ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 27/2 19:30 CosmoteSports & Laola
Re: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 27/2 19:30 CosmoteSports & Laola
Οι άλλοι χάσαν ήδη το κύπελλο
Πού να πάμε σε κανα τελικό και να προηγηθούν οι άλλοι κιόλας
Πού να πάμε σε κανα τελικό και να προηγηθούν οι άλλοι κιόλας
- giwrgos04dex
pilotos έγραψε:Βλέπεις ομάδα που δεν παλεύει.chrisg4 έγραψε:Ρε pilotos αν διαφωνείς πες το. Αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφω ρωτά δεν είναι κακο. Το ότι να ναι είναι απάντηση δεκάχρονου.
Εγώ βλέπω ένα στημένο κοράκι και την ομάδα να έχει 12 τελικές και καθαρό χρόνο 15 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο.
SM-G965F
- navigator11
Φιλικά τελείως, μην παρακολουθήσεις από εδώ και πέρα την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Παίρνεις γεύση ΚΑΙ από σήμερα του τι έρχεται. Δεν υπάρχει σχεδόν αντίπαλος, με εξαίρεση 3-4 ματς, που να μην έχει ευνοηθεί, ακόμα και οριακά ο όποιος αντίπαλος. Μιλάμε για μέσα στην Τούμπα. Για εκτός δε χρειάζεται να γίνει καν αναφορά.Doomlord4 έγραψε:Αν στα υπολοιπα ματς δεν εχω εξελιξη σκορ στυλ απολλωνα (2-0 στο δεκαλεπτο) φοβαμαι για την υγεια μου.......
Δεν αντεχω πια ουτε το 0-0 στο 5'
Ειναι μεγαλο κριμα αυτη η ομαδα να μην προστατευεται εξωαγωνιστικα με οποιοδηποτε τροπο και να εχει να αντιμετωπισει σε καθε αγωνα της στημενα κορακια..
- giwrgos04dex
δεν θυμαμαι αλλη χρονια τοσες κοντρα διαιτησιεςkotsidas9 έγραψε:Ειναι μεγαλο κριμα αυτη η ομαδα να μην προστατευεται εξωαγωνιστικα με οποιοδηποτε τροπο και να εχει να αντιμετωπισει σε καθε αγωνα της στημενα κορακια..
Αν κάποιος διάβαζε τα σχόλια χωρίς να βλέπει τον αγώνα,θα νόμιζε ότι χάνουμε 0-3.
Χαλαρωστε μερικοί 4-1 θα λήξει.
Χαλαρωστε μερικοί 4-1 θα λήξει.
Πρεπει να ηρεμησουν κ να παιξουν με καθαρο μυαλο τα 15 λεπτα που θα αφησει να παιχτουν ο πουτανας γιος .
Απο κει κ περα αυτη η χωρα των τελευταιων 40 ετων πρεπει να εκλειψει απο το χαρτη. Να ξαναγινει επαρχια καποιων μογγολων.
Πολλοι απο εμας δεν θα χασουμε τιποτα απο αυτο. Υποτελεις χωρις δικαιωματα ειμαστε, το ιδιο θα παραμεινουμε. Καποιοι ομως τοτε θα τα χασουν ΟΛΑ κι αυτο εμενα μου αρκει για να το θελω οσο τιποτα!
ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ..ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.
Απο κει κ περα αυτη η χωρα των τελευταιων 40 ετων πρεπει να εκλειψει απο το χαρτη. Να ξαναγινει επαρχια καποιων μογγολων.
Πολλοι απο εμας δεν θα χασουμε τιποτα απο αυτο. Υποτελεις χωρις δικαιωματα ειμαστε, το ιδιο θα παραμεινουμε. Καποιοι ομως τοτε θα τα χασουν ΟΛΑ κι αυτο εμενα μου αρκει για να το θελω οσο τιποτα!
ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ..ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.
- navigator11
- hasio_john