Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Afanas

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευση από Afanas »

Εγώ πάντως δε θέλω να πουλήσουμε βασικούς παίκτες τον Γενάρη και ειδικά όχι τον Γιαννούλη γιατί μέχρι στιγμής είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες για την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους εύχομαι.Να μαστε όλοι γέροι να δούμε και φέτος την Ομάδα μας Πρωταθλήτρια.Λοιπον σας έχω 2 νέα Πρώτον ο γαυρος έχει κάνει πρόταση στον Πριγιο και έχει μπει σε συζητήσεις με τον Μάνατζερ του και προσφέρει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον Παίκτη όπως και τεράστια προμήθεια στον μάνατζερ του,ισχυει αυτό που έγραψε ο φίλος ποιο πάνω.Καο το δεύτερο είναι πολύ πιθανό να έχουμε πώληση του Γιαννούλη, δεν έχω μάθει ποια είναι η ομάδα αλλά έχει φτάσει στα γραφεία του ΠΑΟΚ πολύ μεγάλη πρόταση για τον Γιαννούλη δεν ξέρω αν είναι στη ρήτρα αλλά μου είπανε ότι είναι πολύ μεγαλύτερη από 6 εκ που έδινε Αγγλική ομάδα πριν μια βδομάδα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αρχίσατε πάλι το κλαψομουνιασμα για παίκτες που θα μας "κλεψουν";

Στα παπάρια μας τι θα κάνει ο πριγιοβιτς.

Τον θέλει ο ΠΑΟΚ; Όχι.

Άρα ας πάει όπου θέλει.

Μπάλα πρόκειται να παίξει; Πάλι όχι.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πώληση Γιαννούλη, μεταγραφή Στάφ, είναι πιθανό σενάριο. Απλά θεωρώ πολύ δύσκολο να αφήσει ο Φερέιρα τον Γιαννούλη να φύγει. Μόνον αν έρθει πρόταση στην ρήτρα όπως με Πρίγιο πέρυσι.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Κώλυσε η βελόνα με τον Σταφυλίδη επειδή μάλλον δεν εμπνεύεστε κάτι καλύτερο μάλλον. :mrgreen:
Ο ίδιος ο παίχτης βγήκε πάρα πολλές φορές και τώρα πρόσφατα και στο παρελθόν και είπε δεν τρέχει τίποτα επίσης με τον μάνατζερ του επίσης δεν τα έχουμε καλά και τέλος το βασικότερο δεν είναι καλός παίχτης για τον ΠΑΟΚ ούτε ήταν ποτέ. Τον είδαμε και στην Εθνική και παντού δεν έχει σέντρα, δεν μπουκάρει και επιθετικά σε προσφέρει μηδέν! δες και τα νούμερα θυμήσου και στον ΠΑΟΚ όταν ήταν... και αμυντικά τίποτα το σπουδαίο μόνο κανένα βρωμόσουτ σε ριμπάουντ μία φορά τον χρόνο. Χέστηκα αν παιζει στην Γερμανία εγώ σαν αριστερό μπακ για αυτόν τον ΠΑΟΚ λέω είναι λίγος ούτε είναι σε ηλικία να βελτιωθεί.

Ο Πρίγιοβιτς τώρα! Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ενα ή έχει κλείσει-συμφωνήσει σε εμάς και περιμένει και όλα είναι επικοινωνιακά από εμάς.............. ή εκβιάζουν οι μάνατζερ κτλ και ο γαύρος θέλει επικοινωνιακά να πει ότι σε παίρνει παίχτες... Τώρα είτε καταλήξει σε εμάς ή στον γαύρο ή αλλου το ερώτημα είναι ένα ? Θέλει ο ΠΑΟΚ πίσω σεντερ φορ σαν τον Πριγιο? Ταιριάζει στον ΠΑΟΚ του σήμερα? ή θα έρθει και δεν θα είναι τόσο καλός όπως ήταν? όλα αυτά θα φανούν στο μέλλον... Αλλά ο ΠΑΟΚ τώρα έχει σέντερ φορ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όπως ο γαύρος πήρε ΔΣ14 και ΣΚΑ33, έτσι θα πάρει και τον Prijovic.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η σφίνα γράφει ότι μετά την επαφή Άμπελ και Μπράνκο συμφωνήθηκε ο ΠΑΟΚ να μην πουλήσει ΚΑΝΕΝΑ από τους ενεργούς παίκτες κορμού. Θα πουληθούν μόνο παίκτες που δεν ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία, όπως πχ ο Στοχ. Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το άρθρο της σφίνας, τον χειμώνα θα κινηθεί για αριστερό μπακ, μπακ-απ του Γιαννούλη, αφού ο Βιειρινια προορίζεται από τον Άμπελ σαν εξτρέμ και όχι σαν μπακ και ίσως και για φορ αν έρθει καλή πρόταση για τον Άκπομ. Ο Σφι δεν θα πουληθεί.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Ο Πριγιο θέλει ΠΑΟΚ, όλα τα άλλα είναι κόλπα και μέτρα πιεσης στον ΠΑΟΚ. Ο γαύρος η αλήθεια είναι ότι δεν θα τον χαλασει ο Πριγιο αλλά και ο ΠΑΟΚ θα είναι μικρή ήττα επικοινωνιακά που στην Ελλάδα παίζουν αρκετό ρόλο αυτά.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ας πάει όπου θέλει.ο ΠΑΟΚ ούτε εκβιάζεται ούτε σύρεται.εχει τον προγραμματισμό του
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Φέρτε τον ... αντιπροχθες. Κόψτε το λαιμό σας.
https://video.twimg.com/ext_tw_video/12 ... mp4?tag=10
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

Εγώ λέω ότι όπως παίζουμε που σ ενα ποσοστό 70-75 τοις εκατό κάνουμε σεντρες και παράλληλες μπαλιές με Λημνιό και Γιαννούλη, συν τις φοβερές κάθετες και τα στημένα του Μίσιτς ο πριγιο θα κάνει πάρτι. Ο Σφιντερσκι εμένα προσωπικά δε με τρελαίνει, μου αρέσει πολύ περισσότερο ο πριγιο. Κατ εμέ αν μπορέσει, καλώς να έρθει :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

navigator11 έγραψε:Φέρτε τον ... αντιπροχθες. Κόψτε το λαιμό σας.
https://video.twimg.com/ext_tw_video/12 ... mp4?tag=10

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Scott Sterling!
THE MAN
THE MYTH
THE LEGEND!!!!

Παίζει και βόλλεϋ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Εγώ θέλω να πάρουμε τον Ντανι Βέρντε (ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της αεχ) Και να τον έχουμε να πηγαινοφέρνει τους σάκους των ποδοσφαιριστών από το πούλμαν στα αποδυτήρια.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Εγώ θέλω να πάρουμε τον Κλιγγόπουλο και να εξιστορηθεί στην πρώτη συνέντευξη γνωριμίας με τον κόσμο μέσα από το ΠΑΟΚΤΒ το ιστορικό της διαδρομής του μεταξύ ΕΟ κ Τρακτάρεως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”