Γαυρος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Re: Γαυρος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Αν κρατήσει τον Αντρίγια αριστερά καλύτερα να βάλει δεξιά τον Taylor.
Murg δεν θέλω με τίποτε.
(βέβαια πιθανόν πάλι να δούμε Μπισε και Μουργκ)
Murg δεν θέλω με τίποτε.
(βέβαια πιθανόν πάλι να δούμε Μπισε και Μουργκ)
Αποστόλη, ο Μπίσεσβαρ θα παίξει έστω και με πατερίτσες!ΑποστόληςΑ έγραψε:Από τώρα βγάζω την 11άδα του τελικού:
Πασχαλάκης
Λύρατζης - Ingason - Crespo - Vieirinha
Τσιγγάρας - Curtic
A. Zivkovic - Douglas - Sidcley (Mitrita, ή Akpom)
Oliveira
Έλα ντε, δεν κρατιέμαι, μάγκες.Afanas έγραψε:Εισιτήρια για τον τελικό πότε;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εγώ αυτό ξέρω πάντως λοdragon έγραψε:ποκ = ποδοσφαιρικος όμιλος κέντρουtheo-drama έγραψε:
Κοινως ΠΟΚ(ΙΣΤΑΝ) απο τα παλια,δλδ αρχικα παναθηναικος-ολυμπιακος-κωνσταντινουπολη(αεκ) εν ετει 1927 ιδρυθεις ΠΟΚ.
Χωρίς να σου κάνω υποδείξεις, η ιστορία γράφει οτι έτσι ονομάστηκε, λόγω του ότι υποστήριξαν η αεχ και ο παο, τον συνέταιρο τους γ@βρο(που είχε διαμάχη με ΕθνικοΠειραιως και την ΕΠΟ, επειδή εκείνη υποστήριξε τον Εθνικό, τλην περίοδο 1927-1928,στο 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα, στο οποίο απείχαν τα 3 σιχαματα(αφού ενώθηκαν και έπαιξαν με συμμετοχή και ξένων ομάδων 2 τουρνουά, το Κύπελλο Πάσχα και το κύπελλο Χριστουγέννων, κάνοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία, αφού έκοψαν πολύ περισσότερα εισιτήρια, από την 1η διοργάνωση της ΕΠΟ, το πανελλήνιο πρωτάθλημα).
Απο τότε κρατάει αυτή η ΜΕΓΆΛΗ αγάπη μεταξύ τους.
Παναθηναικος-Ολυμπιακος-Κωνσταντινουπολη(αεχ)
Όπως τα λέει ο theo
Εδιτ:
Χμμμ
Στο Wikie το γράφει έτσι
Το Π.Ο.Κ. ιδρύθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1927 και ήταν ένα σύμφωνο κυρίως εμπορικής, αλλά και θεσμικής συνεργασίας των τριών δημοφιλέστερων ποδοσφαιρικών ομάδων της Αθήνας και του Πειραιά.
ΠΟΚ σημαίνει Ποδοσφαιρικός Όμιλος Κέντρου. Το ΠΟΚ δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 1927 ως ένα είδος αθλητικού τραστ, με σκοπό το αμοιβαίο όφελος από τη διοργάνωση αγώνων και τουρνουά και εξελίχθηκε σε μακροχρόνια συνεργασία των τριών ομάδων, ως τις αρχές της δεκαετίας του '60[1]
Εδιτ:
Χμμμ
Στο Wikie το γράφει έτσι
Το Π.Ο.Κ. ιδρύθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1927 και ήταν ένα σύμφωνο κυρίως εμπορικής, αλλά και θεσμικής συνεργασίας των τριών δημοφιλέστερων ποδοσφαιρικών ομάδων της Αθήνας και του Πειραιά.
ΠΟΚ σημαίνει Ποδοσφαιρικός Όμιλος Κέντρου. Το ΠΟΚ δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 1927 ως ένα είδος αθλητικού τραστ, με σκοπό το αμοιβαίο όφελος από τη διοργάνωση αγώνων και τουρνουά και εξελίχθηκε σε μακροχρόνια συνεργασία των τριών ομάδων, ως τις αρχές της δεκαετίας του '60[1]
Υπήρχε και μικρό ΠΟΚ
Το μικρό ΠΟΚ
Την περίοδο των εορτών 1961-62 οι "μικρές" ομάδες του λεκανοπεδίου Εθνικός, Πανιώνιος, Φωστήρας και Αιγάλεω διοργάνωσαν τουρνουά στο Στάδιο Καραϊσκάκη, που αποκλήθηκε "Κύπελλο Εορτών του μικρού ΠΟΚ". Διεξήχθη σε τρεις συνεχόμενες Κυριακές (24 & 31/12/61 και 7/1/62) και κάθε αγωνιστική στο γήπεδο γίνονταν δυο αγώνες. Το Κύπελλο κατέκτησε ο Πανιώνιος με δυο νίκες (4-3 επί του Αιγάλεω, 2-1 επί του Φωστήρα) και μία ισοπαλία 1-1 με τον Εθνικό.

Το μικρό ΠΟΚ
Την περίοδο των εορτών 1961-62 οι "μικρές" ομάδες του λεκανοπεδίου Εθνικός, Πανιώνιος, Φωστήρας και Αιγάλεω διοργάνωσαν τουρνουά στο Στάδιο Καραϊσκάκη, που αποκλήθηκε "Κύπελλο Εορτών του μικρού ΠΟΚ". Διεξήχθη σε τρεις συνεχόμενες Κυριακές (24 & 31/12/61 και 7/1/62) και κάθε αγωνιστική στο γήπεδο γίνονταν δυο αγώνες. Το Κύπελλο κατέκτησε ο Πανιώνιος με δυο νίκες (4-3 επί του Αιγάλεω, 2-1 επί του Φωστήρα) και μία ισοπαλία 1-1 με τον Εθνικό.
Έγινε γνωστός ο ακριβής λόγος της αποβολής του Αγκουστο?
- constadine
Είχα κάποια θέματα στη ζωντανή μετάδοση.
Υπάρχει κάπου όλος ο αγώνας
- BlackMagicPAOK
Φτιάχνεσαι με τις αγωνίες (μπούρδες) τουconstadine έγραψε:Είχα κάποια θέματα στη ζωντανή μετάδοση.
Παλοπαπαρινι;

Πχ για το ντέρμπι αιωνίων που έβλεπε με χαρά να έρχεται;
Με το ρολόι που μετράει κρίσιμα τελευταία λεπτά μόνο για τον γαυρο;
Κλπ κλπ
(όχι, δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου το ματς)
Γαυρος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
2 πραματα να αναφερω που παρατηρησα μετα το πανηγυρι
1. Δειτε τι χειρονομια κανει ο Κουρτιτς στους γαυρους στο γκολ (σαν να λεει μιλατε μιλατε οσο θελετε τωρα). Καυλα
2. Στην αποβολη του Καρυπιδη ο Μποτο τον αγκαλιαζει και προσπαθει να τον ηρεμησει και να τον βγαλει εκτος γηπεδου. Μ’αρεσε αυτο γιατι λεμε οτι η διοικηση θελει ποδοσφαιρικα στελεχη και για εμενα ο Μποτο ειναι ακριβως αυτο.
ΥΓ:Δεν μου εχει πεσει ακομα
1. Δειτε τι χειρονομια κανει ο Κουρτιτς στους γαυρους στο γκολ (σαν να λεει μιλατε μιλατε οσο θελετε τωρα). Καυλα
2. Στην αποβολη του Καρυπιδη ο Μποτο τον αγκαλιαζει και προσπαθει να τον ηρεμησει και να τον βγαλει εκτος γηπεδου. Μ’αρεσε αυτο γιατι λεμε οτι η διοικηση θελει ποδοσφαιρικα στελεχη και για εμενα ο Μποτο ειναι ακριβως αυτο.
ΥΓ:Δεν μου εχει πεσει ακομα
- 4NIKOS1986
Το άλλο πέταλο βολεύει τους χαμουτζηδες λόγο ηλεκτρικού και εκεί που πάντα πάμε εμείς λόγω Αττικής οδούABOLEYTOI έγραψε:Άραγε θα μας δώσουν το πέταλο μας ή το απέναντι?
- constadine
Από ξένο δορυφορικό κανάλι είδα τον αγώνα.BlackMagicPAOK έγραψε:Φτιάχνεσαι με τις αγωνίες (μπούρδες) τουconstadine έγραψε:Είχα κάποια θέματα στη ζωντανή μετάδοση.
Παλοπαπαρινι;
Πχ για το ντέρμπι αιωνίων που έβλεπε με χαρά να έρχεται;
Με το ρολόι που μετράει κρίσιμα τελευταία λεπτά μόνο για τον γαυρο;
Κλπ κλπ
(όχι, δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου το ματς)
Δεν ξέρω τι έλεγε ο Παλοπαπαρινι , αν και από σχόλια κατάλαβα ότι έλεγε μπούρδες.
- painkiller4