Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν πάει. Έρχεται η ΑΜΚ... Φέτος τη βγάζουμε.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Κάνουμε μια προσπάθεια και μάλλον είμαστε κοντά, στο να πάρουμε μια συνέντευξη από τον πρόεδρο της ΚΑΕ! Σύντομα θα ανοιχτεί topic στο οποίο ο καθένας θα μπορεί να υποβάλλει ερωτήματα και να τα του μεταφέρουμε...Όσοι οι πιστοί προσέλθετε!
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

Ωραία
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Μπράβο ρε παιδια
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο προεδρος της καρδιας μας (δεν το γραφω ειρωνικα) θα αποσυρει την ομαδα απο το πρωταθλημα, λογω οικονομικης δυσπραγιας? Μετα την στηριξη απο τον κοσμο μεσα απο την ΑΜΚ και την οικονομικη ενεση Σαββιδη? Μαλλον στραβα αρμενιζει το καραβι...... Εδω συνεχιζουν κατι ομαδουλες τυπου αρη,ηρακλη,ιωνικου,αεχ που χρωστανε σε οποιον μιλαει ελληνικα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η δήλωση.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Για τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της βίας: «Είναι λίγο παράλογα κάποια πράγματα. Δεν μπορούμε να ελέγχουμε όλο τον κόσμο. Πάει να φύγει το βάρος από την αστυνομία και το κράτος. Θα συναντηθούμε και με τη δικηγόρο μας και κάποια πράγματα είναι παράλογα. Δεν μπορώ να ελέγχω χιλιάδες κόσμου. Ας λειτουργήσει το κράτος. Δεν έχω άδικο. Ας υπάρχουν οι σύνδεσμοι με άδεια. Ποιος από τους συνδέσμους θα έρθει εκεί; Το να γράφονται γενικότητες ειναι ωραία αλλά να μας πουν πως θα λειτουργήσουν. Δεν μπορώ να αναλάβω ευθύνες ενώ δεν μας αναλογούν. Έχουμε φάει πέσιμο παλαιότερα. Είχαν έρθει 40 Αρειανοί στο Παλατάκι. Φανταστείτε πως θα είναι αν οι λέσχες θα έρθουν στο γήπεδο. Έγινε χωρίς να υπάρχει λέσχη. Αν δηλαδή υπάρξει λέσχη δεν θα γίνει αυτό; Δεν μπορώ να αναλάβω τέτοια ευθύνη και να καταστρέψω τη ζωή μου επειδή κάποιοι θέλουν να σκοτώνονται στους δρόμους. Ζούμε όλοι με τον φόβο».

Για την αναγνώριση των λεσχών: «Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Πρέπει να κάτσουμε να τα δούμε και να πάρουμε αποφάσεις. Πρέπει να δούμε και τη νομική πλευρά».

Για το στοίχημα: «Δεν πήρε δραχμή το μπάσκετ. Δεν ξέρουμε αν θα ζήσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η πικρή αλήθεια αυτή είναι. Υποτίθεται θα παίρναμε χρήματα αλλά δεν θα πάρουμε φράγκο μέχρι το 2023. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να ζήσουμε έτσι. Βασιστήκαμε σε αυτό το έσοδο όπως και άλλες ομάδες. Θα διαλυθεί το πρωτάθλημα, δεν θα μπορούν οι ομάδες να πληρώσουν. Τον προηγούμενο μήνα ήρθαμε τσίμα τσίμα. Έχω στεγνώσει, δεν αντέχω άλλο. Δεν είμαι Σαββίδης. Έχω περιορισμένες δυνατότητες. Ήταν σημαντικά αυτά τα χρήματα. Θα πάμε ένα μήνα, δυο μήνες όσο αντέξω. Θα βγω και θα πω στον κόσμο ότι είναι όλα πάνω από τις δυνάμεις μου. Χωρίς έσοδα, χωρίς εισιτήρια. Θα αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα. Δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε τίποτα. Θα χαθούν οι ρυθμίσεις όλες. Παλέψαμε τα χρέη όσο μπορούμε. Αφού δεν έρχονται τα έσοδα, θα έχουμε προβλήματα. Πού θα βρεθούν τα χρήματα για να πληρωθεί το χρέος αν χαθούν οι ρυθμίσεις; Δεν μπορούμε να βρούμε τα βασικά να ζούμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είμαστε σε δύσκολη θέση. Μας τρώει το μεδούλι το παλιό χρέος. Μας έχουν γονατίσει».
Συγγνωμη αλλα αυτα δεν λεγονται
ουτε απ τον Προεδρο του Ηφαιστου!

Ξαφνικα απο παραγονταρα παραγοντισκος!
Κατι παει πολυ λαθος ακομα μια φορα.-
Αν εφαγε παπα-αυνανακη ας προσεχε!
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο κοσμος και βαρεθηκε να βαζει πλατη και δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να το κανει.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

καταρχας δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση αποχωρησης κατι τετοιο δεν εγινε ουτε το καλοκαιρι του 19 που καναμε την ομαδα τσιρκο με πολλαπλασια χρεη πανω απο το κεφαλι μας ,προφανως ο προεδρος θα το ειπε πανω στον θυμο-στεναχωρια του για την αγαπη του για την ομαδα.

για εμενα τραγικο ειναι το γεγονος οτι βγαινει και επικοινωνει ενα γεγονος ασχημο για την ομαδα σε ενα σταθμο και δεν το κανει πρωτα σε μια συνεντευξη τυπου η μια γενικη συνελευση στο κατω κατω εβαλα 60 ευρω και αυτο το απαιτω,οπως το αλλο φαουλ που του χρεωνω μεχρι τωρα ειναι οτι σε εμας που στηριξαμε την αμκ δεν ειχαμε ενα προνομιο να παρουμε κατι απο την μπουτικ η για τα διαρκειας μεγαλο λαθος.

πρεπει οπωσδηποτε να γινει συνεντευξη τυπου και να ειπωθει η πραγματικοτητα και οχι συνεντευξεις σε διαφορα μεσα,αυτο που πιστευω οτι θα γινει ειναι να παμε πισω σε μισθους παικτων που ειναι πληρωμενοι και τον γεναρη και να συνεχισουμε να πληρωνουμε κανονικα την εφοια για να μην χαθουν οι ρυθμισεις και γυρισει ολοκληρο το χρεος πισω.

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνονται συμφωνίες με εταιρίες οι οποίες σπάνε, ενώ οι ομάδες έχουν στηρίξει σε αυτές τις συμφωνίες όλο τους το μπάτζετ.

ΟΚ τόσα χρόνια εκτός Ελληνικής πραγματικότητας, αλλά και πάλι μου φαίνεται ακατανόητο. Προφανώς ο πρόεδρος βάζει λεφτά από την τσέπη του για να καλύψει την διαφορά, αλλά για λίγο ακόμα. Αυτό λέει ουσιαστικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Magpies4 έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνονται συμφωνίες με εταιρίες οι οποίες σπάνε, ενώ οι ομάδες έχουν στηρίξει σε αυτές τις συμφωνίες όλο τους το μπάτζετ.

ΟΚ τόσα χρόνια εκτός Ελληνικής πραγματικότητας, αλλά και πάλι μου φαίνεται ακατανόητο. Προφανώς ο πρόεδρος βάζει λεφτά από την τσέπη του για να καλύψει την διαφορά, αλλά για λίγο ακόμα. Αυτό λέει ουσιαστικά.
Αστο φιλε, θηλεια
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Αυτά που λέει ο πρόεδρος αφορούν σχεδόν όλες τις ομάδες της Α1.
Πάντως για τα λεφτά από το Στοίχημα, πέρυσι πήραν μεγάλη προκαταβολή και φέτος επειδή μειώθηκε ο τζίρος των στοιχηματικων δεν υπήρχε πόσο για να πάρουν οι ομάδες!
Την πάτησαν αλλά δεν εξαπατηθηκαν κιόλας..
Μάλλον πέταξε μια βόμβα, περί αποχώρησης ΠΑΟΚ, άρα και άλλων ομάδων για να δει αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση.
Από ποιον; Δεν ξέρω τι περιμένει..
Την "πολιτεία"; Τον Εσακε; Τον Ιβάν;
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Να κάνω μία ερώτηση: σε όλη τη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κάποιος επιχειρηματίας να κρατήσει το μπάσκετ σε επίπεδο έστω Προμηθέα ή Περιστερίου; ώστε να μην ζητάει συνέχεια από τον κόσμο να βάλει πλάτη, που όπως είπε ο cylon4 και κουράστηκε και πολλοί δεν έχουν τη δυνατότητα.

Σε όλα δηλαδή πρέπει να βοηθάει ο Ιβάν; Επειδή θυμάμαι το μπουμπούκι το petjohn, που έλεγε συνέχεια πριν τον μπανάρουν, δεν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τον Ιβάν. Ένας, ένας ξαναλέω, για να κρατήσει την ομάδα αξιοπρεπή στο μπάσκετ δεν υπάρχει;

Και όλα αυτά τα γράφω παρόλο που είμαι πολύ υπέρ του Χατζόπουλου γιατί είναι από τους ελάχιστους "παράγοντες" που έβαλε χρήματα από την τσέπη του και δεν το έπαιξε διαχειριστής, αλλά τρελαίνομαι όταν ακούω από κάποιους (ευτυχώς πολύ λίγους) ότι αν δεν θέλει ο Ιβάν να βάλει χρήμα να φύγει ή ότι η Θεσσαλονίκη δεν έχει ανάγκη κανένα Ιβάν ή ότι η πόλη προσκυνάει ένα ολιγάρχη και να φύγει ή ότι ο Ιβάν ελέγχει την πόλη και να φύγει για να ελευθερωθεί.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

και από τους 3 μάλλον
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Να προσθεσω κι εγω μια ερωτηση, σ αυτην του dikefalosG4. Δεν υπαρχουν στην θεσσαλονικη 2000 ΠΑΟΚτσηδες, εκ των οποιων οι 300 να κανουν κερκιδα, ετσι ωστε να εχουμε εδρα ανταξια της ομαδας μας? (Τα νουμερα ειναι ξεφτιλα, τα βαζω σαν μινιμουμ). Η απαντηση,εκ του αποτελεσματος,ειναι δυστυχως για ολους μας,ενα τεραστιο ΟΧΙ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”