαυτό μου να "πνίγεται" από διάφορα σχόλια και να γίνεται τοξικός, λάθος μεν, ανθρώπινο δε.

Η ομάδα συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα, είναι πρώτη -με τα καλά της και τα στραβά της- και πάμε για έναν σημαντικό αγώνα την Τετάρτη.

ΥΓ εγώ αυτή τη χάρτινη δε την φοβάμαι.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Νομίζω ήμασταν πιό αγχωμένοι από όσο απαιτούνταν. Και μιλάω καί για τον προπονητή και για τους παίκτες.

Με λίγα λόγια, αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Το γκόλ που τρώμε είναι όλο το παιχνίδι της άεκ, κάτι που το ξέραμε και δέν το αντιμετωπίσαμε. Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον λιβάι. Όλο το παιχνίδι της άεκ. Το υπόλοιπο που κάνουν είναι πίεση στο κέντρο.

Κορυφαίος ο Μειτέ, οι υπόλοιποι δεν είχαν ηρεμία ούτε καθαρό μυαλό.

Συνεχίζουμε. Η νίκη με γάβρο είναι επιβεβλημένη.
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

Με κοσμο και διατησια 40-60 θα τους ριχναμε ενα ξεγυρισμενο τριμπαλο. Ειχαμε και ατυχια με τον πυρετο του Ντελια και το δοκαρι του Δεσποτα. Η πρωτη φαση του Βιντα που παταει τον Σαματα και δε παιρνει καρτα δινει το σημα στα χαρτιά να βαρανε στο ψαχνο.
Η ομαδα θα μπορουσε να ηταν καλυτερη αλλα και παλι μια χαρα επαιξε. Γκελα αλλα προχωραμε.
Ο παναθ δε θα παραιτηθει ευκολα. τους το εχουν ταξει, δε ξερω τι φαση αλλα αρχιζω και βλεπω αυτους σαν ανταγωνιστες πλεον παρα το χαρτί.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

proedros έγραψε:43-57 η κατοχή με το πρώτο ημίχρονο να είναι 32-68..Μπορεί να μη φάνηκε πολύ στο γήπεδο αλλά θα πρέπει να μας προβληματίσει...Πινέδα και Λιβάι είναι όλη η Άεκ..πραγματικά παίκτες που δεν είναι για super league...Με μια φαση μπορούν να σου κάνουν γκολ.Ο Λουτσέσκου πρέπει να αναθεωρήσει με τον Σαμάτα.Πραγματικά τι μπορεί να βλέπει ρε παιδιά?Δώστε ευκαιρίες στον μικρό...Εξάλλου οι ίδιοι δήλωσαν "δεν θέλουμε παίκτη θα στηριξουμε τον Τζίμα" και είναι μονίμως εκτός αποστολής...Επίσης ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας ο Ντεσπότοφ έπρεπε να ξεκινήσει.Θεωρώ πως μόνοι μας την πατάμε.
το 32-68 του πρωτου ημιχρονου ηρθε αφου η αεκ περασε το κεντρο στο 17 κι εκανε επιθεση στο 25 . ναι ειχαν την μπαλα αλλα δεν μπορουσαν να διμιουργησουν. εχει τεραστια διαφορα κατοχη με κατοχη . της αεκ ηταν απλα ενα νουμερο
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

CCCP έγραψε:Το χερι του Βιντα πχ δεν ειναι χερι που απλωνει να κοψει εσκεμενα τι μπαλα. Απο κοντα ειναι και εχει το χερι μπροστα στο σωμα του (οχι κολητα). Αν δεν υπηρχετο χερι του πανω του πηγενε.

Δεν ειναι το καθε χερι κιτρινη καρτα. Οποιος το βλεπει αυτο κιτρινη καρτα να παει να μαθει ποδοσφαιρο δε θα με βγαλετε εμενα τρελο. Στα παπαρια μου η "ανωτερωτητα"
κακως επικεντρωνεσαι σε αυτη την φαση γιατι ειναι σωστο αυτο που λες αλλα μονο γαι την συγκεκριμενη, αλλα δυστηχως για εμας και τα δυο μπακ της αμυνας της αεκ υπεππεσαν σε 4-5 φασεις γαι κιτρινη καρτα και τελικα βγαλαν το παιχνιδι κανονικα. επισης αυτος που σε διαψευδει κι μαλιστα πανηγυρικα ειναι ο ιδιος ο Αλμειδα ο οποιος εμμεσως αλλα πλην σαφως παραδεχτηκε οτι φοβηθηκε την παρουσια του κιτρινισμενου ροτα απεναντι στον ντελια ενω δεν εγινε το ιδιο με τα δυο του σεντερ μπακ.
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Τα νούμερα της κατοχής κυρίως στο πρώτο ημίχρονο δημιουργούν μια εντύπωση ότι είμασταν πολύ χειρότεροι της ΑΕΚ. Αντίστοιχα και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε μικρό ποσοστό κατοχής και μέχρι να σκοράρουμε υπήρχε γκρίνια ότι δεν παίζουμε καλά. Αλλά αυτό ήταν μέρος του πλάνου του Λουτσέσκου, που με τον Παναθηναϊκό λειτούργησε ιδανικά αφού δεν απειληθήκαμε ποτέ μέχρι το 85 και βρήκαμε πολλές ευκαιρίες και δύο γκολ στο τρανζίσιον. Χθες δεν λειτούργησε το ίδιο καλά, αφού η ΑΕΚ ήταν πιο δύσκολη αντίπαλος και ίσως είμασταν και σε χειρότερη μέρα εμείς ατομικά. Οι παρακάτω εικόνες δείχνουν το που παίχτηκε το παιχνίδι, που κινούνταν η μπάλα, και βλέπουμε ότι το 40% του παιχνιδιού ήταν κοντά στην περιοχή της ΑΕΚ, το 40% στον χώρο του κέντρου και μόλις το 20% κοντά στη δική μας περιοχή.
Εικόνα

Μάλιστα, αυτά τα ποσοστά παραμένουν περίπου τα ίδια αν δούμε που είχε κατοχή η κάθε ομάδα.
Εικόνα

Εμείς κρατήσαμε ελάχιστα την μπάλα κοντά στην περιοχή μας, πολύ λιγότερο απ' όσο συνηθίζουμε, και προφανώς αυτή είναι η αλλαγή που κάναμε για να λύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε με αυτούς στην πίεσή τους. Δεν ρισκάραμε να κάνουμε πολύ μπιλντ απ από πίσω και στον χώρο του κέντρου παίζαμε πιο άμεσα και κυρίως από τα πλάγια, όπου απώλεια κατοχής είναι λιγότερο επικίνδυνη. Συνεπώς, με αυτό τον τρόπο θέλαμε να εκμηδενίσουμε τις απειλές της ΑΕΚ, και δώσαμε την μπάλα στην ΑΕΚ στο δικό της μισό ώστε να κερδίσουμε μπάλες με πίεση ψηλά και να απειλήσουμε. Το πρώτο το πετύχαμε τέλεια σε όλο το παιχνίδι εκτός από την φάση του γκολ τους, που γίνεται λάθος σε κακό σημείο, δίνουμε την μπάλα στον Πινεδα με μέτωπο στην επίθεση και χώρο, ενώ η τοποθέτηση της άμυνάς μας είναι κακή, ο Μπάμπα δεν είναι στην ευθεία και χαλάει το οφσάιντ τα σεντερ μπακ είναι μπροστά από τον Γκαρσία που όμως καλύπτεται...
Το επιθετικό πλάνο με την πίεση φάνηκε να δουλεύει στο πρώτο τέταρτο που δεν μπορούσαν να βγάλουν την μπάλα με τίποτα και κάναμε κλεψίματα, αλλά δυστυχώς όταν κερδίζαμε είτε κάναμε λάθος επιλογές είτε είχαν καλές αντιδράσεις αμυντικά αυτοί. Οπότε μετά από λίγο ξεκλείδωσαν την πίεσή μας και δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα με αυτή την συνθήκη. Και πάλι όμως αυτή η στρατηγική της εξουδετέρωσης που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και που δεν δούλεψε αρκετά επιθετικά μας έδωσε στιγμές, σίγουρα περισσότερες από ότι στην ΑΕΚ. Η φάση του Μειτέ ήταν γκολ αν έκανε γρήγορα την πάσα ή αν ο Σαμάτα δεν έκανε λάθος κίνηση, η αντεπίθεση που πήρε ο Πινέδα την μπουκιά από το στόμα του Ζιφκο επίσης είχε πολύ καλές προϋποθέσεις και υπήρχαν κι άλλες περιπτώσεις που κάναμε λάθος επιλογές ή λάθος εκτελέσεις στην αντεπίθεση. Αντίθετα αυτοί είχαν ένα σουτ Γκασίνοβιτς με όχι ιδιαίτερες προυποθέσεις και μια προσπάθεια μπούκας του Ελίασον. Από όλα αυτά πιστεύω ότι ήταν λογική και επιτυχημένη σε μεγάλο βαθμό η τακτική αυτή.

Στο δεύτερο, τρώμε γκολ από τα αποδυτήρια και μετά το παιχνίδι γίνεται πιο άναρχο και κερδίζουμε κατά κράτος την μάχη. Εκεί νομίζω δείξαμε πάθος και θέληση, βοήθησαν και οι αλλαγές και η ατομική ποιότητα. Η ΑΕΚ δεν ήθελε πια την κατοχή στο δικό της μισό οπότε διώχνανε, και κερδίζαμε μπάλες ψηλά και ανανεώναμε επιθέσεις. Είναι αξιοσημείωτο το ότι δεν έβγαλαν ούτε μια αντεπίθεση σε αυτό το διάστημα που εμείς πιέζαμε. Ευτυχώς ήρθε και το γκολ, δυστυχώς δεν ήρθε νωρίτερα για να κυνηγήσουμε τη νίκη. Πάλι γκολ από φάουλ σε τέτοια θέση, τρίτο σερί παιχνίδι που βάζουμε τέτοιο γκολ, οι άλλες δύο βγήκαν οφσάιντ. Πολύ καλά δουλεμένες οι συγκεκριμένες φάσεις.

Συνολικά, μια καλή εμφάνιση με σωστή προσέγγιση απέναντι όμως σε μια εξίσου καλή ομάδα που είναι πολύ επικίνδυνη και δυστυχώς βρήκε τη μια φάση που χρειαζόταν και πήρε προβάδισμα, ενώ εμείς χάσαμε δικές μας ευκαιρίες και πριν και μετά. Σε λεπτομέρειες κρίνονται αυτά τα παιχνίδια και πολύ μικρές διαφορές θα μπορούσαν να πάνε το παιχνίδι και στο διπλό και στον άσσο. Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε καλύτεροι συνολικά, ότι πήραμε έστω το Χ από μια δύσκολη συνθήκη και ότι μένουμε πρώτοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Afanas την Δευ 12 Φεβ 2024, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Είδα μόλις το ματς ξανά πολύ πιο ήρεμος. Ένα πράγμα μένει μετά από αυτό το ματς ως συμπέρασμα.
Και σε μας και σε αυτούς και στους αντιπαλους οπαδούς. Και στους δύο προπονητές.

Εμείς είδαμε.πως και πώς μπορούμε να νικήσουμε την κούλα. Πολλοί δεν το πίστευαν. Τώρα ακόμη και όσοι λένε να έπαιζε ο τάδε και ο δεινά, το βλέπουν καθαρά.
Οι αντίπαλοι οπαδοί θα πρέπει να δαγκωθηκαν χθες. Εκεί που πίστεψαν αφελως πως βρέθηκε το φάρμακο απέναντι στον εφιάλτη τους, τσουπ το γκολακι και μετά έπιασαν τον εαυτό τους να παρακαλά να σφυρίξει τη λήξη ο οριτζιναλ αζερος. Φίλος μου σκουλήκι μου έλεγε σήμερα "παρακαλούσα να τελειώσει γιατί φαινόταν πως θα το γυρνούσατε"
Ο Αλμέιδα φοβήθηκε. Ο, τι και να πει ο οποίος αρδ, ο Αλμέιδα φοβήθηκε. Όχι γιατί είναι χεστης, αλλά είδε να μην μπορεί να κάνει τίποτε παραπάνω προς το τέλος.
Ο Λουτσέσκου έμαθε αυτό που ήθελε. Σαφώς και όλοι θα ονειρευομασταν να τους πατησουμε, αλλά ο προπονητής μας ως συντηρητικός και σοβαρός προπονητής ήθελε να το δοκιμάσει σιγά σιγά. Το δοκίμασε και το είδε να λειτουργεί. Στο επόμενο ραντεβού θα έχουμε άλλα. Γι αυτό θέλω να παίξουμε εκεί μέσα. Ας νικήσουμε εκει και μετά ας έρθουν εδώ για τα ρέστα.
Αν και πλέον θεωρώ το βάζελο πιο άμεσο αντίπαλο για τον τιτλο
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Αν έμπαινε του δέσποτα θα παίρναμε το απόλυτο. Τζάμπα τους φοβηθήκαμε στην αρχή αλλά κακά τα ψέματα είναι και αυτοί πολύ καλή ομάδα και στο πρώτο ημίχρονο αν παίρναμε παραπάνω ρίσκα ίσως μας κάνανε ζημιά

Συνεχίζω να μην ελπίζω σε τίποτα στην Ελλάδα, λόγω κοράκων και μόνο

Παρακάτω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”