Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD

Δημοσίευση από Alastor »

Αν τυχον φαει ο ΠΑΟΚ τιμωρια,η Θ4 ειναι υπευθυνη να το ξερουν.

Παντως πολυ καλη κινηση να μην δοθουν εισητηρια,ειδικα μιας και απαγορευτηκε η μετακινηση.Ισως να μας σωσει νομικα σε περιπτωση που γινει το οτιδηποτε.
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Καταρχάς παλικάρια εκτενέστερα έχω απαντήσει στο ποστ παραπάνω (το οποίο άθελα μου διπλοπόσταρα)
Χρήστο ,δεν θα είμαι στην Λαμία δυστυχώς το ποστ μου αναφέρει απλά την στήριξη μου στον σύνδεσμο και στην ανακοίνωση του.Όπως είπα το ποστ που για ελάχιστο πρόλαβε τα δικά σας απαντάει στις ερωτήσεις σας.Καταλαβαίνω παιδιά ειλικρινά.Και εγώ αγχώνομαι για το καλό της ομάδας,και ναι Τόλη βάζω τον ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα,απλά σκεφτείτε αν το καλό του ΠΑΟΚ με το "καλό" του κόσμου του κινούνται σε διαφορετικά μονοπάτια.Δεν θεωρώ επίσης,ότι η Θ4 θα βάλει ποτέ οτιδήποτε άλλο πάνω από το καλό του ΠΑΟΚ.Μην αποκλείει κανείς αυτή η απόβαση να γίνεται και για την αποφυγή προβοκάτσιας.Αυτά, φιλικά πάντα! :pano:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

okkas73 έγραψε:Το λινκ το έβαλα γιατι ο συνφορουμιτης υπονοουσε οτι τα έβγαζα απο το μυαλό μου και για να καταλάβετε οτι η προβοκατσια δεν ειναι μονο θεωρία

Οκκά εξήγησα γιατί σε ρώτησα και απολογήθηκα, Δεν έχει να κάνει με εσένα.
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Η Θ4 ας πάει αφού το θέλει τόσο πολύ να αναλάβει όμως μετά και την ευθύνη αν γίνει καμιά μαλακια και πέσει καμιά τιμωρία.
Ρωτάω όμως εγώ ο αγαθός, γιατί το ανακοινώνει επίσημα; ποιο το νόημα και ποια η σκοπιμότητα;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρητορικη ερωτηση. Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

xrictoforoc έγραψε:Εδώ φτάσαμε ρε μάγκες;Τόση λύσσα για τον τίτλο που ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ θα υπακούσει σε ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ νόμους που του απαγορεύουν να πάει να δει την ομάδα του;Και όχι απλά με οργανωμένη μετακίνηση ,αλλά κλείνοντας του το γήπεδο...και σε όποιον φίλο της Λαμίας θέλει να πάει βέβαια.Κι όχι μόνο κάποιοι θέλουν ο ΠΑΟΚ να είναι σούζα στη χούντα αλλά βρίζουν και λοιδορούν έναν εκ των ιστορικότερων συνδέσμων μας που ως γνωστόν δεν τα πάει πολύ καλά με όποιον τον οριοθετεί.Ε όχι παλικάρια ,δεν θέλω ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ να ξεχάσει τις αρχές του και την δυναμική του στην θέα ενός τίτλου,φυσικά προστατεύουμε την ομάδα,πάντα πάνω απ'όλους και απ'όλα είναι το καλό της ομάδας.Αλλά θέλουμε δεν θέλουμε το καλό της ομάδας συμβαδίζει με τον κόσμο της,με αυτόν τον κόσμο που την έχει ακολουθήσει ΠΑΝΤΟΥ.

Η ΚΑΒΛΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.
Φιλε το πας πολυ λαθος. Υπαρχει απαγορευση και σε περιμενουν στη γωνια οποτε καθε επεισοδιο θα εχει τιμημα πιθανον το πρωταθλημα. Εαν τιμωρηθουμε απο μαλακια των εκδρομουντων και μας κοστισει τιμωρια εδρας, εγω προσωπικα θα τεθω κατα των συνδεσμων.
Γιατι?? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΕ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

πες τα ρε Dim γμτ!
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Fawkes έγραψε:Η Θ4 ας πάει αφού το θέλει τόσο πολύ να αναλάβει όμως μετά και την ευθύνη αν γίνει καμιά μαλακια και πέσει καμιά τιμωρία.
Ρωτάω όμως εγώ ο αγαθός, γιατί το ανακοινώνει επίσημα; ποιο το νόημα και ποια η σκοπιμότητα;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι ρε φίλε, να ΜΗΝ πάει.δηαδη πως ακριβώς θα αναλάβει την ευθύνη μετα;Εάν φάμε μείον 3 και 2 κεκλεισμένων...και χαθεί το πρωτάθλημα ΠΩΣ ΔΙΆΟΛΟ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ;; με μια συγγνωμη;με τι;
Η ΠΑΕ, ο Σαββίδης, η συντριπτική πλειοψηφία τους λένε ΜΗΝ ΠΆΤΕ...αλλα ο περήφανος λαός ξέρει καλύτερα. Άμα γίνει η μαλακια και τιμωρηθουμε,θα φταιει το ΠΟΚ, η Αθήνα η γαμημένη και ο πρεζεμπορας;;
Γιατί έτσι και φτάσουν τα παλικάρια έξω από το γήπεδο, το ντου είναι στάνταρ. Άρα κ η τιμωρία. Δεν θα μας ξαναχαριστουν οπως στα Γιάνεννα...εαν υποθέσουμε ότι το θεμα αυτό έκλεισε που πολύ αμφιβάλλω.
Άβαταρ μέλους
gabriello

Δημοσίευση από gabriello »

Με ποια λογικη ομως να τιμωρησουν μια ΠΑΕ τη στιγμη που αφενος δεν εχει παρει εισιτηρια και αφετερου εχει βγαλει επισημη ανακοινωση και συστηνει στους οπαδους να μην ταξιδεψουν? Τι αλλο να κανει να τους σκασει τα λαστιχα?
Το θεμα ειναι μη μας την καρφωσουν με τα Γιαννενα και βρεθουμε ξαφνικα να κυνηγαμε την κουλα..Δεν ξερω αλλα νομιζω πλεον οτι ολα δουλευουν υπερ του τσιγγουνη σαπιοδοντη
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

με τα ΠΑΣ πιστευω τπτ δεν προκειται να συμβει,κανα προστιμο το πολυ
αλλα αν προκυψει και αλλο περιστατικο τοτε ολα ειναι πιθανα με τοση σπεκουλα απο κατω
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Παλαιολόγος έγραψε:με τα ΠΑΣ πιστευω τπτ δεν προκειται να συμβει,κανα προστιμο το πολυ
αλλα αν προκυψει και αλλο περιστατικο τοτε ολα ειναι πιθανα με τοση σπεκουλα απο κατω
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

εγώ πιστεύω ότι τα αδέρφια που θα κατεβούν Λαμία έχουν τρόπους να μπουν στο γήπεδο.
Αυτοί που μικροδείχνουν τραβάνε από το μανίκι το Λαμιώτη με το διαρκείας και τον παρακαλάνε, "θείο θα με βάλεις μέσα;"
Αυτοί που μεγαλοδείχνουν μπορούν να παρακαλέσουν τυχόν ξαδέρφια Λαμιώτες να τους δανείσουν το διαρκείας για να μπουν στη θέση τους στο γήπεδο.
Ένας τρίτος, πιο ακραίος τρόπος είναι να πρακαλάνε έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Λαμία με τα 50ρικα στο χέρι για ένα εισιτήριο.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ωραίοι οι Θ4. Γράφουν στα @@τους την ΠΑΕ, που κυριολεκτικά τους παρακαλάει (2 φορές γράφει "παρακαλούμε"!) να μην πάνε.
Θα γίνει ντου, τα αλλά είναι να 'χαμε να λέγαμε. . .
Σκατά. Δεν είμαστε για τίποτα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ABOLEYTOI έγραψε:εγώ πιστεύω ότι τα αδέρφια που θα κατεβούν Λαμία έχουν τρόπους να μπουν στο γήπεδο.
Αυτοί που μικροδείχνουν τραβάνε από το μανίκι το Λαμιώτη με το διαρκείας και τον παρακαλάνε, "θείο θα με βάλεις μέσα;"
Αυτοί που μεγαλοδείχνουν μπορούν να παρακαλέσουν τυχόν ξαδέρφια Λαμιώτες να τους δανείσουν το διαρκείας για να μπουν στη θέση τους στο γήπεδο.
Ένας τρίτος, πιο ακραίος τρόπος είναι να πρακαλάνε έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Λαμία με τα 50ρικα στο χέρι για ένα εισιτήριο.
Σε μια οικογενεια ο ενας βοηθαει τον αλλον και αλληλοσεβεται για ενα κοινο στοχο. Οταν τ ενα μελος κανει του κεφαλιου του και προκαλει ζημια για να ικανοποιησει το εγω του πως λεγεται?
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Τελικά πιστεύω και ελπίζω να τα εχουν σκεφτεί ολα αυτά που συζητάμε οι υπευθυνοι στην ΠΑΕ και να βρουν μια λύση. Υπενθυμιζω ότι η ΠΑΕ Λαμία έχει επισημως ζητήσει από την αστυνομία να περιφρουρησει το γήπεδο ώστε να πλησιασουν μονο κατοχοι διαρκείας και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να μην πάει κανένας. Δεν ξέρω κατά ποσο καλύπτουν νομικα τον κωλο τους αμφότερες με τις κινήσεις που εχουν ήδη κάνει (αλλά φαντάζομαι για αυτό εχουν νομικούς να τους συμβουλευουν....) ώστε οτι και να γίνει να μη μπορουν να τιμωρηθούν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Παρ 16 Φεβ 2018, 09:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”