Κολοσσός Ρόδου - ΠΑΟΚ 84-85 Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Κολοσσός Ρόδου - ΠΑΟΚ 84-85 Σχόλια & Παρελειπόμενα
Να μην ξεχάσω το καλοκαίρι στη λίστα Άντριτς και κυρίως Καντερ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Περιστέρι και Προμηθέας είναι τυπικά παραδείγματα του "ομάδες πυροτεχνήματα".
τώρα θα διαβάχω τι γράφετε, αλλά ρε μ@λ@κες αυτό το σημερινό ήταν άνω ποταμών σε τόσο κλειστό ματς 36-16 βολές! 151-90 οι βολές στα 4 τελευταία ματς. Αν αυτό το ματς ήταν μέσα στο ΣΠορτιγκ ξέρω γω με την ομάδα των Κόρφα-Μπανε θα μιλούσαμε για ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ. Ούτε στα έργα αυτό το κυνηγητό.
Άρχισες και εσύ τις συγκρίσεις που κάνουν κάτι απίθανοι εδώ μέσα.
Αυτό είναι το παιχνίδι των κορακιών, δεν θέλουν να σε σφάξουν σε μία φάση.obanebane έγραψε:Σήμερα,μας έδωσαν πράγματα που αν υπήρχε δόλος δεν θα έδιναν.
Η τελευταία φάση,θα μπορούσε εύκολα να δοθεί στον αντίπαλο η επαναφορά,στην διεκδίκηση του ριμπάουντ και να τελείωνε το ματς.
Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στην τελευταία μας επίθεση η μπάλα πάει στα χέρια του Τερνερ αφού την έχει σκάσει εκτός τερέν,ο παίχτης που έκανε την επαναφορά.
Τέλος πάντων,ευτυχώς σήμερα ήρθε η νίκη,τη χρειαζόμασταν όσο τίποτα.
Ας ελπίσουμε σε καλύτερη συνέχεια.
Και με τη Λαρισα στην ισοφάριση ο Λοβ κάνει επιθετικό και δεν το δίνει, τους έχει δώσει όμως παραπάνω βολές σε μία ομάδα που μόνο στην τελευταία φάση έβαλε τη μπάλα στη ρακέτα.
Είναι νέος τρόπος χειρουργείου, πιο αποτελεσματικός.
Σημαντικη νικη γιατι μεχρι στιγμης σχεδον ολες οι ομαδες βραζουν στο ιδιο καζανι.....δινω περιθωριο 1 ματς στον Λοβ να συνελθει και 2 στον Κονατε , αν δεν.....ΑΛΛΑΓΗ!
Θελω του χρονου στον ΠΑΟΚ τους 3 του Κολοσσου(Αντριτς,Αρτις,Καντερ) και τους 2 της Λαρισας(Σμιθ και Γουεμπ)!
Υ.Γ. Αν δεν ειχαν κουραστει στο τελος Λονγκ και Γκριφιν(που τραβηξαν ΟΛΟ το κουπι) θα το ειχαμε παρει νωριτερα παρα τα 2 φοβερα σφυριγματα κατοχών του Αναστοπουλου!!!
Θελω του χρονου στον ΠΑΟΚ τους 3 του Κολοσσου(Αντριτς,Αρτις,Καντερ) και τους 2 της Λαρισας(Σμιθ και Γουεμπ)!
Υ.Γ. Αν δεν ειχαν κουραστει στο τελος Λονγκ και Γκριφιν(που τραβηξαν ΟΛΟ το κουπι) θα το ειχαμε παρει νωριτερα παρα τα 2 φοβερα σφυριγματα κατοχών του Αναστοπουλου!!!
- kataramenos5
O Love στον κολοσσο ειχε 16.8 μεσο ορο. Στον ΠΑΟΚ ολοι κατι παθαινουν. Αμα τους φερεις μια απ τα ιδια θα δουμε
- ΑποστόληςΑ
παντως στην επαναφορα η μπαλα σκαει εκτος παρκε,νομιζω αυτο ειναι παραβαση. Τωρα γελαω με το οτι ηταν διποντο αντι για τριποντο
Αν κάνει ένσταση θα την κερδίσει, κρατείστε το αυτό, και επίσης την ένσταση με την αεκ θα την μετανιωνουμε για χρόνια.
Με αεκ δεν ήθελε ένσταση ούτως ή άλλως επανάληψη αγώνα βολεύει τον πιο ισχυρό αλλά ασταμάτητο σφυροκοπημα στην διαιτητικη τριαδα μέσω ανακοινώσεων, βίντεο γενικολογων καταγγελιών.
Υ. Γ. Γαλατσοπουλος όλα καλά?
Με αεκ δεν ήθελε ένσταση ούτως ή άλλως επανάληψη αγώνα βολεύει τον πιο ισχυρό αλλά ασταμάτητο σφυροκοπημα στην διαιτητικη τριαδα μέσω ανακοινώσεων, βίντεο γενικολογων καταγγελιών.
Υ. Γ. Γαλατσοπουλος όλα καλά?
- buffalobill4
Όσο λιγότεροι αμπαλοι Αμερικανοί τόσο καλύτεραhellrider έγραψε:Σημαντικη νικη γιατι μεχρι στιγμης σχεδον ολες οι ομαδες βραζουν στο ιδιο καζανι.....δινω περιθωριο 1 ματς στον Λοβ να συνελθει και 2 στον Κονατε , αν δεν.....ΑΛΛΑΓΗ!
Ο Κολοσσός έχει δίκιο που κάνει ένσταση. Αυτό που έγινε με την ΑΕΚ ήταν μεγάλο (δικαστικό) λάθος. Ο ΠΑΟΚ σωστά έκανε ένσταση. Ο δικαστής όμως δεν μπορεί να ζητά την επανάληψη ενός αγώνα μπάσκετ. Στο μπάσκετ δεν πρόκειται να τελειώσει κανένας αγώνας με την λογική αυτή. Με βάση το δεδικασμένο ο αγώνας θα επαναληφθεί. Αν δεν επαναληφθεί θα είναι σκάνδαλο.
Υ.Γ. Όποιος έχει πρόβλημα με την λέξη σκάνδαλο ας δει την επαναφορά ξανά και ξανά και ξανά. Κάποια στιγμή θα δει ότι η μπάλα είναι καθαρά πάνω στην γραμμή. Δεν μπορεί. Καθαρό είναι. Αν αυτός δίκαζε την υπόθεση τι θα έλεγε; Η σφαγή με την ΑΕΚ ακυρώθηκε και το ματς θα γίνει ξανά αλλά το ματς με τον Κολοσσό είναι εντάξει;
Υ.Γ.2. Αυτός που πήρε την απόφαση της επανάληψης του αγώνα με την ΑΕΚ είναι ανίκανος και δεν πρέπει να αποφασίζει ούτε για το περιεχόμενο του πιτόγυρου που θα φάει.
Υ.Γ. Όποιος έχει πρόβλημα με την λέξη σκάνδαλο ας δει την επαναφορά ξανά και ξανά και ξανά. Κάποια στιγμή θα δει ότι η μπάλα είναι καθαρά πάνω στην γραμμή. Δεν μπορεί. Καθαρό είναι. Αν αυτός δίκαζε την υπόθεση τι θα έλεγε; Η σφαγή με την ΑΕΚ ακυρώθηκε και το ματς θα γίνει ξανά αλλά το ματς με τον Κολοσσό είναι εντάξει;
Υ.Γ.2. Αυτός που πήρε την απόφαση της επανάληψης του αγώνα με την ΑΕΚ είναι ανίκανος και δεν πρέπει να αποφασίζει ούτε για το περιεχόμενο του πιτόγυρου που θα φάει.
ειρωνευόμενος είπες μία αλήθειαkataramenos5 έγραψε:Οχι μωρε χαβα κανουμε. Εμφανως τον σφαξαμε το κολοσσόSlayer έγραψε:δηλαδη εσεις κοιτατε τον αριθμο των βολων και βγαζετε ετσι συμπερασμα για το ποιος ευνοηθηκε;
Άρα σκατά.. τζάμπα χαρήκαμε.
Είπα κι εγώ κερδίσαμε με μπαζερ στο μπάσκετ?
Από του Στογιάκοβιτς μέσα στο σεφ δεν παίζει να ξανακερδισαμε.. α κι ένα ευρωπαϊκό ματς νομίζω με Κούπερ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είπα κι εγώ κερδίσαμε με μπαζερ στο μπάσκετ?
Από του Στογιάκοβιτς μέσα στο σεφ δεν παίζει να ξανακερδισαμε.. α κι ένα ευρωπαϊκό ματς νομίζω με Κούπερ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk