ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Zivkovic
40
24%
Taylor
4
2%
Varela
1
1%
Crespo
5
3%
Vieirinha
3
2%
Schwab
92
55%
Douglas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kagawa
3
2%
Murg
3
2%
Biseswar
8
5%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Mitriță
3
2%
Kurtic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sidcley
5
3%

Σύνολο ψήφων: 167

Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Για αρχή ας μας πουν τι σκοπό έχουν για φέτος. Αυτό που μας είπαν είναι νταμπλ και πορεία στην Ευρώπη και προφανώς κάποιος ψεύδεται και στο δικό μου μυαλό δεν είναι ο Ιβάν, αλλά αυτοί που τον έπεισαν ότι το ροστερ είναι καλό και ότι φταίγανε μόνο οι προπονητες τα τελευταία 2 χρόνια.
Το ότι πολεμούν τον Ιβάν το βλέπουμε και αν όντως κλείσαμε την κάνουλα ας εστιαζαμε στο να φτιάξουμε ομάδα για τα επόμενα χρόνια με νέους παίκτες από την ακαδημια μας και ξένους.
Οχι αυτό το πράγμα με τους "γερους" ποδοσφαιρικά που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Το ξέραμε, το βλέπαμε, δεν είναι δα και επιστήμη.
Χρόνια τώρα ο Παοκτσης χορταίνει με όραμα, δωστου όραμα και μην τον κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα.

Υγ. Και εγώ θα βλέπω όλα τα ματς του ΠΑΟΚ γιατί είμαι άρρωστος, όπως και οι περισσότεροι, που παρακολουθούμε αυτήν παρωδία που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Είχα γράψει από τον Ιούλιο, μετά το πρώτο φιλικό:

Οι πρώτες απαραίτητες μεταγραφικές ανάγκες, για μένα, ήταν τρεις:
1. Τερματοφύλακας
2. Αριστερό μπακ
3. Αριστερό εξτρέμ

Μετά την χθεσινή εμφάνιση του ράφτη προστέθηκε και
4. Δεξί μπακ

Και μετά τον τραυματισμό του Νέλσονα:
5. Φορ

Αυτά πριν αποχωρήσουν Τζόλης και Warda.
Ο καταστροφέας του ΠΑΟΚ (από το 2019 και μετά) προπονητής μας κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να διαλύσει την ομάδα που είχε φτιάξει ο PG (η οποία κατάφερε να κερδίσει τον γαύρο δύο φορές τον Μάιο) και να ξαναφτιάξει την ομάδα των συνταξιούχων που κέρδισε το νταμπλ.
Δυστυχώς θα τον λουστούμε για πού ακόμη!
Επειδή μάλιστα τον θεωρώ μεγάλο κακό για τον ΠΑΟΚ, αποφάσισα να μην γράφω στο τόπικ του. Η ομάδα αυτή όμως είναι δικό του επίτευγμα. Ούτε και θα πω πολλά πέραν του ότι κατάφερε να χάσει το στόχο του πρωταθλήματος από την πρώτη αγωνιστική απέναντι σε μια θεωρητικά εύκολη ομάδα. Τα δύσκολα είναι μπροστά.
Δεν ήθελα να το γράψω αυτό γιατί στηρίζω τον ΡΛ και πίστευα οτι θα στήσει μιά νέα ομάδα.

Μετά όμως τις επιλογές για τον καινούργιο ΠΑΟΚ του 2021 το καλοκαίρι, θεωρώ 100% σίγουρο οτι θα φύγει με τις κλωτσιές. Προφανώς και αγνόησε επιδεικτικά τα 2 προηγούμενα χρόνια, με μουλαρίσια επιμονή να επαναφέρει και να καθιερώσει ξανά παίκτες όπως ο Μπίσε, το δίδυμο Βαρέλα Κρέσπο, τον Αντρέ αριστερά και την έξοδο από την 11άδα όλων των γηγενών, των ταλέντων πιτσιρικάδων που τουλάχιστον θα έδιναν λίγη ένταση.

Μακάρι να έχω άδικο, και το πλάνο να του βγεί αλλά στους 4 μήνες που πήρε την ομάδα φαίνεται να πηγαίνουμε προς τα πίσω.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Σήμερα ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος.

Ξαναεβλεπα τις φάσεις και λέω δεν μπορεί, ήταν να γίνει έτσι σήμερα.

Ίσως και να βγει σε καλό. Να συνειδητοποιήσουμε / νε , που πραγματικά βρισκόμαστε και να ανασκουμπωθούμε /νε.

Να παρθούν αποφάσεις.

Να ενισχύθούμε, έστω και τώρα, στην ύστατη στιγμή.

Κάθε εμπόδιο σε καλό.

Όποιος θέλει, βλέπει και τα λάθη και τις αδυναμίες που έχουμε και τις διορθώνει.

Έστω την ύστατη στιγμή.

Με μεταγραφική ενίσχυση. Ναι,
ακόμα και με μεταγραφική ενίσχυση, εφόσον πιστεύουμε πραγματικά ότι φέτος ο στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Τώρα. Όχι το Γενάρη. Όταν θα έχουν περάσει 12 -13 αγωνιστικές.

Επίσης αυτός ο άθλιος αγωνιστικός χώρος, λες και ήταν βαλτός σήμερα, για να χάσουμε.

Οι δικές μας ευκαιρίες, έπαιρναν τροχιά για σύριζα άουτ, όπως με την ευκαιρία του Καγκάβα,

και στη μοναδική δικιά τους, που δεν ήταν ευκαιρία, γ@μήθηκε ο Δίας.

Πέρα από το λάθος γύρισμα Βαρέλα - Κρέσπο,

η ζεμπεκιά του Ζίβκο, ίσως να οφείλεται και στον κακό αγωνιστικό χώρο,

όπως και μετά, στη συνέχεια, στο σουτ του Κοντε, που η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και αντί να πάρει τροχιά φυσιολογική όπως φαίνεται, παράλληλα προς την γραμμή της εστίας του τέρματος,

αυτή χτυπάει, ακουμπάει περίεργα και παίρνει τροχιά που την οδηγεί στα δίχτυα μας.

Τι να πω.

Μακάρι να κάτσουν να σκεφτούν όλοι τα θέματα που υπάρχουν στο ρόστερ,

και η σημερινή φάπα, εν τέλει, να μας βγει, μακροπρόθεσμα, σε καλό.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Γέρος έγραψε:Ίσως να λέω "παπαριές", ίσως να λέω "Λόγια άνευ περιεχομένου".

Μετά από 63 χρόνια μέσα και ύστερα στα τσιμέντα της Τούμπας, κάθε φορά που τερματίζαμε 2οι με διαφορά από τον πρώτο ή στην 3η - 4η - 5η - 16η θέση, πηδούσαμε όλοι από το Λευκό Πύργο, προς αυτοκτονία.

Δρυός πεσούσης πας . . . Ας τρέξουμε πρώτοι εμείς να πελεκήσουμε.

Ο Πρόεδρος έκανε λάθη, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια. Απειρία. Έκανε ίσως και το κομμάτι του. Δεν έχτισε όπως έπρεπε ομάδα, υποδομές, αλλά αγόρασε τίτλους. Από την αγάπη του για τον Π.Α.Ο.Κ., από την αγάπη του προς τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Βοήθησε παντού τον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. Βοήθησε όσο μπορούσε την χώρα.

Εισέπραξε χλευασμό, ύβρι, εμπαιγμό, προδοσία, μίσος. Ένας πείσμων αλλά ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ Άνθρωπος. Η προάσπιση των συμφερόντων του σαν επιχειρηματίας, έγινε ο παρτάκιας, έγινε ο ανίκανος να φτιάξει το χορτάρι της Τούμπας. Το παράτησε τον Π.Α.Ο.Κ. έγινε γεγονός αναμφισβήτητο. Τα 100 - 150 εκ έγινε ποια εκατομμύρια μωρέ, την δουλειά του κάνει κονομάει, πρόβατα !!!

Ακόμη - ίσως - και ένα βιολογικό πρόβλημα έγινε, ούτε μας μιλάει μας έχει χεσμένους.

Ένα δεκάρι, έναν Τ/Φ, έναν εξτρέμ δεν νιώθει να φέρει.

Εκείνος δεν ξέρει τίποτα, αλλά εγώ τα ξέρω όλα. Εγώ ξέρω πολύ καλύτερα. Όχι που θα ήξερε ο Πρόεδρος. Εγώ θα σου πω τι αγορές θα κάνεις. Εγώ θα σου πω Ιβάν πως χτίζεται μια Ομάδα.
Έκανε και η μύγα κώλο . . .

Λοιπόν σταύρωσον αυτόν. Τον ανίκανο, τον άσχετο, τον μυρωδιά. Αλλά μάλλον τον ΜΕΓΑ.

Διαβάστε σας παρακαλώ το μήνυμα του νεαρού Σαββίδη, αν είναι δυνατόν, και μέσα στις γραμμές. Δεν είναι δικό του αλλά σοφά επιλεγμένο

Η κατάσταση εδώ μέσα είναι άρρωστη.
+++++++++++
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

εβλεπα τον Κοντη χθες, επαιιζε πλατη τα δικα μας τα ανυπαρκτα, κερδιζε φαουλ, χρονο, εκανε ατομικες προσπαθειες, εβαλε γκολ απο το πουθενα...
εχουμε φορ με τετοια χαρακτηριστικα ρε Λουτσε? οι χειροτεροι φορ του πρωταθληματος ειναι οι δικοι μας, γκολ μονο με αιτηση στα κεπ...
αιντε γιατι βασανιστηκαμε πολυ με τους αλαζονες και τα αηττητα νταμπλ
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Δεν υπάρχει ποδοσφαιρική ομάδα στον πλανήτη Γη που να κάνεις πρώτη αγωνιστική ήττα από ομάδα τέτοιου βελινεκους και να μην γκρινιάζουν οι οπαδοί. Όσοι νιώθετε αγανάκτηση η έκπληξη από αυτό μάλλον βλέπετε πρωτάθλημα σαολιν η γκουρού και μπερδεύτηκατε. Από κει και πέρα εμένα δεν με προβληματιζουν οι μεταγραφές μπορεί όντως ο Ιβάν να έχει πάρει το μήνυμα για φέτος και να κάνει πάσο. Αλλά ο αγωνιστικός χώρος ρε φίλε τι φάση???? Είναι ακριβό το χορτάρι και η συντήρηση του???
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Προσπερνώντας το αποτέλεσμα και την εμφάνιση, το να μην έχει πατήσει στο χορτάρι Έλληνας ποδοσφαιριστής στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αφήνει πικρή γεύση.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Γέρος έγραψε:Ο Π.Α.Ο.Κ. χρειάζεται την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας. Τώρα στα δύσκολα !!!

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ο καημός μας, το μεράκι μας, η καψούρα μας. Σ' αυτά δεν υπάρχει λογική. Μόνο καθαρό συναίσθημα.

Ο Πρόεδρος χρειάζεται υποστήριξη, βάλετε από παντού, με αισχρούς τρόπους. Τον φτύνουν κατάμουτρα. Χωρίς ίχνος ντροπής

Άνοιξαν ανοικτό πόλεμο με το ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Και ούτε τους νοιάζει να κρυφτούν.

Ωραία λοιπόν εθελοτυφλώ, δεν βλέπω τα χάλια της Ομάδας, παραδέχομαι ότι είναι άσχετοι και εγωιστές. Ότι τα έκαναν όλα θάλασσα. Παραδέχομαι όλα στραβά και ανάποδα.

Σας παρακαλώ πολύ, πάρα πολύ, πείτε ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. Χρήματα δεν δόθηκαν, ίσως δεν δοθούν και τον Ιαν, δεν ξέρω γιατί. Να τα παρατήσουμε ; Να πιάσουμε το Lucescu από τον λαιμό ; Να ζητήσουμε το λόγο από τον Σαββίδη ; Να τα σπάσουμε όλα ;

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Εγώ κάθε Κυριακή και Πέμπτη θα βλέπω τον Π.Α.Ο.Κ., και θα πίνω το φαρμάκι στάλα στάλα. Ίσως και να γλυκαθώ.
Πες τα Γερό. Από χθες αυτό προσπάθησα να κάνω προσωπικά και ας ξέφυγα στην συνομιλία μου με τον @Dimg4 και από τον οποίο ζητάω συγνώμη.
Αλλά τι να κάνουμε μάγκες; Να τα διαλυσουμε όλα στην πρώτη στραβή; Στην επόμενη τι θα κάνουμε; Θα σπάσουμε την Τούμπα; Μετά, τι; Κατάληψη και να ζητάμε να φύγει ο Σαββίδης;
Ας ηρεμήσουμε και ας καταλάβουμε κάτι: κάθε ομάδα κάνει το κύκλο της ανά 4-5 χρόνια. Αν αυτό αφορά ανταγωνιστή σου, κοιτάζεις να το εκμεταλλευτείς επενδύοντας και ετοιμάζοντας την ομάδα σου( παρεπιπτόντως αυτό κάναμε το 2017 και μετά).
Αν αυτό αφορά την δικιά σου ομάδα, τότε πρέπει να είσαι έξυπνος να το καταλάβεις έγκαιρα. Γιατί η πτώση θα είναι σίγουρη, αλλά το πότε θα καταλάβεις, θα καθορίσει και το χρονικό διάστημα της πτώσης. Εμείς από το 2019 δεν θέλουμε να το καταλάβουμε, η ομάδα της ειχε κάνει τον κύκλο της, είχε πάρει αυτό που δικαιούνταν δύο χρόνια , είχε βγάλει την πίεση, τα γούστα της ,όλα. Τότε αντί να προχωρήσουν σιγά σιγά σε ανανέωση, πήγαν με πορδες (Εσιτι, Αουγκούστο) να την κρατήσουν στον αφρό
Δεν έγινε και πέρυσι που έπρεπε, έσκασε το ffp. Να πούμε ότι όλες οι επιλογές ήταν λάθος; Να το πούμε. Και τώρα τι; Να τα διαλυσουμε όλα!
Ας στηρίξουμε την ομάδα μας, έχουν δει τα μάτια μας πολλά, αλλά εμείς θα είμαστε εκεί!!
Υ.Γ. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του Κολκα, ότι καμία ομάδα δεν είχε καλή σεζόν με τον περίγυρο στην ένταση. Εμείς όλο το καλοκαίρι, είμαστε στην μιρλα και την γκρίνια.
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Κουίζ για δυνατούς λύτες:
Ποιος ευθύνεται για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ;
Α. Το χορτάρι της Τούμπας.
Β. Ο Μητσοτάκης.
Γ. Ο Μαρινάκης.
Δ. Οι παίκτες.
Ε. Η κακή σύνδεση Skype με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χαιρετήσει έναν έναν τους παίκτες ο μεγαλομέτοχος πριν το παιγνίδι.
ΣΤ. Ο μ..γ..λ..μ..τ..χ..ς.

Λύση:
Σωστές απαντήσεις Α, Β, Γ.

ΥΓ. Όποιος επιλέξει το ΣΤ είναι εχθρός του ΠΑΟΚ.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Και καπου εδω, νηφάλιος απο το χθεσινο, να πω και αυτα (με το συμπάθιο):

Ποσο επικίνδυνα παιχτάκια εχουν γινει βαρελα και κρεσπο; Απελπιστικά κακιστοι και οι δυο. Ινγκασον γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα. Λουτσε βαλε μεσα τον μιχαηλιδη σε παρακαλω άνθρωπε μου.

Ποσο καταθλιπτικό ειναι οι δυο τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ να ειναι ο πασχαλακης και ο ζιφκοβιτς της Ξάνθης;;;

Και αυτος ο κουρτιτς μεγαλη απάτη. Εκτος τοπου και χρονου και ειχε και το θράσος να κανει τον εκνευρισμένο.

Τα μονα θετικά απο χθες ο Μιτριτσα και ο Σιντκλει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

panpangr77 έγραψε:Τέτοιο μίσος για την ομάδα δεν έχω δει από άλλους οπαδούς για τις ομάδες τους.
Σήμερα βγήκα με κόκκινη και ευχαριστώ τον @Gospi και τον @Dim4 που με βάλανε στην θέση μου και να ξαναζητησω συγνώμη και να αυτοτιμωρηθω για τις λέξεις μου.
Η πίστη του καθένα είναι ιερή .
Σε μια αγωνιστική που οι βασικοί αντίπαλοι πήρανε την βοήθεια τους από την διαιτησία εμείς είμαστε υπεράνω,κοιτάμε τα λάθη μας και προχωράμε. Όμως δεύτερο παιχνίδι αυτόν που βρίζετε ,τι παίκτη β Εθνικής τον ανεβάζετε ,τι άσχετο κερδίζει πέναλτυ και δεν δίνετε. Δεν δίνει κάρτες σε πολύ σκληρά μαρκαρίσματα που κάνουν οι αντίπαλοι . Για μένα να ξαναδείτε την φάση του γκολ ,γίνεται μπαλιά από την άμυνα και όταν γίνεται υπάρχει παίκτης καθαρά οφσάιντ ,κόβει ο Βαρελά και δεν τελειώνει η φάση δεν κερδίζεις πλεονέκτημα και δεχόμαστε το γκολ.

Η ομάδα ήταν κακή ,οι επιλογές του προπονητή ήταν καθαρά οποίος είχε κάνει περισσότερες προπονήσεις με την ομάδα θα παίξει,σε συνδυασμό με τι απουσίες έφερε μια ομάδα με αργό τέμπο και να της λείπει η αθλητικοτητα . Η ομάδα είχε και θα έχει πρόβλημα στο τέρμα ,μια χρονιά έκανε καλή χρονιά ο Πασχάλακης πήραμε πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε σοβαρή επένδυση εκεί . Γνώμη μου η ομάδα πονάει στα χαφ ,ο Κουρτιτς μπήκε χωρίς Ρυθμό σε μια χρονική στιγμή που ο Σβαμπ έσβηνε ,ο Σβαμπ δεν είναι παίκτης αξίας είναι παίκτης για το ροτεισον ,σημαντικό γρανάζι αλλά μέχρι εκεί. Είναι Άργος και όταν κουράζεται κάνει και πολλά λαθη. Δυστυχώς ο Ντουγκλας δεν δείχνει ότι μπορεί να κάνει την διαφορα. Η γνώμη μου είναι αυτή ,στις θέσεις 8 ήθελα παίκτες αξίας,μπροστά θα τα ψιλοκαταφερουμε στα χαφ όμως έχουμε πρόβλημα.
Και να κλείσω η πίστη του καθένα είναι ιερή ,άλλοι πιστεύουν στον ΠΑΟΚ μην τους γαμάτε το συναίσθημα κρατήστε λίγο το δηλητήριο σας.
Η αναγνωριση του λαθους δειχνει επιπεδο! Οπως και η συγγνωμη! Ωραιος!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

makispaspartou έγραψε:Δεν μου αρέσει η έκφραση σας τα έλεγα .. Αλλά.. συνεχίζουν οι ίδιες πένες να εθελοτυφλούν ..
Δεν είναι κακό να χάσεις ένα παιχνίδι που είσαι καλύτερος από τον αντίπαλο απλά δε σου βγαίνει τίποτα στο χορτάρι..
Κακό είναι να πιστεύεις ότι έχεις ρόστερ για τρεις διοργανώσεις ενώ φανερά δεν έχεις..
Δεν είναι κακό να μην είσαι αυτός που πρέπει σε ένα παιχνίδι …
Κακό είναι να πιστεύεις ότι παρόλο που δυο χρόνια τώρα έχει βιαστεί κάθε ποδοσφαιρική λογική το ρόστερ που διαμόρφωσες πάει για πρωτάθλημα…
Δεν είναι κακό να είσαι ειλικρινής …
Κακό είναι να είσαι εγωιστής και να πιστεύεις ότι έχεις το μαγικό ραβδί..
Ο Σαββιδης όσες φορές μίλησε αναφέρθηκε σε πρωταθλήματα και πορείες στην Ευρώπη .. Στην υλοποίηση όμως δεν φάνηκε συνεπής απέναντι στον Λουτσεσκου και τους οπαδούς.. Για ποιο λόγο; μόνο αυτός ξέρει.. Πάντως είναι γεγονός ότι δεν ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ αυτήν την περίοδο όπως το έκανε προ νταμπλ..
Εύχομαι να είναι υγιής και να βγει να μας πει την πραγματικότητα .. Και πάλι θα τον στηρίξουμε.. Κούφια λόγια όμως που δεν τα στηρίζεις έχουμε χορτάσει..
+

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου ήταν το χτεσινό παιχνίδι κ θα είναι όλη η χρόνια
Εμείς πάμε αντίθετα με τους κανόνες της φυσικής
Ο χρονος φέρνει φθορά στο κορμι και τις δυνατότητες του
Δεν υπάρχει μάγειρας να μετατρέπει το ζαμπόν σε ψάρι
Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις
Κ οποιος βαδίζει τον δρόμο της αλαζονείας βρίσκει τοίχο
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Χθες δηλαδή ήταν ηλικιακό το ζήτημα;
Είχε πρόβλημα η γερασμένη άμυνα ας πούμε;
Ούτε θέματα στο transition υπήρχαν, ούτε θέματα με δυνάμεις.
Ποιοτικό είναι το πρόβλημα.
Ο νέος σε ηλικία Μουργκ δεν έχει καμία διαφορά από τον γερασμένο Μπίσεσβαρ ή τον σωσία του Καγκάβα.
Την ίδια δουλειά κάνουν. Αυτό είναι το πρόβλημα.
Ο Τέιλορ από τα δεξιά σε πολύ νορμάλ ηλικία ήταν πολύ χειρότερος από τον γέρο Βιειρίνια στα ανεβάσματα.
Ο Αουγκούστο που είναι νέος μια από τα ίδια και πάλι ο Σβαμπ τραβούσε το κουπί.
Από την ομάδα λείπουν χαρακτηριστικά.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Α για αυτό δεν έγιναν μεταγραφές αξίας. Για αυτό δεν εγιναν ανανεώσεις Ζιφκο, Ιγκνασον. Για αυτό η ομάδα έχει 16 συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Για αυτό δεν έχουμε τεχνικό διευθυντή. Για αυτό έχουμε την πιο γηρασμένη ομάδα. Για αυτό.. για αυτο.. για αυτο... Γιατί ο κόσμος είχε γκρίνια και μιρλα το καλοκαίρι. Τώρα η μιρλα χαλάει και το χορτάρι. Είπαμε πάντα φταίει ο κόσμος. Γνωστό αυτό. Κι όταν δεν φταίει, φταίει που δεν φταίει. Την 4 μην ξεχάσετε να κραξετε πάλι ομαδικά εδώ μέσα για την περιβόητη ανακοίνωση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”