Νέος προπονητής 2019/2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Nikos 74

Re: Νέος προπονητής 2019/2020

Δημοσίευση από Nikos 74 »

pavire έγραψε:Είμαι σίγουρος πως η διοίκηση θα κάνει την σωστή επιλογή στο θέμα του προπονητή. Όταν ήρθε ο λουτσεσκου δεν ήμασταν λίγοι εμείς που δυσαρεστηθηκαμε... Ο προπονητής πρέπει να είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας...Να ξέρει τι πάει να πει 'παιζω στα Γιάννενα τον χειμώνα ή στο χωράφι της Λάρισας ή στους μισθοφόρους του Πανιωνίου'...
ΥΓ. Μόνο Ουζουνίδη μην φέρεται ρε παιδιά...καλύτερα Παράσχο και 5-3-1!!!
Ο Φοιρός άραγε να ζει;
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

Του ατρόμητου ο πρώην ήταν καλή περίπτωση δυστυχώς αλλ δεν τον προλάβαμε
maceio

Δημοσίευση από maceio »

ΡΟΥΜΑΝΟΣ ,δεν επρεπε να μας κανει εντυπωση ...συμφεροντολογοι και πονηροι
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Prandelli, Donadoni,.... οτι θες εχει , λεφτα να χεις !
prax

Δημοσίευση από prax »

Ο πραντελι από τότε που πέθανε η γυναίκα του είναι πρώην προπονητής, δεν έχει όρεξη πλέον, για αυτό νομίζω έχει να δουλέψει αρκετά χρόνια..
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Μας βλέπω με κανέναν Μιλογεβιτς η Κρίστενσεν.
Εφικτές λύσεις με εμπειρία από CL και γνώση του πρωταθλήματος.
Στα υπέρ μας τελικά ότι φέτος όλα θα κριθούν στα playoffs, όποτε δεν κινδυνεύουμε να χάσουμε καταδικαστικους βαθμούς στην αρχή.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Besuch 2 έγραψε:Κατι τελευταιο στα ορια της συνομωσιολογιας, ξερω οτι πολλοι ισως γελασετε :

Αυτο που ξαφνικα μας θυμηθηκαν οι Αραβες καπως μου καθεται.

Ειναι γνωστο οτι απο μπαλα δε σκανπαζουν και ουσιαστικα ολες οι κινησεις τους γινονται απο μεγαλο-μανατζερς που μυριστηκαν πολλα φραγκα εκει.

Επειδη ομως στην Ελλαδα ειναι γνωστο ποια ομαδα ειναι δικτυωμενη καλα σε μανατζεριστικα παιχνιδια, εγω ολα τα περιμενω..ακομα και τα κατα παραγγελια τρυπηματα. Υποπτη η στιγμη αυτη..το ιδιο κ η χειμωνιατικη αρπαγη Πριγιο.
Το ξερω, τραβηγμενο ως σκεψη, αλλα ακομα κι ο καραπαπάρας χθες εδειξε λες κ το περιμενε το θεμα στην αντιδραση του.

Οπως δεν ειχα θεωρησει τυχαιο τον ερωτα της ΕΠΟ με το Σαντος απο το χειμωνα της τελευταιας χρονιας, μολις ο ΠΑΟΚ αρχισε να μπαινει στο παιχνιδι κ να ενοχλει, ετσι κ τωρα μπορω να περιμενω τα παντα απο "ανθρωπους" που δεν κολωνουν ουτε στο να σκοτωσουν προκειμενου να φτασουν στους στοχους τους.

Η συνεχεια θα δειξει ισως περισσοτερα κι αν ηταν τυχαιο φαινομενο οτι στον ΠΑΟΚ βρισκονται ξαφνικα φλεβες χρυσου, που ναι.μεν φερνουν χρημα στην ομαδα αλλα το ταιμιγκ εγκυμονει κινδυνους που μπορει να στοιχισουν περισσοτερα ή κρυβεται και κατι αλλο απο πισω....

Αν ισχυει οτι ειπε οτι ειπε ο Λουτσε στους παιχτες ακομα χειροτερα για αυτον.
Φευγεις απο εργαζομενος και το τελευταιο που κανεις ειναι να θαψεις τους εργοδοτες ολων των υπολοιπων. Βαζεις το δυναμιτη να καιει κ αποχωρεις.......στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ λοιπον πονηρη Αλεπού.
Πάντως πριν λίγες μέρες βγήκε φήμη ότι η ίδια ομάδα είχε κάνει πρόταση στο μαρτινς του γαυρου. Μετά έκαναν στον Λουτσεσκου με περισσότερα χρήματα
prax

Δημοσίευση από prax »

Μπεσουχ 2 κ εμένα Μ φαίνονται ύποπτα αλλά ο οργανισμός ΠΑΟΚ θα πρέπει να απορροφήσει τεοιουσ κραδασμούς, μόνο έτσι θα ξεφύγουμε από το αρρωστημένο αιλλοινικω ποδόσφαιρο για να ανέβουμε επίπεδο
maceio

Δημοσίευση από maceio »

prax έγραψε:Ο πραντελι από τότε που πέθανε η γυναίκα του είναι πρώην προπονητής, δεν έχει όρεξη πλέον, για αυτό νομίζω έχει να δουλέψει αρκετά χρόνια..
στην σαμπντορια ηταν μεχρι τον ιουνιο
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

obanebane έγραψε:
gika έγραψε:Χωρίς να μπορώ να πω παραπανω, ο Πελκας είπε ότι ο Λουτσεσκου έφυγε λόγω ασυνενοησιας και ότι δεν του κάνανε τις μεταγραφές/ανανεωσεις που ήθελε και ότι το οικονομικό δεν είχε να κάνει με την απόφαση του.

Δεν είναι παπάς, το άκουσα από τον ιδιο με τα αυτιά μου.

Ειπε ο Πελκας οτι δε του εκαναν τις μεταγραφες που ηθελε;
Που το ακουσες αυτο;
Δε λεγεται ευκολα τετοιο πραγμα απο μελος του ροστερ της ομαδας,ποσο μαλλον απο τον αρχηγο.
Ναι το είπε, όχι δημόσια, αλλά βρεθήκαμε σε κοινή παρέα. Χρόνια είμαι εδώ, δεν έχω πουλήσει παπά ποτέ.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Τότε κακώς το αναφερεις. Εκθέτεις τον Πέλκα και δεν είναι σωστό, για να μην γράψω άλλη λέξη.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αυτος ρε παιδια δεν ειναι λογος για να παρατησεις μια ομαδα σε αυτην την χρονικη στιγμη....

παπαριες με την μεντολα....

καθεσαι παλευεις με οτι εχεις και προσπαθεις να αποδιξεις οτι εχεις δικαιο σε αυτο που ζητας....

....αν γουσταρεις να εισαι εκει που εισαι και εαν αγαπας αυτο που κανεις....

εαν εισαι .....επαγγελματιας...αρπαζεις το μαχρι και απο ....εκει παν και οι αλλοι....

ποιους ηθελε δεν το ακουσε ο....πελκας....??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Σάβ 29 Ιουν 2019, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Delio ROSSI ...KAI AKOMH καλυτερα Giuseppe Pillon PESCARA και μας φερνει και Brugman μαζι του !!!!!
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Πάντως η ομάδα πρέπει αύριο να έχει προπονητή που θα συνεχίσει από εκεί που το άφησε ο Λουτσέσκου.
Οσο περνάει η ώρα και ο Γκαρσία μου φαίνεται λογική επιλογή, κάποτε θα του δωθεί η ευκαιρία ας είναι τώρα και αυτά περι συνύπαρξης με μεγάλο κόουτς είναι αηδίες, ο τύπος έχει παίξει σε ρεαλ και μίλαν έχει δει προπονητές μεγάλους, το ζήτημα είναι αν ο ίδιος θα το έχει.
Αν επιλέξει η διοίκηση τον Γκαρσία θα πρέπει να τον πλαισιώσει με πολύ δυνατο επιστημονικό τιμ σε γυμναστές βοηθούς κλπ για να έχει τουλάχιστον το καλύτερο σταφ.
Το σημαντικό για μένα είναι η συνέχεια, όποιος έρθει πρέπει να ξέρει από ελληνικό πρωτάθλημα και ΠΑΟΚ γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.
Οσο αφορά τον Πελκα αν είναι αλήθεια αυτό που αναφέρει ο φίλος καλά θα κάνει να κρατησει το στόμα του κλειστό, αρχηγός είναι έλεος.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

πακετο με Στοχ ,Zdenek Scazny ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”