ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι εμένα με έχει εκνευρίσει ο gpap για τις φιλοαρειανές απόψεις του, που με ώθησαν μάλιστα να λογομαχήσω - γραπτώς - μαζί του (από πέρυσι), αλλά ban επειδή ο.α.ρ.η.σ. θα μας διασύρει είναι λίγο υπερβολικό. Από την άλλη βέβαια πώς γίνεται να είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και να πιστεύεις ότι θα μας διασύρει η υπηρέτρια του Εσκομπάρ;
Να μας κερδίσει ναι, μπορεί, έχει γίνει και το παρελθόν, αλλά το "διασυρμός" είναι υπερβολικό. Ούτε ο Εσκομπάρ δεν το κατάφερε αυτό στη γερασμένη ομάδα μας.
Αυτά.
Και αυτά.ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Διακρίνω υπερβολές και λογικά άλματα στα γραφόμενα του συνοπαδού @gpap. Ας τα πάρουμε ξεχωριστά το κάθε ένα. Θα σχολιάσω μόνο το δεύτερο κείμενο για οικονομία χώρου και χρόνου.
1 Η Άνω Ραχούλα με την Ρεάλ δεν έχουν την ίδια διαφορά δυναμικότητας που έχει ο Άρης με τον ΠΑΟΚ.
2 Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη δεν μπορείς να ισχυριστείς οτι μας έκλεισε στην εστία. Το αντίθετο μπορεί να το ισχυριστεί κάποιος κυρίως για το δεύτερο ημίχρονο.
3 Το συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε μετά απο τον πραγματικό διασυρμό του Άρη απο την ομάδα των Ιωαννίνων, οπότε ήταν μέσα στα πλαίσια της λογικής η θέση ορισμένων συνοπαδών μας που προέβλεπαν μεγάλη νίκη. Οι στοιχηματικές εταιρίες έδιναν την νίκη του ΠΑΟΚ απο 1,60 ως 1,65, αυτο σημαίνει οτι παρά τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου παιχνιδιού, οι επαγγελματίες έβλεπαν άνετη επικράτηση της ομάδας μας.
4 Το γιατί έβαλε ο Λουτσέσκου τον Λύρατζη το γνωρίζει ο ίδιος, το ότι μας τρολλάρει γιατί κάποιοι απο εμάς θελουν πιτσιρίκια με πνευμόνια είναι αυθαίρετο συμπέρασμα και όχι λογικό επιχείρημα.
Υπάρχουν τοποθετήσεις οι οποίες είναι εριστικές, ανυπόστατες, εκνευρίζοντας συνομιλητές χωρίς απαραίτητα να υβρίζουν ή να χλευάζουν άμεσα και δικαίως επισύρουν ποινές.
Δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με τα γραφόμενα του συνοπαδού, όμως διαβάζοντας το πρώτο κείμενο του και συγκεκριμένα την φράση "είμαι οπαδός της κριτικής σκέψης" με έβαλε σε πειρασμό.
Δεν έχετε καταλάβει ορισμένοι σε τι χώρο γράφετε.
Εδώ μέσα είναι φόρουμ οπαδών του ΠΑΟΚ,ΟΠΑΔΙΚΟ.
Τα υπόλοιπα είναι τρίχες κατσαρές.
Ντεμέκ θιγμενοι υπερασπιστές του τίποτα.