3. Ivan Näsberg
- navigator11
Re: 3. Ivan Näsberg
Οκ, στα 3 επόμενα παιχνίδια μπορεί άνετα να προσφέρει. Δεν είναι Μαλντίνι αλλά δε θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τίποτα επίδοξους Μπατιστούτα. Μετά δεν ξέρω κατά πόσο θα στηριχθεί σαν επιλογή. Μιλάω για την Μπανανία, στην Ευρώπη, εκτός καμιάς άλλης τρελής κέντας, δε νομίζω πως θα του δοθεί κάποια ευκαιρία.
- PAOK - 1926-
Και ο παναγιωτου θα μπορουσε να ανεβει αποΠ.Α.Ο.Κ Β ..Σαν μια εξτρα λυση ..22χρονων ..
-
Κι εγώ τον Παναγιώτου σκεφτόμουν. Κάποτε ακούγαμε καλά λόγια γι αυτόν, τον έχει παρακολουθήσει κανείς φέτος; Θα μπορούσε να σταθεί;
Ησύχασε, δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, όχι ότι είναι καλό αυτό πλέον.navigator11 έγραψε:Οκ, στα 3 επόμενα παιχνίδια μπορεί άνετα να προσφέρει. Δεν είναι Μαλντίνι αλλά δε θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τίποτα επίδοξους Μπατιστούτα. Μετά δεν ξέρω κατά πόσο θα στηριχθεί σαν επιλογή. Μιλάω για την Μπανανία, στην Ευρώπη, εκτός καμιάς άλλης τρελής κέντας, δε νομίζω πως θα του δοθεί κάποια ευκαιρία.
- navigator11
Αν με το καλό προκριθούμε, ίσως είναι στο δρόμο της επιστροφής ο Μιχαηλίδης για την επόμενη φάση.Miles έγραψε:Ησύχασε, δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, όχι ότι είναι καλό αυτό πλέον.navigator11 έγραψε:Οκ, στα 3 επόμενα παιχνίδια μπορεί άνετα να προσφέρει. Δεν είναι Μαλντίνι αλλά δε θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τίποτα επίδοξους Μπατιστούτα. Μετά δεν ξέρω κατά πόσο θα στηριχθεί σαν επιλογή. Μιλάω για την Μπανανία, στην Ευρώπη, εκτός καμιάς άλλης τρελής κέντας, δε νομίζω πως θα του δοθεί κάποια ευκαιρία.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αν ο Ενγκογκ μείνει έξω 2-3 μήνες,θα πρέπει να βρούμε δεξί στόπερ,να ανέβει ο Παναγιώτου,που είναι δηλωμενος στην ευρωπαϊκή λιστα ,ούτως ώστε να προπονείται και να αντικαταστήσει τον Πολωνο,αλλιώς ο Κεντζιορα θέλει ξεκούραση οπωσδήποτε,για να μην χάσουμε κι αυτόν.
Ο Νασμπεργκ μπορεί ως αριστερό στόπερ,να αντικαταστήσει τον Κουλιερακης.
Δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί κ ως Δεξί στόπερ όμως.
Κι αυτό μόνο στην Ελλάδα,αφού δεν είναι δηλωμένος στην Ευρώπη.
Ο Νασμπεργκ μπορεί ως αριστερό στόπερ,να αντικαταστήσει τον Κουλιερακης.
Δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί κ ως Δεξί στόπερ όμως.
Κι αυτό μόνο στην Ελλάδα,αφού δεν είναι δηλωμένος στην Ευρώπη.
- figurehead4
Κι εκεί που σε είχαμε ξεχάσει ψηλέ, να σου ξαφνικά που γίνεσαι υπεραπαραιτητος. Άντε να γίνεις ο νέος Μουργκ, τι να πω
Ωρα να δικαιώσεις όλους εμάς τους φανατικούς υποστηρικτές σου και να εκθέσεις τον εμμονικο προπονητή που σε κρατάει στον πάγκο.
- ΑποστόληςΑ
Με δική σου κεφαλιά θα κερδίσουμε αύριο, και με μία του Samatta.
(όνειρο ζω μη με ξυπνάτε...)
(όνειρο ζω μη με ξυπνάτε...)
- ΑποστόληςΑ