Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ, 11/09, 19:30, Novasports1
Re: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ, 11/09, 19:30, Novasports1
Σε εξαιρετικη κατασταση ο αγωνιστικος χωρος λεει ο αλλος ο πανιβλακας
Ο Πελκας εκει που παιζει δεν προσφερει κατι..και ειναι και επικινδυνος
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ .CCCP έγραψε:Ενω ξερουμε οτι εχουμε προβλημα στο κεντρο, συνεχιζουμε αυτη τη βλακεια που τα μπακ ανεβενουν μεχρι το κεντρο οταν παει η μπαλα απο τον τερματοφυλακα στα σεντερ μπακ μας και δε βοηθανε στην αναπτυξη. Ολο το χρονο περει το βλεπαμε αυτο και τρωγαμε την πιεση, δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ΔΕΝ λειτουργει αυτο?
Από πέρσι μας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι και με ψιλοπίεση της πλάκας 2-3 παικτών, μας μπλοκάρουν
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Παλαιολόγος
ο τρόπος που σφυρίζει ευνοεί τον απόλλωνα,χωρίς να το θέλει.
Εχουμε που εχουμε προβλημα στο κεντρο, εμεις τα κανουμε και πιο δυσκολα. Τις προαλλες ειδα ενα ωραιο σχεδιαγραμμα που που εκανε ποστ ενας οπαδος της για την Αρσεναλ για ακριβως το ιδιο πραγμα αλλα δεν το εσωσα.Fawkes έγραψε:Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ .CCCP έγραψε:Ενω ξερουμε οτι εχουμε προβλημα στο κεντρο, συνεχιζουμε αυτη τη βλακεια που τα μπακ ανεβενουν μεχρι το κεντρο οταν παει η μπαλα απο τον τερματοφυλακα στα σεντερ μπακ μας και δε βοηθανε στην αναπτυξη. Ολο το χρονο περει το βλεπαμε αυτο και τρωγαμε την πιεση, δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ΔΕΝ λειτουργει αυτο?
Από πέρσι μας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι και με ψιλοπίεση της πλάκας 2-3 παικτών, μας μπλοκάρουν
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Παλαιολόγος
κακιστα στημενα
ο ματος δυο φορες οφσαιντ σε φαουλ απο καλη θεση
Εχω χασει λογαριασμο ποσες τριπλες εχουμε φαει στην αμυνα
Παλαιολόγος έγραψε:κακιστα στημενα
Ο Βαρελα ήταν και στις 2.
Είναι που είναι ότι να ναι στην άμυνα, μας μαμανε και την επίθεση οι αμυντικοί μας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Δευ 11 Σεπ 2017, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Ητανε και οι δυο ομως. Ο Απολλωνας επαιζε δυνατα και επεφτε κατευθειαν πανω στους παικτες μας και το πληρωσε.
Δεν εχεις καμια δουλεια να κανεις τετοιο τακλιν οταν ξερεις οτι εχεις κιτρινη καρτα. Δεν σου φταιει σε καμια περιπτωση ο διαιτητης.
- Παλαιολόγος
ματοςGuitarman έγραψε:Παλαιολόγος έγραψε:κακιστα στημενα
Ο Βαρελα ήταν και στις 2.
Είναι που είναι ότι να ναι στην άμυνα, μας μαμανε και την επίθεση οι αμυντικοί μας...
Καλά δεν βλεπει ο Λουτσέσκου ότι ο Πέλκας ΔΕΝ μπορεί 8άρι. Θα τρελαθούμε τελείως.