Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Spiros_S

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesport

Δημοσίευση από Spiros_S »

Δίκιο έχεις.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kataramenos5 έγραψε:ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες το γηπεδο του τελικου θα ανακοινωθει μια ωρα πριν την εναρξη του αγωνα
Και γιατί όχι μια ώρα ας πούμε αργότερα της προγραμματισμένης; Δήθεν το δαιμόνιο του Έλληνα και π@πάρια μάντολες! Ή πρωτοτυπείς του θανάτου ή παραμένεις μια άχρωμη, άνοστη και άοσμη διοργανώτρια αρχή ... Να λόγος ρεεεεε για να γράψει ιστορία ο τελικός αυτός!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Τσαλιμάκια για το ποιος θα έχει την ευθύνη πάνω του.
Για να μπορεί να πει ο οποιοσδήποτε άνετα μετά το κλασικό "δεν είμαι/ήμουν εγώ αρμόδιος", αλλά και να μπορεί να πουλήσει τον τσαμπουκά του το Υ στις ομάδες σε περίπτωση μανούρας.
Spiros_S

Πόσο μπροστά ήταν ο γκιρτζίκης όταν πρότεινε τη Γερμανία....
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Για όσους γράφουν για Γερμανια-Βερολίνο Αγγλία - Λονδίνο Γαλλία -Παρίσι
Πρώτον εκεί οι Οπαδοί δεν πρόκειτε να σφαχθούν μεταξύ τους πλυν κάποιον σουρωμένων σε κάποια καφετέρια.
Δευτερών και ίσως σημαντικότερων
Αγγλιά : Τσέλσι,Αρσεναλ,Τοτεναμ vs M.United, M.City, Liverpool, Everton ....
Γερμανια : Χερτα vs Bayern M.,Dortmund, Schalke 04, , bayer leverkusen ....
Γαλλία : P.S.G. vs Lyon, Marseille, Monaco ,Saint-etienne ...
...
...
Ελλάδα : οσφπ,παο,αεκ vs ΠΑΟΚ

Τι να συγκρίνουμε τώρα έχουμε παίξει σε 15 τελικούς και το 90% στην έδρα τους
και 90% με κάποιον από τους 3 και 90% ένας απο τους τρεις θα φτάσει τελικό.
Στην Ισπανία για τον ίδιο λογο δεν γίνετε πάντα στην Μαδρίτη εφόσον 90% θα είναι η Real Madrid ή atletico Madrid στον τελίκο και επίσης 90% να είναι αντίπαλοι της barca

Αϊντε με τη άπλα τους όταν τους βολεύει και ε το κλάμα έτοιμο να τρέξει στην πρώτη στραβη ματιά
Φαντασμα

Δημοσίευση από Φαντασμα »

Goran δεν γινεται να κανεις χαϊρι χωρις να σπασεις αυγα και δεν γινεται να κρατανε ομηρο μια ολοκληρη χωρα οι πολιτικοι που πουλανε στον κοσμακη το ονειρο του δημοσιου που εγινε δεκαετιες τωρα ο εφιαλτης ολων των υπολοιπων νορμαλ ανθρωπων και συνεβαλε τα μεγιστα στην καταστολη της επιχειρηματικοτητας και του ιδιωτικου τομεα. Δεν εγινεται να κανει κουμαντο στον δημιουργο πλουτου (ιδιωτικη οικονομια) ο υπαλληλος που μιλαει χειροτερα απο οτι σε εγκληματια και φερεται σαν να του πηδηξες την ανηλικη κορη. Αν μου λεγε καποιος να πατησω ενα κουμπι και αυτοματως να καταστραφει ολος ο δημοσιος τομεας θα το κανα εν ριπη οφθαλμου χωρις να υπολογισω καμμια συνεπεια γιατι δεν υπαρχει καμια συνεπεια παρα μονο για το απατεωνιστικο κρατικιστικο μοντελο διακυβερνησης. Πληρης καταστροφη. Πληρης, να μην μεινει ουτε νυχι. Δεν μπορει να σκεφτεται ο νεοελληνας μια ζωη σαν το βοδι και δεν γινεται να σαμποταρεται η επιχειρηματικοτητα προς οφελος του δημοσιου, ειναι ο ορισμος της παρανοιας. Σχεδια για ανακαταταξη του δημοσιου εχουν γινει κι εχουν παρουσιασθει απο ιδιωτες, φυσικα δεν ειχαν καμμια τυχη αφου το κρατος δεν θελει ουτε και θα θελησει ποτε να ελαφρυνει την γραφειοκρατια που υποθαλπτει την σοβιετικη τυρρανια και φυσικα προσφερει μονιμους ψηφοφορους. Ζωα δηλαδη.
gamt

Δημοσίευση από gamt »

Αύριο στο Βόλο η μεγάλη μέρα για την ομάδα μας.
Πάθος, δύναμη και λίγη τύχη. ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ! ! !
Spiros_S

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η Πολιτεία αφήνει ΕΠΟ και ομάδες να αποφασίσουν για τη διεξαγωγή του τελικού και η αναμέτρηση ΠΑΟΚ - ΑΕΚ θα διεξαχθεί κανονικά το βράδυ του Σαββάτου.

Η σύσκεψη που πραγματοποιείται στο Βόλο ανάμεσα στους φορείς διεξαγωγής του αυριανού τελικού, αναμένεται να έχει τυπικό χαρακτήρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA το Υφυπουργείο Αθλητισμού... ρίχνει ουσιαστικά το μπαλάκι της διεξαγωγής της αναμέτρησης στην ΕΠΟ και τις δύο ομάδες, παίρνοντας πίσω τη χθεσινοβραδινή απόφαση του κ. Βασιλειάδη για αναβολή της αναμέτρησης.

Οι άνθρωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας, έδωσαν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τα εισιτήρια, το Πανθεσσαλικό φέρεται να εξασφάλισε και την τυπική άδεια διεξαγωγής της αναμέτρησης και πλέον πρέπει να θεωρείται δεδομένη η σέντρα του αγώνα.

Η επισημοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης αναμένεται σε λίγα λεπτά...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Πως τα κατάφερα πάλι να είμαι δεσμευμένος έως τις 8 αύριο (ένεκα της υπηρεσίας μου) δεν ξέρω. Τίθεται εν αμφιβoλο ακόμα και η κράτηση θέσης σε καφέ καθώς σε μια ασπρόμαυρη πόλη όπως η Βέροια έχουν γίνει ήδη προ κρατήσεις σε όλες τις πιθανές γωνίες όλων των καταστημάτων με οτε tv.Kgeo μήπως να ξηγηθείς εσύ αυτή τη φορά :opaokara: κάνω έκκληση.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Paokovie αυτός θα είναι Βόλο αδερφέ, τη βρήκε την άκρη. Βέβαια μπορείς να τον βρεις και να τον σκοτώσεις για ένα εισιτήριο
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Sekeris4 έγραψε:@Scientist@PAOK

Οπως μπηκαν και οπου εκατσαν οσοι δεν ειχαν εισιτηριο το 2001.Σε ΚΑΘΕ ντερμπι εδω και 10ετιες υπαρχουν υπεραριθμοι στις κερκιδες.Τωρα θα μας πειραξει?Χεστηκε η αελ στο αλωνι αν μπουν 500 ατομα παραπανω.Προτιμω αυτη τη λογικη,παρά των κομπλεξικων Αγγλων της τοττεναμ που αφησαν ΠΑΟΚτσηδες απ εξω ενω οι κερκιδες στο πανω διαζωμα δεν ειχαν γεμισει.
Στο φιναλε ας βγαλουν 500 εισιτηρια 'ορθιων' για αυτους που εχουν ξεμεινει.Αλλα τι να λεμε,εδω δεν γινονται τα βασικα...

Για το θεμα του γηπεδου πρεπει επιτελους να επικρατησει δικαιοσυνη.Οι επομενοι 15 τελικοι στους οποιους θα συμμετεχειο ΠΑΟΚ,ΠΡΕΠΕΙ να γινονται στη Θεσσαλονικη.Χαριλαου και Καυταντζογλειο.Διαφορετικα,ειμαστε μεγαλα κοροιδα.
Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει όμως το Τώρα θα μας πειράξει. Υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί ασφαλείας πέρα από τα υπόλοιπα

@Goran Αφού λες ότι γίνονται Ελλάδα, θα ξαναρωτήσω: γίνεται τελικός Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στην Τούμπα;

Όσο για νέα γήπεδα, Ε νομίζω υπάρχουν άλλες προτεραιότητες σαν κράτος
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Peire re endekada ti pistevete.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

sourmenetes έγραψε:Εβαλα για να ακουσω τι γινεται για τελικο αθηναικοπουστοραδιοφωνο:
"Γιατι τοση πρεμουρα για να γινει ο τελικος;;;"
"Αν ο ΠΑΟΚ συναινουσε να γινει σε αλλο γηπεδο το παιχνιδι δε θα υπηρχε κανενα προβλημα."

Δε μαμιεστε ρε μ@λακες;;;λιγη ντροπη ρε...καθικια...ξεφτιλες..

Ρε καραγκιοζακο αρδακι εσυ θα αποζημιωσεις ολα τα εισητηρια του κοσμου;;
Ρε μαλ@κα βαλτε ποσους τελικους θες στην γαμοαθηνα;;;
Ρε ηλιθιε γιατι να μη γινει στην Τουμπα το παιχνιδι και να συναινεσει η αεκ;;;

Αει σιχτιρρ κωπροσκυλο...
Μα ποιος ειπε οτι ο ΠΑΟΚ δεν συναινει να γινει ο τελικος σε αλλο γηπεδο.
Συναινει να γινει στην Τουμπα. Παρακαλω περαστε.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

goran 64 έγραψε:Τα τονισμένα τα περνάω χρόνια απ το μυαλό μου, αλλά πάντα καταλήγω να σκέφτομαι αν θα συναινούσα στο να αφήσουν ελεύθερα μετά από χρόνια αιχμαλωσίας (από νεογέννητα μάλιστα) για να συνεχίσουν τον βίο τους, όποια ζώα βάλεις με τον νου σου, τα οποία όμως θα βρίσκονταν πολύ χαμηλά στην αλυσίδα των θηρευτών... ;)
Ειναι δηλαδη το ιδιο διλημμα που εχω εγω με τον γατο... :mrgreen: Εφερε πριν μηνες ο γιος μου στο σπιτι ενα μικρο γατακι, αποφασισαμε να το κρατησουμε. Δεν πολυγουσταρα τις γατες αλλα με αυτον τον μικρο εχω παθει πλακα. Ειναι φοβερος. Ελα ομως που μπηκε η ανοιξη, ειναι και πανω στην εφηβεια ο αλλος και εχει σαλταρει.... Πρεπει να τον στειρωσεις μου λενε... τι λετε ρε; Θα παω να του κοψω το πουλι του ζωντανου; Ποιος ειμαι; Να του κοψω τον ερωτα; Πατε καλα; Τελος παντων, το διλημμα ειναι οτι ναι μεν ο γατουλης ειναι βολεμμενος στο σπιτακι με τις μασες του τις ωραιες και τα χαδια του αλλα βλεπει εξω την ανοιξη και τρελλαινεται. Και αναρωτιεμαι αν εχω δικαιωμα να το κραταω το ζωντανο φυλακισμενο και να μην μπορει να απολαυσει τη φυση επειδη του δινω φαϊ. Θα με πεις, αν το αφησεις αυτο εξω στο δρομο δεν θα ζησει ουτε δυο ωρες.

Κανεις λοιπον αυτον τον παραλληλισμο με το θεμα των δημοσιων υπαλληλων. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι και η αληθεια ειναι οτι εχει βαση ο συλλογισμος σου.

ΥΓ: Μια απορια μονο μου γεννιεται... δεν τους καυλωσε ποτε η ανοιξη αυτους; :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”