Απο Κρήτη είσαι αδερφέ?pxp920 έγραψε:Μεταξυ μανωλα, παπασταθοπουλο και τζαβελλα δυσκολο να αποφασισω ποιος ειναι ο μεγαλυτερος γλειωδης γροθος
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1/5 21:00 Novasports Prime
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1/5 21:00 Novasports Prime
Παιδιά τι έγινε και η Τούμπα είναι τόσο άδεια; Ούτε με Λεβαδειακό να παίζαμε.
Αγωνιστικά είμαι ευχαριστημένος που η ομάδα παλεύει από το 1ο λεπτό με μειωνέκτημα παίκτη, και έναν μπακ με ανάποδο πόδι. Δε χρειάζεται να πω ποιο είναι το μειονέκτημα παίκτη. Απλά απορρώ τι λιγότερο έχει να προσφέρει ένας ποδοσφαιριρστής της Κ17, δε μιλάω καν για την Κ19!
Εξαιρετική η υπόλοιπη ομάδα πάντως!
Αγωνιστικά είμαι ευχαριστημένος που η ομάδα παλεύει από το 1ο λεπτό με μειωνέκτημα παίκτη, και έναν μπακ με ανάποδο πόδι. Δε χρειάζεται να πω ποιο είναι το μειονέκτημα παίκτη. Απλά απορρώ τι λιγότερο έχει να προσφέρει ένας ποδοσφαιριρστής της Κ17, δε μιλάω καν για την Κ19!
Εξαιρετική η υπόλοιπη ομάδα πάντως!
Πρεπει να μαθουμε ποιος εκανε το κονε για Τεηλορ παντος.
Πρεπει να ειναι χρονια μπροστα.
Πρεπει να ειναι χρονια μπροστα.
Με διαφορά ο καλύτερος του γηπέδου ο ταυλορ για την αεκ ομως
Καθαρος χρόνος παιχνιδιού με το ζόρι 15 λεπτα. Διαιτητής και πάλι ότι να ναι. 2-1 τελικό και να πάνε να πνιγούμε οι Τζαβέλες και λοιποί...
το παρελθον εχει δειξει πολυ καθαρα οτι η μη χρησιμοποιηση των Μισιτς, Λυρατζη, Τσιγγαρα, ετσι στα προχειρα, ηταν λαθος.
Δεν ειναι και λιγο αστειο ομως αυτοι να τσουζουνται για νικη σημερα λογω ευρωπης και εμεις κατεβαζουμε χαλαρα τα 2α για τρολλαρισμα;
-
Ο τειλορ μονο σαν δεξι εξτρεμ μπορει να βοηθησει στο ροτεσιον.
Πισω ειναι επικινδυνος.
Πισω ειναι επικινδυνος.
Ποιος Κουλιεράκηςgeorge188 έγραψε:Πάνε ρωτα τον. Έχει κουράσει η φάση για το τι μπορεί να λένε παιδιά που δεν έχουν κάνει μισή επαγγελματική σεζόν. Αν λέει ο οποιος Κουτσιας το οτιδήποτε από τώρα, κλαφτα Χαράλαμπε. Όπως κ το αστείο με κουλιερακη ας σταματήσει για την ώρα, εκτός αν δεν βλέπατε ΠΑΟΚ βtoumba5 έγραψε:βλεποντας αυτον τον Μουργκ, πως νιωθει ο Κουτσιας και τι ειναι αυτο που σκεφτεται ο Λουτσε και δεν δινει μια ευκαιρια στο παιδι...
Με 10 να ξεκινούσαμε,χίλιες φορές από Βαρέλα
Αθηνα μεγαλωμενος αλλα κοντα 15 χρονια νεα υορκη. Απλα μου αρεσει η λεξη γροθοςMene' έγραψε:Απο Κρήτη είσαι αδερφέ?pxp920 έγραψε:Μεταξυ μανωλα, παπασταθοπουλο και τζαβελλα δυσκολο να αποφασισω ποιος ειναι ο μεγαλυτερος γλειωδης γροθος

Ακριβώς, γιατί μπορεί με τα τρεξίματά του ως εξτρέμ, μπορεί να μαρκάρει έστω χώρο και επιθετικά πάλι να του δώσει κάτι η ταχύτητά του.paok düsseldorf έγραψε:Ο τειλορ μονο σαν δεξι εξτρεμ μπορει να βοηθησει στο ροτεσιον.
Πισω ειναι επικινδυνος.
-
Μπραβο στους λιγους αλλα καλους που ειναι στο γηπεδο (εξαιρειται ο γκιοζης με το λειζερ}
Το γκολ της ΑΕΚ παιζει να ειναι και οφσαιντ στην πρωτη πασα ,δεν ειμαι σιγουρος... μια φορα (κατα λαθος εδειξαν την φαση)
Ο Τσολακ φαινετε να βρηκε επιτελους ψυχολογια.Το πρωτο γκολ που βαζει μαλλον βρισκει στο πλευρο.
Το δευτερο δεν ξερω αν μπορει να δωθει αυτο επιθετικο , ειναι μπροστα αλλα σιγουρα τον βρισκει με το χερι.
Ο Τζαβελλας πολυ αντιπαθητικος.
Το ματς παντως ειναι ωραιο.Παμε γερα στο δευτερο !!!
Θ.Ε.Ν.Ε.Μ

Το γκολ της ΑΕΚ παιζει να ειναι και οφσαιντ στην πρωτη πασα ,δεν ειμαι σιγουρος... μια φορα (κατα λαθος εδειξαν την φαση)
Ο Τσολακ φαινετε να βρηκε επιτελους ψυχολογια.Το πρωτο γκολ που βαζει μαλλον βρισκει στο πλευρο.
Το δευτερο δεν ξερω αν μπορει να δωθει αυτο επιθετικο , ειναι μπροστα αλλα σιγουρα τον βρισκει με το χερι.
Ο Τζαβελλας πολυ αντιπαθητικος.
Το ματς παντως ειναι ωραιο.Παμε γερα στο δευτερο !!!
Θ.Ε.Ν.Ε.Μ

ΟΚ γιατι το γροθος το λενε μονο Κρητη !pxp920 έγραψε:Αθηνα μεγαλωμενος αλλα κοντα 15 χρονια νεα υορκη. Απλα μου αρεσει η λεξη γροθοςMene' έγραψε:Απο Κρήτη είσαι αδερφέ?pxp920 έγραψε:Μεταξυ μανωλα, παπασταθοπουλο και τζαβελλα δυσκολο να αποφασισω ποιος ειναι ο μεγαλυτερος γλειωδης γροθος
Εχω πολλους φιλους απο το νησι και ετσι το εμαθα.
Ωραια η Ν.Υ. εκανα το ταξιδι του μελιτος εκει!
Κυριως για να ακουσω ζωντανη τζαζ στο blue note . . . !
- PAOK_Antarctica
Ε καλά, δεν απέχει και τόσο πολύ.vs40 έγραψε:Παιδιά τι έγινε και η Τούμπα είναι τόσο άδεια; Ούτε με Λεβαδειακό να παίζαμε.
- ΑποστόληςΑ
ΝΑΙpaok düsseldorf έγραψε:Ο τειλορ μονο σαν δεξι εξτρεμ μπορει να βοηθησει στο ροτεσιον.
Πισω ειναι επικινδυνος.