ΠΑΟΚ - πουστόγαυρος 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
3
3%
Vieirinha
1
1%
Ingason
23
23%
Varela
3
3%
Γιαννούλης
3
3%
Misic
54
55%
Mauricio
1
1%
Λημνιός
1
1%
Biseswar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
4
4%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
El Kaddouri
1
1%
Λάμπρου
4
4%

Σύνολο ψήφων: 98

gpap

Re: ΠΑΟΚ - πουστόγαυρος 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από gpap »

Δύο πράγματα που μου είπαν σήμερα γαύροι, μέσα στις πολλές καζούρες που δέχομαι από εχθές:

1. λέγαμε πως πριν τον αγώνα, τίποτα δεν τελειώνει. Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, όλα τελείωσαν (για φέτος).

2. ο ολυμπιακός εχθές, έδειξε πως είναι ομάδα CL, ενώ ο ΠΑΟΚ ομάδα SuperLeague.

Στα ντέρμπι φέτος, μια νίκη (εντός) και τέσσερις ισοπαλίες (δύο εντός-δύο εκτός), δηλαδή σύνολο 7 βαθμούς.
Γαύρος φέτος στα ντέρμπι 5 νίκες, τρεις ισοπαλίες, τουτέστιν 18 βαθμούς.
Βάζελος δύο νίκες 4ισοπαλίες, τουτέστιν 10 βαθμούς. 3 παραπάνω από εμάς.

Εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως μπορούμε.
Η ομάδα όμως φάνηκε πλέον να μην το πιστεύει.
Και η δική τους πίστη, είναι πιο σημαντική από την δική μου.

ΥΣ πάω από τα 10 μου στην Τούμπα, είμαι 43. Ποτέ δεν μάλωσα στο γήπεδο με κανέναν.
Εχθές κόντεψα να πιαστώ με όλη την κερκίδα στα χέρια, διότι από το 1' λεπτό μου ζητούσαν να καθίσω διότι δεν έβλεπαν. Άνθρωποι που ήρθαν για πρώτη φορά στο γήπεδο, ζητούσαν από εμένα που έχω φάει πουτσόκρυο, βροχή τουλούμι και καταιγίδες στο κεφάλι, να κάτσω στη θέση μου ή να φύγω από την θέση μου, διότι...δεν έβλεπαν επειδή φώναζα όρθιος ΠΑΟΚΑΡΑ.
XZZ

Δημοσίευση από XZZ »

maceio έγραψε:Τωρα που ξαναβλεπω τις φασεις , ποσο καθυστερημενος μπορει να εισαι για να εισαι σε εμφανη θεση offside στο ξεκινημα της φασης σε εκτελεση φαουλ ?????
πραγματικά αυτό έχει περάσει στα ψιλά αλλά είναι εξοργιστικό το πόσο συχνά είναι εκτεθειμένος ο Βαρέλα στις στημένες φάσεις
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δηλαδή ρε μπαγλαμαδες θα γυρίσουμε στα χρόνια που με νίκη επί του γαύρου η χρονιά ήταν πετυχημένη;
Τίποτα δεν έκανε ο Σαββίδης;
Οκ φέτος πήγε στραβά το πράγμα,ξεκάθαρα.
Δεν τελείωσε τίποτα όμως,αρκεί να διώξουν αυτόν τον χαζοβιολη που έχουμε στον πάγκο.
Όσο για το μέλλον, οσο υπάρχει ο Ιβάν δεν φοβάμαι τίποτα ,με τα λάθη του με τις ξεροκεφαλιές του,αλλά και με την αγάπη του για την ομάδα και τα φράγκα του,μόνο καλύτερα θα έρθουν.
Ένα ταρακούνημα θέλουν οι παίχτες και μπορούμε και φέτος,οσο δύσκολο και να φαντάζει.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Bane μου, φέτος ήταν η χρονιά, που θα άρχιζε η πραγματική εκτόξευση της ομάδας. Ή τουλάχιστον αυτό περίμενα εγώ. Ακόμα κι όταν έφυγε ο Λούτσε πίστευα ότι η ομάδα, ο σύλλογος ξέρει τι ψάχνει, τι θέλει και πως θα πορευτεί. Αν αυτού, αντί για ένα χάφαρο ήρθαν κάτι ημιπαλτουδιές, κάτι τύποι που σταμάτησαν τη μπάλα δια παντός ξέρω γω, παίχτες που τους τρώει η μαρμάγκα, παίχτες που τραυματίζονται και κανείς δεν ξέρει τίποτα πουθενά γι αυτούς και γενικά είναι σαν να ξαναμαθαίνει η ομάδα να περπατάει απ την αρχή, κάτι που δεν χρειαζόταν να γίνει.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

obanebane έγραψε:Δηλαδή ρε μπαγλαμαδες θα γυρίσουμε στα χρόνια που με νίκη επί του γαύρου η χρονιά ήταν πετυχημένη;
Δεν τελείωσε τίποτα όμως,αρκεί να διώξουν αυτόν τον χαζοβιολη που έχουμε στον πάγκο.
Όσο για το μέλλον, οσο υπάρχει ο Ιβάν δεν φοβάμαι τίποτα ,με τα λάθη του με τις ξεροκεφαλιές του,αλλά και με την αγάπη του για την ομάδα και τα φράγκα του,μόνο καλύτερα θα έρθουν.
Ένα ταρακούνημα θέλουν οι παίχτες και μπορούμε και φέτος,οσο δύσκολο και να φαντάζει.

Μα δεν είναι η ήττα σαν αποτέλεσμα. Είναι η εμφάνιση. Ακόμα μια. Χθες η ομάδα ήταν άθλια. Και ακόμα χειρότερα είναι ότι είναι άθλια όχι επειδή έπαιξαν κάτι τρελό οι άλλοι αλλά γιατί δεν ήξερε και δε μπορούσε να παίξει καλά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Η αλήθεια είναι πως μετά την φιέστα όλοι περιμέναμε να ξεκινήσει η κυριαρχία του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Ρε παιδιά πονοκέφαλος μ'επιασε απο την γκρίνια.

Έχετε δίκιο αν όχι σε όλα, στα περισσότερα, αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας είναι και οι άλλες ομάδες. Ανταγωνιστικό και συναρπαστικό πρωτάθλημα θέλουμε όλοι. Πέρυσι ήμασταν εμείς, φέτος ίσως κάποιος άλλος. Του χρόνου κάποιος τρίτος. Δείτε λίγο και τα ξένα πρωταθλήματα, τα υγιή φυσικά.

Εμένα ένα πράγμα με ενδιαφέρει να μην προσκυνάμε κανένα πούστη. Το ποτάμι δεν γυρίζει πιά πίσω ο ΠΑΟΚ μόνο μπροστά θα πηγαίνει χρόνο με το χρόνο.

ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

cartman έγραψε:Απαραδεκτη εμφανιση. Μηδεν σπιρταδα , μηδεν φαντασια, μηδεν νευρο. Η ομαδα εκλεισε τον κυκλο της και θελει ανανεωση. Το θεμα ειναι οτι με το FFP δεν ξερω πως μπορουν να γινουν οι προσθαφαιρεσεις.

Κοιταω το ροστερ και ειμαστε καλυμενοι μονο στα στοπερ και στο σεντερ-φορ και αυτα με επιφυλαξη. Ματος-Βιειρινια σεπτεμβρη θα ειναι 34 στα 35 . Πρεπει να λογιζονται ως ποιοτικες λυσεις παγκου στα μπακ. Ο Γιανουλης θα πωληθει. Οποτε θες 2 ακραια μπακ. Στο τερμα μας καλυπτει καποιος εκ των Πασχαλακη,Ζιφκοφιτς;;;;;

Στο κεντρο περα του Μισιτς, ποιος μπορει να σηκωσει το βαρος του πρωταθληματικου ΠΑΟΚ;;;; Μαου εχει πεσει παρα πολυ η αποδοση του και δεν αξιζει το συμβολαιο του. Εσιτι, χρησιμος για 10 ματς απο τα 50 το χρονο (ειμαι αισιοδοξος και βαζω και ευρωπη). Αογκουστο , περιμενω σαν βραζιλιανος να δειξει την αξια του στο δευτερο χρονο που βρισκεται ευρωπη αλλα τον υπολογιζω σαν πρωτη αλλαγη στο κεντρο. Βερνμπλουμ, ασχολιαστο. Οποτε θες 2 χαφ 8-αρια . Να σταματησει αυτη η καραμελα με τον ανθρωποφαγο στο 6 γιατι περα απο 1 ματς το χρονο στο Καραισκακη στα υπολοιπα ματς κανουμε παιχνιδι εμεις.

Στα εξτρεμ ο Στοχ δεν εχει αξιοποιηθει καθολου και ο Καντουρι φιλοτιμος, τακτικα αψογος αλλα εχει ενα απο τα υψηλοτερα συμβολαια στην ομαδα που δεν δικαιολογειται απο αυτα που προσφερει. Ουτε γκολ, ουτε ασιστ.Πρεπει να φυγουν και οι 2. Λαμπρου, Λημνιος,Ζαμπα (???) πρεπει να πλαισιωθουν απο ενα αριστερο εξτρεμ φωτια. Αλλα οπως εχει δειξει η εποχη Σαββιδη , η θεση του αριστερου εξτρεμ ειναι στοιχειωμενη.

Στο 10 εχουμε ενα Μπισεσβαρ σκια του παλιου καλου εαυτου του. Αρνητικος ολη τη χρονια. Οκ μια φαση σε καθε ματς θα την βγαλει αλλα δεν αρκει αυτο για βασικο 10αρι του ΠΑΟΚ του Σαββιδη. Πελκας ντεφορμε αλλα παντα προσφερει τρεξιμο και πιεση. Και εδω πρεπει να παρει παιχτη - παιχταρα και να αποφασισεις ποιος θα ειναι το μπακ απ του.

Σεντερ φορ εχεις 2 ελπιδοφορους με διαφορετικα χαρακτηριστικα οποτε μπορεις να πεις οτι εισαι καλυμενος.

Η ομαδα πρεπει να παρει το κυπελο και να δειξει στα πλει οφ οτι υπαρχει ζωη στο πλανητη ΠΑΟΚ και οτι οι διαφορες με το γαυρο ειναι μικρες.
Συμφωνώ μέχρι τελείας.

Και στα φορ πάντως, μην αποκλείεις να σκάσει πρόταση και να χαιρετήσει κάποιος απ' τους 2 και να ψαχνομαστε και εκεί..

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
george188

Δημοσίευση από george188 »

navigator11 έγραψε:
george188 έγραψε:
SunAce16 έγραψε:Ήθελα να γράψω πολλά μα δεν θα βγάλει πουθενα.
Τα λεφτά τελικά δεν είναι το παν.
Παραφράζοντας το ρητό:
"Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τιμια"
θα πω απλά αυτό:
"Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν αρκεί να είναι παίκτες του, πρέπει και να φαίνονται"

Με μια απλή αναδρομή, μου λύθηκε κάθε απορία και κάθε ερωτηματικό.

===========================================

ΠΑΟΚ:
1999/2000

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ:
Γιώργος Μπατατούδης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
Ντούσαν Μπάγεβιτς

ΕΝΔΕΚΑΔΑ:

...................................Μιχόπουλος.................................
Μπορμπόκης...Αμπονσά..Κολομπούρδας...Βενετίδης
Γεωργιάδης.....Φραντζέσκος.....Νάγμπε.....Μαραγκός
....................Βρύζας...................Φρούσος.......................

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:

Σαμοτούλσκι
Τετράτζε
Κωνσταντινίδης
Κατσαμπής
Καφές
Ναλιτζής
Καραδήμος

ΚΟΣΜΟΣ:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΟΚ:
2019/2020

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ:
Ιβάν Σαββίδης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
Αμπέλ Φερέιρα

ΕΝΔΕΚΑΔΑ:

...................................Πασχαλάκης.................................
Βιεϊρίνια.........Ίνγκασον.........Βαρέλα.........Γιαννούλης
Λημνιός........Μίσιτς........Μαουρίτσιο........Μπίσεσβαρ
..................Πέλκας...............Σβιντέρφσκι......................

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:

Ζίφκοβιτς
Μάτος
Εσίτι
Αουγκούστο
Λάμπρου
Καντουρί
Άκπομ

ΚΟΣΜΟΣ:
???????????????

Θα ήθελα να μου πείς και τι κατέκτησε η ομάδα του 2000 με τους συγκεκριμένους παίκτες..βαρέθηκα το μηδενισμό εδώ μεσα αλήθεια.. Και γω πικραμένος είμαι αλλά αυτός ο μηδενισμός πραγματικά με τρελαίνει.. Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω, αν εσύ θεωρείς ότι τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει αναβάθμιση του ρόστερ κατακτώντας 3 κύπελλα και 2 πρωταθλήματα, πάω πασο..
Τώρα κι εσύ! Μην προσκολλιέσαι σε λεπτομέρειες ανούσιες. Σχεδόν τίποτα δεν άλλαξε. Πέρσι ο συγκεκριμένος, διαβλέποντας τι έμελλε γενέσθαι φέτος, μπορεί ούτε καν να πανηγύρισε το νταμπλ.
:lol: :lol: ...να δώ σύγκριση και με την ομάδα που είχε χαφ κουκιέλκα μάρκο περιμένω τώρα
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Πω τη λαλακία μου? Την πω. Οφ τοπικ? Οφ
Πήγα είδα χθες πριν το ματς τον Αλέξανδρο που ετοιμάζεται για πτήσεις πάνω από Τούμπα...Majestic ο Χρυσαετός μας... :nairepaok:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

sn0ufel4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Δηλαδή ρε μπαγλαμαδες θα γυρίσουμε στα χρόνια που με νίκη επί του γαύρου η χρονιά ήταν πετυχημένη;

Μα δεν είναι η ήττα σαν αποτέλεσμα. Είναι η εμφάνιση. Ακόμα μια. Χθες η ομάδα ήταν άθλια. Και ακόμα χειρότερα είναι ότι είναι άθλια όχι επειδή έπαιξαν κάτι τρελό οι άλλοι αλλά γιατί δεν ήξερε και δε μπορούσε να παίξει καλά.
Δεν συμφωνώ με το χαρακτηρισμό "άθλια".
Ήταν ένα κλασσικό ελληνικό ντέρμπυ όπου κυριαρχεί το άγχος, η πολλή πίεση (από την πλευρά μας) για ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΙΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ, η επιφυλακτικότητα εκατέρωθεν. Παιγνίδι κέντρου. Κανείς δεν κυριάρχησε στο γήπεδο. ΟΚ. Για εμάς είναι δεδομένο ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΟΚ. Και αυτό ζητάμε και αυτό θέλουμε. Όμως, το χθεσινό ήταν μια επανάληψη τυπικού ντέρμπυ χωρίς φάσεις που κρίθηκε σε δύο φάσεις. Και στις δύο το νόμισμα έδειξε θρήνο.
Ξέρετε με πόσες τέτοιες εμφανίσεις και με μισή φάση έχουν νικήσει σε τέτοια ντέρμπυ όλοι ? Και πήραν πρωταθλήματα.
Θέλω να πώ ότι η εμφάνιση ήταν μέτρια. Δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Δεν ήταν όμως άθλια. Μην τα ισοπεδώνουμε.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μέσα σε όλα , θέλω να πω και κάτι άλλο, χθες πιστεύω για πρώτη φορά κάποιος τόλμησε να πει κάποιες αλήθειες, που κανείς δεν τολμάει να θέσει έτσι δημοσίως. Δεν ξέρω αν υπάρχει κίνδυνος για κάτι, τιμωρία ή κάτι άλλο (όπως προσπαθεί ο γαύρος με την ανακοίνωσή του να εμπλέξει την ΠΑΕ στην ιστορία αυτή), αλλά πρώτη φορά ειπώθηκε έτσι ωμά και εμφατικά η κατάσταση της πολιτικής (άρα και της κοινωνικής) και αθλητικής πραγματικότητας στη χώρα.

Το πανό έγραψε ιστορία κι ας επισκιάστηκε από τα υπόλοιπα. Το μήνυμα πέρασε, με τον πιο ηχηρό τρόπο. Ίσως να θέλουν κάποιοι, τώρα ακόμα περισσότερο να παύσει αυτή η φωνή, ίσως. Όμως ακούστηκε και ήταν η μοναδική που είπε τα πράματα ως έχουν...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ΛΟΙΠΟΝ!!

(ήταν και κορεό αυτό; ήταν και μια άποψη για τα κορεό γενικά;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Sick Bastard έγραψε:Bane μου, φέτος ήταν η χρονιά, που θα άρχιζε η πραγματική εκτόξευση της ομάδας. Ή τουλάχιστον αυτό περίμενα εγώ. Ακόμα κι όταν έφυγε ο Λούτσε πίστευα ότι η ομάδα, ο σύλλογος ξέρει τι ψάχνει, τι θέλει και πως θα πορευτεί. Αν αυτού, αντί για ένα χάφαρο ήρθαν κάτι ημιπαλτουδιές, κάτι τύποι που σταμάτησαν τη μπάλα δια παντός ξέρω γω, παίχτες που τους τρώει η μαρμάγκα, παίχτες που τραυματίζονται και κανείς δεν ξέρει τίποτα πουθενά γι αυτούς και γενικά είναι σαν να ξαναμαθαίνει η ομάδα να περπατάει απ την αρχή, κάτι που δεν χρειαζόταν να γίνει.

Sick,έτσι είναι ρε,αλλά δε μπορούμε να χάσουμε την πίστη μας και την αισιοδοξία μας.
Έτσι και αλλιώς είμαστε μέρος του ελληνικού ποδοσφαίρου,οπότε πάντα θα υπάρχουν οι παθογένειες και άλλα πράγματα που θα μας κρατάνε πάντα πίσω σε σχέση με αυτό που ονειρευόμαστε για τον ΠΑΟΚ.
Όποιος αντέχει και έχει γερό στομάχι,οι υπόλοιποι θα δυσκολευτούν πολύ.
Να φύγει η φετινή σεζόν (στο μυαλό των περισσοτέρων από εμάς είναι χαμένη ήδη) να δούμε και την κατάληξη της υπόθεσης με την Ξάνθη και ας γίνει το καλοκαίρι αυτό που δεν έγινε φέτος.
Να ανασυνταχθούμε ολοι,να έρθει ένας κανονικός προπονητής και να φτιαχτεί μια νέα ομάδα γιατί όπως φαίνεται αυτή έκανε τον κύκλο της μετά από ένα αήττητο πρωτάθλημα ένα ακόμα κλεμμένο και τρία συνεχόμενα κύπελλα.
Για μένα ένα τέταρτο συνεχόμενο μέσα εκεί κιόλας θα έχει μεγαλύτερη αξία από τον τίτλο γιατί θα ειναι άλλο ένα ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (καμία ομάδα δεν έχει πάρει 4 κύπελλα στη σειρά) και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε τώρα.
Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα είναι σχεδόν τελειωμένο χάρη κυρίως (θα επιμείνω) σε αυτόν τον ηλίθιο που έχουμε στον πάγκο.
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Δεν γίνεται να μιλάμε για χαμένη χρονιά, όταν έχουμε ακόμα 11 αγωνιστικές όντας στο -5 παίζοντας ακόμα δύο φορές με τον ανταγωνιστή και 3 αγώνες μακριά από ένα ακόμα Κύπελλο.

Ναι, δεν εμπνέουμε σοβαρότητα, πάθος, προσήλωση, καύλα. Ναι.

Αλλά είμαστε ο ΠΑΟΚ ρε. Όσο υπάρχει ο Άντρε εκεί μέσα, έχω πίστη.

Μην υποτιμάτε την καρδιά του Πρωταθλητή, ρε παίδες. Ακόμα κι αν ο ίδιος δεν σέβεται τον εαυτό του ώρες-ώρες.

Και δεν είμαι αθεράπευτα ρομαντικός. Όλα θα κριθούν σε 8 ημέρες. Ένα ψόφιο Χ ίσως να κάλυπτε την παθογένεια μας (ο,τι λέγαμε και με Οάρη και βάζελο βέβαια...), ίσως ΙΣΩΣ ΛΕΩ να ξυπνήσει ο,τι έχει απομείνει στον εγωισμό των παικτών-προπονητή μας.

:pano: ρε!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Προφανώς η κατάσταση είναι πολύ πιο σύνθετη από όσο νομίζουμε. Θα φανεί στο μέλλον και κυρίως στα παιχνίδια του κυπέλλου αν η χτεσινή μας εμφάνιση συνδέεται με την πιθανότητα τιμωρίας μας για την περιβόητη καταγγελία του πουστόγαυρου. Από τότε που έσκασε βλέπω μια Ξάνθη που δεν μπορεί να σταυρώσει βαθμό στο χορτάρι και μάλλον ήταν επιλογή της να μην κυνηγήσει τα play off για να κοπάσει ο θόρυβος και ότι θα ακολουθούσε μετά από τρούμπα μεριά. Το να βλέπω τον Άμπελ στον πάγκο καθιστικό, να πω την αλήθεια, κάπως με ξένισε και με έκανε να σκεφτώ το λες ρε πούστη μου? Για να δούμε τι θα δούμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”