Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Ζίβκοβιτς
5
4%
Ράφα Σοάρες
3
3%
Νάσμπεργκ
5
4%
Ίνγκασον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σάστρε
22
19%
Ντόουγκλας
7
6%
Σβαμπ
6
5%
Ζίβκοβιτς
3
3%
Κωνσταντέλιας
1
1%
Νάρεϊ
18
15%
Ολιβέιρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κεντζιόρα
1
1%
Μπίσεσβαρ
38
32%
Τάισον
1
1%
Μπράντον
7
6%

Σύνολο ψήφων: 117

montekristo

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από montekristo »

joshua έγραψε:Χτες παντως ειχες Νταντας στο παγκο που ηταν εκ των κορυφαιων στα προηγούμενα παιχνιδια.Πραγματικα διαβαζουμε απίθανα πράγματα,ειδικα τα επιχειρηματα που αθωωνουν την επιλογη Μπισε ειναι επιχειρηματα 5χρονου. Ειναι σαν να παιζεις δυο παιχνιδια με 10 παικτες να κερδιζεις το ενα,να χανεις το αλλο και να λες στο δευτερο δεν φταιει που επαιζα με 10 αφου στο προηγουμενο νικησα με 10...
Ζορ ζορινα να μας τρελανουν θελουν καποιοι.-
Υπομονη! Θα περασει κι αυτο! Που θα παει;
ΠΑΟΚ εισαι!
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Είναι λογικό όταν κάτι συμβαίνει εις βάρος μας 3-4-5 φορές να μας προκαλεί εκνευρισμό και να μας φταίνε όλα από τον φιλιπε τον μπισε τον Λούτσο μέχρι και τα δοκάρια .
Η ομάδα ήταν καλή για ένα ακόμα παιχνίδι . Εάν συνέβαινε πρωτη φορά δεν θα είχα κανενα πρόβλημα άλλωστε αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου .
Εμένα άλλο με προβληματίζει στο συγκεκριμένο γκρουπ παιχτών . Και για μένα είναι αποτυχία του λουτσεσκου αυτό το πράγμα . Βγαίνει ο ναρει με 3 παίχτες μέσα στην περιοχή σουτάρει από δύσκολη γωνία. Ο ολιβειρα το έχει κάνει αυτό πόσες φορές. Ακόμα και ο μικρός αρχίζει και το κάνει . Δεν νιώθω δέσιμο πραγματικό . Κράζαμε τον Βαρελα δικαίως αλλά θα θυμίσω κάτι βιντεάκια από τα αποδυτήρια . Είχες βιειρινια Ματος Μαουρισιο πελκα παίχτες που ένιωθαν . Τώρα εκτός από ινγκι ποιος νιωθει ρε μάγκες ;Πείτε μου λίγο τις προσωπικότητες που θα βάλουν τις φωνές στους άλλους ότι παίζουμε τελικό και ότι το ματς δεν τελείωσε! Ο Μπράντον ο Σαστρε ή ο Ράφα ή ο αουγκουστο ;
Ή μήπως οι παλιοί που ήταν και στους αήττητους ο μπισε ή ο Καντουρι;
Αυτό το τέχνασμα ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα για να αποφορτίσει τους παίχτες να μην νιώθουν πίεση έχει καταντήσει να έχουμε την πιο νερόβραστη ομάδα των τελευταίων πολλών χρόνων . Νιώσετε λίγο ρε μαλακες 0-2 στην Τρίπολη 2 λεπτά έχει ακόμα και μετά έχεις ΑΕΚ τούμπα. Έχει ένα σωρό ματς ο βαζελος καο ο γαύρος δεν βλέπονται . Μια κουλα έχεις . Σκάστε την μπάλα . Κάντε μια μανούρα να τελειώσει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

george188 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Να χαρώ εγώ 3, 5 εκ χαφ με. 1 χρόνο στην ομάδα!

Ημαρτον!

Ημαρτον!

Θα μου πεις αυτός φταίει;;

Φταίει αυτός που τον έφερε και καθόμαστε πάνω σε έναν παίκτη που εδώ και 1 χρόνο δεν προσφέρει σχεδόν τπτ.

Να χαρώ άλλο χαφ εξτρεμ που δώσαμε κοντά 2 μυρια και δεν ξέρουμε ούτε τι θέση παίζει

Αντί να έχουμε 2 αξιόπιστες αλλαγές αναγκάζεται ο άλλος και βάζει τον Μπισεσβαρ.

Έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο μποτο σε αυτόν τον τομέα!

Θα μου πεις ο μποτο φταίει που τρως 2 γκολ σε 3 λεπτά;

Ναι φέρει μεγάλη ευθύνη!

Γιατί η ομάδα αντί να έχει 2 έμπειρα στόπερ έχει 1 και μόλις βγει ο κουλιερακης, ο οποίος μας προέκυψε, πέφτεις σε παίκτες β εθνικής. Σε 2 ματς έλειψε ο κουλιερακης ή ο ινγκι και φαγαμε 4 γκολ.

Αντί να φέρουμε ένα ικανό χαφ, ενώ ο Φελίπε δεν είχε δείξει τπτ, πήγαμε πάλι σε 2 στοιχήματα(ρικανρντο και κουαλιατα) και ανανέωση μπισε.

Αυτοί οι 3 είναι σα να μην υπάρχουν στον ΠΑΟΚ. θα μπορούσε να υπάρχει ένας κανονικος παίκτης! Ένας!

Οσα κολλήματα έχει ο λουτσεσκου έχει μια ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Από κει και πέρα όταν δεν έχει τις καλύτερες δυνατές αλλαγές, ενώ έχουμε κάνει εγκλήματα στις επιλογές παικτών, θα την πατάς.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ άδικο κ πολύ λάθος να συγκρίνεις το χθεσινό ματς για τα στόπερ με οποιοδήποτε άλλο. Μέχρι το 90 δεν νομίζω ότι φάνηκε πουθενά η απουσία κουλιερακη ούτε ο νασμπεργκ είναι παίκτης β εθνικης
Δεν τον κρίνω από χθες...

Κρίνω ότι ο παίκτης που ήρθε έχασε τη θέση του από έναν 19χρονο από τη Β ομάδα.

Κι ότι μπαίνει μόνο όταν δεν παίζει ο κουλιερακης.

Αυτό λέει πολλά! Δυστυχώς!

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

nothu έγραψε:ναι ο μποτο φταίει που στο 2-0 δε βάζουμε 3ο χαφ ή έναν έξτρα αμυντικό. Ο μποτο φταίει που αναγκαζομαστε να βλέπουμε τον μπισεσβαρ να ματώνει τη φανέλα.
Μη βλέπεις μόνο το χθεσινό nothu.

george188

Δημοσίευση από george188 »

Σεβαστή η άποψη σου. Εγω δεν τον θεωρώ το νασμπεργκ κακό ούτε παίκτη β Εθνικής . Ρολιστας είναι
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

nothu έγραψε:ναι ο μποτο φταίει που στο 2-0 δε βάζουμε 3ο χαφ ή έναν έξτρα αμυντικό. Ο μποτο φταίει που αναγκαζομαστε να βλέπουμε τον μπισεσβαρ να ματώνει τη φανέλα.

Φίλε ο ΠΑΟΚ (που έπαιζε 90 μονότερμα) με τον Αστέρα έπαιζε....δεν έπαιζε ο ΠΑΟΚ με τη Λίβερπουλ και πήγαινε να κρατήσει σκορ....Σιγά μη το γύριζε και σε 3-6-0 για να κρατήσει στα τελευταία 4' το αβαντζο 2 γκολ....
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ημαρτον!

Ημαρτον!

Φταίει αυτός που τον έφερε και καθόμαστε πάνω σε έναν παίκτη που εδώ και 1 χρόνο δεν προσφέρει σχεδόν τπτ
Σουρμε νομιζω οτι ο Φελιπε θα επρεπε να μπει αλλαγη στον Ντελια αντι του Μπισε..
Εξαλλου για αυτη την θεση αποκτηθηκε αν δεν απατωμαι..
Τον να βαζεις παλι εναν παιχτη σε λαθος ρολο (οπως Νταγκλας στο 10) εκθετεις και τον παιχτη και την ομαδα..
Θα μπορουσε επισης να περασει τον Νταντας διπλα στον Σβαμπ..
Λαθος διαχειριση του Λουτσου θα πουν πολλοι..οκ εγινε,δεκτον..
Αλλα για το χθεσινο στραπατσο,ευθυνονται ολοι κι οχι μονο ο Λουτσος..
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Sardan έγραψε:

Φίλε ο ΠΑΟΚ (που έπαιζε 90 μονότερμα) με τον Αστέρα έπαιζε....δεν έπαιζε ο ΠΑΟΚ με τη Λίβερπουλ και πήγαινε να κρατήσει σκορ....Σιγά μη το γύριζε και σε 3-6-0 για να κρατήσει στα τελευταία 4' το αβαντζο 2 γκολ....
δεν πειράζει τότε. γι αυτό έχουμε πετάξει καμία 10αρια βαθμούς.επειδη είμαστε υπεράνω.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

nothu έγραψε:
Sardan έγραψε:

δεν πειράζει τότε. γι αυτό έχουμε πετάξει καμία 10αρια βαθμούς.επειδη είμαστε υπεράνω.

Αν θεωρείς ότι έχασες βαθμούς από ΟΦΗ (δις), Λειβαδιά, Αστέρα και Ατρόμητο επειδή δεν έβαλες 3 χαφ ή 3ο στόπερ δεν έχω να πω κάτι....
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις.
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

είχα πει ότι έχουμε ανάγκη ένα ακόμα ποιοτικό στόπερ για να πλαισιώσει τον ινγκασον. και αναπληρωματικο τέρμα επισης
george188

Δημοσίευση από george188 »

Επίσης κατι τελευταιο, τζήλο κοτάρα προσεξε μη σκισεις κανα καλσον εκει στο βαρ
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Εγώ δεν θα σταθώ, στο ποιός μπήκε ή βγήκε.
Μου τη δίνει και τρελαίνομαι, που ενώ παίχτες έχουν καλύτερη θέση απο κάποιον για να βάλουμε ένα ή δυο ή περισσότερα γκολ, δεν δέχονται πάσα απο τον συμπαίχτη τους.
Ο Νάρευ μου έσπασε τα νεύρα πολλές φορές και ο Ολιβέιρα, που νομίζουν, επειδή έβαλαν ένα γκολ, θα το έβαζαν και στην επόμενη φάση ή επόμενο ματς.
Και αυτό έκανε και τον Λουτσέσκου έξαλλο και τον καταλαβαίνω.
Έτσι κι έτσι χάσαμε το λιγότερο οχτώ με δέκα βαθμούς.
Θα ήμασταν πρώτοι και με διαφορά κιόλας.

Ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω, πως παίχτες που θέλουν να κερδίσουν, δεν κάνουν το αυτονόητο... :evil:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει πλήρως, αλλά με μια πιο καθαρή ματιά:

Η ομάδα ήταν πολύ καλή και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της σε ένα δύσκολο γήπεδο.
- Ο Σαστρε για μένα αποκάλυψη, έχει ανέβει παρά πολύ τα τελευταία ματς και δείχνει παρά την απόκτηση του Πολωνού να καθιερώνεται δεξιά.
- Ο Νασμπεργκ όχι τόσο αρνητικός όσο γράφεται. Τον θεωρώ τίμιο Μπακ απ, έβαλε και γκολ.
- Ο Ντουγκλας πραγματικά ένα κέντρο μόνος του. Με το που βγήκε χάσαμε τα αυγά και τα πασχαλια. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε άλλον μέσο σε αυτό το επίπεδο.
- Οι Ζιφκοβιτς και Ναρει ήταν καλοί στις πλευρές. Πολύ τρέξιμο από τον Ζιφκο όπως πάντα, ο Ναρει δείχνει να ταιριάζει με τον Σαστρε. Ωστόσο φάνηκε να τα παίζει στο τέλος, κρίμα που τραυματίστηκε ο Αντριγια και βγήκε αυτός.
- Οι Ντελιας Ολιβέιρα χαρίζουν στιγμές μαγείας, αλλά λείπει η ουσία. Ταιριάζουν εξαιρετικά οι 2 τους και γουστάρω αυτό το yoga bonito στις συνεργασίες. Θυμίζει λίγο Καντουρι-Ζιφκο επί Αμπελ/Πάμπλο που ταίριαζαν πολύ. Αλλά θες και γκολ, όχι μόνο ενέργειες και συνδυασμούς.

Στα αρνητικά
- Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά πως ο Ζιφκο δεν κάνει ουτε για μπακ απ. Ακόμα και στις καλές του στιγμές δεν έκανε σταθερές αποκρούσεις, ενώ δεν έβγαζε ασφάλεια, αφού φαίνεται και ο ίδιος αγχωμενος όταν παίζει.
- Ο Ράφα έχει πολύ γλυκό πόδι και γενικά όταν φτάνουμε στο τελευταίο τρίτο κάτι κάνει, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα είναι....
- Οπως έγραψα και πιο πάνω, στα χαφ κανείς δεν έχει την ποιότητα να παίζει βασικός. Με τα καλά τους και τα στραβά τους, οι Σβαμπ-Νταντας-Φελιπε είναι παίκτες πάγκου. Μαζί με το φορ, νο1 προτεραιότητα το καλοκαίρι.
- Και τέλος, είναι παίκτες στυλ Μπράντον που δεν είναι για πολλά, αλλά κάτι θα δώσουν, και είναι και παίκτες σαν τον Μπισε που λες καλύτερα να παίζω με 10. Από τη μια, κατανοώ την αλλαγή του. Είχαμε χάσει το κέντρο και έλεγα θέλουμε έναν στο 10 να παίζει μια χαμηλά για να δώσει λύσεις, και έβαλε τον Μπισε. Κατανοητό σαν κίνηση, αλλά ο Σουριναμεζος, απλά δεν κάνει.

Με Καντουρι και Κουρτιτς εκτός, ποιον άλλον να βάλει; Ο Ντουγκλας είναι μια καλή επιλογή σε παρόμοιες φάσεις, αλλά με την ανυπαρξία των άλλων στο κέντρο, δεν τον κουνάς.

Συνολικά, η ομάδα έχει ανέβει.
Και παίζει σταθερά ωραίο ποδόσφαιρο. Από το ματς με την αεκ και έπειτα είναι σε ΟΛΑ τα ματς καλύτερη από τον αντίπαλο.

Αλλά για μια ακόμα φορά δεν καταφέρνουμε να πάρουμε το 3ποντο αδικωντας τον εαυτό μας.

Τι φταίει;
Είναι θεμα βάθους;
Είναι θέμα αντοχών;
Είναι θέμα χαρακτήρα;

Ο,τι κι αν είναι, οφείλουν να βρουν την λύση.
Αν όχι για φέτος, για του χρόνου.

Όσον αφορά την κριτική, καλό είναι να είμαστε ψύχραιμοι και στις ήττες, αλλά και στις νίκες. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν φαβορί πριν 2 αγωνιστικές, ούτε ήρθε η καταστροφή μετά τα δύο Χ. Ρεαλιστικός στόχος είναι η 2η θέση, θέλει πολλή δουλειά, αλλά και τύχη. Δεν παίζεις μόνος σου. Οπότε ας κρατάμε χαμηλά την μπάλα, και κατεβάζοντας λίγο τις προσδοκίες μας, ας ευχαριστηθουμε τουλάχιστον ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Amsterdamer_87 έγραψε:

Ημαρτον!

Ημαρτον!

Φταίει αυτός που τον έφερε και καθόμαστε πάνω σε έναν παίκτη που εδώ και 1 χρόνο δεν προσφέρει σχεδόν τπτ
Σουρμε νομιζω οτι ο Φελιπε θα επρεπε να μπει αλλαγη στον Ντελια αντι του Μπισε..
Εξαλλου για αυτη την θεση αποκτηθηκε αν δεν απατωμαι..
Τον να βαζεις παλι εναν παιχτη σε λαθος ρολο (οπως Νταγκλας στο 10) εκθετεις και τον παιχτη και την ομαδα..
Θα μπορουσε επισης να περασει τον Νταντας διπλα στον Σβαμπ..
Λαθος διαχειριση του Λουτσου θα πουν πολλοι..οκ εγινε,δεκτον..
Αλλα για το χθεσινο στραπατσο,ευθυνονται ολοι κι οχι μονο ο Λουτσος..
Ο Φελίπε σε όσα ματς έχει μπει σε όποια θέση έχει μπει δε νομίζω ότι ικανοποιεί.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”