Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Στον τελικό με τον βάζελο στο οακα ξέρετε πόσες βολές είχαμε φάει με στυλό;
Τότε ήταν θρίαμβος του ποδοσφαίρου. Εγώ αυτό θυμάμαι.
Τότε ήταν θρίαμβος του ποδοσφαίρου. Εγώ αυτό θυμάμαι.
navi τα είπες όλα...navigator11 έγραψε:Δεν ξέρω αν ήταν προβοκάτσια, αν ήταν προμελετημένο, αν ήταν ηλιθιότητα, αν ήταν δικός μας, αν ήταν από το υπερπέραν ή ο,τι στον πέο άλλο. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πέρυσι ο κόσμος της ομάδας, για μέρος του οποίου έχω εκφράσει άλλες φορές παλιότερα έντονες ενστάσεις για συμπεριφορές του, υπήρξε ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ & ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ, κόντρα στις ελεεινές προκλήσεις, που δέχτηκε σύσσωμα από πλείστους όσους θεσμούς του αθλητικού παρακράτους. Και όχι στιγμιαία για μια δυο φορές. Αλλά διαρκείας επί μήνες. Που αν ποτέ τα υφίσταντο όλα αυτά τα αίσχη τα πουστρογαυρ@κια, είτε κόκκινα, είτε πράσινα, είτε κίτρινα, θα είχε καεί η χώρα. Ουδείς δε λέει ότι, αν όντως αυτός ο συγκεκριμένος είναι συνοπαδός,δεν είναι απομονωτέος. Ας κάνει και η αστυνομία τη δουλειά της και να τον μπαγλαρώσει. Δε νομίζω ότι θα σπεύσει κάποιος εκ ΠΑΟΚ να τον υπερασπιστεί. Φτάνει όμως το "φούσκωμα". Νισάφι ρε.

αυτη η επιλεκτικη ευαισθησια σορρυ κιολας αλλα δε με πειθει.Taseos έγραψε:Δεν ειναι φωτοβολιδαjibbie έγραψε:ηρθε ο αλλος ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ντε και καλα να κανουμε γκελα, κι εχουμε κανει συμποσιο για τη φωτοβολιδα.
nice
Ειναι αποπειρα δολοφονιας.και ναι ειναι σημαντικοτερο απο ενα κορνερ ενα οφσαιντ ποσο μαλλοβ οταν γινεται στο ονομα του ΠΑΟΚ
Κάπου, κάποτε σε αυτή τη κοινωνία πρέπει να αρχίσουν να εφαρμόζονται οι νόμοι. Ας γίνει η αρχή εδώ και ας τον βάλουν μέσα, αυτόν και οποιονδήποτε κάνει παρόμοια πράξη στο μέλλον. Μια χαρά τον βρίσκουν αν θέλουν, δεν εξαφανίστηκε σαν Χουντίνι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φίλε jibble. Για το ρολό χαρτί εννοείται πως ήταν γελοιότητα και δεν μπήκα καν στον κόπο να γράψω κάτι(και θεωρώ εντελώς αστείους αυτούς που δημιούργησαν και δικαστική υπόθεση γι'αυτόν τον λόγο). Για τις φωτοβολίδες που απλά τις πετάνε στους τσέους οι οποίοι τις αποκρούουν με τις ασπίδες, επειδή πολλές φορές προκαλούν κι οι ίδιοι δεν έχω γράψει ποτέ τίποτα. Επέτρεψέ μου για την φωτοβολίδα με στιλό να έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Δεν είναι θέμα ευαισθησίας. Για εμένα είναι θέμα κοινής λογικής. Δεν με ενδιαφέρει αν το έκανε δικός μας, πράσινος κίτρινος κόκκινος γαύρος ή οποιοσδήποτε άλλος. Αυτόν που το έκανε τον θεωρώ επίδοξο εγκληματία(για να μην πω δολοφόνο). Επίσης δεν με ενδιαφέρει ποιος του επέτρεψε να την βάλει μέσα στο γήπεδο(παρότι έχει κι αυτός μεγάλο μερίδιο της ευθύνης). Αν πετύχαινε κάποιον στο κεφάλι θα συνέχιζες να γράφεις για επιλεκτικές ευαισθησίες; Πρέπει να πεθάνει κάποιος πρώτα για να ευαισθητοποιηθούμε; Αν απλά ακουμπούσε και έκαιγε κάποιον πάλι δεν τρέχει τίποτα; Να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε ζητάμε. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Αν διαφωνείς περιμένω να ακούσω τη δική σου άποψη και για ποιο λόγο δεν πρέπει να τιμωρηθεί.
ακριβως, ειναι θεμα κοινης λογικης, δε θελει υπεραναλυση. παμε να πουμε κατι τωρα για τον ΣΤΗΜΕΝΟ;
Τι άλλο να πούμε; Άμα ξαναπιάσει σημαιάκι στα χέρια του πρέπει να δώσει τελεσίγραφο ο Ιβάν. Ή βάζετε σε όλα τα ματς του ΠΑΟΚ ξένους διαιτητές, επόπτες, παρατηρητές ή δεν συνεχίζεται το πρωτάθλημα. Το πιστεύω πως με Άγγλους διαιτητές θα το πάρουμε περπατώντας το πρωτάθλημα(εφόσον δεν επιστρατέψουν προβοκάτσιες, στημένους και δικαστές όπως πέρσι). Σε προπαγάνδα δύσκολα να τους ανταγωνιστούμε ακόμη κι αν παρουσιάζουμε συνεχώς την αλήθεια μπροστά στη μούρη τους. Δεν πρόκειται να την πιστέψουν. Αλλιώς έμαθαν. Άρα συμπεραίνω ότι μπορεί να χρειαστούμε και ξένους δικαστές... Σάπια όλα φίλε. Απ' όπου και να το πιάσεις το πράγμα λερώνεσαι.
Ρε σεις, στο ντουκου το περασατε αυτο που ποσταρε ο hashio? Λεει πως το video απο την κερκιδα ηταν κεντραρισμενο στο σκηνικο απο πριν γινει ακομα. Επισης λεει οτι στο βιντεο φαινεται οτι ο τυπος ειναι ΜΕΣΑ στον αγωνιστικο χωρο, απο την μεσα πλευρα απο τα καγκελα. Συνδυαστε ολα αυτα με δυο μαρτυριες που ειχαμε εδω περα απο παιδια που ηταν μεσα στο γηπεδο και ειπαν οτι η πρωτη φωτοβολιδα πηγε προς τη δικη μας κερκιδα και περασε ξυστα απο κεφαλια δικων μας. ΠΡΕΠΕΙ να γινει καλη ερευνα και να βγει στη φορα αυτος ο τυπος. Κατι βρωμαει πολυ χοντρα εδω περα.
- paok re niamou
και ομως περασε στο ντουκου, μονο εγω το σχολιασα και μετα το χαος.
Ενα τοσο σημαντικο στοιχειο, και ομως ολοι κοιταζουν το δεντρο και οχι το δασος.
Ειλικρινα δεν με εκπλησει καθολου.................
Ενα τοσο σημαντικο στοιχειο, και ομως ολοι κοιταζουν το δεντρο και οχι το δασος.
Ειλικρινα δεν με εκπλησει καθολου.................
- paok re niamou
paok re niamou έγραψε:Δεν ειχα σκοπο να γραψω για το θεμα της φοτοβολιδας αλλα αναγκαζομαι. Χθες το βραδυ λιγο πριν τις 3 ακουγοντας σπορ φμ, βγηκε μια γνωριμη φωνη Παοκτση αθηναιου, που βγαινει σε αρκετες εκπομπες. και ειπε τα εξης :
Οι φωτοβολιδες ηταν δυο και οχι μια. Καθομουνα στο κερκιδα μας καπου σχεδον στη μεση, οταν ξαφνικα απο το κατω μερος ηρθε προς εμας και εντελως ξυστα μια φωτοβολιδα. Θα μπορουσε να εχει τραυματισει καποιον απο εμας. Γλυτωσαμε απο καθαρη τυχη. Απο το ιδιο μερος λιγο μετα εκτοξευθηκε η δευτερη προς το μερος των Πανιωνιων.
Μετα φυσικα ειπε οτι καταδικαζει το γεγονος και οτι αν θελανε οι συνοπαδοι θα τον πιανανε και θα του σπικαρανε του τυπου αυτου δυο φωνηεντα.
Αυτο ακουσα αυτο σας γραφω. Ο καθε λογικος ανθρωπος μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
απο καποια σχολια που διαβασα πριν λιγο, προκυπτει οντως οτι πεταχτηκε και μια στην δικια μας κερκιδα πριν.
Πολυ υποπτα στοιχεια χωρις καμια δοση συνομωσιολογιας.
+ 1...

Το ασθενοφόρο που περνάει από πίσω, άνετα μπορεί να ήταν το σύνθημα του συντονισμού του zoom του βίντεο με την εκτόξευση και η "γωνία" που γίνεται η λήψη μπερδεύει πολύ όποιον το κοιτάζει επιδερμικά...hasio_john έγραψε:PAOK Veriotis (facebook)
Πλέον δεν μιλάμε για το κατακριτέο της ιστορίας.
Πλέον μιλάμε για το ύποπτο της υπόθεσης. Αυτό που σε γεμίζει σκέψεις. Σκέψεις καχύποπτες. Τελικά φαίνεται πως κάτι τέτοια περιστατικά δεν είναι για να μπαίνουν εύκολα στην άκρη.
Ο κόσμος των δύο ομάδων παρά τον αρχικό αναβρασμό δείχνει πως οι καλές σχέσεις δεν χαλάνε παρά το άσχημο περιστατικό.
Το ότι δεν υπήρχε η παραμικρή αιτία να γίνει ότι έγινε το ξέρουμε. Δεν είναι μόνο οι καλές σχέσεις των 2 ομάδων. Είναι και το χρονικό σημείο. Ο ΠΑΟΚ είχε σκοράρει. Κανένας λόγος εκνευρισμού από την πλευρά μας.
Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητούν συγνώμη και η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν δίνει συνέχεια στο θέμα, αποδέχεται την συγνώμη και ζητάει όπως όλοι μας άλλωστε την σύλληψη του δράστη.
Και μετά... βγαίνει το βίντεο από την κερκίδα.
Πως γίνεται σε τέτοια άσχημα σκηνικά πάντα να υπάρχει ένα βίντεο το οποίο επικεντρώνεται στο σημείο του περιστατικού...
Καρφωμένο ακριβώς σε εκείνο το σημείο!!!!!!
Ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται πως αυτός που κάνει ότι κάνει, βρίσκεται έξω από την κερκίδα όπου φιλοξενούνται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα κάτω από την κερκίδα και έξω από τα κάγκελα στο σημείο που βρίσκεται ο στίβος του γηπέδου.
Αυτό προφανώς δικαιολογεί και το γεγονός πως ο τύπος την γλύτωσε από ΠΑΟΚτσήδικα χέρια. Με βάση το βίντεο ίσως δεν βρισκόταν καν και για καμία στιγμή κατα τη διάρκεια του αγώνα μέσα στο πέταλο των φιλοξενουμένων.
Και καλό θα είναι να μην επικεντρωνόμαστε μόνο στον τύπο με την φωτοβολίδα. Το βίντεο βλέπετε...
Το βίντεο από την αρχή της λήψης που έχει δημοσιοποιηθεί, επικεντρώνεται από μιας αρχής στο σημείο του περιστατικού. Κεντράρει εκει πέρα. Λες και το περιμένει να γίνει. Λες και το ξέρει. Λες και το γκολ από όποια ομάδα κι αν έμπαινε αποτελούσε το σύνθημα!
Όλοι είναι καρφωμένοι με το βλέμμα στο γήπεδο. Όλοι με τα μάτια στο ματς. Κανένας δεν κοιτάει προς την ΠΑΟΚτσήδικη κερκίδα. Το όλο σκηνικό γίνεται σε ανύποπτο χρόνο. Τίποτα δεν σηματοδοτεί την άσχημη εξέλιξη. Αλλά...
Αλλά η κάμερα του βίντεο κοιτάει εκει πέρα. Ακριβώς εκεί πέρα! Γιατί???
Μήπως εκτός από τον δράστη πρέπει να αναζητήσουμε και τον κάτοχο του βίντεο???

Φίλε επειδή ήμουν μέσα ο τύπος ήταν εντός της κερκίδας, εκτός του αγωνιστικού χώρου απλά επειδή οι οργανωμένοι ήταν στην άκρη και ο τύπος στην τάφρο, το βίντεο είναι παραπλανητικό, ο μόνος από εμάς που ήταν ας πούμε εκτός κερκίδας ήταν ο γκρίζο μαλλης οργανωτής του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι, επαναλαμβάνω δικιά μου εκτίμηση το βίντεο τραβήχτηκε γιατί πέρασε το ασθενοφόρο και τα προηγούμενα 3-4 λεπτά υπήρχε λίγο μια μανουρα με κάποιους από την άλλη εξέδρα. Άλλο ένα περιστατικό το οποίο πέρασε ντουκου: στο πρώτο ημίχρονο κάποιος από εμάς δεν ήταν καλά και ήρθε ασθενοφόρο, όταν ήταν να ανοίξει την πόρτα ο σεκιουριτας τον ψιλό χτυπησανε και αυτόν οι οργανωμένοι, τον λόγω δεν τον κατάλαβα. Γενικά μπορώ να πω ότι οι οργανωμένοι στον χθεσινό αγώνα ήταν λάθος, δεν ξέρω αν φταίνε οι ουσίες ,δεν ξέρω αν φταίνε οι σύνδεσμοι ,πάντως είναι κρίμα να είμαστε 500 600 800 1000 άτομα και για λάθη 5 10 ατόμων να στιγματίζεται όλοι η κερκίδα μας, όλος ο λαός του ΠΑΟΚsic-4 έγραψε:Ρε σεις, στο ντουκου το περασατε αυτο που ποσταρε ο hashio? Λεει πως το video απο την κερκιδα ηταν κεντραρισμενο στο σκηνικο απο πριν γινει ακομα. Επισης λεει οτι στο βιντεο φαινεται οτι ο τυπος ειναι ΜΕΣΑ στον αγωνιστικο χωρο, απο την μεσα πλευρα απο τα καγκελα. Συνδυαστε ολα αυτα με δυο μαρτυριες που ειχαμε εδω περα απο παιδια που ηταν μεσα στο γηπεδο και ειπαν οτι η πρωτη φωτοβολιδα πηγε προς τη δικη μας κερκιδα και περασε ξυστα απο κεφαλια δικων μας. ΠΡΕΠΕΙ να γινει καλη ερευνα και να βγει στη φορα αυτος ο τυπος. Κατι βρωμαει πολυ χοντρα εδω περα.
5-7-8 λεπτά πριν γίνει η μαλακία έσκασε μια στην κερκίδα μας. Με κρότο. Δεν κατέχω από τέτοια πυρομαχικά οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε. Αν ήταν φωτοβολίδα που την εκτόξευσε ανάποδα. Ηταν τέρμα δεξιά όπως βλέπουμε τους δικούς μας. Σίγουρα δεν ήταν βαρελότο γιατί είχε σπίθες. Πρόσεξα πως κάποιοι - αν και ήμουν μακρυά - κρατούσαν τα αυτιά τους.
Στο καπάκι ο μπάτσος μπροστά μου άρχισε να ακούει τον ασύρματο, νομίζω πως καλέσανε γιατρό και έσκασε μύτη το ασθενοφόρο.
Και τότε, ενώ δεν πρόσεχε κανείς τις κερκίδες άκουσα την απέναντι θύρα να φωνάζει και είδα με την άκρη του ματιού μου τη φωτοβολίδα. Φωτοβολίδα, ασθενοφόρο, το σκορ 0-1, το ματς στο 80, μπάτσοι στα ράκαλ (τρομερή αστυνόμευση το γήπεδο), πανιά να μαζεύονται και για πέντε λεπτά να μυρίζει μπαρούτι η ατμόσφαιρα.
Ερώτηση:
1. Το ασθενοφόρο ποιον πήρε; Δικό μας; Οπαδό του Πανιωνίου; Προληπτικά πήγε; Κανείς δεν είπε τίποτα. Ή τουλάχιστον δεν διάβασα εγώ.
2. Αν και μετά τις ανακοινώσεις της ΑΕΚ δεν ήθελα να πάω γήπεδο γιατί φοβόμουν προβοκάτσια είτε από τους κίτρινους είτε από τους κόκκινους η κατάσταση ήταν πολύ χαλαρή παρά τη μεγάλη μας κερκίδα, στην οποία δεν ήμουν μέσα. Τι διάολο έγινε και ένας αποφάσισε να διαλύσει τα πάντα;
3. Σίγουρα κάποιοι εδώ μέσα ξέρουν, εγώ δεν μπόρεσα να μάθω ακριβώς αλλά το να πετάει ΠΑΟΚτσής φωτοβολίδα για να κάνει σόου μετά το ιστορικό μας δεν το χωράει το μυαλό μου. Είναι ΥΒΡΙΣ στην ιστορία μας και αδιαφορία για μια από τις πιο μαύρες στιγμές μας. Δεν το κάνεις ρε φίλε με τίποτα, δεν υπάρχει αυτό και όπως έγραψε ο φίλος πιο πάνω στον τελικό του 2014 πρέπει να δεχτήκαμε πάνω από 100 ευθείας βολής μέχρι να αρχίσει το γαμοτελικός *στηπου κοντέ* χωρίς να ρίξουμε ΤΙΠΟΤΑ. Απέναντι ήμουν και τα έβλεπα και η ειρωνία ήταν πως ήρθε κάποια στιγμή ο Κόλκας δίπλα μου (ΛοΛ) καθώς δεν είχε διαπιστευση λόγω Σαρρη και πιασαμε κουβέντα.
4. Προσωπικά μου κάνει εντύπωση που είναι ακόμη ελεύθερος ο συγκεκριμένος, κι αν πέρυσι υπερασπίστηκα τον τσόγλανο που πέταξε το ρολο ανεξάρτητα από το αν στημένος κι έλεγα οτι ΔΕΝ πας εισαγγελέα για ένα κομμάτι χαρτί ο προχθεσινός κύριος έφυγε από το γήπεδο για να πάει - όπου είναι το σπίτι του - ήσυχα κι ωραία. Σε ένα γήπεδο με καμιά 1000 αστυνομικούς, κάμερες, φωτορεπόρτερ που πιάνουνε και κλανιές και εν τέλη...
...κάτι σκυλοβρωμάει....
Στο καπάκι ο μπάτσος μπροστά μου άρχισε να ακούει τον ασύρματο, νομίζω πως καλέσανε γιατρό και έσκασε μύτη το ασθενοφόρο.
Και τότε, ενώ δεν πρόσεχε κανείς τις κερκίδες άκουσα την απέναντι θύρα να φωνάζει και είδα με την άκρη του ματιού μου τη φωτοβολίδα. Φωτοβολίδα, ασθενοφόρο, το σκορ 0-1, το ματς στο 80, μπάτσοι στα ράκαλ (τρομερή αστυνόμευση το γήπεδο), πανιά να μαζεύονται και για πέντε λεπτά να μυρίζει μπαρούτι η ατμόσφαιρα.
Ερώτηση:
1. Το ασθενοφόρο ποιον πήρε; Δικό μας; Οπαδό του Πανιωνίου; Προληπτικά πήγε; Κανείς δεν είπε τίποτα. Ή τουλάχιστον δεν διάβασα εγώ.
2. Αν και μετά τις ανακοινώσεις της ΑΕΚ δεν ήθελα να πάω γήπεδο γιατί φοβόμουν προβοκάτσια είτε από τους κίτρινους είτε από τους κόκκινους η κατάσταση ήταν πολύ χαλαρή παρά τη μεγάλη μας κερκίδα, στην οποία δεν ήμουν μέσα. Τι διάολο έγινε και ένας αποφάσισε να διαλύσει τα πάντα;
3. Σίγουρα κάποιοι εδώ μέσα ξέρουν, εγώ δεν μπόρεσα να μάθω ακριβώς αλλά το να πετάει ΠΑΟΚτσής φωτοβολίδα για να κάνει σόου μετά το ιστορικό μας δεν το χωράει το μυαλό μου. Είναι ΥΒΡΙΣ στην ιστορία μας και αδιαφορία για μια από τις πιο μαύρες στιγμές μας. Δεν το κάνεις ρε φίλε με τίποτα, δεν υπάρχει αυτό και όπως έγραψε ο φίλος πιο πάνω στον τελικό του 2014 πρέπει να δεχτήκαμε πάνω από 100 ευθείας βολής μέχρι να αρχίσει το γαμοτελικός *στηπου κοντέ* χωρίς να ρίξουμε ΤΙΠΟΤΑ. Απέναντι ήμουν και τα έβλεπα και η ειρωνία ήταν πως ήρθε κάποια στιγμή ο Κόλκας δίπλα μου (ΛοΛ) καθώς δεν είχε διαπιστευση λόγω Σαρρη και πιασαμε κουβέντα.
4. Προσωπικά μου κάνει εντύπωση που είναι ακόμη ελεύθερος ο συγκεκριμένος, κι αν πέρυσι υπερασπίστηκα τον τσόγλανο που πέταξε το ρολο ανεξάρτητα από το αν στημένος κι έλεγα οτι ΔΕΝ πας εισαγγελέα για ένα κομμάτι χαρτί ο προχθεσινός κύριος έφυγε από το γήπεδο για να πάει - όπου είναι το σπίτι του - ήσυχα κι ωραία. Σε ένα γήπεδο με καμιά 1000 αστυνομικούς, κάμερες, φωτορεπόρτερ που πιάνουνε και κλανιές και εν τέλη...
...κάτι σκυλοβρωμάει....
Ακόμα κι αν είναι έτσι...που όντως φαίνεται ύποπτο....
Όταν η ίδια η παε ζητάει επισήμως συγγνώμη, έχει κατοχυρωθεί αυτός ως "οπαδός" του ΠΑΟΚ.
Κι ακόμη , ότι κι αν είναι αυτός, πρέπει η παε να πρωτοστατησει στην ανεύρεση του.
Το πράγμα πάει στην προβοκάτσια κι η παε φαίνεται ανίκανη να το εμποδίσει.
Ούτε και να κάνει κάτι για τον στημένο επόπτη και την "χάρτινη" εγκληματική.
Φέτος αν χάσουμε -ξανά- το πρωτάθλημα είτε από προβοκάτσια , είτε από στημένη διαιτησία ,το κράξιμο θα πέσει στην παε, πρωτίστως. Νισάφι πια.
Δεν γίνετε να έχεις ομάδα -διαμάντι, να ξοδεύεις τόσα λεφτά , να έχεις τέτοια δύναμη και να μην την χρησιμοποιεις.
Αντ αυτού, η φάπα πέφτει συνεφο, από την 2η αγωνιστική.

Όταν η ίδια η παε ζητάει επισήμως συγγνώμη, έχει κατοχυρωθεί αυτός ως "οπαδός" του ΠΑΟΚ.
Κι ακόμη , ότι κι αν είναι αυτός, πρέπει η παε να πρωτοστατησει στην ανεύρεση του.
Το πράγμα πάει στην προβοκάτσια κι η παε φαίνεται ανίκανη να το εμποδίσει.
Ούτε και να κάνει κάτι για τον στημένο επόπτη και την "χάρτινη" εγκληματική.
Φέτος αν χάσουμε -ξανά- το πρωτάθλημα είτε από προβοκάτσια , είτε από στημένη διαιτησία ,το κράξιμο θα πέσει στην παε, πρωτίστως. Νισάφι πια.
Δεν γίνετε να έχεις ομάδα -διαμάντι, να ξοδεύεις τόσα λεφτά , να έχεις τέτοια δύναμη και να μην την χρησιμοποιεις.
Αντ αυτού, η φάπα πέφτει συνεφο, από την 2η αγωνιστική.

Να σας πω και εγώ λίγα πράγματα για τα περιστατικά, μιας και ήμουν μέσα (στην εξέδρα των πανιώνιων, περίπου 10 καθίσματα απόσταση από εκεί που έσκασε η φωτοβολίδα) και τα είδα με τα ματάκια μου από πολύ κοντά. Χρονικά, η πρώτη φωτοβολίδα (αν ήταν ίδια φωτοβολίδα γιατί έκανε πολύ κρότο) απείχε περίπου 10 λεπτά από τη δεύτερη και είχε πορεία από κάτω προς τα πάνω, κάθετα προς την εξέδρα και έφυγε τελικά εκτός γηπέδου πίσω από την κερκίδα μας. Στη συνέχεια κλήθηκε το ασθενοφόρο και πήρε κάποιον "δικό" μας ο οποίος παραπατούσε από "άγνωστη" αιτία. Το ασθενοφόρο δεν πλησίασε προς το πέταλο (και καλά έκανε) και σταμάτησε στο κέντρο του γηπέδου για να παραλάβει. Στη συνέχεια επειδή δεν μπορούσε να βγει με όπισθεν, αποφάσισε να κινηθεί προς το πέταλο όπου και είχε χώρο για αναστροφή και ξαναγύρισε με μούρη προς την έξοδο. Η μόνη δικαιολογία που βρίσκω για το στήσιμο της κάμερας είναι μήπως παρακολουθούσε τις μανούβρες του ασθενοφόρου γιατί πολλοί είχαμε επικεντρωθεί σε αυτές με την αγωνία μήπως πεταχτούν αντικείμενα πάνω του. Για μένα είναι σχετικά σίγουρο ότι αυτοί που βρίσκονταν κάτω από τα κάγκελα και από κάποιον από τους οποίους έφυγε η φωτοβολίδα προς την εξέδρα πρέπει να συνδέονται με αυτούς που μετέφεραν τον "ασθενή" στο ασθενοφόρο γιατί κινήθηκαν (επέστρεψαν) μέσω του ταρτάν προς την εξέδρα μας. Δυστυχώς δεν υπήρχε λόγος να επικεντρωθώ περισσότερο σε αυτούς και δεν έχω κάτι ποιο συγκεκριμένο να πω.