ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πατρών 69-76, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για τις υποχρεώσεις του καλαθοσφαιρικού τμήματος για τη σεζόν 2020/21...
Άβαταρ μέλους
PAOKmeister

Re: ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πατρών 69-76, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PAOKmeister »

ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΟΟΟ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Επίσης επειδή ρωτήθηκε πιο πάνω.

Ο γιατρας έριξε ένα μπινελίκι στον πάγκο του στο δεύτερο δεκαλεπτο και ακούστηκε και στον αέρα βλέποντας ότι δίνουν τεχνικές ποινές.

Είπε κάτι του στυλ "βούλωστε το όλοι μην γίνουμε μπουρδελο εδώ μέσα! Δε θα ξανακουσω κανέναν!"

Να πω την αλήθεια ζήλεψα εκείνη την ώρα! Κατάλαβα ότι δύσκολα ο τύπος θα χάσει το ματς σήμερα. Μου έκανε κάτι εκείνη τη στιγμή.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πρέπει να καταλάβουμε ότι σήμερα παίξαμε στα ίσα μια ομάδα με το τριπλάσιο μπάτζετ από εμάς,ομάδα που κέρδισε τον βάζελο στην έδρα του μετά από δε ξέρω και εγώ ποσα χρόνια.
Έχουν ξένους που παίρνουν 15 χιλιάρικα το μήνα.
Υπομονή και τα καλά είναι μπροστά μας, αρκεί να συνεχίσει με το ίδιο πάθος ο Χατζόπουλος.
Ο ΠΑΟΚ τα επόμενα 2-3 χρόνια,πιστεύω ότι θα γίνει διεκδικητής και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.
Στήριξη στήριξη στήριξη.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

sourmenetes έγραψε:Επίσης επειδή ρωτήθηκε πιο πάνω.

Ο γιατρας έριξε ένα μπινελίκι στον πάγκο του στο δεύτερο δεκαλεπτο και ακούστηκε και στον αέρα βλέποντας ότι δίνουν τεχνικές ποινές.

Είπε κάτι του στυλ "βούλωστε το όλοι μην γίνουμε μπουρδελο εδώ μέσα! Δε θα ξανακουσω κανέναν!"

Να πω την αλήθεια ζήλεψα εκείνη την ώρα! Κατάλαβα ότι δύσκολα ο τύπος θα χάσει το ματς σήμερα. Μου έκανε κάτι εκείνη τη στιγμή.

Ναι τον φούστη τον χοντρό. Έτσι ακριβώς. Πολύ σκληρός κ@ργιόλης κι αυτός.

Και ο Λυκοτζόν τρελάμένος ήταν, αλλά στο τέλος...τον κρεμάσανε οι επιλογές του.\\

Πάντως μπράβο που μας κάνανε και γουστάρουμε μπασκετάκι πάλι.

Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον με αυτή την διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Obane οι ομάδες δεν έχουν τεράστιες διάφορες. Έχουν αλλά όχι τεράστιες. Αν βρεθείς σε μερα μπορείς και τη χαρτινη να πάρεις και το βαζελο(τραβηγμένο βέβαια) αλλά μπορεί να χάσεις και από τη γριά.

Δυστυχώς είναι αυτό το επίπεδο που έχεις κάτι αλλά δεν αρκεί. Ας πούμε ο γκριφιν έχει κάτι λάθη μέχρι το 2ο δεκαλεπτο που λες τι τον βάζει;; κι όμως μετά έφτασε 21 πόντους.

Δεν υπαρχει σταθερά.

Μπορει να βρεθεί σε μέρα και ο γκριφιν και ο Τέρνερ και ο κονατε και να σκοτώσεις κόσμο. Απλά αυτό είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Κάποτε είχαμε τον κανόνα.

Για αυτό στο ένα ματς με χάρτινη ήρθαμε ισοπαλία και μετά χάσαμε 20 πόντους.

Πως πήγες τελικό με βαζελο,και καλύτερος ο βαζελος τότε, και σε σφάξανε για να χάσεις;; ειναι μέρες που όλα πάνε.

Ειναι λογικά τέτοια σκαμπανεβασματα ελλείψει ποιότητας. Το. Θετικό είναι ότι υπάρχει καλός μπροστάρης που μιλάει σοβαρά και οδηγεί καλά το καράβι.

Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Μπράβο για την ομάδα για την προσπάθεια, στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε μια σαφώς ποιοτικότερη ομάδα και θα μπορούσε ακόμα και να έχει κερδίσει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

bersekeros έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Επίσης επειδή ρωτήθηκε πιο πάνω.

Ναι τον φούστη τον χοντρό. Έτσι ακριβώς. Πολύ σκληρός κ@ργιόλης κι αυτός.

Και ο Λυκοτζόν τρελάμένος ήταν, αλλά στο τέλος...τον κρεμάσανε οι επιλογές του.\\

Πάντως μπράβο που μας κάνανε και γουστάρουμε μπασκετάκι πάλι.

Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον με αυτή την διοίκηση.
Ο χοντρός μου έκανε τρομερή εντύπωση εκείνη την ώρα!
Τον χάρηκα!

Οποίος έχει δουλέψει σε ομαδικό στυλ ξέρει τι είναι να βαράει ο τσιφ το καμπανάκι με τέτοια γκάζια!

Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Καταρχάς, αυτό το διήμερο ήταν υπέροχο.
Εδώ και δεν ξέρω πόσα χρόνια πανηγύρισα με τόση θέρμη μια μπασκετική νίκη και εδώ και δεν ξέρω πόσα χρόνια περίμενα με τέτοια προσμονή ένα μπασκετικό παιχνίδι. Πέρα από το δέλεαρ ενός τελικού, αυτά τα αισθήματα πηγάζουν από μια αίσθηση ότι κάτι όμορφο είναι στα σκαριά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση Χατζόπουλο για αυτά τα αισθήματα.

Από εκεί και πέρα:
Πιστέψτε με το ούρλιαζα εν ώρα αγώνα, δεν το λέω κατόπιν εορτής: έπρεπε να κάνουμε φάουλ στην τελευταία επίθεση του Προμηθέα, ειλικρινά σοκαρίστηκα που δεν το επέλεξε ο Λύκος. Το θεωρούσα μονόδρομο εκείνη τη στιγμή. Όταν παίζεις με μια ομάδα με μεγαλύτερο βάθος, όταν έχεις ψοφήσει, όταν είσαι η ομάδα που πάει να ψιλοκλέψει το ματς είναι τυφλοσούρτης ότι θα κάνεις αυτό το πράγμα. Ιδεατά πιέζεις πολύ για να αλλάξει η μπάλα χέρια και να πάει σε κάποιον όχι τόσο αξιόπιστο, του κάνεις φάουλ και έχεις μετά 15'' για να πάρεις το παιχνίδι. Αν τυχόν χάσει τη μία βολή, έχεις την επιλογή να στοχεύσεις στο να πάρεις φάουλ, αλλά και 2/2 να κάνει, πας για τρίποντο, δεν πας για ματς 45'. Ακόμη και όταν προηγηθήκαμε 64-60 στην παράταση, με σκασμένη ομάδα, χωρίς αυθεντικό χειριστή, μου φαινόταν αδύνατο να αντέξουμε. Η κούραση φάνηκε και στα αμυντικά ριμπάουντ που χάθηκαν στην παράταση, όπου νομίζω πως θα έπρεπε να παίξουν Κονατέ-Μαργαρίτης, ο πρώτος για τα αμυντικά ριμπάουντ και ο 2ος προκειμένου να πάρει κάποιο φάουλ, το οποίο πιθανώς να μας έδινε πόντους και σίγουρα θα μας έδινε ανάσες. Λαβ και Γκρίφιν συγκινητικοί, σχεδόν δεν πίστευα τους παπάδες που έκαναν.

Κρίμα, θα είχε ωραίο τζέρτζελο να πηγαίναμε τελικό. Αλλά πραγματικά πιστεύω πως τα καλύτερα έρχονται.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Τον Κονατέ τον έβγαλε με αλλαγή πάνω που πάλευε γερά με τα αντίπαλα σέντερ, για να μην τον χάσει με ντισκαλιφιέ και πρίν αρχίσει κανα ξύλο. Αυτοί όμως ήταν που έκαναν αντιαθλητικά σε κάθε φάση για κανα δίλεπτο. Ο γιατράς έπρεπε κανονικά να βγάλει το δικό του παίκτη *που 'εχει και ένα σορό καλούς παίχτες πάγκο...αλλά πού να καταλάβει το ζ..Η αλλαγή ήταν τελικά κίνηση και καλά fair play, που όμως έκοψε από τη δύναμη και το τσαμπουκά μας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Aureliano Buendia έγραψε:Καταρχάς, αυτό το διήμερο ήταν υπέροχο.
Εδώ και δεν ξέρω πόσα χρόνια πανηγύρισα με τόση θέρμη μια μπασκετική νίκη και εδώ και δεν ξέρω πόσα χρόνια περίμενα με τέτοια προσμονή ένα μπασκετικό παιχνίδι. Πέρα από το δέλεαρ ενός τελικού, αυτά τα αισθήματα πηγάζουν από μια αίσθηση ότι κάτι όμορφο είναι στα σκαριά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση Χατζόπουλο για αυτά τα αισθήματα.

Από εκεί και πέρα:
Πιστέψτε με το ούρλιαζα εν ώρα αγώνα, δεν το λέω κατόπιν εορτής: έπρεπε να κάνουμε φάουλ στην τελευταία επίθεση του Προμηθέα, ειλικρινά σοκαρίστηκα που δεν το επέλεξε ο Λύκος. Το θεωρούσα μονόδρομο εκείνη τη στιγμή. Όταν παίζεις με μια ομάδα με μεγαλύτερο βάθος, όταν έχεις ψοφήσει, όταν είσαι η ομάδα που πάει να ψιλοκλέψει το ματς είναι τυφλοσούρτης ότι θα κάνεις αυτό το πράγμα. Ιδεατά πιέζεις πολύ για να αλλάξει η μπάλα χέρια και να πάει σε κάποιον όχι τόσο αξιόπιστο, του κάνεις φάουλ και έχεις μετά 15'' για να πάρεις το παιχνίδι. Αν τυχόν χάσει τη μία βολή, έχεις την επιλογή να στοχεύσεις στο να πάρεις φάουλ, αλλά και 2/2 να κάνει, πας για τρίποντο, δεν πας για ματς 45'. Ακόμη και όταν προηγηθήκαμε 64-60 στην παράταση, με σκασμένη ομάδα, χωρίς αυθεντικό χειριστή, μου φαινόταν αδύνατο να αντέξουμε. Η κούραση φάνηκε και στα αμυντικά ριμπάουντ που χάθηκαν στην παράταση, όπου νομίζω πως θα έπρεπε να παίξουν Κονατέ-Μαργαρίτης, ο πρώτος για τα αμυντικά ριμπάουντ και ο 2ος προκειμένου να πάρει κάποιο φάουλ, το οποίο πιθανώς να μας έδινε πόντους και σίγουρα θα μας έδινε ανάσες. Λαβ και Γκρίφιν συγκινητικοί, σχεδόν δεν πίστευα τους παπάδες που έκαναν.

Κρίμα, θα είχε ωραίο τζέρτζελο να πηγαίναμε τελικό. Αλλά πραγματικά πιστεύω πως τα καλύτερα έρχονται.
Πολύ σωστή η σκέψη σου! Πραγματικά θα ήταν πολύ πιο πιθανό!

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπραβο για την προσπαθεια.Που δε τα παρατησαμε τοσες φορερς.Υπερβαση καναμε που το πηγαμε παραταση .Χωρις πλει και σε κακη μερα Τσαλμπ,τερνερ,Βαγγος και γκριφιν παρα τους ποντους.Μ εναν τρελαμενο Λοβ(ποσο σε γουσταρω) κι ενα Κονατε δεν εβγαινε η παραταση .Η κουραση θα μας λυγιζε.
Κουραστηκα τοσα χρονια να βλεπω το ιδιο εργο.Να φτανεις μια ανασα αλλα...Γμω το καρμα μας .

Τον πστη το χοντρο οσο δε τον χωνευω ποσο θα τον ηθελα στη ΠΑΟΚΑΡΑ.Ισως καποια μερα....

YG Κομματια γιναμε παλι για την καψουρα μας την πιο μεγαλη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 12 Φεβ 2021, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

καλλιτερα αγωνιστικα δεν υπαρχουν....στο τεραστιο θεμα των χρεων παμε καλα ,αλλα μετα για να κανουμε ομαδα να χτυπαμε και αυτους τους διατοντες αστερες προμηθεα λαυριο κλπ. πρεπει να πεσει χρημα ,μετα την εκκαθαριση των χρεων πρεπει να σταθει καποιος διπλα στον χατζοπουλο ,μακαρι να ειναι ο Ιβαν η ο Γιωργος......τωρα χωρις πλακα ποσο ποιο ωραιο θα ηταν το πρωταθλημα με ΠΑΟΚ ΠΑΟ ολυμπιακο Αρη ΑΕΚ σε πρωτο πλανο πανιωνιο ηρακλη Απολλωνα Πατρας Ιωνικο σε δευτερο ?
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

kataramenos5 έγραψε:Μπραβο για την προσπαθεια.Που δε τα παρατησαμε τοσες φορερς.Υπερβαση καναμε που το πηγαμε παραταση . .
Κουραστηκα τοσα χρονια να βλεπω το ιδιο εργο.Να φτανεις μια ανασα αλλα...Γμω το καρμα μας ..
.
Και το 2019 που φτάσαμε ως τον τελικό δεν μας αφήσε η διαιτησία να το χαρούμε το ματς .. και να το σηκώσουμε το γ@μημενο..
Οπότε και να νικάγαμε σήμερα θα πέφταμε πάνω σε βάζελο (σιγουρη σφαγή) ή στους ανθρακωρύχους (ευνοημένοι τώρα τελευταία) ..
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

συγχαρητήρια στην ψυχάρα την ομαδάρα, με τους μέτριους παίκτες και τον Λύκο στον πάγκο...
μας έκαναν να νιώσουμε, το ξύπνημα αυτό εύχομαι να χει αντίκτυπο και στην ΑΜΚ...(εγώ έβαλα ακριβὠς πριν το ματς για να μη με πούνε πανηγυρτζή)

μπασκετικά τώρα, ο Λύκος δεν είναι Ομπράντοβιτς έτσι;; κάνει τα λαθάκια του. Για μένα το κυριότερο είναι που τα βάζει με τον Κονατέ συνέχεια. Τον τράβηξε πάγκο περίπου επτά πριν την λήξη, πάμε παράταση και σκέφτομαι ευτυχώς έχουμε ξεκούραστο Κονατέ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ. Όχι ρε φίλε!! δεν το πιστεύω.
Τέλος πάντων αυτό είναι, ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ, δεν είναι η πρώτη φορά με αυτό το συναίσθημα του μπορούσες....
μια νύχτα στεναχώριας και πάμε παρακάτω, δεν ξεκινήσαμε τη χρονιά για τελικό, θα έδινε πολύ ψυχολογία αλλά τι να κάνεις, οι άλλοι με δυο καινούριους μαύρους -και καλούς-ήρθαν, κι εσύ δεν έχεις ν αλλάξεις Τέρνερ που βάζει 2-3 σουτ σε κάθε ματς και βρήκε σήμερα να τα σπάσει...
Επίσης Τσαλμπούρης τα σπασε, Κακλαμανάκης άτολμος να παίξει πλάτη έστω μια φάση, τι σκατά μαθαίνουν στην ατομική τους προπόνηση αυτοί οι ΨΗΛΟΙ ρε παιδιά, επαγγελματίες είναι ή ταβερνιάρηδες;
ΤΟΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΤΟΝ ΜΕΤΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΣΧΗΜΟΦΑΤΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γμω την αμαρτια μου.Δε μπορω αλλο.Εσκασα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σεζόν 2020-2021”