Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που έπαιζε βασικός στην πορεία την Dnpro για το europa.. Ίσως έχει μια δόση στοιχήματος... Αυτό για τη θέση ξένου ναι όντως πιάνει οπότε μάλλον δε θα προχωρήσει..Dimitris_L4 έγραψε:O Μποικο μηπως ειναι ενα στοιχημα στυλ μπρκιτς..γιατι στην μπεσικτας δεν επαιξε σχεδον καθολου..επισης εχουμε 4 ξενους. Αυτος ξενος δε θεωρειται??
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
-
bane1980 έγραψε:γιατί να θέλω πίσω ένα παίκτη με τα καλά του και τα κακά του που με έφτυσε κατάμουτρα πριν από λίγους μήνες για να πάει στο "dream club" και δεν κατέβαινε να παίξει κιόλας;
Για να πιάσει πάλι τα διαστημικά ποσοστά του 10% στις προσπάθειες;
Λες και δεν γίνεται να βρεθεί παίκτης με ίδια χαρακτηριστικά.
Ούτε Γκάρυ ούτε Βιερίνια.
Το μόνο ξαναζεσταμένο που ορέγομαι είναι ο Στοχ και ο Νάτχο![]()
χαχαχαχα!!! και Lucas φίλε bane!!! και Mak!!!

- Dimitris_L4
Ρε φιλε μια φραση ηταν με δοση υπερβολης...ηθελα να πω οτι και σε εμας αλλα και γενικα στις αλλες 3 ομαδες του γαμημενου ποκ ερχονται καθε χρονο παιχτες που και καλα κανουν παπαδες και μετα κλαιμε η γελαμε αν δεν ειναι σε μας...μην πιανεστε καθε φορα με καθε λεξη..το κλου της υποθεσης ειναι εαν τον εχει παρακολουθησει κανεις να μας πει εαν μπορει να κανει τη διαφορα...Sick Bastard έγραψε:Στην Ελλάδα, γενικά γιατί να κλαίμε;
Στον ΠΑΟΚ πόσοι ήρθαν;
-
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είμαστε κυνικοί στις προσθαφαιρέσεις για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε.
Για παράδειγμα κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να πάμε σε λίγες αλλά ουσιαστικές προσθαφαιρέσεις.
Ο Κάμπος ήρθε σαν αντικαταστάτης του Μακ. Καλός παίκτης αλλά αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές δεν μας ανεβασε επίπεδο ούτε αντικατέστησε επάξια τον Μακ.
Ο Σακχόφ ήρθε σαν box to box χαφ για να κάνει τη διαφορά. Καλός και φιλότιμος παίκτης κι αυτός αλλά ούτε αυτός έκανε τη διαφορά. Νομίζω θέλουμε έναν σαφώς ποιοτικότερο παίκτη στη θέση αυτή που να είναι σιγουρα ο καλύτερος μέσος μας.
Χαρίσης, Κάτσε ας παλέψουν με Αντόνις και Σάμπο στην προετοιμασία για δύο θέσεις.
Στα σέντερ μπακ θέλουμε ένας ισάξιο του Βαρέλα και Κρέσπο.
Τώρα στη θέση του περιφερειακού φορ που την ψάχνουμε από πέρυσι εφόσον ο Περέιρα και ο Ζάιρο δεν μας κάνουν θέλουμε παίκτη σαν τον Ματέους ή τον Αραούχο..
Δηλαδή κατά τη γνώμη μου
1. Παίρνεις τερματοφύλακα βασικό και κρατάς έναν από Γλύκο και Μπρίκιτς με τρίτο Σιαμπάνη.
2.Μάτος , Κίτσιου , Λέοβατς, Κωνσταντινίδης και είσαι μια χαρά στα ακραία μπακ.
3. Παίρνεις στοπερ ισάξιο του Βαρέλα και Κρέσπο συν Μαλεζά και έναν εκ των Πούγγουρα και Χατζηισαΐα..
4. Αντικαθιστάς Σακχόφ με παικταρά χαφ και μαζί με Τσίμιροτ, Κάνιας και δύο εκ των Κάτσε , Χαρίση, Σάμπο και Άντονις είσαι κομπλέ.
5. Στους μεσοεπιθετικούς αντικαθιστάς Κάμπος με άλλον παικταρά και μαζί με Ενρίκε, Μπίσε, Πέλκα, Μύστα, Ουάρντα είσαι κομπλέ. Ο Ζάιρο και ο Περέιρα δεν χωράνε.
5.Τέλος στα φορ πας με Πρίγιο και κρατάς έναν εκ των Κουλούρη ή Κλάους( ο Κλάους εννοείται αν μείνει με μείωση αποδοχών). Και αν βρεις περιφερειακό σαν τον Αραούχο ή τον Ματέους τον παίρνεις αλλιώς κρατάς Περέιρα ή Ζάιρο.
Κάπως έτσι νομίζω επιβάλλεται να κινηθούμε αν θέλουμε να αυξήσουμε την ποιότητα της ομάδας.
Για παράδειγμα κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να πάμε σε λίγες αλλά ουσιαστικές προσθαφαιρέσεις.
Ο Κάμπος ήρθε σαν αντικαταστάτης του Μακ. Καλός παίκτης αλλά αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές δεν μας ανεβασε επίπεδο ούτε αντικατέστησε επάξια τον Μακ.
Ο Σακχόφ ήρθε σαν box to box χαφ για να κάνει τη διαφορά. Καλός και φιλότιμος παίκτης κι αυτός αλλά ούτε αυτός έκανε τη διαφορά. Νομίζω θέλουμε έναν σαφώς ποιοτικότερο παίκτη στη θέση αυτή που να είναι σιγουρα ο καλύτερος μέσος μας.
Χαρίσης, Κάτσε ας παλέψουν με Αντόνις και Σάμπο στην προετοιμασία για δύο θέσεις.
Στα σέντερ μπακ θέλουμε ένας ισάξιο του Βαρέλα και Κρέσπο.
Τώρα στη θέση του περιφερειακού φορ που την ψάχνουμε από πέρυσι εφόσον ο Περέιρα και ο Ζάιρο δεν μας κάνουν θέλουμε παίκτη σαν τον Ματέους ή τον Αραούχο..
Δηλαδή κατά τη γνώμη μου
1. Παίρνεις τερματοφύλακα βασικό και κρατάς έναν από Γλύκο και Μπρίκιτς με τρίτο Σιαμπάνη.
2.Μάτος , Κίτσιου , Λέοβατς, Κωνσταντινίδης και είσαι μια χαρά στα ακραία μπακ.
3. Παίρνεις στοπερ ισάξιο του Βαρέλα και Κρέσπο συν Μαλεζά και έναν εκ των Πούγγουρα και Χατζηισαΐα..
4. Αντικαθιστάς Σακχόφ με παικταρά χαφ και μαζί με Τσίμιροτ, Κάνιας και δύο εκ των Κάτσε , Χαρίση, Σάμπο και Άντονις είσαι κομπλέ.
5. Στους μεσοεπιθετικούς αντικαθιστάς Κάμπος με άλλον παικταρά και μαζί με Ενρίκε, Μπίσε, Πέλκα, Μύστα, Ουάρντα είσαι κομπλέ. Ο Ζάιρο και ο Περέιρα δεν χωράνε.
5.Τέλος στα φορ πας με Πρίγιο και κρατάς έναν εκ των Κουλούρη ή Κλάους( ο Κλάους εννοείται αν μείνει με μείωση αποδοχών). Και αν βρεις περιφερειακό σαν τον Αραούχο ή τον Ματέους τον παίρνεις αλλιώς κρατάς Περέιρα ή Ζάιρο.
Κάπως έτσι νομίζω επιβάλλεται να κινηθούμε αν θέλουμε να αυξήσουμε την ποιότητα της ομάδας.
- ΑποστόληςΑ
Δεν μας έφτυσε Κώστα (χρόνια πολλά btw). Όσο έπαιξε στον ΠΑΟΚ ήταν υπόδειγμα επαγγελματία. Δέχθηκε μια υπέρογκη προσφορά και τα μυαλά του γύρισαν. Συγχωρείται για το νεαρό της ηλικίας του. Το θέμα είναι αν θέλει ο ίδιος να επιστρέψει. Αν το θέλει τότε θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Αν έρθει αναγκαστικά επειδή οι Τούρκοι δεν μπορούν να βρουν λεφτά και θέλουν να αποσύρουμε την καταγγελία, τότε θα το δει σαν αγγαρεία, οπότε να μην έρθει.bane1980 έγραψε:γιατί να θέλω πίσω ένα παίκτη με τα καλά του και τα κακά του που με έφτυσε κατάμουτρα πριν από λίγους μήνες για να πάει στο "dream club" και δεν κατέβαινε να παίξει κιόλας;
- ΑποστόληςΑ
Ο Leonardo ανέβασε το επίπεδο της Partizan, αλλά αυτά έγιναν στο πρωτάθλημα της Σερβίας. Είμαστε σίγουροι ότι στο Ελληνικό πρωτάθλημα και ΚΥΡΙΩΣ στην Ευρώπη θα αποδώσει τα ίδια; Εάν ναι, να τον πάρουμε. Ευτυχώς λόγω Σερβίας ο Βλάνταν θα έχει σχηματίσει αξιόπιστη άποψη για τον παίκτη.
- Dimitris_L4
Αυτο ακριβως λεω αποστολε...αυτος ειναι ο προβληματισμος μου..επισης για τον σακχοφ εγω διαφωνω..χαφ που να εχει βαλει 8 γκολ δε θυμαμαι ξανα στην ομαδα μας..η για να ακριβολογω ειναι μετρημενοι στο δαχτυλο του ενος χεριου..
να μην ξεχνάμε και τους δανεικούς μας (βλ. σημερινό ποστ Αποστόλη στο τόπικ "Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών"), από Γιάννινα μέχρι Ιεροσόλυμα, γιατί κάποιος από αυτούς να μην κολλήσει;
Το περί κόλλας πάντως θεωρώ σημαντικό, οι υπάρχοντες παίκτες αγωνιστικά και συναισθηματικά φαίνεται ότι είναι δεμένοι (κι ας μην είναι όλοι αξίας 8-10 στα δέκα), και οι 3-4 έξτρα του Μίχελ φτάνουν και περισσεύουν για να ανέβω επίπεδο ώστε να πάρω πρωτάθλημα και να προχωρήσω στους 16 του Europa League.
Το περί κόλλας πάντως θεωρώ σημαντικό, οι υπάρχοντες παίκτες αγωνιστικά και συναισθηματικά φαίνεται ότι είναι δεμένοι (κι ας μην είναι όλοι αξίας 8-10 στα δέκα), και οι 3-4 έξτρα του Μίχελ φτάνουν και περισσεύουν για να ανέβω επίπεδο ώστε να πάρω πρωτάθλημα και να προχωρήσω στους 16 του Europa League.
bane θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. θεωρώ τον βιερίνια πολύ ποιο χρήσιμο από τον στοχ.για νατχο συμφωνώ απόλυτα.makispaspartou έγραψε:bane1980 έγραψε:γιατί να θέλω πίσω ένα παίκτη με τα καλά του και τα κακά του που με έφτυσε κατάμουτρα πριν από λίγους μήνες για να πάει στο "dream club" και δεν κατέβαινε να παίξει κιόλας;
Για να πιάσει πάλι τα διαστημικά ποσοστά του 10% στις προσπάθειες;
Λες και δεν γίνεται να βρεθεί παίκτης με ίδια χαρακτηριστικά.
Ούτε Γκάρυ ούτε Βιερίνια.
Το μόνο ξαναζεσταμένο που ορέγομαι είναι ο Στοχ και ο Νάτχο![]()
χαχαχαχα!!! και Lucas φίλε bane!!! και Mak!!!![]()
![]()
- ΑποστόληςΑ
Ο Campos είναι περίεργη επιλογή. Πριν τον πάρουν γνώριζαν ότι ΔΕΝ έγραφε νούμερα στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Εννοώ νούμερα αντάξια του Mak, ή του Matteus. Ο παίκτης γνωρίζει καλή μπάλα, είναι δυναμικός, προσφέρει και ανασταλτικά, αλλά δεν προσφέρει σε γκολ και σε ασίστ, όσο θα θέλαμε. Για μένα είναι ένα καλό χαφ, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα αποδοτικός σαν εξτρεμ.makispaspartou έγραψε: Ο Κάμπος ήρθε σαν αντικαταστάτης του Μακ. Καλός παίκτης αλλά αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές δεν μας ανεβασε επίπεδο ούτε αντικατέστησε επάξια τον Μακ.
- ΑποστόληςΑ
Ο Shakhov είναι ένας παίκτης που δεν παίζει φαντεζί ποδόσφαιρο, δεν εντυπωσιάζει δηλαδή με τις ενέργειές του, αλλά παίζει ποδόσφαιρο ουσίας. Ο πρώτος γύρος κατ' εμέ δεν ήταν κάτι το αξιόλογο, αλλά ο δεύτερος σαφώς ήταν. Κι επειδή είναι νέος στην ομάδα και δείχνει σιγά-σιγά να εγκλιματίζεται θεωρώ ότι θα προσφέρει ακόμη περισσότερο στη νέα σεζόν.
- Sick Bastard
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τέτοιο ''μίσος'' για τον παίχτη, που έχει αναγνωρίσει την συνεισφορά του ΠΑΟΚ στην εκτόξευση της καριέρας του. Δεν είναι καν θέμα επιστροφής του ή όχι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν μας έφτυσε Κώστα (χρόνια πολλά btw). Όσο έπαιξε στον ΠΑΟΚ ήταν υπόδειγμα επαγγελματία. Δέχθηκε μια υπέρογκη προσφορά και τα μυαλά του γύρισαν. Συγχωρείται για το νεαρό της ηλικίας του. Το θέμα είναι αν θέλει ο ίδιος να επιστρέψει. Αν το θέλει τότε θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Αν έρθει αναγκαστικά επειδή οι Τούρκοι δεν μπορούν να βρουν λεφτά και θέλουν να αποσύρουμε την καταγγελία, τότε θα το δει σαν αγγαρεία, οπότε να μην έρθει.bane1980 έγραψε:γιατί να θέλω πίσω ένα παίκτη με τα καλά του και τα κακά του που με έφτυσε κατάμουτρα πριν από λίγους μήνες για να πάει στο "dream club" και δεν κατέβαινε να παίξει κιόλας;
Κι αυτό που με τρελαίνει είναι ότι αυτοί (όχι όλοι, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό) που τώρα λένε ότι δεν έπαιζε μέχρι να φύγει (λες και μόνος του έφυγε και δεν δέχτηκε πρόταση ο ΠΑΟΚ) λέγανε τότε να μην παίξει μήπως και τραυματιστεί. Δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας.
Δεν σας καταλαβαίνω. Η επιστροφή Γκάρυ θα μας κοστίσει τα 3.5 εκ. που δεν θα πάρουμε από την μεταγραφή του. Τώρα θέλουμε να πάρουμε τον Γκάρυ δίνοντας 3.5 εκ. και να δώσουμε επιπλέον και τον Κάτσε ως αντάλλαγμα; Οι Τούρκοι είναι καλοί στο εμπόριο αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά.ΑποστόληςΑ έγραψε:'' Erebus έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:Τούρκικο άρθρο κάνει λόγο για ανταλλάγη Κάτσε με Ροντρίγκες
http://www.fotomac.com.tr/galatasaray/2 ... -al-kaceyi
Παρακάτω ότι βγάζει το google translate στα αγγλικά
From the Greek team PAOK G.Saray'a Ergys Kace came to the suggestion. Greek authorities offered to give Kace a replacement for wing Garry Rodrigues , who was 26-year-old yellow-red to sell. PAOK left the 23-year-old Albanian pre-liberal cadre, who was contracted until 2020. If G. Saray accepts, it may be Kace-Rodrigues trade..
* Μακάρι να ισχυει.
ΜΑΚΑΡΙ!
- ΑποστόληςΑ
Η επιστροφή Garry δεν θα μας στοιχίσει τίποτε, αν γίνει με αντάλλαγμα τον Kace, γιατί, ούτως ή άλλως λεφτά από αυτούς ΔΕΝ θα πάρουμε. Σαν να δώσαμε δηλαδή τον Kace με 1 μύριο. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα τελεσφορήσει το σενάριο, γιατί είναι too good to be true.