- Η Νεάπολη το ξέρει;
Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
-
Μπαρκαρούτσος
-
Dimg4
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Βούπερταλ σημερα και αυριο Κολωνιαtolis01 έγραψε:Που είσαι Γερμανία αδερφέ;Dimg4 έγραψε:Καλημερα απο την χαβουζα! Διημερο δουλειας στην Γερμανια αλλα κανονισμενο να ειμαι πισω για Τουμπα
Καλό ΠΣΚ!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Με εσάς τους βαρβάρους που να κάνει χαΐρι ο κοντός!navigator11 έγραψε:Προφανώς τρολλάρω, αδερφέ. Θεσσαλονίκη είμαι, συγκεκριμένα Πολίχνη. Ασπρόμαυρη ΟΟΟΛΗΗΗΗ![]()
- navigator11
Εγώ Μάο Μάο είμαι μόνο λόγω. Έργω είμαι κύριος με τα όλα μου. Ποτέ δεν εγκρίνω πεσίματα και τέτοια. Εκτός από κωλόγαυρους και χάρτινους

- ΑποστόληςΑ
- V-olakiotis
- ΑποστόληςΑ
Καλή εβδομάδα.
Μιλώντας για τα δοκάρια, ποιός άλλος θυμάται αυτό εδώ 1988-89 ΠΑΟΚ-Λάρισα περίπου στο 1 λεπτό του βίντεο, η μπάλα μπήκε γκολ χτύπησε στο μέταλλο που κρατούσε τα δίχτυα πίσω και επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο και οι μόνοι που "δεν είδαν" το γκολ σε όλο το γήπεδο ήταν ο διαιτητής και ο επόπτης. Ήμουνα στην 4 κάτω-κάτω ακριβώς από πίσω και το είδα ολοκάθαρα. Αν το ψάξετε, επί χρόνια η Τούμπα είχε τέτοια δοκάρια και αυτή η φάση έγινε η αιτία να αλλάξουν για πάντα σε δοκάρια που το δίχτυ κρατιόταν με σκοινιά πίσω από το τέρμα αντί για προέκταση τού δοκαριού.
[youtube]tWJNvrJ7D-Y[/youtube]
Μιλώντας για τα δοκάρια, ποιός άλλος θυμάται αυτό εδώ 1988-89 ΠΑΟΚ-Λάρισα περίπου στο 1 λεπτό του βίντεο, η μπάλα μπήκε γκολ χτύπησε στο μέταλλο που κρατούσε τα δίχτυα πίσω και επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο και οι μόνοι που "δεν είδαν" το γκολ σε όλο το γήπεδο ήταν ο διαιτητής και ο επόπτης. Ήμουνα στην 4 κάτω-κάτω ακριβώς από πίσω και το είδα ολοκάθαρα. Αν το ψάξετε, επί χρόνια η Τούμπα είχε τέτοια δοκάρια και αυτή η φάση έγινε η αιτία να αλλάξουν για πάντα σε δοκάρια που το δίχτυ κρατιόταν με σκοινιά πίσω από το τέρμα αντί για προέκταση τού δοκαριού.
[youtube]tWJNvrJ7D-Y[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Στην Αθήνα χιονίζει και έχει πολύ έντονο κρύο.
Στον ανωτέρω αγώνα ήμουν μέσα κι εγώ (Θ4) σκαστός από το στρατό (25ΛΜΧ στην Ξάνθη).
Στον ανωτέρω αγώνα ήμουν μέσα κι εγώ (Θ4) σκαστός από το στρατό (25ΛΜΧ στην Ξάνθη).
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα όλη τη 'μέρα με θετικές-σκέψεις σε όλους από τη Δυτική Μακεδονία με το ανυπόφορο Κρύο