ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ναι όντως, θα είχαμε εισαγωγή στο νοσοκομείο και κανένα 10λεπτο καθυστέρηση από το σοκ που θα κατέρεε ο Ντέλιας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Με Ντέλια και Despotov από την αρχή θα βλέπαμε άλλον αγώνα σήμερα.![]()
Καταλαβαίνω ότι είσαι εν βρασμώ. Εγώ πάντως δεν εννοώ ότι κακώς δεν ξεκίνησε ο Ντέλιας, αλλά ότι έτυχε (για διαφορετικούς λόγους) να μην ξεκινήσουν αυτοί οι δύο, που αν γινόταν θα βλέπαμε διαφορετικό αγώνα.
Αυτό ναι, ισχύει. Όλοι έλεγαν όλην την εβδομάδα ότι θα ξεκινήσει ο Ντέλιας και πέσαμε μέσα με την ενδεκάδα που ανακοινώθηκε αρχικά. Προφανώς ο Ντέλιας μάλλον δεν ένιωθε καλά, είπε στο ξενοδοχείο "θα το παλέψω κόουτς", τον έβαλε, και μέχρι να φτάσουν στο γήπεδο και να ξεκινήσει ζέσταμα, θα του είπε "κόουτς τελικά δεν μπορώ".
Στον αθλητισμό με κανονικούς ανθρώπους να συμμετέχουν, γίνονται αυτά (γενικά το αναφέρω, δεν πάει σε εσένα Αποστόλη αυτό).
Το μισό forum είναι ο blackfox (ή η, όπως λες) που μπήκε μόνο για να στάξει δηλητήριο (δες και το άλλο ποστ, όχι μόνο αυτό που παρέθεσα) και ο nikolasf που μπαίνει μια φορά το μήνα και μπήκε να γράψει ότι η ομάδα μας είπε ψέματα; Να με συμπαθάς, αλλά ποσοτικά πέφτεις φουλ έξω...και ποιοτικά δεν μας λείπει τέτοιος λόγος από το φόρουμ.Parolos έγραψε:Υπάρχει κάποια εξήγηση για το οτι έχει μπαναριστεί το μισό φόρουμ?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Παλιά ο άμπαλος και ο εμπαθής ντρέπονταν και λίγο.blackfox έγραψε:δυο βαθμοι χαμενοι λογω φοβικου ρουμανου. Παιχτης σαματα δεν υπαρχει. Εχει θεματα ο ρουμανος.. κακως ανανεωσε
Οριστικά εκτός φόρουμ, μιας και ΠΑΟΚ προφανώς δεν βλέπεις.
Στο τόπικ του προπονητή πέφτει ο ορισμός του διχασμού, που εσύ καλλιεργείς για να τα λέμε όλα, και σε πείραξε η blackfox?
Τουλάχιστον πες ότι οποιαδήποτε κριτική θα τρώει μόνιμο μπαν και βαλτο στους κανόνες.
Θες μονόπλευρο φόρουμ και το έχεις.
ΕπίσηςΠάρα πολύ θα ήθελα να κάνεις μια έρευνα ποιοι έγραφαν αυτά και να κάνεις την αντιστοίχιση.Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Πάτε στου Θωμαρέη και στου ΚυρΚυρ να κράξετε και να ρωτήσετε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας.
Και ποιοι σε λίγο καιρό θα λένε τα ίδια αν η ομάδα χάσει κάποιον στόχο.
ΥΓ: Μας μάμησε το tapatalk κι είναι δύσκολο πλέον το ποστάρισμα μόνο από PC.
Στο topic Lucescu πού είναι ο διχασμός και πώς τον καλλιεργώ εγώ; Όταν έπεφτε το χεσίδι του αιώνα το καλοκαίρι, δεν υπήρχε διχασμός; Που έλεγες καλή κουβέντα και ήσουν δακτυλοδεικτούμενος σε Lucescu & Σαββίδη;
Μονόπλευρο forum δεν θέλω. Έχει μπόλικα ποστς που λένε αρνητικά πράγματα, με επιχειρήματα και σωστό λόγο, χωρίς αφορισμούς. Αυτά τα ποστς τα θέλω. Αφορισμοί και "ΜΠΕΕΕ" δεν είναι της αισθητικής μου και ούτε του φόρουμ, θέλω να πιστεύω.
Για το κατά πόσο δεν θέλω κριτική, σε παραπέμπω στην εικόνα του φόρουμ το καλοκαίρι. Όπου, πέρα από τις άναρθρες κραυγές και τα "το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης", υπήρχαν και ποστς με επιχειρήματα και λόγο, που όμως εξέφραζαν δυσαρέσκεια.
Έκανα την έρευνά μου στου ΚυρΚυρ, είδα τα nicknames. Δεν ξέρω τι ήθελες να προσέξω ακριβώς πάντως..
Έκανα τώρα και στου Θωμαρέη, δεν καταλαβαίνω το point σου.
Οι εκεί λαλίστατοι πλέον είτε δεν είναι λαλίστατοι, είτε έφαγαν μπαν, είτε έχουν έρθει στο bright side

ΥΓ Tapatalk δεν έβαλα ποτέ, ακόμα κι όταν μπαίνω από κινητό, μπαίνω από browser. Δοκίμασα Tapatalk καναδυό φορές και με φάνηκε δύσχρηστο.