τι ειναι αυτο παλι ? για τον μπαρκαρουτσο μιλαει ? ελα χριστε και παναγια.....μεθυσμενος ειναι ? μπερδευτηκε ? τι ?ManchesterclubPAOK έγραψε:Ακου μπαρμπαρουτσο, η πολη και η ζωη ειναι μικρη.
Μια φορα συγχωρεισαι λογω αγνοιας...
Μην ψωνιζεσαι.
Πανω απο 300 ατομα θελουν να σε γνωρισουν.
Ανα πασα στιγμη σου στελνουν τις ταυτοτητες τους.
Φανταζομαι, το ιδιο και εσυ, δεν εχουμε να κρυψουμε η να μασησουμε τιποτα.
Ηδη εισαι γνωστος εδω που τα λεμε και μπορω να σε αποκαλω με το οναματεπωνυμο σου ομως σεβομαι πως ισως ειναι κοντρα στις νορμες της ιστοσελιδας.
Και τα καημενα που αντι να ειναι μπριζωμενα και να σε κανουν να ντρεπεσαι, ειναι χαπατα νεοπαοκτσηδες.
Εμεις, Θυρα 4, Πανελληνιος, Κορδελιο, Νεαπολη, Τριανδρια, Βρυξελλες.
Εξαγριωσες πολυ κοσμο και οσα μαζεψαμε, εκτος του οτι θα σε τριφτουν στη μουρη με αποδειξη , σε βλεπω να βαζεις τα αλλα μισα εσυ.
Γιατι ρε καθε μπαρκαρουτσε σε καθε μπραβο, αντι να κορδωνεσαι και να παριστανεις την εξουσια της πλακας, αμα ησουνα γνησιος ΠΑΟΚτσης, αμα ενιωθες εστω και λιγο ρε ΠΑΟΚ, θα απαντουσες, φιλε η αποδειξη σου, ποσα εβαλες?
Το να προσφερεις φανελα Τσουμπα, η το κομπινεζον της θειας σου, δεν ειναι στοιχημα, αλλα εξτρα κινητρο. Το καταλαβες τωρα, η το θες ακομα πιο νια-νια.
Να το χαιρεστε το εξωτικο, μπορει και αναριχωμενο...Που το βρηκατε...
Ευχαριστουμε τα υπολοιπα παιδια του σαιτ που νιωθουν.
Που αγαπανε τον ΠΑΟΚ μας και τρελενονται που δεν ειναι εκει που του πρεπει και του αξιζει.
Σας παρακαλω μην αφηνετε παιδακια η κολλημενους που μπορει ανα πασα στιγμη να τα τιναξουν ολα, οταν ειδικα μιλαμε για τη σωτηρια, την μια και καλη, του μπασκετ μας.
Ρε οχι αλλα 300, αλλα 500 ειναι ο στοχος μας.
Ας ερθει να με πει ο καθε μπαρμπαρουτσος, ο καθε καταραμενος (προσεχε μη σου βαλουν τιποτα στο ε-μαιλ/ι-μειλ να καταλαβει και η μαμα και ο μπαμπας και ο θειος), γιατι δεν ξεκιναν και αυτοι οι μπλα-μπλαδες, εκτος αν αυτα που ηδη μαζεψαμε τα βαλει απο την τσεπη τους και δεσμευομαστε πως θα βαλουμε τα τριδιπλα, για τον τελικο του 84, για 91, για ΣΕΦ με νιωνιο κτλπ...Να συζητησουμε, να δειξουμε εισιτηρια, ποσοι ειμασταν, τι ωρα φτασαμε, πως πηγαμε, τι φωναξαμε, σκηνικα...
Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
ΚΑΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1/10 ΑΠΟ ΜΑΣ.
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ. ΑΥΤΟΣ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ.
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ...ΣΑΛΙΑ...ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΜΕΙΛ ΑΠΟ ΘΕΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΟΝΑΧΟΚΡΕΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ!
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΗΔΕΣ.
ΑΥΤΟ ΟΙ ΝΟΡΜΕΣ ΛΕΝΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ...
ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ.
ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΟΥΛΗΔΕΣ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ...
ΑΧ ΚΑΛΕ Ο ΓΚΑΛΗΣ...
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΡΒΥΛΑΣ...Α ΡΕ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...
ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΡΙΚΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ.
ΚΑΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΕΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΜΟΝΟΙΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΞΗΛΩΘΕΙΤΕ Η ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΕΙΤΕ
ΛΑΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΑΤΑΡΑ ΝΑΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
manchesterclubpaok@mail.com
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΑΣ
ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΥΣ, ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ
ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΚΑΡΟΥΤΣΟ ΟΚ
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΓΑΥΡΙΕΛΕΣ ΚΑΙ ΛΗΚΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ
ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ
ΤΕΝΤΙΜΠΟΙΔΕΣ...
ΔΕ ΓΑΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ? ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΡΕΜΠΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΜΜΙΑ 50ΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ...
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝΕ...ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ...
ΜΠΑ, Ε ΟΧΙ, ΑΥΤΟΙ, ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
Ο ΠΑΡΚΑΤΣΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΡΑΤΕΛΙ ΞΕΡΕΙ...
ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟΣ ΜΟΝΤ...
ΡΕ ΜΟΝΤ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ...ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΡΑΒΕΙ...
ΜΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ
ΕΜΕΙΣ ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΑΛΛΟΙ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ, ΠΟΣΤ ΤΑ ΛΕΝΕ...
ΒΡΕ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝΕ...
ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΤΣΑΡΚΑΒΟΥΤΣΟ...
ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΡΤΑ...
ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
Μάγκας, βρίζει, απειλεί, ο παοκτσης που βρήκε τη λύση πουλώντας τα ηλεκτρονικά ίχνη των παοκτσηδων, για να μπουν κάτι ψιχουλα (αν μπαίνουν γιατί προφανώς αυτό είναι το πιο θετικό σενάριο) για να σώσει και καλά το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Την ΚΑΕ τη ρώτησε κανείς αν θέλει έτσι λεφτά? Σίγουρα.
Ο μόνος τρόπος "φίλε" από το μαντσεστερ να βοηθήσεις την ΚΑΕ είναι να αγοράσεις μετοχές με τα λεφτά σου, να αγοράσεις πράγματα από την μπουτίκ της ΚΑΕ με τα λεφτά σου και να είχες αγοράσει διαρκείας με τα λεφτά σου.
Υ. Γ. Αν ήμουν διαχειριστής τέτοια μηνύματα δεν θα ανέβαιναν ποτέ. Όμως θα έκανα λάθος γιατί μόνο με τέτοια μηνύματα καταλαβαίνεις με τι άτομα συνομιλεις και ανοίγουν τα μάτια σε όλους
Την ΚΑΕ τη ρώτησε κανείς αν θέλει έτσι λεφτά? Σίγουρα.
Ο μόνος τρόπος "φίλε" από το μαντσεστερ να βοηθήσεις την ΚΑΕ είναι να αγοράσεις μετοχές με τα λεφτά σου, να αγοράσεις πράγματα από την μπουτίκ της ΚΑΕ με τα λεφτά σου και να είχες αγοράσει διαρκείας με τα λεφτά σου.
Υ. Γ. Αν ήμουν διαχειριστής τέτοια μηνύματα δεν θα ανέβαιναν ποτέ. Όμως θα έκανα λάθος γιατί μόνο με τέτοια μηνύματα καταλαβαίνεις με τι άτομα συνομιλεις και ανοίγουν τα μάτια σε όλους
- Μπαρκαρούτσος
Μην επιτίθεστε στο ΠΑΟΚτσάκι. Αλλιώς θα στείλει τους 300 και στη δική σας γειτονιά να σας βρουν.
Εγώ από το Σάββατο του έδωσα την ευκαιρία να υπερασπιστεί αυτό που λέει, ξημερώνει Τετάρτη στην Ελλάδα...
Εγώ από το Σάββατο του έδωσα την ευκαιρία να υπερασπιστεί αυτό που λέει, ξημερώνει Τετάρτη στην Ελλάδα...
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ ο φασίστας ενέκρινα το ποστ σου.
Όπως ενέκρινα και αυτό που με λες πουτανόσπερμα και ότι το χαμηλοτάβανο με ψάχνει (και μάλλον όχι για καφέ). Ωραίος ΠΑΟΚτσής, που θέλεις να δείρεις ΠΑΟΚτσή.
Δείρε με ρε. Δείρτε με όλοι μαζί, 300 ΠΑΟΚτσήδες σε έναν ΠΑΟΚτσή.
Ζήτησες απόδειξη από τη κατάθεσή μου στη ΚΑΕ ΠΑΟΚ..
Ποια από τις τρεις αγορές μετοχών μου θέλεις να δεις;
Εγώ δεν ζήτησα ταυτότητες, ζήτησα μόνο το όνομα της βρετανικής εταιρίας που θα βάλει 0.72 (νόμισμα?) εν μέσω Brexit στην ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όταν η ελάχιστη συμμετοχή είναι 10€ για δύο μετοχές.
Περιμένω.
- Μπαρκαρούτσος
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ…
Ειδικότερα, στην αύξηση μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, με ελάχιστη συμμετοχή 10€, ποσό που αντιστοιχεί σε 2 μετοχές ονομαστικής αξίας 5€ εκάστη.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγοράσουν όσες μετοχές θέλουν, καταθέτοντας το ανάλογο ποσό, π.χ.: 25€ (5 μετοχές), 40€ (8 μετοχές), 100€ (20 μετοχές).
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγοράσουν ΟΣΕΣ μετοχές θέλουν και ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θέλουν.
Η καταβολή του ποσού θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας (Δικαιούχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ)...
Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ: GR
2601722120005212101757663 (BIC: PIRBGRAA)
Εθνική Τράπεζα, ΙΒΑΝ: GR
7701102100000021000973228 (BIC: ETHNGRAA)
Alpha Bank, IBAN: GR
1301407000700002002032687 (BIC: CRBAGRAA)
Eurobank, IBAN:GR
8302600140000280201007413
Στα στοιχεία του καταθέτη, θα πρέπει να υπάρχουν ονοματεπώνυμο, αιτιολογία: ΑΜΚ (Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου) και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης σε λογαριασμούς και άλλων τραπεζών.
Πληροφορίες: 2310-472561, 2310-472551 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-18:00) & help-desk@paokbc.gr
Ειδικότερα, στην αύξηση μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, με ελάχιστη συμμετοχή 10€, ποσό που αντιστοιχεί σε 2 μετοχές ονομαστικής αξίας 5€ εκάστη.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγοράσουν όσες μετοχές θέλουν, καταθέτοντας το ανάλογο ποσό, π.χ.: 25€ (5 μετοχές), 40€ (8 μετοχές), 100€ (20 μετοχές).
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγοράσουν ΟΣΕΣ μετοχές θέλουν και ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θέλουν.
Η καταβολή του ποσού θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας (Δικαιούχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ)...
Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ: GR
2601722120005212101757663 (BIC: PIRBGRAA)
Εθνική Τράπεζα, ΙΒΑΝ: GR
7701102100000021000973228 (BIC: ETHNGRAA)
Alpha Bank, IBAN: GR
1301407000700002002032687 (BIC: CRBAGRAA)
Eurobank, IBAN:GR
8302600140000280201007413
Στα στοιχεία του καταθέτη, θα πρέπει να υπάρχουν ονοματεπώνυμο, αιτιολογία: ΑΜΚ (Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου) και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης σε λογαριασμούς και άλλων τραπεζών.
Πληροφορίες: 2310-472561, 2310-472551 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-18:00) & help-desk@paokbc.gr
Εβαλα επιπλεον, ο,τι γινοταν έκανα.
Παμε ρε ΠΑΟΚ!
Κινητοποιήστε ''χλιαρους'' φιλους σας! δεν υπαρχει δικαιολογια
Παμε ρε ΠΑΟΚ!
Κινητοποιήστε ''χλιαρους'' φιλους σας! δεν υπαρχει δικαιολογια
-
- BlackMagicPAOK
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
- ToMousiTouCrespo
Ψάχνω κι εγώ τον Μπαρκαρούτσο αλλά δεν μπορώ να τον βρω σε κανένα λιμάνι...
10€ δεν θα λείψουν από κανέναν μας!
10€ δεν θα λείψουν από κανέναν μας!
Επισήμως το Σιτροενακι χωρίς ιμάντα χρονισμού. Το πάω στον μηχανικό μου, του λέω ότι δεν παίζει μια από λεφτά. Με ρωτάει γιατί και χαριτολογωντας του λέω μας τα έφαγε η ΑΜΚ της ΚΑΕ. Ενθουσιαζεται. Μου λέει ότι και αυτός έβαλε. Εν πάση περίπτωση το βρήκαμε σε δόσεις γιατί είμαι ΠΑΟΚΑΡΑΣ όπως λέει και γούσταρε. Είμαστε παντού ρεεεεεεε
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Εχει κουρασει αυτη η προσπαθεια να κρατηθει το τοπικ ψηλα στα ενεργα θεματα.Σας καταλαβαμε κυριοι.
- PAOK_Antarctica
- Μπαρκαρούτσος
chri5ti9 έγραψε:Επισήμως το Σιτροενακι χωρίς ιμάντα χρονισμού. Το πάω στον μηχανικό μου, του λέω ότι δεν παίζει μια από λεφτά. Με ρωτάει γιατί και χαριτολογωντας του λέω μας τα έφαγε η ΑΜΚ της ΚΑΕ. Ενθουσιαζεται. Μου λέει ότι και αυτός έβαλε. Εν πάση περίπτωση το βρήκαμε σε δόσεις γιατί είμαι ΠΑΟΚΑΡΑΣ όπως λέει και γούσταρε. Είμαστε παντού ρεεεεεεε
ΠΑΟΚ μπάσκετ παντού και αφήστε μερικούς εγΚΑθεΤους να λένε.. Που δεν ξέρουν καν πού βρίσκεται το Παλατάκι!
Σας ψάχνουμε...