ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3/2-19:30,NS1HD
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3/2-19:30,NS1HD
Αντε βρε γ@μήστε τους τρομοκρατημένους κλέφτες!!! ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@Μ@ ΤΑ ΜΟΥΝΙ@!!!
-
Νίκη για πολλούς λόγους σήμερα! Κυρίως για ψυχολογικούς! Για να μην πιστέψουν οι τύποι που πανηγύριζαν χθες για την νίκη με τον πανιωνιο, οτι μας έφτασαν και μπορούν και να μας κερδίσουν. Έχω πολύ άγχος!! Λίγες ώρες έμειναν!

Κίτρινη, θέλουμε να βάλεις τα δυνατά σου και να παίξεις για την ιστορία σου. Το ΠΟΚ βασίζεται πάνω σου. Τα αδέρφια σου σ' έχουν ανάγκη. Μην τους απογοητεύσεις.
Μεγάλη υπόθεση για το σημερινό η νίκη στο κύπελλο μέσα στο ΟΑΚΑ. Θέλω να πιστεύω ότι με τη νίκη αυτή αλλά και με το διπλό με γαύρο φέτος η ομάδα η ομάδα κινείται σε υψηλότερο βαθμό ψυχολογικής ετοιμότητας.
Απίστευτο το τι κατάφερε αυτή η ομάδα: να μπορέσει με δυο νίκες σε ντέρμπι να κλειδώσει το πρωτάθλημα μήνα Φλεβάρη!!!
Για αυτό όπωσδηποτε τρίποντο σήμερα!!!
- Είναι και ο Ενρικε στην αποστολή, κάτι που δεν το περίμενα. Σε τι κατάσταση είναι; Οποίος ξέρει κάτι ας γράψει!
Απίστευτο το τι κατάφερε αυτή η ομάδα: να μπορέσει με δυο νίκες σε ντέρμπι να κλειδώσει το πρωτάθλημα μήνα Φλεβάρη!!!
Για αυτό όπωσδηποτε τρίποντο σήμερα!!!

- Είναι και ο Ενρικε στην αποστολή, κάτι που δεν το περίμενα. Σε τι κατάσταση είναι; Οποίος ξέρει κάτι ας γράψει!
- PAOK_Antarctica
Όλοι οι γαύροι σήμερα με την ΑΕΚ, όλα τα χανούμια πέρσι με τον γαύρο.
Έτσι πάνε αυτά, Αθηνέζες κοκότες.
Έτσι πάνε αυτά, Αθηνέζες κοκότες.
Το ματς εξαρτάται αποκλειστικά απο εμας και ιδιεταιρα απο την μεσοαμυντικη γραμμή όσων αφορα τα λάθη στην πίεση και τα μαρκαρίσματα στα στημένα. Αν τα πάμε καλά τοτε το διπλό θα ερθει εύκολα.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Κατι ψιλοακουστηκε και οτι αν χανουνε σημερα θα κανουν ντου οι δικοι τους και δε θα τελειώσει το ματς
- Παλαιολόγος
ας επικεντρωθουμε στο ματς
τωρα αν καποιοι εχουν τοοοσο κομπλεξ,ελεος
δε πιστευω πως θα γινει τιποτα
τωρα αν καποιοι εχουν τοοοσο κομπλεξ,ελεος
δε πιστευω πως θα γινει τιποτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 03 Φεβ 2019, 15:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
CCCP έγραψε:Κατι ψιλοακουστηκε και οτι αν χανουνε σημερα θα κανουν ντου οι δικοι τους και δε θα τελειώσει το ματς

Με ξένο διαιτητή δεν κάνουν τέτοιες ανοησίες.
0-2 από το ημίχρονο και θα δούμε πόση ώρα θα κοιτάζονται μεταξύ τους οπαδοί και παίκτες.
Δεν θέλω τίποτε άλλο από το να παρουσιάσει η αεχ αυτό που είναι και ο ΠΑΟΚ αυτό που πρέπει.
Ξεκινώ από τώρα τα "μη σταματάς Δικέφαλε" (καθιστός προς το παρόν)
Δεν θέλω τίποτε άλλο από το να παρουσιάσει η αεχ αυτό που είναι και ο ΠΑΟΚ αυτό που πρέπει.
Ξεκινώ από τώρα τα "μη σταματάς Δικέφαλε" (καθιστός προς το παρόν)
Τα έχει νηστικά τα καλόπαιδα της φλωρητζιναλ ο κάβουρας και δεν τα ελέγχει. Είναι πιθανό σενάριο το ντου αυτό μου δείχνει εμένα με τις ανακοινώσεις της η χάρτινη.CCCP έγραψε:Οπως δεν κανανε στο CL ?
Δηλαδή προσπαθεί να καλύψει τον κ@λο της σε περίπτωση επεισοδίων.
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλη μια μεγαλη μερα για την ομαδαρα μας!
Ναι,παιζουμε με τους κλεφτες….και αυτό από μονο του δινει άλλη διασταση στο ματς,
Όμως,για μενα δεν αλλαζει τιποτα.
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣ...ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ!!Τιποτα περισσοτερο...τιποτα λιγοτερο!!
Στο ματς με τα Γιαννενα ειχα παρα πολυ αγχος γιατι ηξερα πως το μυαλο ολων ηταν στην ΑΕΧ...
Σημερα ξερω πως ο Βιερινια εχει προετοιμασει ψυχολογικα τους παντες μεσα στα αποδυτηρια και πως το ματς αυτο,οι παικταραδες μας θελουν να το κερδισουν,ισως περισσοτερο και απο εμας!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Ναι,παιζουμε με τους κλεφτες….και αυτό από μονο του δινει άλλη διασταση στο ματς,
Όμως,για μενα δεν αλλαζει τιποτα.
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣ...ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ!!Τιποτα περισσοτερο...τιποτα λιγοτερο!!
Στο ματς με τα Γιαννενα ειχα παρα πολυ αγχος γιατι ηξερα πως το μυαλο ολων ηταν στην ΑΕΧ...
Σημερα ξερω πως ο Βιερινια εχει προετοιμασει ψυχολογικα τους παντες μεσα στα αποδυτηρια και πως το ματς αυτο,οι παικταραδες μας θελουν να το κερδισουν,ισως περισσοτερο και απο εμας!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
- falconakis
Το ματσάκι δεν είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα... Παίζουμε μπαλιτσα λαου λαού και τα γκολακια θα έρθουν. Είναι οι χάρτινοι που έχουν το άγχος και όχι εμείς...Απλά μια καθαρή νίκη θα γεμίσει τα παμπερς των γαβρων...
ΕΜΠΡΌΣ ΑΪΤΕ ΔΙΚΈΦΑΛΕ
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΕΜΠΡΌΣ ΑΪΤΕ ΔΙΚΈΦΑΛΕ
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk