Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι εμένα με έχει εκνευρίσει ο gpap για τις φιλοαρειανές απόψεις του, που με ώθησαν μάλιστα να λογομαχήσω - γραπτώς - μαζί του (από πέρυσι), αλλά ban επειδή ο.α.ρ.η.σ. θα μας διασύρει είναι λίγο υπερβολικό. Από την άλλη βέβαια πώς γίνεται να είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και να πιστεύεις ότι θα μας διασύρει η υπηρέτρια του Εσκομπάρ;
Να μας κερδίσει ναι, μπορεί, έχει γίνει και το παρελθόν, αλλά το "διασυρμός" είναι υπερβολικό. Ούτε ο Εσκομπάρ δεν το κατάφερε αυτό στη γερασμένη ομάδα μας.

Αυτά.
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Διακρίνω υπερβολές και λογικά άλματα στα γραφόμενα του συνοπαδού @gpap. Ας τα πάρουμε ξεχωριστά το κάθε ένα. Θα σχολιάσω μόνο το δεύτερο κείμενο για οικονομία χώρου και χρόνου.
1 Η Άνω Ραχούλα με την Ρεάλ δεν έχουν την ίδια διαφορά δυναμικότητας που έχει ο Άρης με τον ΠΑΟΚ.
2 Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη δεν μπορείς να ισχυριστείς οτι μας έκλεισε στην εστία. Το αντίθετο μπορεί να το ισχυριστεί κάποιος κυρίως για το δεύτερο ημίχρονο.
3 Το συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε μετά απο τον πραγματικό διασυρμό του Άρη απο την ομάδα των Ιωαννίνων, οπότε ήταν μέσα στα πλαίσια της λογικής η θέση ορισμένων συνοπαδών μας που προέβλεπαν μεγάλη νίκη. Οι στοιχηματικές εταιρίες έδιναν την νίκη του ΠΑΟΚ απο 1,60 ως 1,65, αυτο σημαίνει οτι παρά τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου παιχνιδιού, οι επαγγελματίες έβλεπαν άνετη επικράτηση της ομάδας μας.
4 Το γιατί έβαλε ο Λουτσέσκου τον Λύρατζη το γνωρίζει ο ίδιος, το ότι μας τρολλάρει γιατί κάποιοι απο εμάς θελουν πιτσιρίκια με πνευμόνια είναι αυθαίρετο συμπέρασμα και όχι λογικό επιχείρημα.
Υπάρχουν τοποθετήσεις οι οποίες είναι εριστικές, ανυπόστατες, εκνευρίζοντας συνομιλητές χωρίς απαραίτητα να υβρίζουν ή να χλευάζουν άμεσα και δικαίως επισύρουν ποινές.

Δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με τα γραφόμενα του συνοπαδού, όμως διαβάζοντας το πρώτο κείμενο του και συγκεκριμένα την φράση "είμαι οπαδός της κριτικής σκέψης" με έβαλε σε πειρασμό.
Και αυτά.

Δεν έχετε καταλάβει ορισμένοι σε τι χώρο γράφετε.
Εδώ μέσα είναι φόρουμ οπαδών του ΠΑΟΚ,ΟΠΑΔΙΚΟ.
Τα υπόλοιπα είναι τρίχες κατσαρές.
Ντεμέκ θιγμενοι υπερασπιστές του τίποτα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paok re niamou έγραψε:η συνηθισμενη απαντηση απο τους μοντς, δεν ειδα δεν προσεξα δεν προλαβα
οπου σας βολευει, και βλεπεται και προσεχετε και προλαβαινεται.
Μια χαρα τα γραφει ο gpap αλλα δεν ταιριαζει βλεπεται με την γραμμη σας.
3ημερο μπαν εφαγα την προηγουμενη εβδομαδα, γιατι εγραφα τα ιδια με καποιους, που ομως αυτοι συνεχιζαν ανενοχλητοι να γραφουν.
οσο υπαρχει δραση θα υπαρχει και αντιδραση.
Οσο καποιοι τα βλεπουν ολα ροδινα και στρογγυλα και θελουν να περασουν την γνωμη τους κοντρα ακομα και στο κακο κλιμα που επικρατει, τοσο θα υπαρχουν και αυτοι που θα αντιδρουν για την υποπτη συμπεριφορα καποιων να καθοδηγησουν σε ποιο κλιμα θα πρεπει να γραφονται οι γνωμες εδω μεσα.
Συντασσομαι με τον τροπο σκεψης του gpap και αγανακτω για ακομα μια φορα με τις αντιδρασεις των μοντς.
Τι βολεύει ρε;;

Πλάκα μας κάνεις; τι δεν είδα δεν πρόσεξα!

Μας μιλάει για διασυρμό από το ρουλη και θες να αφήσουμε να μας τρολαρει;;

Βλέπεις τι γράφεις;;

Είχες κανέναν διασυρμό;

Ποιοί τα βλέπουν ρόδινα; βλέπεις κανένα να τα βλέπει όλα ρόδινα; ξέρεις να διαβάζεις;

Άρθρα κεντρικής βλέπεις;; βλέπεις ποιοι τα γράφουν;;
Καθε άρθρο και ανάλυση μόνο ρόδινα δεν τα παρουσιάζει, αλλά μπήκες στον αυτόματο πιλότο και κράζεις!!

ΟΠΩΣ κάνεις κάθε φορά και βγάζεις την όλη σου χολή για τους Μοντ και το paokmania!

Αν δε γουσταρεις γιατί είσαι εδώ;;
Όλο χολή και όλο περνάμε γραμμη!
ΦΤΆΝΕΙ Κούρασε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

yes men
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι εμένα με έχει εκνευρίσει ο gpap για τις φιλοαρειανές απόψεις του, που με ώθησαν μάλιστα να λογομαχήσω - γραπτώς - μαζί του (από πέρυσι), αλλά ban επειδή ο.α.ρ.η.σ. θα μας διασύρει είναι λίγο υπερβολικό. Από την άλλη βέβαια πώς γίνεται να είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και να πιστεύεις ότι θα μας διασύρει η υπηρέτρια του Εσκομπάρ;
Να μας κερδίσει ναι, μπορεί, έχει γίνει και το παρελθόν, αλλά το "διασυρμός" είναι υπερβολικό. Ούτε ο Εσκομπάρ δεν το κατάφερε αυτό στη γερασμένη ομάδα μας.
Συγγνωμη δηλαδη αλλα αν εισαι οπαδος του ΠΑΟΚ δεν μπορεις να δεις τα πραγματα με μια λογικη και να τα πεις μεσα σε ενα οπαδικο φορουμ; Η μηπως δεν ηταν λογικο να βλεπεις σαν διασυρμο μια 2η συνεχομενη ηττα μας στο πρωταθλημα και μαλιστα μεσα στην εδρα μας και οντως απο αυτην την ηδη διασυρμενη υπηρετρια του εσκομπαρ;

Τοτε να μην γραψουμε ποτε για διασυρμο του ΠΑΟΚ.- Ουτε καν μετα απ την τριτη συνεχομενη ηττα απ τον Ιωνικο!
Κι ολα αυτα απλα για να μην χαρακτηριστουμε υποπτοι αλλοθρησκοι και βαλτα τρολ γραφοντας μονο την αληθεια!

Αληθεια καταλαβαινετε τι ακριβως υποστηριζετε και που οδηγειται ο οπαδος του ΠΑΟΚ μεσα απο τετοιους κανονες;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και ξαναλεω αν πω ότι είσαι παοκακι που είχες 35 χρόνια να πάρεις πρωτάθλημα θα σε πειράξει;;

Φαντάζομαι ότι στα πλαίσια του οπαδικο φόρουμ δε θα ενοχλήσει

Επίσης η τελευταία σου πρόταση τι θέλει να πει;;
Για κάνε την λίγο λιανη

Ναι επίσης μετά τον ιωνικο και μετά τον ρουλη δώσαμε όλοι τα εύσημα στην ομάδα απ ότι είδες.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

@Montekristo η ήττα σε ένα τοπικό ντέρμπι με ένα γκολ διαφορά δεν συνιστά διασυρμό. Ακόμα όμως και αν δεχτούμε ότι είναι διασυρμός η ήττα στο ντέρμπι, ο συνοπαδός @gpap μίλησε για διασυρμό πριν και το τονίζω πριν γίνει ο αγώνας και ενώ την προηγούμενη μόλις Κυριακή ο Άρης είχε όντως διασυρθεί απο τον ΠΑΣ Ιωάννινα.
Οπότε άλλο να μιλάς για διασυρμό μετά το παιχνίδι, που σε κάθε περίπτωση δεν ισχύει, όμως θα δεχθώ ότι ο καθένας έχει δικό του μέτρο διασυρμού και είναι τελείως διαφορετικό να μιλάς για διασυρμό πριν το παιχνίδι, ενώ δεν έχεις τέτοιες ενδείξεις. Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι κάθε άλλο παρά λογικό είναι να μιλάς για διασυρμό πριν ένα ποδοσφαιρκό αγώνα όταν όλες οι ενδείξεις είναι αντίθετες. Τώρα αν εσύ θεωρείς αλήθεια τις ασυναρτησίες και τους παραλογισμούς είσαι ελεύθερος να συνεχίσεις να το κάνεις, όμως αναλογίσου που οδηγείται ο οπαδός του ΠΑΟΚ και όχι μόνο ο οπαδός, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι ασυναρτησίες είναι μόνο η αλήθεια!
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Φιλε μου καλε ποιες ενδειξεις ακριβως ηταν αντιθετες με εναν επικειμενο διασυρμο;
Μηπως δεν ειχαμε ηδη διασυρθει εμεις με ηττα 2-0 απ τον ουραγο της βαθμολογιας πριν μια βδομαδα;
Μηπως δεν ειχε διασυρθει με 0-5 εντος εδρας και η υπηρετρια του εσκομπαρ πριν μια βδομαδα;
Πριν απ αυτους τους δυο διασυρμους μηπως υπηρχαν ενδειξεις που δεν εβλεπε καποιος;

Το οτι αυτοι με μας δινουν καθε χρονο τον νυν υπερ παντων ο αγων σαν να κυνηγανε ομιλους CL δεν το ξεραμε;
Οτι οι δικοι μας μπαινουν χαλαρα (σχετικα μ αυτους) στους μεταξυ μας αγωνες δεν το βλεπουμε εδω και 4 χρονια;

Επειδη ειπε καποιος οτι φοβαται μην διασυρθουμε με ηττα απ την υπηρετρια στην Τουμπα επρεπε να φαει μπαν;
Δηλαδη τι σοι λογικες ειναι αυτες ρε παιδια και που οδηγουνε για να καταλαβω ξερω γω;
Περισσοτερο στο να γινουμε καλυτεροι οπαδοι η μηπως στο να γινουμε ασκεφτοι κι εντελως μουγγοι οπαδοι;

ΥΓ.
Αν παρεμπιπτοντως πιστευθηκε οτι ο συγκεκριμενος ειναι αλλοθρησκος ερπετο η οτι αλλο γιατι τον επαναφερατε;

ΥΓ 2 Σουρμενιτη με υποθετικες ερωτησεις μην προσπαθεις να βγεις κι απο πανω αντι απλα να πεις mea culpa.-
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τα μέλη Kostas2019, montekristo, Johnpet, Andrew R, paok re niamou δεν θα γραψουν στο φορουμ για τις επομενες τρεις μερες. Σεβαστειτε τον συνομιλητη σας. Ειρωνειες και προσωπικες επιθεσεις δεν εχουν καμια δουλεια στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

montekristo έγραψε:Φιλε μου καλε ποιες ενδειξεις ακριβως ηταν αντιθετες με εναν επικειμενο διασυρμο;
Μηπως δεν ειχαμε ηδη διασυρθει εμεις με ηττα 2-0 απ τον ουραγο της βαθμολογιας πριν μια βδομαδα;
Μηπως δεν ειχε διασυρθει με 0-5 εντος εδρας και η υπηρετρια του εσκομπαρ πριν μια βδομαδα;
Πριν απ αυτους τους δυο διασυρμους μηπως υπηρχαν ενδειξεις που δεν εβλεπε καποιος;

Το οτι αυτοι με μας δινουν καθε χρονο τον νυν υπερ παντων ο αγων σαν να κυνηγανε ομιλους CL δεν το ξεραμε;
Οτι οι δικοι μας μπαινουν χαλαρα (σχετικα μ αυτους) στους μεταξυ μας αγωνες δεν το βλεπουμε εδω και 4 χρονια;

Επειδη ειπε καποιος οτι φοβαται μην διασυρθουμε με ηττα απ την υπηρετρια στην Τουμπα επρεπε να φαει μπαν;
Δηλαδη τι σοι λογικες ειναι αυτες ρε παιδια και που οδηγουνε για να καταλαβω ξερω γω;
Περισσοτερο στο να γινουμε καλυτεροι οπαδοι η μηπως στο να γινουμε ασκεφτοι κι εντελως μουγγοι οπαδοι;

ΥΓ.
Αν παρεμπιπτοντως πιστευθηκε οτι ο συγκεκριμενος ειναι αλλοθρησκος ερπετο η οτι αλλο γιατι τον επαναφερατε;

ΥΓ 2 Σουρμενιτη με υποθετικες ερωτησεις μην προσπαθεις να βγεις κι απο πανω αντι απλα να πεις mea culpa.-
Συνοπαδέ @Montekristo, έχω ήδη παραθέσει τις ενδείξεις αν θέλεις ξαναδιάβασε την προηγούμενη δημοσίευσή μου και προσπάθησε να δώσεις βάση σε αυτά που γράφω.
Απο το να γράφει κάποιος ασυναρτησίες βαφτίζοντάς τις "κριτική σκέψη" είναι προτιμότερο να σωπαίνει.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Εγώ συνεχίζω να αναμένω διευκρίνιση περί ισχύς ή όχι των Κανόνων του Forum.

Γράφει ένα φίλος: μα στο αγώνα με τον ρούλη, εμείς κλείσαμε τον ρούλη στην εστία, όχι αυτοί.

Και απαντώ:
αυτό ακριβώς υποστηρίζω και εγώ.
Έχω ή όχι δικαίωμα να κάνω μια λάθος κρίση;
Έχω ή όχι δικαίωμα, να βγω μετά και να πω ''ήμουν μ@λ@κ@ς, δεν είδα σωστά τον αγώνα, και εκτέθηκα''.
Διότι φίλε μου, εγώ μπαναρίστηκα από την προηγούμενη του αγώνα με τον ρούλη, έως 10 Δεκεμβρίου. Ξέρεις πόσες ημέρες είναι αυτές;

Και να τελικά, υποστηρίξουν οι Mods και οι Admins, πως ''όχι ρε φίλε, δεν έχεις δικαίωμα να γράψεις πως εκτέθηκες από την κρίση σου, επειδή έγραψες μαλακίες'', όλοι εκείνοι που μιλούσαν για 3άρες και 5άρες, και τελικά όχι απλά χάσαμε, αλλά ο αγώνας διακόπηκε, τιμωρηθήκαμε με 4 αγωνιστικές, με 200.000ευρώ πρόστιμο, οι σύνδεσμοι έβγαλαν ανακοινώσεις, τι σκατά πρέπει να τους κάνετε;

Ο ΠΑΟΚ νοσεί.
Και επειδή νοσεί, κάποιοι το παίρνουν χαλαρά, κάποιοι το παίρνουν πιο σοβαρά, κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα και λένε ''πάμε για πρωτάθλημα''.
Ποιος είναι εκείνος που θα υποστηρίξει πως κάποιοι εκ των παραπάνω είναι λιγότερο ή περισσότερο οπαδοί του ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Ακόμα κι εσύ πρέπει να παραδεχθείς ότι είναι σχεδόν αδύνατον ένας οπαδός του ΠΑΟΚ να προβλέψει διασυρμό απο μια ομάδα (πόσο μάλλον απο την ομάδα του Άρη) η οποία την προηγούμενη αγωνιστική είχε φάει πέντε γκολ, ενώ την ίδια στιγμή όλοι οι επαγγελματίες του χώρου είχαν τον ΠΑΟΚ ως ακλόνητο φαβορί.
Όσο πηγαίνεις κόντρα στην λογική τόσο αυτή θα σε εκθέτει ανεπανόρθωτα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ακόμα και αν η στυγνή λογική έλεγε πως θα διασυρθούμε (που δεν το έλεγε σε καμία περίπτωση, μιλάμε για σενάριο επιστημονικής ή σκέτης φαντασίας), εδώ δεν είναι φόρουμ στυγνής λογικής. Εδώ είναι φόρουμ των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Απαγορεύεται να γράφεται ότι ο ΠΑΟΚ θα διασυρθεί ακόμα κι αν παίζουμε με την Μπάγερν.

Αν παίζουμε με την Μπάγερν και κάποιος πιστεύει ότι θα διασυρθούμε, λομπού από εδώ και να πάει αλλού να γράψει τις αντικειμενικές απόψεις του.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μην ασχολείστε άλλο,δεν έχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ε ναι, ποια Μπαγερν ; :D
gpap