23.Joan Sastre
- iremidynami 4+
Re: 23.Joan Sastre
Δεν ειδα το χθεσινο ματς.
Ηταν οντως τοσο χαλια;
Μηπως πρεπει να συνυπολογισουμε το γεγονος οτι δεν παιζει συχνα, αρα πως να πιασει ρυθμο;
Καποιος που επαιξε μπαλα, καταλαβαινει ποσο σημαντικο ειναι για τον ποδοσφαιριστη το να εχει συνεχομενα παιχνιδια στα ποδια του.
Ηταν οντως τοσο χαλια;
Μηπως πρεπει να συνυπολογισουμε το γεγονος οτι δεν παιζει συχνα, αρα πως να πιασει ρυθμο;
Καποιος που επαιξε μπαλα, καταλαβαινει ποσο σημαντικο ειναι για τον ποδοσφαιριστη το να εχει συνεχομενα παιχνιδια στα ποδια του.
Βρε ασε τι λενε οι μπαλαδοφατσες...Στα δυο τελευταια του παιχνιδια εγινε αλλαγη ,τη μια στο ημιχρονο σχεδον για να μπει ο Τειλορ.Εσενα δεν σε προβληματιζει?
-
Κανείς λάθος. Άμα δεις το γκολ ούτε ο Σαστρε ούτε ο Σοαρες φταινε! Ο Σοαρες δεν έχασε τον παίκτη του και ο Σαστρε δεν έχασε την θέση του.gika έγραψε:Το πρώτο γκολ αν δεν κάνω λάθος ήταν και δίκη του ευθύνη. Ο Λυρατζής μας έχει γλυτωσει από 2-3 τέτοια στα τελευταία παιχνίδια.
Έκανε 10 συμμετοχες ως βασικός ενώ βρισκόταν σε αγωνιστική αποχή από τέλη Σεπτεμβρίου.joshua έγραψε:Βρε ασε τι λενε οι μπαλαδοφατσες...Στα δυο τελευταια του παιχνιδια εγινε αλλαγη ,τη μια στο ημιχρονο σχεδον για να μπει ο Τειλορ.Εσενα δεν σε προβληματιζει?
Στο 80% των παιχνιδιών που έπαιξε ήταν πάρα πολύ καλός.
Το ότι ήταν μέτριος στα δύο τελευταία παιχνίδια ειδικών συνθηκών με τον βαρέλα δίπλα του δεν μου λέει τίποτα
-
-
Μια χαρα για τι στοχους?Ιάσονας έγραψε:Μια χαρά παίκτης ο Σάστρε σιγά μην τον κρεμάσουμε για ένα κακό παιχνίδι
Εγω μια μετριοτητα βλεπω, δεν κανει καμια διαφορα, ενας απλος ρολιστας.
Μπορείς να πεις ποιον θα ήθελες στην θέση του?
Μη μου πείς τον Μάτος. Πες μου απ' αυτούς που ανταγωνίζεται η ομάδα ποιον θα ήθελες?
Μη μου πείς τον Μάτος. Πες μου απ' αυτούς που ανταγωνίζεται η ομάδα ποιον θα ήθελες?
Τον Ροτα [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]renegade έγραψε:Μπορείς να πεις ποιον θα ήθελες στην θέση του?
- Μπαρκαρούτσος
Ξέρω πού το πας, αλλά δεν τσιμπάω.
Διαβάζω για Ρότα, Μάτος... Ποιοι είναι όλοι αυτοί;
Στυλιανός Κίτσιου.

Διαβάζω για Ρότα, Μάτος... Ποιοι είναι όλοι αυτοί;
Στυλιανός Κίτσιου.
Τον κρίνουμε πολύ αυστηρά. Ο Σάστρε αγωνίζεται σε επιλεγμένους αγώνες, δεν έχει συνεχόμενες συμμετοχές και ως εκ τούτου δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό και προσαρμογή στην ομάδα. Στα πρώτα του παιχνίδια μας έδειξε καλά στοιχεία και πιστεύω πως με τον Λευτέρη μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ καλό δίδυμο στα δεξιά της άμυνας.